Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-07, 12:54   #31
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC

ho,ho,ho
testament pisac ide

pewnikiem mlodziez łatwiej zbajerowac ,darmoszke sie wysle ,to i dobre opinie na KWC poleca

a swoja droga ,jak szybko mozna zepsuc cos
co budowano z pomoca wizazanek latami
pstryk i dooopa

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 13:07   #32
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC

słuchajcie, wiem co to jest: DOBRA ZMIANA!

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 13:27   #33
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość

W myśl zasady, że lepsze jest wrogiem dobrego
Stary 2016-06-07, 14:30   #34
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco Pokaż wiadomość
Aniele Tasmański, zakładam, że takie masz zadanie - wkleić to co ( w białych rękawiczkach ) sugeruje redakcja/góra
w sumie, to nie zazdroszczę funkcji, stać w pierwszym szeregu, na froncie i w konsekwencji ( no bo nie góra przecież ) zbierać od nas wszystkie żale
powiedz proszę, bo chyba to mamy prawo wiedzieć ... czy nie mamy?
Kto odpowiada za politykę Wizaż.pl?
Doroto - właścicielem wizaz.pl jest obecnie Edipresse, a udział w tej zmianie biorą:

https://wizaz.pl/O-nas

I tak właśnie unikalne na skalę europejską (a kto wie czy nie światową) zjawisko społecznie wykonanego rankingu kosmetyków i podobnych, fajnie tworzonej społeczności o całkiem realnych interakcjach, zostaje zastąpione pokraką, której ani wyglądem ani treścią nie rozróżnimy od Pudelka czy innych tego typu tworów.

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2016-06-07 o 14:35
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 14:55   #35
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Niestety nie, chociaż też mam ciocię Stasię

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
Wesołeee jeeeest żyyyycie staruszkaaaa
Masz więcej tego Biovitalu we flaszeczce? Ja Ci w zamian Amolu poleję
Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
Koncowy
Wątek
Geriatryczny

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
Koniec
K***a
Bliski

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
35+ to w większości kosmetycznych portali target najbardziej ukochany bo najbogatszy i najbardziej wymagający
O tym samym niedawno myślałem
Cytat:
a tu należy już tkać kir do trumny nieładnie nieładnie
Pożyczyłbym Ci kołowrotek, ale korniki go zeżarły

Chociaż nie - kir to chyba na krosnach się tka, prawda?
Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
O!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 15:00   #36
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Chociaż nie - kir to chyba na krosnach się tka, prawda?

O!
Ś.P. Kwiatkowska śpiewała "na szydełku, na szydełku, na szydełku, umiem zrobić i chustę i szal" - to może i kir...?
Stary 2016-06-07, 15:16   #37
aniszonekk
Psiejsko czarodziejsko :)

Oj tam, nie znacie Się....
My stare nie nadążamy za nurtami nowoczesnej mody i trędami, stąd takie obwarowania wiekowe, muszą wysłuchać młodzianek a nie ryczących 40-50- tek.
Za jakiś moment dla nas także coś Wizaż rzuci- marzą mi się bony do poradni reumatologicznej, albo darmowe próbki tabletek do czyszczenia protez...
Dla wybrańców znajdą się może talony do zakładów pogrzebowych na wyjątkowo estetyczne urny.
I te panie/panowie, którym pewien Niemiec jeszcze nie wszystko schował, napiszą entuzjastyczne recenzje ( innych już na Wizażu pisać nie wypada).

Edytowane przez aniszonekk
Czas edycji: 2016-06-07 o 15:30
aniszonekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-07, 15:21   #38
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Aaa, to wszystko jasne ...

Hmm, tak sobie dumam, co czuje AgaZ kiedy patrzy dzisiaj na ten pastiszowy stwór zwany wciąż Wizaż.pl
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 18:42   #39
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ale pocieszmy się, że jeszcze przynajmniej przez rok będziemy piękni i młodzi (<35)

Ale wiesz co, ja będę dłużej o kilka dni piękny i młody niż Ty

Cytat:
Napisane przez aniszonekk Pokaż wiadomość
Luszku, Ty się nie dziw- żadne męskie oko, przywykłe do rozwiązań prostych i logicznych nie ogarnie nowego KWC, więc z góry zostaliście skreśleni, aby nie zaniżać wyników pretensjami
Z ciekawości kilka dni temu tam zajrzałem i wiesz, że masz rację, nie ogarniam tego tworu.
Ze 3-4 lata nie dodawałem tam nic, bo czasu nie miałem i na pewno nie dodam nic więcej, bo to jest takie strasznie brzydkie i nieczytelne, że nie chcę brać w tym udziału..
I jako że jestem stary dziad, to uważam, że moje opinie nikogo nie obchodzą, więc usunę swoje recki, jeśli się da

Cytat:
Napisane przez scorpionetka Pokaż wiadomość
No tak, bo po 35 r.ż. to już temat kosmetyków w ogóle odpada... Tak swoją drogą, to tylko pogratulować można serwisowi spójnej polityki "antiaging", tzn. chroniącej serwis przed starymi babami. Od tylu dni sobie tutaj pozwalamy i jeszcze nikt z organizatorów się nie wypowiedział, czyli faktycznie, nie widzą w nas ani rynku, ani partnerów do rozmowy. Miłe to, nie powiem No nic, pozdrawiam dojrzałe babeczki i jeszcze przez rok pięknych i młodych panów
Przez ponad rok młodych i pienknych
Dziękujemy i pozdrawiamy
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 19:44   #40
Harmonia Mundi
Luzik

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
To moze stworzymy KWG

Koncowy
Wątek
Geriatryczny
Zna ktoras jekies dobre kleje do protez?

