![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pażdziernik JOHN MASTERS ORGANICs, ALTERNA, KERASTASE, perfumy i inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
futerko jest sztuczne
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
koci świat
|
Dot.: pażdziernik JOHN MASTERS ORGANICS, ALTERNA CAVIAR, KERASTASE, perfumy i inne
Ja mam 2 peruki blond
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Podaj adres to ci wyślę i dzinsy bo ciągle na Ciebie czekajà ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pażdziernik JOHN MASTERS ORGANICS, ALTERNA CAVIAR, KERASTASE, perfumy i inne
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
koci świat
|
Kochana nic nie musisz , wyślę i już ☺ choć zegarek kusi ☺
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- W piątek sobotę podjadę do drugiego domu to je wezmę i ci foty porobię ☺ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
koci świat
|
Foty. Są niestety uleżane i trzeba by je uczesać bo trochę leżały. Są to profesjonalne peruki. Na przedziałku mają taką ala skórę że niby to twoja skóra. Peruki są na siatce i gumie która ją trzyma była reguloeana ale mnie ten haczyk przeszkadzał więc go odcięłam i tą gumę zszyłam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.