|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: 1 dzień ... odchudzaniem tego nazwac chyba nie można,wiem to...
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Miałam kiedyś taką koleżanke w szkole 3/4 anorektyczka. Robiła to ewidentnie na pokaz...cały czas nam o tym gadała...jak to ona wlewa rosół do woreczka i wyżóca...albo wącha chleb i najada sie zapachem
![]() ![]() Moze sie myle...ale do czynienia z takimi dziewczynami miałam tylko raz i właśnie to wam opisałam...nie wiem jaka jest reszta. Na podstawie "3/4"(tak sobie nazwałam koleżanke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Feminity Twoja znajoma jest ewidentnie przykładem na to , że wszytsko można wypacztyć nawet tak poważną chorobę na tle psychicznym jaką jest anoreksja.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj zjadłam... hmmm nie przepisowe 3 sucharki... za ktore mi sie ...oberwalo... wypiłam 3 litry wody:P rano zrobilam czyszczenie żołądka i jelit olejem rycynowym(fuj nie polecam)... mnie tez któras z dziewczynek pożałuje??? przepraszam za swój ironizm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
edytowane z powodu złamania regulaminu
Kobiety najbardziej wabi to co jest zakazane... ![]() Motto: Nic tak nie smakuje, jak świadomość, że jest sie szczuplym... Edytowane przez zadziorna19 Czas edycji: 2006-01-15 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
z tego zbulwersowania az literki mi sie mieszają... grrrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmmmmmmm widze że na forum z porodami zabronione jest posiadanie problemów... najlepiej ich nie mieć bo potem możesz być oskarzony za ich posiadanie ... niezle... moja droga gdybys porzadnie przeczytala moje watki doczytalabyś sie że w jednym z postów mówie że wiek podany w "karcie" jjest błędny!!! ale ty pobieżnie przeczytalas i z wielką radością oznajmiłąś światu ze jestem kłąmczuchą!!! Nie masz prawa mnie tak oceniać bo nie znasz mnie,a to co pisałąm jest prawdziwe! to tyle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz co zawsze jestem szczera i mówie to co mysle... i zazwyczaj za to ludzie mnie cenią... i dlatego mam przyjacioł...nie jestem nieomylna, bo nie ma takiego czlowieka ktory sie nie myli... ale ja w rażie porazki umiem podkulić ogon i przyznac sie do błędu... ty mnie nie przekonujesz wcale a twoje wypowiedzi tylko ciebie pogrążaja... szkoda ze nie kazdy umie przyznac sie do tego ze namieszal... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
a jeszcze jedno moze i ktoś na mnie nawrzeszczy ze tak pisze i nie chce ci "pomóc", ale twoje slowa mówią same za siebie... dziewczyny maja tutaj naprawde dobre serduszka i przykro ze ktoś na nich żeruje... moze i jestem bezczelna i pyskata w tym co pisze i mówie, ale jak ktoś prowokuje to tak sie to konczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Femininity zachowania autodestrukcyjne, bądz takie, które mają je imitować, mogą mieć różne podłoże. Tak jak stwierdziłaś, ich przyczyna może leżeć w chęci zwrócenia na siebie uwagi otoczenia. Ale należałałoby zastanowić się nad ich głębszą przyczyną.
Zadziorna19, można zwrócić komuś uwagę, ale bez niepotrzebnych inwektyw. A tym bardziej, nikt nie ma prawa wyrzucać użytkownika z wątku. Można napisać do administratora, badz moderatora i zgłosić watpliwości.
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Zgłaszam wątpliwości =]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Zadziorna, ja rozumiem, że mogłaś poczuć złość, ale każdy jest równy i każdy ma przestrzegać regulaminu.
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Oluniu napisałaś do Administratora?
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
W takim razie jestem sklonna odpokutowac za złamanie regulaminu...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
potraktuj to jako pierwsze ostrzeżenie
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
dobrze. Jeśli miałybyście jakieś wątpliwości zgłoście to albo moderatorom fitnessu, albo administratorom.
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o prosbe o wypracowanie!! mialo ono byc dla mojej kumpelki ktora jest w trechnikum,poprosuila mnie o jego napisanie,a ze mature zdawalam daaawno temu to nie mialam o tym zielonego pojecia totez zapytalam tutaj!!! 2. ciaza przez oral...mialam wtedy watpliwosci,a zadziorna chyba nie przeczytala dokladnie tego watku! z reszta nie bede sie tu z nikim kłóciłam i znizala sie do poziomu zadziornej19 ------------------------------------- dzis 2 dzień,zjadłąm 2 jabłka,ciemna sucha bułke i wypiłam kubusia, i odziwo głodna nie jestem:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to rzeczywiscie duzo.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
a moze alax zamien na senefol.DObrze CI to zrobi nie wykonczysz sie tak szybko. PRO ANA? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie bardzo wszystkie anorektyczki są takie bo aj usilnie wszystkim mówiłam ze sie nie odchudzam jak mnie pytali. Wogóle nie rozmawiałam o jedzeniu bo o pierwsze mnie to brzydziło po drugie nie chcialam zeby ktos sie dowiedział ze nic nie jem i żeby nie był taki jak ja!! Wiec nie każda gada głupoty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.