|
|
#31 |
|
dead & alive
|
Dot.: gdzie można wywalić stare zniszczone kurtki i plaszcze
Mi też byłoby wstyd oddać biednym śmieci, których sama bym nie włożyła.
Poza tym w wielu miejscach nie przyjmują rzeczy używanych (nawet w dobrym stanie), bo po prostu nie mogą lub dostają wystarczająco dużo rzeczy nowych. |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
juz sie pozbylam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Jak oddaje się na fundacje to oni to sprzedają. Wszystko idzie do szmateksów.
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Po prostu autorka ma pewnie tendencję do chomikowania wszystkiego i nie umie niczego wyrzucić. Kiedyś się przyda.
Popieram Tinker, zamknijcie to, zanim złoży jaja i się rozmnoży. |
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Juz sie pozbylam i mam zpokuj
|
|
|
|
|
#36 |
|
dead & alive
|
trolololo xd
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;64839396]Ja z zimowych kurtek robię legowiska psu.
Nie rozumiem, dlaczego nie możesz ich po prostu wyrzucić do śmietnika [/QUOTE]A jak Ty robisz to legowisko z tych kurtek?? ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- A jak Ty robisz to legowisko z kurtek?? |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86527885]Normalnie, jakoś kombinuję i jest.[/QUOTE]
Możesz pokazać taką "przerobioną kurtkę?? Na długo to wystarcza?? |
|
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam zdjęć starych, a teraz pies mi śpi w fotelu i nie ma takiego legowiska. Na trochę wystarcza, ale powiem szczerze, że mój pies przez większość czasu miał 3 legowiska (buda na dworze, w której jest wyłożone kurtką, jakieś kombinowane legowisko w piwnicy - to najczęściej były robione z kurtek zimowych, ale z jakichś innych rzeczy też się zdarzało, no i fotel na górze). No i jednak zdecydowaną większość czasu jest na górze i śpi w fotelu, nie wiem, jak długo by to wytrzymywało, gdyby to było normalnie dzień w dzień używane. Przy czym to nie wygląda tak: https://gu-ciu.pl/images/leo/LEO-GRAFIT.jpg nie ma takich podniesionych boków czy coś, to nie jest żaden wypas. Kiedyś próbowałam jej nawet zrobić legowisko z niepotrzebnej poduszki, ale nie chciała na niej siedzieć. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86527954]Nie mam zdjęć starych, a teraz pies mi śpi w fotelu i nie ma takiego legowiska.
Na trochę wystarcza, ale powiem szczerze, że mój pies przez większość czasu miał 3 legowiska (buda na dworze, w której jest wyłożone kurtką, jakieś kombinowane legowisko w piwnicy - to najczęściej były robione z kurtek zimowych, ale z jakichś innych rzeczy też się zdarzało, no i fotel na górze). No i jednak zdecydowaną większość czasu jest na górze i śpi w fotelu, nie wiem, jak długo by to wytrzymywało, gdyby to było normalnie dzień w dzień używane. Przy czym to nie wygląda tak: https://gu-ciu.pl/images/leo/LEO-GRAFIT.jpg nie ma takich podniesionych boków czy coś, to nie jest żaden wypas. Kiedyś próbowałam jej nawet zrobić legowisko z niepotrzebnej poduszki, ale nie chciała na niej siedzieć.[/QUOTE] I każdą swoją kurtkę zimową przeznaczasz na takie coś?? Nie szkoda Ci tych kurteczek?? I takie pytanko jeszcze. Czy Twój pies aktualnie ma w budzie Twoją zimową kurtkę?? Jeżeli tak to czy mogłabyś zrobić tej kurtce kilka fotek (np jutro) i jakoś podesłać, pokazać?? Bardzo chciałabym zobaczyć taką kurtkę "po przejściach". Z góry pięknie dziękuję. Edytowane przez Sylwia123321 Czas edycji: 2019-02-22 o 20:10 |
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio, nie jesteś w stanie sobie wyobrazić kurtki przeznaczonej na legowisko na psa? Coś dziwny ten wątek
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie!! Nie mam takiej wyobraźni. Poza tym pytanie i prośba nie były adresowane do Ciebie więc po co się udzielasz?? |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: gdzie można wywalić stare zniszczone kurtki i płaszcze?
Cytat:
A co mam robić ze starymi, spranymi/spalonymi/rozwalonymi kurtkami? Powiesić na ścianie, ustawić świeczki i zrobić ołtarzyk? ![]() Nie każdą. Ale ja też nie kupuję kurtek co roku. Nie pamiętam, co ona tam teraz ma. Teraz to i tak tam nie siedzi, bo jest zima i jest jej zimno. Jutro na pewno nie będę robić fotek, bo nie będę mieć na to czasu. Kurtka po przejściach wygląda jak kurtka po przejściach. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: gdzie można wywalić stare zniszczone kurtki i płaszcze?
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86531906]A co mam robić ze starymi, spranymi/spalonymi/rozwalonymi kurtkami? Powiesić na ścianie, ustawić świeczki i zrobić ołtarzyk?
![]() Nie każdą. Ale ja też nie kupuję kurtek co roku. Nie pamiętam, co ona tam teraz ma. Teraz to i tak tam nie siedzi, bo jest zima i jest jej zimno. Jutro na pewno nie będę robić fotek, bo nie będę mieć na to czasu. Kurtka po przejściach wygląda jak kurtka po przejściach.[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź. Tak czy inaczej bardzo chciałabym zobaczyć taką kurtkę, więc bardzo proszę o takie foteczki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

[/QUOTE]