![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: We wrześniu wymienię
Tauer się sprzedał, ale i tak bym to nie wymieniał na Bottege? Bo Tauer dużo dużo drodzy, to chyba najdroższy Tatar z wszystkich zapachów
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- A czego ogolnie szukasz z zapachów z niszy mam Hemisphere Sud, Bali The Scent of Departure, Aqaba Midnight Sun Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos u mnie za calosc?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Podoba mi sie oprocz zestawu szczotka tt U mnie w wątku dobre maslo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- No chętnie zdjęcia bym zobaczyla. Szczotka TT mi sie tez podoba bardzo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Maslo to takie http://towelsandmore.pl/p/47/683/mas...kosmetyki.html Tylko bez karonika jednak fabrycznie zamknięte Sprawdze wieczorkiem date Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Jakie zużycia podkładów? W sumie wolałabym szczotkę niz zestaw ale maslo za dużo za szczotke Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-09-28 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Pingwinie, ja myślałam, że to naprawdę minizestawik jest, a to wypasiony box- sorry
![]() To ja w ogóle nie wiem, czy zawracać Ci głowę, bo jeśli szukasz dużego lunchboxa, to on duży na pewno nie jest ![]() Jedna kanapka i to niezbyt wysoka (bo on jest dość płytki)- to jest jego maximum. Miniatury (tusz i baza) chyba polecą do Mylenegrave- ale zajrzyj jeszcze do mnie, dziś co nieco dołożyłam, jeśli nic nie znajdziesz, to chyba nic adekwatnego nie mogę Ci zaproponować za zestaw ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Pingwinku
![]() z wątpliwością, ale co mi tam ![]() edit: z kolorówki, nie wiem czy używasz minerałów? bo mogę oddać zapasowe produkty do konturowania, podkład itp. z Bellapierre
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2016-09-30 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Kici kici miau miau
|
hej hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za :
Dior Dune 50 i/lub FREDERIC MALLE MUSC RAVAGEUR EDP 50 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej, wypatrzysz coś u mnie za Musc Ravageur?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dałabym Ci Orgasma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
można liczyć na odpowiedź?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Pingwinie, miniatury chętnie oddam - oświeć mnie jeszcze tylko, czy Ty masz mały, lecz bogaty zestaw Beautiful with Clarins (krem, minibłyszczyk, tusz i primer), czy ten wielki, ze sporymi produktami do którego wklejałaś mi link , czyli Super Restorative (krem, peeling, maska)?
Bo już się zgubiłam... Chociaż którykolwiek by to nie był, to i tak mi się przyda ![]() A z La Colliną to szkoda, że jest jej tak dużo, bo nie potrzebujesz aż tyle? Bo mogę ci zrobić sampla, jeśli potrzebujesz tylko na testy ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Coś za paletę too faced
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
o nie,nie nie co ja widzę
![]() co bys chciala za TOO FACED Sweet Peach Palette nowa duszę mogę dać, jak coś :P
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Coś za Too faced palete?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Witaj. znajdziesz cos u mnie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dune mi sie podoba
![]() ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2016-10-07 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
A czego za nią szukasz
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hej, Podobają mi się:
Shiseido sun light ochre Max Factor róż Puff blush kolor 25 ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cały zestaw mi się nie przyda, ale mogłabym coś dobrać i wymienić Kerastase za poniższe: Shiseido sun light ochre Max Factor róż Puff blush kolor 25 Inglot Duraline Lakier Sally Hansen 220 Jeśli jesteś na tak możemy wymienić adresy ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Zainteresowało mnie jeszcze trio rozświetlaczy Catrice. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez esterie Czas edycji: 2016-10-08 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Hej! Znajdziesz coś u mnie za pelerynkę Riska i/lub paletkę Too Faced?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za koncentrat Kiehl'sa?
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
coś za serum Kiehls?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Podoba mi się u Ciebie Dune. Znajdziesz coś u mnie na straganiku?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.