![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ==> Dużo Ciuszków - ciągłe dokładki... DOKŁADKA!!! <==
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Bluzeczka założona ok 5 razy... Stan bardzo dobry. 100% bawełny.
Szerokość 44cm, długa na 49cm... dekolt 28cm... ladnie prezentuje sie na opalonym ciele. Rozmiaru na metce nie dojrzalam, jednak oceniałabym na rozmiar M. Jak dla mnie śliczna bluzeczka, założona gdzieś z 3/4 razy ze względu na mój mały biust. Moim zdaniem ładniej by sie w niej prezentowaly dziewczyny z większym biustem. Stan bardzo dobry. Szerokośc ok 40cm, 17cm szerokosc dekoltu, a wysokosc dekoltu 14cm... Bluzka rozciągliwa, dopasowująca się. Bluzeczka na jedno ramie, w bialo czerwone poziome paseczki. Dostalam dwie takie same bluzeczki od znajomej krawcowej. Ubrana w nią byłam ze dwa razy. A więc ta jest prawie nieuzywana, od pol roku lezy w szafce. Rozmarowo okreslilabym na M/L. Stan idealny. Bluzka jest rozciągliwa, tzn dopasowywująca się do ciała. na 33cm szeroka, od ramienia w doł 55cm, natomiast z drugiej strony spod pachy w doł Dekolt w serek. Bluzka założona nie więcej niż 10 razy. Zakupiona gdzieś 1,5 roku temu. Stan dobry. 68%viscose, 32% polyester. Szerokośc bluzki ok 44cm, na 53cm długa. Na metce rozmiar 38. Czerwona bluzeczka z krótkim rękawkiem, na jedno ramię... stosunkowo krótka, odsłaniajaca brzuszek. Kupiona w zeszłym roku, byłam w niej ze 4 razy. Stan idealny, kolor również. Rozmiarowo określiłabym na S. Jak dla mnie za mała, kiedys chyba bylam chudsza ![]() ![]() ![]() Sportowa czerwono biała bluzeczka z krótkim rękawkiem... na metce rozmiar M... ale obstawiałabym na XS, S no i M w sumie tez... bluzeczka rozciągliwa... 5% lycra,a 95% bawełny. Kupiona w zeszłym roku, założona góra 5 razy. Stan idealny, kolor również. Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-08 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
a jesli szukałabys cos z kosmetyków to co byś szukała?
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
a jaki to kolor tego "ekstra sweterek z wywijanym golfem" ?
zielony? co bys za niego chciała? zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...629#post857629
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Bordowa bluzeczka... stan bardzo dobry, zakupiona rok temu w wakacje, zalozona nie wiecej niz 3 razy. Na metce pisze L. Ale ja bym obstawia na S, M. Bluzka jest rozciągliwa,ale lepiej prezentuje sie na szczuplych osobach... nie ma to jak nijaka numeracja!!! Gdzie tu L? Nigdy w zyciu...
Bluzeczka z długim rękawkiem, zapinana na guziczki z kołnierzykiem ![]() ![]() Długość 54cm Długość od pachy: 32cm Szerokość u dołu: 46cm Szerokość w piersiach: 43cm Długość rękawa: 53cm Długość rękawa od pachy: 41cm Szerokość rękawa u dołu: 11cm Kupiona dwa lata temu,chodzona nawet czesto, ok 15 razy... stan jednak dobry,za wyjatkiem tych guziczkow... Niebieska koszulka... tym razem 38.... kolor bardziej wyrazisty niz na zdjeciach... ladnie sie prezentuje... na metce neistety nie pisze z jakiego surowca jest zrobiona... ale wg mnie cos podobnego jak wyzej... Kupiona w tym samym czasie co pierwsza... spalam w niej dwa razy, wyprana, kolor idealny... Stan bardzo dobry ![]() Wymiary: długość wraz z ramiączkiem 51cm długość od pachy: 31cm szerokość w biuście: 44cm szerokość u dołu: 50cm Spodenki... na metce rozmiar 42. Firma Yes or No. Made in France. Materiał rozciągliwy. Rozmiarowo jednak określiłabym na M/L. Myśle,że rozm 40 byłby tutaj trafny. Podaję jednak dokładne wymiary. Szerokość w pasie 35cm, nogawka bez rozciągania szeroka na 27cm, natomiast długość spodenek od pasa w dół 31cm. Byłam w nich kilka razy, nie więcej niż 5. Ładne pupcia się w nich prezentuje. Nie są to biodrówki,ale jest możliwość przerobienia ich. Stan badrzo dobry. (rezerwacja) Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-11 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Śliczna szara bluzeczka w serek z krotkim rękawkiem. Rzekłabym sweterkowata bluzeczka. Rozmiarówka XS, S i M. Dobra zarówno jak i na te cieplejsze, jak i również na chłodniejsze dni. Raczej krótsza, odsłaniająca trochę brzuszek. Kupiona w tym roku, jakoś dwa miesiące wstecz. Stan bardzo dobry.
