|  2006-01-11, 14:39 | #32 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Firmowe ciuchy- Reserved, Lee, Big Star itd.

Cytat: 
  . Mam drugie takie same tylko czarne, wiec jednych moge sie pozbyc   | |
|     |   | 
|  2006-01-11, 14:39 | #33 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: okolice Wrocka 
				Przekupka: 102 pkt  / 100% pozyt. | 

znajdziesz cos u mnie za ten ciuszek? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1136807822 moje watki: ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90606 kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85193 | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 14:45 | #34 | 
| Raczkowanie | 

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1136807931 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1136807822 jestem bardzo bardzo chętna..... mam ciuszki ORSAY  wybierzesz cos...   
				__________________ Dukan - start 80 kg I faza 10 dni - 4kg II faza - 76  ......... waga docelowa 58 kg   | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 14:51 | #35 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 bierz co chcesz...... moj rozmiar 36 , 95 biuscik zmieszcze się? jestes moze z warszawy? 
				__________________ Dukan - start 80 kg I faza 10 dni - 4kg II faza - 76  ......... waga docelowa 58 kg   | |
|     |   | 
|  2006-01-11, 15:07 | #37 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-01-11, 15:13 | #38 | 
| Rozeznanie | 

Witam! Jestem zainteresowana turkusowym topem. nawet bardzo   Poproszę o wymiarki. Tu jest mój link (proszę znajdź u mnie coś!!): http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91493 | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 15:20 | #40 | 
| Raczkowanie | 

Tutusia--> Bardzo bym chciala cos znalezc ale nic nie wyszukalam dla siebie w Twoim watku, a turkusowy top na ramiaczkach jest nowy i ma papierowe metki, wiec chcialabym za niego cos fajnego...

| 
|     |   | 
|  2006-01-11, 15:24 | #41 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ewentualnie mam jeszcze czarne spodnie PROMOD, ale caly czas sie zastanwiam czy je chce wymienic, bo  duzo za nie dalam  , ale tak srednio sie w nich czuje (czyli opiete w biodrach  ) | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-01-11, 15:29 | #42 | 
| Raczkowanie | 

;

Edytowane przez buckfast_superbee Czas edycji: 2006-06-22 o 15:49 | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 15:43 | #43 | 
| Zakorzenienie | 

Tak sie wlasnie zastanawiam hmm, jkaby co wklejam zdjecia, ale znowu kiepska jakos bo slonce zaszlo   W rzeczywistosci sa intensywnie czarnem w takie slicznie prazki, cos jakby jodelka, ale oczywiscie moja wspaniala czesc ciala  wyglada nie za dobrze ;(. Kupilam je na impreze rodzinna i mialam na sobie tylko ten jeden raz. | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 16:12 | #48 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  , ale to raczej grubszym material, wydaje mi sie ze to nic sztucznego, jest matowy, malo sie gniecie. Taki typowy porzadny  material  . Rozmiar to oczywiscie 36, a wymiarami to  chyba tak jak tamte mango | |
|     |   | 
|  2006-01-11, 16:15 | #49 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ Wymiana | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2006-01-11, 16:21 | #50 | 
| Raczkowanie | 

k

Edytowane przez buckfast_superbee Czas edycji: 2006-06-22 o 15:51 | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 16:29 | #51 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  poza tymi lee bo wiem ze beda za krotkie. Jak skoncze wklejac rzeczy do swojego watku, to jeszcze przejrze Twoj ok ?? | |
|     |   | 
|  2006-01-11, 21:24 | #56 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-01-11, 22:55 | #57 | 
| Raczkowanie | 

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1136990539 ile maja w pasie, biodrach? jaki to rozmiar? dł nogawki od kroku?  masz lepszą fotkę? mam w pasie 68 w biorach mam 94 (utyło mi sie ciut) i wzrost 165  w kapeluszu? hehehehe podobaja mi sie.... zajrzyj do mnie  mam na wymianke tez nowe spodnie w kancik: mają w pasie maxymalnie 68 cm rozmiar 34 , raz założone, śa na mnie za małe, lekko poszerzane u dołu, w elegancki kant, na dole podwijane, nie są to biodrówki, kolor ciemny szary wpadający w czerń w delikatne jasnoszare prążki, firma ORSAY w pasie szluwki, i podwójne zapięcia.... sa naprawde porządne, nowe i eleganckie   
				__________________ Dukan - start 80 kg I faza 10 dni - 4kg II faza - 76  ......... waga docelowa 58 kg   Edytowane przez Emma_25 Czas edycji: 2006-01-11 o 23:21 | 
|     |   | 
|  2006-01-11, 23:09 | #58 | 
| Raczkowanie | 

załacze rzeczy, na ktore mam chęc   choc ta bezowa bluza nie jest tez ZLA :P i te spodnie w moim linku nizej tez hehehehehe cos bym napewno z tego wybrala  !!!     załaczylam nowe fotki...zajrzyj do mnie.... moje wymiary 95-68-94 czy te swtereki byłby na mnie w porzo? nie sa zbyt krotkie przy np spodniach biodrówkach? zrobisz sobie w nich fotki?  dodasz dokladniejszy ich opisik? jaki materiał itp  pisze sie.....  Jestes z WARSZAWY? milo by bylo sie szybko wymienic.... spoko ONLY Givenchy jest twoje jak sie dogadamy.... tyle ze dostałam je w prezencie i nie wiem gdzie ono bylo zakupione to byla limitowana edycja, wiec podrób raczej by nie robli :d tak czy siak... uprzedzam. buzka.... 
				__________________ Dukan - start 80 kg I faza 10 dni - 4kg II faza - 76  ......... waga docelowa 58 kg   | 
|     |   | 
|  2006-01-12, 14:32 | #60 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 mogła bys zrobic sobie w tych rzeczach fotki, jesli w czarna sie nie zmieszcze to odpada.... ta bluza byla by spoko.... ten biały seterek tez mi sie podoba ale nie wiem jakie ma wymiary... napisz cos o tym rozowie topie..jest cienki? mily w dotyku...wymiery? no i ta kurteczka poranczowa, jak wyglada z bliska? jakie ma wymiarki? jestes z warszawy? a co do perfum musisz podjąc decyzję... mam tez inne rzeczy 
				__________________ Dukan - start 80 kg I faza 10 dni - 4kg II faza - 76  ......... waga docelowa 58 kg   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

ale sa rozciagliwe i na mnie dobre takie fajne 'rureczki'
 ale sa rozciagliwe i na mnie dobre takie fajne 'rureczki'