1 dzień ... odchudzaniem tego nazwac chyba nie można,wiem to... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-10, 21:42   #31
Dolot
Zadomowienie

Dot.: 1 dzień ... odchudzaniem tego nazwac chyba nie można,wiem to...

Cytat:
Napisane przez OLuNia
Poruszyło mnie to...serio...jak takie cos nie przemówi tej panience do rozumu to jest to jawna prowokacja i nie widze sensu dalej wpisywać się w tym wątku .
Popieram i pospisuje sie obiema łapkami Olu chcialam to samo napisać
Dolot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-10, 22:44   #32
Femininity
Rozeznanie

Miałam kiedyś taką koleżanke w szkole 3/4 anorektyczka. Robiła to ewidentnie na pokaz...cały czas nam o tym gadała...jak to ona wlewa rosół do woreczka i wyżóca...albo wącha chleb i najada sie zapachem ....i wiele wiele wiele innych, zaczęło sie to robic nudne...cała klase jej próbowała przemówić do rozsądku im bardziej próbowaliśmy tym bardziej ona była w centrum uwagi i jeszcze bardziej sie odchudzała i raczyła nas coraz to nowszymi historyjkami...to było takie przesadne, takie sztuczne.....ech..samo wspomnienie tej wariatki mnie denerwuje. Dzięki temu o wszystkich anorektyczkach mam jedno zdanie : chciec sie pokazać, chciec zainteresowania, chciec byc w centrum

Moze sie myle...ale do czynienia z takimi dziewczynami miałam tylko raz i właśnie to wam opisałam...nie wiem jaka jest reszta. Na podstawie "3/4"(tak sobie nazwałam koleżanke ) wyrobiło mi sie takie zdanie
Femininity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-10, 23:15   #33
Dolot
Zadomowienie

Feminity Twoja znajoma jest ewidentnie przykładem na to , że wszytsko można wypacztyć nawet tak poważną chorobę na tle psychicznym jaką jest anoreksja.
Dolot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 07:03   #34
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

a ja wczoraj zjadłam... hmmm nie przepisowe 3 sucharki... za ktore mi sie ...oberwalo... wypiłam 3 litry wody:P rano zrobilam czyszczenie żołądka i jelit olejem rycynowym(fuj nie polecam)... mnie tez któras z dziewczynek pożałuje??? przepraszam za swój ironizm...

Motto: Nic tak nie smakuje, jak świadomość, że jest sie szczuplym...

zadziorna19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 07:10   #35
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

edytowane z powodu złamania regulaminu

Edytowane przez zadziorna19
Czas edycji: 2006-01-15 o 08:31
Stary 2006-01-11, 07:12   #36
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

z tego zbulwersowania az literki mi sie mieszają... grrrrrrrr

Stary 2006-01-11, 07:49   #37
załamana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zadziorna19
Załamana ciągle w centrum uwagi stała i tak sobie bajeczki dziewczynkom na plotkowym wciskała... teraz na fitness sie przeniosła i jeszcze z klamstw nie wyrosła... ojej ale wierszyk fajny... now iec tak a kysz wstretna kłamczucho... prezjrzałam twoje watki... mieszasz sie w zeznaniach... zakładasz tylko takie w których dziewczyny mają cie załować... każesz odbrobić prace za siebie... masz problkem z chłopakiem, który w nastepnym watku cie rzuca po pieciu latach... nie wiesz ze sex oralny nie "produkuje " dzieci no chyba ze twoja kolezanka ma komórki jajowe w buzi... no comments, nastepnym razem masz 24 lata (a urodziłaś sie w 1986 roku) no i cycki olbrzymiej wielkość... i za kazdym razem wszyscy mają cie załować... a kysz... poszla sobie nie ma cie juz... nikt nie chce kłamczuchy... wiesz nie dziwie sie ze gdzies tam napisalas ze nie masz dobrych przyjaciół... gdybym ja miala taka klamczuche to bym ja na kosmos wysłala... nic dodac nic ująć dziewczynko o poziomie inteligencji 12 latki... chociaz wiesz co przepraszam... nie 12 latki nie bede obrazac myslące 12 ... mam nadzieje ze ktoś zareaguje na twoje oszustwa... nie ktorzy potrzebuja pomocy... ty urajasz sobie problemy... wynocha!!!

hmmmmmmm widze że na forum z porodami zabronione jest posiadanie problemów... najlepiej ich nie mieć bo potem możesz być oskarzony za ich posiadanie ... niezle...
moja droga gdybys porzadnie przeczytala moje watki doczytalabyś sie że w jednym z postów mówie że wiek podany w "karcie" jjest błędny!!!
ale ty pobieżnie przeczytalas i z wielką radością oznajmiłąś światu ze jestem kłąmczuchą!!! Nie masz prawa mnie tak oceniać bo nie znasz mnie,a to co pisałąm jest prawdziwe! to tyle...
załamana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 08:10   #38
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

