|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Znajdż cos dla siebie :*
Mirabelko ja dalej sie zgłaszam do torebeczki
jakbys mogla podac jej wymiarki a i prosilabym o drogi link do drogiej bluzeczki bo ta z rozowym blokatem czy ciemno rozowym na szyje jest na kobitke z wiekszym biustem. moge ja zmierzyc ale sie rozciaga, ze streczu jest czy cos takiego buziak
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na zdjecia obiecanych bluzeczek
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
mirabello, czemu się teraz nie odzywasz?
przecież powiedziałam, że chce odzyskac swoje rzeczy...a ty jak kamień w wodę..zero odzewu..lulinka miała racje..
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
post nr 26 w tym wątku !
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
patinko bardzo mi przykro ale kosmetyki byly uzyte przeze mnie- jedynie te nowe dwa pozostale sa nienaruszone bo uzywanych szminek nie mam zamiaru uzywac,jeszcze jakijsc wscieklizny (hahahahahah
) sie nabawie ![]() nie po to sie wymieniam by magazynowac na polkach kosmetyki 5 lat jak to jedna dowcipna dziewczyna napisala ![]() mialas tydzien na podjecie decyzji ale szkoda ci bylo 6 zl!!! wiec teraz cierp
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiedziałam, że nie zamierzasz mi oddać kosmetyków!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
a tak się zarzekałaś że niby ja nie chce, a jak powiedziałam że chce to nagle odwracasz kota ogonem! a jeszcze wczoraj mówiłaś że chcesz się zamienić z powrotem. Nie no ja zwariuje, co za kłamczucha. Lulinka miała rację, z nią tez nie chciałaś się zamienić z powrotem...
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiedziałam, że nie zamierzasz mi oddać kosmetyków!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
a tak się zarzekałaś że niby ja nie chce, a jak powiedziałam że chce to nagle odwracasz kota ogonem! a jeszcze wczoraj mówiłaś że chcesz się zamienić z powrotem. Nie no ja zwariuje, co za kłamczucha. Lulinka miała rację, z nią tez nie chciałaś się zamienić z powrotem...
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Ty jestes laska rąbnieta!!!
ile ja mogłam przez kilka dni zurzyć tego kosmetyku(?) oczywiście, że chce sie odmienić!!!! i nie chce mieć doczynienia z taką wredną wiżażanką jaką jesteś!!! bo w sumie tylko Ty robisz z siebie wielką poszkodowaną i zmuszasz innych ( osoby które nigdy!! nie dokonały ze mną wymian!!!) do wypowiedzenia sie jaka to ja okrutna jestem-widzisz jakos dziewczyny są zadowolone z wymian. Życzę ,Ci tysiące wymian z których bedziesz niezadowolona i jest to bardzo brzydkie z mojej strony ale przeginaszna maxa, więc nie oczekuj ode mnie,że będziesz mi dyktować warunki; ja sie okresliłam nie podoba sie coś to robimy zwrot!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie pasuje ci to? to sobie dalej układaj historie i wycieraj podlogi moja sukienką a paskami froteruj
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałaś że możemy się odmienić więc w czym Ty masz problem???
a wymian napewno nie będzie więc twoje życzenia i uroki sa bez sensu...
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
ja nie mam problemu ty cos mi wciaz zarzucasz,ze ktos tam ...cos tam....
wiec zdecyduj sie !!! odmieniasz sie czy nie ? i daj mi spokoj bo nie mam ani czasu ani ochoty korespondowac z toba!!!! |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie ma rękawy ta bluzka różowa? W jakim jest stanie i poprosze jeszcze o wymiary
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
tak odmieniam się już pisałam to wczoraj
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
manolita chwilke ok tylko wkleje fotki
bluzeczka jest w dobrym stanie-nie byla czesto chodzona -jednak ma slady uzytkowania w postaci malenkich kuleczek ktore mozna maszynka do golenia zlikwidowac bardzo szybko-nie sa one zauwazalne no ale jednak sa ![]() , juz ja mierze rekaw mierzony od pachy 47 cm , w biuscie 40 |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
bluzeczka rozowa jest nieaktualna!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Edytowane przez Mirabella Czas edycji: 2006-02-14 o 11:35 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
OK. Ty chcesz za nią łańcuszek , tak? Czekam na PW z adresem
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
hej, czy za spodenki szukasz czegos specjalnego? interesuje mnie rozmiar 28/32. zajrzysz do mnie?
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Znajdż cos dla siebie :*
Zrobilam dokladkę
Moze znajdziesz cos za jeansy 28/32?
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
buuu a czemu nie zrobilas zdjecia w samej bluzeczce, tylko jeszce cos na nia narzucilas http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1139909849 ?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
jakby co to jestem nia zainteresowana
a wjakim jest stanie ? moge prosic jeszcze wymiarki tej bluzecki?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

jakbys mogla podac jej wymiarki

moge prosic jeszcze wymiarki tej bluzecki?