Dobrze, że te wszystkie nalewki wzmacniające dla staruszków są na porządnej porcji alkoholu

Edytowane przez Harmonia Mundi
Czas edycji: 2016-06-07 o 19:46
Harmonia Mundi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 19:46   #41
misianka
kosmita jakiś normalnie

a tu taki mały przykład dobrej zmiany na wizażu:

https://wizaz.pl/Pielegnacja/Najlepi...Christian-Dior

a fotka ... Hypnotic Poison

nie ma to jak kąpetentna redachtorka, c'nie?

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-08, 04:24   #42
Małgosia791
spin doctor

Szkoda słów.
Jestem tu długo i gdyby nie Perfumy to właściwie nic tu już dla mnie nie ma. A właśnie teraz w wieku 35+( jeszcze przed 40 to może się nie zaliczam do bardzo starych ) jestem świadomym konsumentem, stać mnie na kosmetyki( no cóż, trzeba podtrzymywać jakoś zwiędłą urodę ), no ale nie wystawiam bezkrytycznych opinii typu: super kremik, fajniusi, tylko jak mi coś nie pasuje to mówię(piszę).
Na KWC wcale już nie zaglądam, bo jak widzę recenzje "ambasadorek" dopiero co zarejestrowanych to mi się nóż w kieszeni otwiera, wolę podpytać na forum.
Żal

Że tak napiszę z perspektywy staruszki-jakie czasy, takie KWC... za moich czasów to było świetne, wiarygodne źródło informacji, z którego często korzystałam, teraz mam to w nie zaglądam i nie mam zamiaru pisać tam recenzji, o.

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2016-06-08 o 04:29
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 05:23   #43
mairi
Wtajemniczenie

Och, wiedzę że nie jestem sama w tym szlachetnym gronie. Trochę mi się zrobiło smutno i przykro przyznam, jak zobaczyłam te grupy wiekowe. Czas już pewnie wnuki niańczyć (niestety nie mam żadnych) i zacząć wystawać hobbistycznie w przychodniach (profilaktycznie) zamiast na wizażu/ kwc czas marnować...
Stary 2016-06-08, 07:43   #44
scorpionetka
Zadomowienie

Dziewczęta i chłopięta, nie marudźcie, narzekamy tu już kawał czasu, a wątku nam jeszcze nikt nie zamknął, czyli demokracja jest Pomyślcie, że tacy świadomi konsumenci to właściwie są postrachem i zakałą całej branży kosmetycznej, bo wiedzą czego chcą i byle czego wepchnąć se nie dadzą. Ja też bym z takimi nie gadała Także trzeba zrozumieć czasem drugą stronę A że nam się wizaż "ztiuningował" do potrzeb współczesnych odbiorców? Po prostu poszedł z duchem czasu
scorpionetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 11:10   #45
Daffodilka
Zakorzenienie

A ja odnoszę wrażenie, że to jakiś casting na konsultantki do nowej sieci perfumerii Te starsze, bardziej doświadczone,będą kierowniczkami, a te młodsze, jako narybek będą się doszkalać. Od zawsze przecież narzekałyśmy, że w perfumeriach pracują kompletne ignorantki...
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-08, 11:16   #46
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
a tu taki mały przykład dobrej zmiany na wizażu:

https://wizaz.pl/Pielegnacja/Najlepi...Christian-Dior

a fotka ... Hypnotic Poison

nie ma to jak kąpetentna redachtorka, c'nie?
Oj tam, Dior to Dior, nie czepiajmy się drobiazgów i cieszmy sie, że nie jest to zdjęcie jakiego odpowiednika
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-13, 17:05   #47
Parabelka
Panaroja

Ojtam ojtam, zamiast narzekać, stwórzmy SWC- Suplement Wszechczasów i recenzujmy a to Geriavit, a to MagnezSenior, a to nowy klej do protez , a to wkładki Tena Lady , a dla panów i miejsce na reckę Braveranu się znajdzie

I nowy wątek wymiankowy - np wymienię cztery zielone duże tabletki na osiem małych białych , dorzucę jeszcze próbkę płynu po płukania protez i wspólne zakupy i odlewkowanie suplementów w płynie albo dzielenie się tabletkami , bo wiadomo , jedno całe pudełko kupić to za drogo już się nie mogę doczekać !

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-13, 17:16   #48
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Ojtam ojtam, zamiast narzekać, stwórzmy SWC- Suplement Wszechczasów i recenzujmy a to Geriavit, a to MagnezSenior, a to nowy klej do protez , a to wkładki Tena Lady , a dla panów i miejsce na reckę Braveranu się znajdzie

I nowy wątek wymiankowy - np wymienię cztery zielone duże tabletki na osiem małych białych , dorzucę jeszcze próbkę płynu po płukania protez i wspólne zakupy i odlewkowanie suplementów w płynie albo dzielenie się tabletkami , bo wiadomo , jedno całe pudełko kupić to za drogo już się nie mogę doczekać !

Nie zapomnijmy o pieluchach bo po 35tym roku życia różne rzeczy się mogą człowiekowi przytrafić
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-14, 10:10   #49
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość

Nie zapomnijmy o pieluchach bo po 35tym roku życia różne rzeczy się mogą człowiekowi przytrafić
Ano, np czytajac ten watek i ostatni boski wpis Parabelki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 08:32   #50
iskralight
Zadomowienie

Sama nie mam 35 lat, ale ten wpis o paniach po 35rż był bardzo niestosowny.

A swoją drogą, KWC wygląda teraz okropnie i bardzo nieprzejrzyście, a wyszukiwarka na wizażu woła ostatnio o pomstę do nieba.

Edytowane przez iskralight
Czas edycji: 2016-06-29 o 14:08
iskralight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości