|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BVGARI AU THE ROUGE-największy śmierdziel świata
Az sie przejde i sprawdze bo Bulgari-ego, vert mi sie podoba a blanc mnie nie zachwyca ale uzywac moge.
Poza tematem: A swoją drogą zrobiłyscie mi straszna ochotę na kiszonego ogórka. Jak bedę leciała do Sephory po drodze zachacze o Carefura i nabede sobie dorodnego kiszeniaka "zielonego podłuznego obłego i soczystego" i bede go pałaszowac razem z mintajem w sosie koperkowo-cytrynowym. Teraz zamiast myslec o pracy mysle o jedzeniu. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja ryb nie lubię ale ogórka bym zjadła,czemu nie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
Najem sie ogórkami za nas 2 jak bys niezdobyła dla siebie.A tymczasem po pracy pedze po podwójen ogórki 1 w Sephorze 2 w cerfurze. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
looo jezus, wachalam to i tez nieopatrznie napsikalam od razu na lapke
cos strasznego, ale plus dla niego ze trwaly, 8 razy rece mylam i nie moglam go zmyc wg mnie bvlgari ma straszne zapachy pamietam moja niemila przygode z eau de vert naprawde niemilo wspominam jego kilkugodzinne towarzystwo
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bulgari - Czerwona Herbata
A czuć orzechy (wymienione wśród nut) ??
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie czuję zadnych orzechów. Zapach jest niestety jak dla mnie przeciętny.
Na początku uderzająca, wręcz metaliczna nuta czarnej herbaty, nadgarstek pachnie jakby się trzymało przez dłuższą chwilę torebkę liptona w łapce. Nie jest to jednak do końca czarna herbata, w tle przebija rzeczywiście coś "rybiego" (wiadomo- Pu-Ehr pachnie jak wybieg dla pawianów) Z czasem zapach staje sie coraz słodszy. Za słodki. Czerwoną herbatę Roisbos (uwielbiam) czuję króciutko. Później to już herbata z sokiem malinowym (wiśniowym?, figowym??), lub nawet herbatka owocowa, przesłodzona; są i jakieś kwiatki (czuję hiacynt) a i jakaś avonowska nuta wyłania się pod koniec. Dziwne, ale na mojej skórze The Rouge zmienia się ostatecznie, bo ja wiem, w coś na kształt Lolity Ogólnie zapach sklasyfikowałam jako dołujący i przeszkadzający.
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam wątek...może ktoś coś doda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

.Ja ryb nie lubię ale ogórka bym zjadła,czemu nie
Najem sie ogórkami za nas 2 jak bys niezdobyła dla siebie.
cos strasznego, ale plus dla niego ze trwaly, 8 razy rece mylam i nie moglam go zmyc
naprawde niemilo wspominam jego kilkugodzinne towarzystwo
Ogólnie zapach sklasyfikowałam jako dołujący i przeszkadzający.