![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dot.: [MAJ] Perfumy, kolorówka, pielęgnacja z górnej półki
Przepraszam, ale na razie nie mam czasu, żeby zabrać się za opisy
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Zalezy mi na w miare szybkich wymianach, aby wiesz nie ciagnely sie w nieskonczonosc
![]()
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Sukubo, nie jestem do końca przekonana, czy chcę oddać Korsa za Collistara. Te opinie (po holendersku) faktycznie wiele nie wniosły, choć wszystkie były na plus
![]() Chyba najbardziej skłaniałabym się ku le Secret elixir ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za któreś z tych rzeczy;
*Estee Lauder krem do demakijażu/maseczka nawilżająca/ użyty kilka razy *L'oreal Triple Active Anti-shine- krem do cery tłustej (matujący, zwężający pory)/ 50ml, nowy w folii *L'oreal SkinPerfection serum zwężające pory/30ml, użyte kilka razy *L'oreal SkinPerfection krem udoskonalający/50ml, użyty kilka razy *Givenchy Ange ou Demon Le Secret perfumowany balsam do ciała/ nowy ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej, jutro będę w galerii, skoczę powąchać Signorinę, ale po opisie wnikliwszym - raczej mi się podoba. No ale dam znać oczywiście.
Tylko już nie zdążę wysłać, bo w piątek lecę do Japonii, wracam jakoś po 6 czerwca, dopiero wtedy jeśli już, więc jak się spieszy, to z góry mówię, że odpadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam pw
![]() Jakbym mogła prosić o info czego poszukujesz za AA Guerlain i serum z Estee Idealist ze zdjęcia (o ile jest do wzięcia) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
perfumove love
|
Kurczę, sama nie wiem. Pojemnościowo to jakby Mandarynka z Bazylią by pasowała za Hermesa. Ale nie jestem przekonana do takiej wymianki na 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
To super Ja obecnie też poza domem, czy na moim wątku coś by Cię jeszcze interesowało? Z dodatków obecnie raczej tylko te dwa portfele mam na zbyciu. Pozdrawiam
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Generalnie szukam pielęgnacji dla cery mieszanej, więc bardzo chętnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Hej, udało mi się zrobić opisy
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz cos u mnie za:
Ferragamo Signorina EDT 30ml nowe, w folii Poza watkiem moge oddac jeszcze joop! all about eve ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
witaj, może znajdziesz coś za krem clinique z faktorem 20, bazę Benefit? Podoba mi się jeszcze kilka rzeczy ale nie wiem czy coś Ci u mnie wpadnie w oko
![]()
![]() |
#50 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
A co możesz za Essie oddać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Hej, przepraszam za brak odpowiedzi, ale cały czas się zastanawiam nad Twoją propozycją.Gdyby szczoteczka był kompletna i nieużywana to bym się nie zastanawiała. A tak mam dylemat
![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za opieszałosć (praca mnie wykańcza
![]() Diora chętnie oddam tylko nie wiem za co bo w wątku masz kilka rzeczy, które mnie interesują tylko wartościowo się nie zgramy ![]() Ferragamo Signorina EDT 30ml nowe, w folii Clinique, Turnaround Overnight Radiance Moisturizer typ 1,2,3- krem na noc/ 50ml, nowy Guerlain Super Aqua Serum- serum nawilżające/ 50ml, nowe, bez kartonika Collistar Supernourishing Lifting Cream- krem liftingujący /50ml, tester
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
szukam i dużej podróżnej do której zapakuję kosmetyczny bałagan na kilka dni i małej do torebki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Może coś u mnie za którąś z tych rzeczy: Clinique Superdefence spf 20 typ 3,4 (cera mieszana/tłusta)- krem na pierwsze zmarszczki / 50ml, nowy Clinique, Turnaround Overnight Radiance Moisturizer typ 1,2,3- krem na noc/ 50ml, nowy Bumble&Bumble Thickening Hairspray nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
perfumove love
|
Żeby nie było, nie zapomniałam o Tobie i Twoich kosmetykach, tylko walczę z sobą
![]() A czy interesowałby Cię podkład Clarins Everlasting? Dorzucam do wątku, prawie cały, odcień 108 (żółtek). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przepraszam, że nie odpisuję, ale jestem na odludziu bez zasięgu. Do środy na pewno wszystkim odpiszę
![]() Wysłane z Sony Xperia Z3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Kochana,podoba mi się kosmetyczka MUFE, jeśli byłabyś skłonna dorzucić np jakiś krem nawilżający, to możemy kończyć negocjacje
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Tak na szybko patrząc to chyba drogie masz te kremy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.