|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Dior, Lancome we wrześniu :)
Jeszcze waniliowe minimki Ci proponowałam
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Unisex?! Nie wiedziałam i nigdy bym nie powiedziała
toż to przecudna wanilia! Nie wiem jaki mężczyzna chciałby tak pachniec
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
To ja juz nie wiem jak to ugryźć, bo angel/lolita + pantera to trochę za malo za si, więcej nie dasz a i ja nie mam za bardzo co dorzucic
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
3. La Petite Robe Noire Coture Guerlain - 45/50ml
|
|
#35 |
|
perfumove love
|
To super, jestem za
A czy miałabyś możliwość zrobić zdjęcia Tresorkowi? Jest świeży i wszystko z nim OK? Wieczorem obcykam też podkład. |
|
|
|
|
#36 |
|
perfumove love
|
Hej, dzięki za zdjęcia. Ja też przepraszam za zwłokę, padłam wczoraj po pracy i dopiero mi się udało obcykać podkład.
Jeśli wszystko OK, zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za miss dior body i za flowerbomb?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Hej Arveno, interesuję mnie LVEB absolu, edt i legere - któryś z tych trzech.
Generalnie takiej odmiany LVEB która ma najwięcej akordów bito-śmietanowych+ waty cukrowej a jak najmniej akordów spalonego cukru. Nie wiem który z Twoich LVEB jest najbliższy moim poszukiwaniom...chyba intense. Ale tego nie masz. Może absolu? Z gourmandów mam jeszcze poza wątkiem czarnego bonda I love new york for all i Amour Nocturne, wersję w złotym flakonie. http://www.fragrantica.pl/perfumy/L-...rne-18755.html http://www.fragrantica.pl/perfumy/Bo...All-13179.html A i jeszcze do watku dorzuciłam właśnie nowe buty z Zalando, których nie zdążyłam odesłać do nich na czas. Może Cię zainteresują. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2016-09-22 o 12:09 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się☠Angel Sucree i Flowerbomb Extreme oraz Bon Bon
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym obcinała, liczy się szyk a nie wygoda
DDniestety, mnie tylko interesuje LVEB. Mysle ze tez o delicu addicie ale nie znam go musialabym powąchać. Mam jeszcze bardzo podobne buty w rozmiarze akurat 37 (i to jest ich faktyczny rozmiar) Będą dziś wystawiane na wątek, tyle że moja siostra miała je na sobie jakieś 2 razy. wrzucam zdjęcie na szybko, wieczorem zrobię więcej fot chyba ze chcesz je zarezerwować. Jestem skłonna oddać buty i Ghosta za LVEB. ps. Weź prosze pod uwagę , że ten niebieski Ghost to obecnie mega unikat, na allegro go już nie ma, ale kiedy jest cena wacha się w granicach 300-350 zlotych za flakon. Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2016-09-22 o 15:36 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#49 |
|
Biegnąca z wilkami
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Angel eau Sucree 2015 Mugler - 35/50ml ?
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Daaamn, wszystkie rodzaje mi się juz pomerdaly.... mam edp i odbieram go jako lekko przypalony (choc piekny). Muszę podskoczyc do perfumerii i przypomniec sobie rodzaje lveb. Poki co najbardziej interesuje mnie l'absolu. Czy wybralabys cos konkretnego za niego w moim wątku? Poza Ghostem. Z gourmandów mam jeszcze poza wątkiem czarnego bonda I love new york for all, leci do mnie rozowy bond I Love new york for her (tutaj moglabym zrobic odlewkę , a to wlasnie taki klasyczny slodziak jak lveb) pol flakonu Manifesto i L'amour Nocturne ( tu tez mogę zrobic duzą odlewkę )
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że moglabym oddać si intense
A z poza wątku nic więcej Ci sięnu mnie nie podoba? Może powiększymy wymianę pamiętam, że pytałaś o black opium i decadence chyba też mogłabym oddać wybieraj dalej
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiscie Arveno (WOW, WYMIANA Z ELFEM! Wreszcie.
) nic na sile, nic na szybko. Obadam sobie Lveby i dam znac. Spokojnej pracy![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2016-09-23 o 09:57 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
SI intense - 50 z małym ubytkiem
Decadence ok. 35/100 flakon testerowy z korkiem zastępczym, ubytek może wydawać się większy, bo flakon nie jest napełniany do końca Mdch ok. 10/30 Addict ok. 25/100 Flowerbomb rose explosion mogę zaproponować jedynie odlwkę ok. 4/10 ml, flakonu mi szkoda Black opium mam maluszka, ok. 8/20 - jeśli będzie czegoś brakowało po mojej stronie to mogę Ci dorzucic, warto dac mu drugą szansę ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Napisz mi proszę jakie są w Twojej ocenie ubytki w poszczególnych lveb i tresorze zawsze jest latwiej ocenić mając flakon w rekach, zwłaszcza przy nieregularnych kształtach
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Arveno, ja tylko chcialam dac przypomnieć ze poza wątkiem mam tego gourmandowego Bonda http://www.fragrantica.com/perfume/B...Her-13177.html i mogłabm wymienić go na któryś LVEB, ale to dopiero jak zrobię rekonesans w perfumerii. Póki co daję Ci znać, zebys poczytala sobie nuty - to jest wlasnie taki slodziak LVbowy, cytując recenzję: smells like Angel, but with more sugary notes."
Ale to tak tylko wstępnie proponuję, bo sama dopiero go poznaję, może się jeszcze zakocham, wiesz jak to bywa. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nad addictem musiałabym się poważnie zastanowić, bo trochę mi szkoda :brzydal
|
|
#56 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Znajdziesz coś u mnie za BonBon, Flowerbomb Extreme lub LPRN Couture? W wątku mam mieszankę meteorytów, która jest bardzo uniwersalna kolorystycznie - jeszcze starszą wersję, więcej niż standardowo.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=952696
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej moze cos Znajdziesz u mnie za klasyczne lveb lub klasyczna bombkę edp?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Od Ciebie bardzo chciałabym lveb florale a najchętniej oddalabym decadence + cos
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wybrałabyś nic więcej za lveb l'absolu?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

toż to przecudna wanilia! Nie wiem jaki mężczyzna chciałby tak pachniec

DD