Cytat:
Napisane przez załamana
hmmmmmmm widze że na forum z porodami zabronione jest posiadanie problemów... najlepiej ich nie mieć bo potem możesz być oskarzony za ich posiadanie ... niezle...
moja droga gdybys porzadnie przeczytala moje watki doczytalabyś sie że w jednym z postów mówie że wiek podany w "karcie" jjest błędny!!!
ale ty pobieżnie przeczytalas i z wielką radością oznajmiłąś światu ze jestem kłąmczuchą!!! Nie masz prawa mnie tak oceniać bo nie znasz mnie,a to co pisałąm jest prawdziwe! to tyle...
buahahahahahaha no to teraz sie usmiałam do łez... kap kap płyną łzy może z innymi dziewczynami udalo ci sie napisac takie smety ze mówisz prawde a one nie i cie bezpodstawnie oskarzaja ale nie ze mną te nr akurat ja to stwierdzam po faktach..... jezeli jak twierdzisz naprawde masz 24 lata tym gorzej dla ciebie... to przepraszam jaka szkoła każe pisac wypracowania na tak błache tematy, gdzie w necie sa gotowe wypracowania??? kurcze to chyba ja jestem jakas nie obyta... a przynajmniej na studiach gdybym dostala taki temat to bym ucałowała doktorka, nawet jak by byl stary brzydki i gruby... a moze powiem mu ze skoro 24 pisze takie tematy to ja tez chce :P po zatym zeby 24 latka nie wiedziała jak zachodzi sie w ciaze i ile test ciażowy daje pewności... no comments... kłamstwa mają bardzo krótkie nóżki... nie ja pierwsza zwracam ci na to uwage... w kazdym wątku przez ciebie zalożonym dziewczyny pisaly ze jest to tania prowokacja... twoje zmiany zdan z dnia na dzień są ewidentnie widoczne... nie lubie jak ktoś tak robi i głosno to mówie... wiec proponuje zastanowic sie nad swoim zachowaniem, a najlepiej przed kłamaniem przejrzec wszystkie wątki i nie zmieniac juz istniejących... hmmmm... powiedzmy "faktów"... życze powodzenia w życiu...
wiesz co zawsze jestem szczera i mówie to co mysle... i zazwyczaj za to ludzie mnie cenią... i dlatego mam przyjacioł...nie jestem nieomylna, bo nie ma takiego czlowieka ktory sie nie myli... ale ja w rażie porazki umiem podkulić ogon i przyznac sie do błędu... ty mnie nie przekonujesz wcale a twoje wypowiedzi tylko ciebie pogrążaja... szkoda ze nie kazdy umie przyznac sie do tego ze namieszal...

Stary 2006-01-11, 08:24   #39
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

a jeszcze jedno moze i ktoś na mnie nawrzeszczy ze tak pisze i nie chce ci "pomóc", ale twoje slowa mówią same za siebie... dziewczyny maja tutaj naprawde dobre serduszka i przykro ze ktoś na nich żeruje... moze i jestem bezczelna i pyskata w tym co pisze i mówie, ale jak ktoś prowokuje to tak sie to konczy...

Stary 2006-01-11, 09:34   #40
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Femininity zachowania autodestrukcyjne, bądz takie, które mają je imitować, mogą mieć różne podłoże. Tak jak stwierdziłaś, ich przyczyna może leżeć w chęci zwrócenia na siebie uwagi otoczenia. Ale należałałoby zastanowić się nad ich głębszą przyczyną.

Zadziorna19, można zwrócić komuś uwagę, ale bez niepotrzebnych inwektyw. A tym bardziej, nikt nie ma prawa wyrzucać użytkownika z wątku. Można napisać do administratora, badz moderatora i zgłosić watpliwości.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 10:08   #41
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

Cytat:
Napisane przez suzana
Zadziorna19, można zwrócić komuś uwagę, ale bez niepotrzebnych inwektyw. A tym bardziej, nikt nie ma prawa wyrzucać użytkownika z wątku. Można napisać do administratora, badz moderatora i zgłosić watpliwości.
Hmmm... no niestety ja tak reaguje na prowokacje... nie mialam na celu użyć zadnej inwektywy a stwierdzić dobitnie fakty, ktore sa ewidentne... taki mam juz charakter... jestem uczulona na to jak ktoś miesza zeznaniami... po za tym ta panna raz napisala ze dziewczyny sa "beznadziejne" bo nie chca jej pomóc... powoduje tak ze ktoś czuje sie winny że zwrócil uwage na mijające sie stwierdzenia... a teraz co? zmienia zdanie... no comments... jak ktoś inny poczuł sie urazony moją niegrzeczną wypowiedzią to przepraszam... złośliwość mam we krwi...

Stary 2006-01-11, 10:10   #42
OLuNia
Zadomowienie

GG do OLuNia

Zgłaszam wątpliwości =]
OLuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 10:29   #43
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Zadziorna, ja rozumiem, że mogłaś poczuć złość, ale każdy jest równy i każdy ma przestrzegać regulaminu.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2006-01-11, 10:30   #44
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Oluniu napisałaś do Administratora?

