|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ciuchy torebki buty srebro + gratisy :)
ok więc ustawiam sie w kolejce i zdjęcia zaraz załącze
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Oki, bardzo fajnie. Obojętnie jak ten kubek wygląda, ważne, że nowy. A za te Diddle pluszaki co byś chciała?
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
kipsko co do nr butków bo ja nosze 38 ale może długość wkładki??
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Egall, do torby ewentualnie jesteś trzecia, więc jak się zwolni to czegoś poszukam
. Pozdrawiam.
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#42 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
zaraz poszukam, mam nadzieję, że nie będą za małe
![]() ajajaj jednak nic nie znalazłam, przykro mi, może kiedy indziej
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
ok
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Mirianko w sprawie krzyżyka napisałam Ci pw, odebrałaś? Zrobiłam dodatkowe zdjęcie
.
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
bardzo interesuje mnie spineczka z napisem "magda" - co bys chciala w zamian?
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Bluzeczka wieczorowa rozmiar S lub M, założona raz lub dwa. Bardzo ładnie leży na ciele. brak -> aga1616 Kapciuszki kaczusie. Nowe, prześlicznie. Dostałam w prezencie, ale są na mnie za małe. Rozmiar 34/35, mogą być dobre na 36. brak -> aga1616 Torba Sanchez. NOWA, nieudany prezent, leży w szafie. BRAK-> NATEE Bluza House, sporo noszona, ale materiał jest ok. Wada - krzywo wszyty zamek. Rozmiar S. BRAK -> RABINKA
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-09 o 14:44 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
hej
apiratko a ta spódniczka to typowa S ?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1136406515 , czy rozciąga się ? |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Oj myślę, że raczej typowa S tzn. rozciąga się trochę, ale jest z takich obcisłych raczej. Dla ułatwienia powiem, że ja mam w biodrach 90, a moje zdjęcia w wątku ysabell widziałaś
.
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Torebka, skóra ekologiczna. Stan myslę, że bardzo dobry. BRAK -> bemolka Bluzeczka Quiosque. Rozmiar S - według mnie XS. Założona może 3 razy. nie ma -> Nutella Torebka lakierowana we wzór wężowej skóry. W środku nieco zakurzona, ogólnie w bardzo dobrym stanie. NIE MA -> MARTA27 Buciki przywiezione mi przez mamę z Włoch, trochę ponosiłam, żeby nie było jej przykro , ale to nie mój styl. Przetarte lekko na piętkach, poza tym czyściutkie i nie zniszczone . Rozmiar 37. BRAK Spodnie dżinsowe. Przetarte na nogawkach, ale długość 105, więc można jeszcze podłożyć.nie ma -> nutella Spódnica bojówka. Stan idealny. Rozmiar 36. nie ma -> Hiacynth
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-01-31 o 09:53 |
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Gatki czerwone, NOWE. Rozmiar z metki XL wg. mnie to S. BRAK -> Lola86 (zdjęcie wcięło) Dżinsy niebieskie z wymiany, na mnie ciut za malutkie, stan idealny, polecam . Rozmiar S. NIE MA -> opiumalfa Bluzeczka zieloniutka Top Secret, rozmiar dziecięcy na 140cm, więc XS lub S. Stan idealny. Brak -> mimi44 (zdjęcie wcięło) Elegancka spódniczka czarna z koronka rozmiar S, nigdy nie noszona. BRAK -> Nasteczka (zdjęcie wcięło) Żakiet Pietro Filipi, na metce różne rozmiarki zależnie od kraju, ale wg. mnie jest to L. Nie był noszony. brak -> bassienkaw Żakiecik 3Suisses, rozmiar 38, ładnie dopasowany w talii, stan bardzo dobry. brak ->bassienkaw Dżinsy dobre do podwijania, dżins nierozciągliwy. Z wymiany, jednak nie wejdę w nie . Rozmiar 26/32 brak-> nutella Spodnie bojówki. brak -> aga1616 Butki zielone, raz prane. Zszedł trochę zielony kolor z części zamszowej po praniu. Rozmiar 37. Brak ->aga1616
Edytowane przez apiratka Czas edycji: 2006-02-08 o 19:48 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
tak widzialam fotki u ysabell i widziałam że zrezygnowala z niej , dlatego zapytałam , ale ja mam 95 w biodrach
ale lubie takie obcisłe rzeczy ...czy by jeszcze o te 5 cm sie rozciągnie czy nie ma szans???
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co, ja nie wiem czy ona z niej w końcu zrezygnowała, bo odpisała, że to o spódniczce było do Ciebie
. O te 5 się rozciągnie na pewno bez problemu, ale będzie obcisła tzn. ona ma taki dopasowany styl, myślę, że i na 100 będzie ok.
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
ok , ja zrozumiałam że jest ona taka dopasowana a ona lubi luzniejsze kroje , ale ok
, jezeli zrezygnuje to ja jestem w kolejce , powiedz czego szukasz??? pozdrawiamm
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Ja szukam dlugich spodni dzinsow lub sztruksow na 90 w bioderkach, kolorowego tuszu (fiolet, braz, sliwka), perfumikow (probki, testery, koncowki), ale generalnie to czegos co mi wpadnie w oko. Najlepiej jakbys podala mi swoj watek i bym sobie popatrzyla
.
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
za te kolczyki kółeczka znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85193 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85193 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74582 |
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Avon Naturals body spray fioletowy -zdjecie w tym poście
vichy dercos kojący szampon dermatologiczny wrazliwa skóra głowy wlosy tłuste i normalne 10 ml co Ty na to ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

poprosze o rezerwacje krzyzyka

, ale to nie mój styl. Przetarte lekko na piętkach, poza tym czyściutkie i nie zniszczone
wg. mnie to S. BRAK -> Lola86 (zdjęcie wcięło)