![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetki ... ;)
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-03-16 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
46.Pomadka do ust w kremie avon uzywana tylk z jednej strony ale nieznacznie kolor dusty mauve
47.Zel pod pryszic nowy avon Dive Time 500 ml 48.Ziaja odzywka miodowa do włosów została 1/3 49.Nowe mydło w płynie re-charge avon 50.Odzywka do włsów blond avon zostalo 2/3 51.Fa Asia spa zel pod prysznic nowy mleczko sojowe i kwiat wisni 52. Avon Zapach + blask raz uzyty
![]() Edytowane przez paulisia_elk Czas edycji: 2006-05-18 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
interesukja mnie u ciebie nastepujace numerki :31,33,35,11,14 moze znajdziez cos wzamian??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107581
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
5.Płyn do demakijau oczu z odzywka Avon nowy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
mogłabym się z Tobą zamienić za paletkę cieni i błyszczyków i paletkę cieni za te dwie konturówki (jakiej one sa firmy, i czy to w końcu do oczu czy do ust?) peeling avon z cukrem i pomadkę mango. co Ty na to?
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hej mnie interesują te rzeczy:
14.Pomadka bez barwna Avon Mango nowa nieuzywana 23.Krem do rak migdałowy Avon zostało 1/3 29.Perfumki Passion Dance Avon raz uzyte 31.Błyszczyk avon ras uzyty 33.NOwa pomadka ochronna BABE Odp u mnie w wątku co mogłabyś wymienić za ciuszki ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
meseczka błotna avon nowa
Napisz prosze nazwe tej maseczki, czy to ta z Planet-spa?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Chodilo mi o ten balsam wygładzający pomylka
![]() Więc chciałaś spodenki i Tube w groszki ja: 23.Krem do rak migdałowy Avon zostało 1/3 29.Perfumki Passion Dance Avon raz uzyte 31.Błyszczyk avon ras uzyty 33.NOwa pomadka ochronna BABE Maseczke błotną Avonu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
2.Avon Naturalns spray 125 ml do ciała Mango i Pasiflora zuzyte jakies 1/4 3.Avon skin test -test pozwalajacy zidentyfikowac typ cery czy jest sucha czy normalana czy tez tłusta zostalo jeszcze na dwa testy dla jednej osoby wystarczy jeden
9.Dove krem nowy nieuzywany 75ml 11.Odzywka do włosów z USA male opakowanie niewiem ile ale miesci sie w dłoni -odzywka jest swietna nowe mam kilka =] 21.Naszyjnik Avon niebieska muszelka nowy 22.Peeling do twraz AVon z brazowym cukrem zostala polowa moze wiecej 24.AVon normalizujacy krem matujacy została polowa http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=110035 mój wątek ![]()
![]() |
#47 |
BAN stały
|
paulisia podoba mi sie podklad avonu co Ty na to jak dam za niego perfumki w kremie +odlewke 10 ml wody lacoste np?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115923 odp w moim watku ok? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Co powiesz na
33.SPray do ciała naturals avon ras psikniety czeresnia i gałka muszkatałowa 34.Intensywanie nawlizajacy zel i tonik w jendym aloes i awokado uzyty 3 razy 125 ml za moj kostium ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
hej miałam dokładke może cos Cie zainteresuje za:
33.SPray do ciała naturals avon ras psikniety czeresnia i gałka muszkatałowa 43.Body spray magnolia avon raz psikniety 47.Zel pod pryszic nowy avon Dive Time 500 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() znajdziesz cos za: -13.Orifflame cien do powiek bordo taki jakis ras uzyty -Potrójny cien LOVELY ciemno jasno i jasniotko niebieski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic mnie nie zainteresowało. Daj znać jak będzie dokładka
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
46.Pomadka do ust w kremie avon uzywana tylk z jednej strony ale nieznacznie kolor dusty mauve
47.Zel pod pryszic nowy avon Dive Time 500 ml 23.Preparat kojący podrażnienia po goleniu dla mężczyzn avon nowy nie uzywany zapakowany mam go 2 sztuki 43.Body spray magnolia avon raz psikniety 9.Odzywka do włosów z USA male opakowanie niewiem ile ale miesci sie w dłoni -odzywka jest swietna nowe mam kilka =] interesują mnie te rzeczy znajdziesz coś za nie daj znak umnie plisss ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Hej a może chciałabyś się wymienić na Dreamlife zwykłe?Kilka razy psiknięte?
Mnie interesuje krem po goleniu men i magnolia i zielona herbata. Co proponujesz. PS.mam jeszcze Perceive. Mój wątek to:"Pełno próbek i kosmetyków" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.