Kardiganek w kolorze białym, raczej dłuższy. Rozmiarowo S/M, jednak wg mnie na osobe wysoką,bądź dla ludzi, ktorzy lubia miec zakryte brzuszki i wogole. Kupiłam go wraz z czarnym kardigankiem,ale nie pasuje mi dlugosc. Wole ciuszki krótsze. Stan dobry. Dla dziewczyn, ktore nie wstydza sie swojego ciala... kawalek materialu, z kilkoma sznureczkami jesli bym tak mogla nazawac. Wiązana na szyi, i w dwoch miejscach na plecach. Ładna, ale trochę mała jak dla mnie... Typowa S-ka. A nawet dla osob, ktore noszą XS. Stan bardzo dobry, założona z raz, albo dwa. Na pewno inna niz wszystki Szary żakiecik na 3 guziki... z dwoma kieszonkami na piersiach, rozmiar 38... na pierwszej stronie do kompletu spodniczka i spodnie... stan bardzo dobry ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hej - jezeli interesuje Cię golfik i marynarka angielska to jestem w stanie wymienić sie za żakiecik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
bordowy golf, raczej wiekszych rozmiarow, troche ciemniejszy niz na zdjeciu... okreslilabym go na M, L...
bluzeczka z ravela,dosc sporo chodzona... stan dobry, na metce rozmiar M... na przodzie napis tylko: http://ww.ravel@jeans.com Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
a to szkoda, że nie jest zielony, w takim razie dziekuje
pozdrawiam
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ok golfik rozmiar dobry na S po rozciagnieciu i na M , dopasowuje się idealnie. marynarka to rozm M , no musi być ciut wi ększa do golfika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie spodniczka
![]() moj watek : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76562 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
bialy zakiecik moj watek moze wybralabys sobie cos wzamian... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76835
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Spodnie dlugie kremowe... na metce M... kupione w tym roku w Teranovej, firmy Rinascimento... 97% bawelny, 3% elastan... stan bardzo dobry, raczej mniejsze, rozciagliwe...
Długosc zewnetrzna: 108cm Dlugosc wewnetrzna: 83cm Pas: 38cm Biodra:47cm Stan: 20cm Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
no i trzy pary okularkow:
1. duze jasne 2. fioletowe oprawy 3. male mieniące sie... Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Bassienko sorki ale wczorej bateria mi padła , oto fotki dodatkowe zdecydowanie ladniej glfik prezentuje się na osobie niż tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze spodnie bym miala do dorzucenia....
![]() pas: 37cm biodra: 45cm dlugosc zewn.nogawki: 107cm dlugosc wewn.nogawki: 82cm bluzeczka z krótkim rękawem w kropeczki... czerwien z zielenia ![]() koszula elegancka ![]() czarny staniczek 75C Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-11 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
mam jeszczę taka fotkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
zobacz do mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=75605, to co na fotkach dodałam to też ponieważ muszę załozyć nowy aktualny watek, majteczki oczywiscie nówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
manilko jakos nie wpadlo mi nic w oko... z nowo dodanych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Bassienko bo podoba mi jeszcze się Twój zestaw korali czarnych i kolczyki te
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=200490 a za to może coś sobie wybierzesz?? Zaraz może jeszcze jakieś fotki zrobię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Manilko jak mzoesz to zrob zdjecia tych dwoch golfow ale tak by widac je bylo cale,a nie tylko kawalki.. najlepiej jakby ci ktos zdjecia zrobil...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no to jeszcze drugiego golfika poprosze fotki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.