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2006-01-11, 10:41   #45
zadziorna19
Raczkowanie

GG do zadziorna19

W takim razie jestem sklonna odpokutowac za złamanie regulaminu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-11, 10:45   #46
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

potraktuj to jako pierwsze ostrzeżenie

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2006-01-11, 10:51   #47
OLuNia
Zadomowienie

GG do OLuNia

Cytat:
Napisane przez suzana
Oluniu napisałaś do Administratora?
Nie no nie będe się wygłupiać ale jak widać Załamanej narazie się znudziło udzielanie w tym wątku .
OLuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 10:53   #48
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

dobrze. Jeśli miałybyście jakieś wątpliwości zgłoście to albo moderatorom fitnessu, albo administratorom.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary 2006-01-11, 16:54   #49
załamana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OLuNia
Nie no nie będe się wygłupiać ale jak widać Załamanej narazie się znudziło udzielanie w tym wątku .
nie znudzilo sie tylko bylam na uczelni!!
jesli chodzi o prosbe o wypracowanie!! mialo ono byc dla mojej kumpelki ktora jest w trechnikum,poprosuila mnie o jego napisanie,a ze mature zdawalam daaawno temu to nie mialam o tym zielonego pojecia totez zapytalam tutaj!!!
2. ciaza przez oral...mialam wtedy watpliwosci,a zadziorna chyba nie przeczytala dokladnie tego watku! z reszta nie bede sie tu z nikim kłóciłam i znizala sie do poziomu zadziornej19
-------------------------------------
dzis 2 dzień,zjadłąm 2 jabłka,ciemna sucha bułke i wypiłam kubusia, i odziwo głodna nie jestem:P
załamana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-11, 19:53   #50
coca_cola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez załamana
-------------------------------------
dzis 2 dzień,zjadłąm 2 jabłka,ciemna sucha bułke i wypiłam kubusia, i odziwo głodna nie jestem:P

no to rzeczywiscie duzo.. ejj chyab wiesz z jaka reakcja Wizazanek sie spotka Twoje menu?? wydaje mi sie ze Femininity miala racje piszac o tej swojej kolezance.. to sie chyab odnosi do Ciebie.. sorry jesli to nieprawda, ale takie jest moje zdanie
coca_cola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 20:41   #51
Miss Foch
BAN stały

Cytat:
Napisane przez załamana
zjadłam 4 jabłka,jogurt i ciemną kanapke z pomidorem,wiem że to dużoooo :/ jutro za kare bede pić jedynie wodę !!!!!

połknęłam 2 tabetki Alaxu ...
za duzo o 4 jabłka albo jogurt.
a moze alax zamien na senefol.DObrze CI to zrobi nie wykonczysz sie tak szybko.
PRO ANA?
Miss Foch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-19, 19:50   #52
Karolciavp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Femininity
Miałam kiedyś taką koleżanke w szkole 3/4 anorektyczka. Robiła to ewidentnie na pokaz...cały czas nam o tym gadała...jak to ona wlewa rosół do woreczka i wyżóca...albo wącha chleb i najada sie zapachem ....i wiele wiele wiele innych, zaczęło sie to robic nudne...cała klase jej próbowała przemówić do rozsądku im bardziej próbowaliśmy tym bardziej ona była w centrum uwagi i jeszcze bardziej sie odchudzała i raczyła nas coraz to nowszymi historyjkami...to było takie przesadne, takie sztuczne.....ech..samo wspomnienie tej wariatki mnie denerwuje. Dzięki temu o wszystkich anorektyczkach mam jedno zdanie : chciec sie pokazać, chciec zainteresowania, chciec byc w centrum

Moze sie myle...ale do czynienia z takimi dziewczynami miałam tylko raz i właśnie to wam opisałam...nie wiem jaka jest reszta. Na podstawie "3/4"(tak sobie nazwałam koleżanke ) wyrobiło mi sie takie zdanie

No nie bardzo wszystkie anorektyczki są takie bo aj usilnie wszystkim mówiłam ze sie nie odchudzam jak mnie pytali. Wogóle nie rozmawiałam o jedzeniu bo o pierwsze mnie to brzydziło po drugie nie chcialam zeby ktos sie dowiedział ze nic nie jem i żeby nie był taki jak ja!! Wiec nie każda gada głupoty
Karolciavp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-19, 20:40   #53
Femininity
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karolciavp
No nie bardzo wszystkie anorektyczki są takie bo aj usilnie wszystkim mówiłam ze sie nie odchudzam jak mnie pytali. Wogóle nie rozmawiałam o jedzeniu bo o pierwsze mnie to brzydziło po drugie nie chcialam zeby ktos sie dowiedział ze nic nie jem i żeby nie był taki jak ja!! Wiec nie każda gada głupoty
ok, a teraz przeczytaj co npisałam u dołu przytoczonej przez ciebie, (mojej) wypowiedzi
:
Cytat:
Napisane przez Femininity
zwróć uwage na pierwsze zdanie
Femininity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości