![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
MalaMi dzieci na mm nie śpią dłużej, to bujda wymyślona przez mamy karmiące mm. Mój syn na piersi spał bardzo dobrze. Nie narzekałam i ani razu nie bylam niewyspana.
22/40 it's a boy. |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze nie polecam... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak na badaniu lekarz zobaczył przepływy na wznak to od razu "na lewy sie prosze polozyc" a ja konsternacja.. lewo, prawo, lewo, prawo w glowie przerabialam warianty.. na tyle dlugo ze mąż sie odezwał "w strone sciany" ![]() ![]() na prawy tez sie przekładam... ale kojarze caly czas ze nawet jak kobieta w ciazy zemdleje to ją polozyc na wznak, sobie na kolanach zeby sie nie zadławiła, ale podłozyc cos pod prawy bok zeby tej zyły nie uciskała... i tak leze na plechac pod prawą stronę: posladek i dol pleców wciskam koldre zebym byla przechylona bede musiala dopytac lekarza czy jak calkiem na prawym leze to też zyle uciskam... ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Co do spania to śpię jak mi wygodnie. Pytałam gina o to spanie i powiedział, że jeśli kobieta nie cierpi na zakrzepice może spać jak jej się podoba.
22/40 it's a boy. Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2016-11-21 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Do tych z bolami boków, połozna na SR zdradziła sekret i ja juz go 2 tygodnie stosuje. Pod przescieradło włozyc dodatkową kołdrę, ja mam letnią na zbyciu akurat. Niebo a ziemia, czuje sie jak ksiezniczka na ziarnku grochu : ![]() Przyszła sówka ze Skip Hop z pozytywką i projektorem https://www.youtube.com/watch?v=GgIk9mb6K7k I moj wymarzony dywanik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||||
Zakorzenienie
|
biedna Ty, ja spię na lewym i prawym - świadomie, ale już nieświadomie budzę się na plecach, póki co nie mam z tym większych problemów jak ucisk na krzyż, więc zmieniam pozycję.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Świetny dywanik! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ijeszcze zmienialam projekt ze lepiej zelazko na dole a nie nad deska... mialam sprawdzone wysokosci itp... szkoda ze nie wpadlam na to ze nogi deski są szersze od deski samej w sobie i mam za płytką szafe do tego i deska spada ![]() i mam taka polke do niczego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przestraszylam sie, bo naprawde dla mnie to bylo nowe i dziwne uczucie. Ale juz w porzadku. Dziekuje za porady ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#581 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorwałam się do pudła, faktycznie wielki fun z tą folią ![]() stanik z medeli wyglada fajnie, już chce go przymierzyć, ale poczekam aż Tż wróci do domu, bo z moim szczęściem tylko się rozbiorę, to drugi kurier najedzie ![]()
![]() |
#583 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale Michał jest dziś niegrzeczny, w ogóle nie słucha co do niego mówię, wręcz robi na opak i patrzy mi się wtedy prosto w oczy... oby teraz trochę pospał. Dziecko mi ktoś podmienił dziś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie macie lepszy ![]()
![]() |
#585 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() A teraz powiedzcie mi co macie na obiad ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#586 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A dywan rewelacja! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, a Wy ile razy budzicie się na siku w nocy? Bo ja śpię całą noc i aż się dziwie, jak mówicie "dzisiaj wstawałam 3 razy" ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja mam dużo za dużo na obiad ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry po weekendzie! Wreszcie piękne słonko dziś u mnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję tej sytuacji... Ja się zawsze martwię, żeby bagaż nie zaginął... W PKS niby każdy po prostu bierze bagaż i tyle... Łatwo coś ukraść... Cytat:
Wy tu piszecie, czego jeszcze nie macie - a ja nie mam nawet pokoju dla dziecka ![]() Teraz mamy 2-pokojowe mieszkanie i z dwójką dzieci już słabo by było... Za to będę tęsknić za moim "pokojem teściowej" - z ogromniastego przedpokoju wydzieliliśmy sobie kwadratowe pomieszczenie, coś jakby garderoba i tam mamy buty, kurtki, wielkie rzeczy typu walizki i wiadro, deska do prasowania, odkurzacz.
Asia ![]() Bąbelek ![]() Edytowane przez Mojra87 Czas edycji: 2016-11-21 o 11:49 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. V
Escorpio Ja mam cienka kołdrę z ikei na lato. Złożyłam ja w pol i włożyłam miedzy materac i prześcieradło. Na płasko. Jak dodatkowa warstwa. Dokładnie jak księżniczka na ziarnku grochu. Mięciutko
![]() Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2016-11-21 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam Wam napisać o moim weekendowym budyniu ciążowym... Najpierw poszłam do superpharmu po emulsję do kąpieli dla starszej córki - 5 minut stałam przy półce, żeby wziąć emulsję do kąpieli a nie do smarowania ciała... i co wzięłam? Do smarowania ![]() Potem poszłam do bankomatu wypłacić pieniądze... Włożyłam kartę, wstukałam pin, wyjęłam kartę... i sobie poszłam... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jutro prawdopodobnie jedziemy na spotkanie do urzędu miasta z facetem który zajmuje się gospodarowaniem gruntami dowiedzieć się jak wyglądają formalności w przypadku działki która by nas interesowała, w jakim stopniu oni by pomogli z tym wszystkim i przede wszystkim czas budowy i jak to by wyglądało z kosztami. Myślę o co jeszcze go pytać i muszę zapisać to sobie. ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
ja też mam budyń w głowie. ostatnio na olx pomagałam rodzicom wyzbyć się starych mebli, jeszcze takie stare biurko ze sklejki, 2 stare łóżka...
no i dzwoni babeczka o to biurko, a ja do niej "w sobotę może pani przyjechać po to łóżeczko" (wiadomka, ostatnio mi tylko łóżeczko siedzi w głowie) ![]() mój tata coś o zbiorniku na olej, a ja potem do tego nawiązuje i mowię "pojemnik na mocz" ![]() ![]()
#592 |
Zakorzenienie
|
A mi leci wszystko z rak. Jak paralityk normalnie sie czuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam w badań ![]() ![]() Czekam jeszcze na wyniki badań, które mi zaleciła położna z śr ![]() No i w czwartek wizyta. Jestem ciekawa, czy mała będzie ważyć 1800g - tyle obstawiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szukałam jeden dzień tabletek do zmywarki w lodówce, przejrzałam wszystko i w końcu stanęłam przed lodówkę i myślę czego ja właściwie w niej szukam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaryzykowałam i przymierzyłam jednak biustonosz Medeli. Jest świetny, polecam. takiego właśnie szukałam! kupię jeszcze drugi na zmianę. kupiłam rozmiar L i spokojnie jeszcze cycki mogą się powiększyć, jest miejsce. bardzo ładnie się dopasowuje i nic nie pije.
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
Mariea, a biustonosz na Gemini kupiony? Ja też się rozglądam za jakimś wygodnym. Jaka cena?
Dziewczyny, dzisiaj w szkole rodzenia mam pierwszy okres porodu... Jakoś strach mnie oblatuje, jak o tym pomyśle. To już takie realne będzie... Aż jestem ciekawa.
#597 |
Zakorzenienie
|
Małgosiu, tak na gemini kupiłam. ten dokładnie: http://www.aptekagemini.pl/medela-bi...-czarny-l.html
dokupię jeszcze drugi bo i tak się kapnęłam, że 2 zamówienie będę robic na gemini, bo o płynie do płukanie zapomniałam, kupiłam tylko proszki, probiotyki mi się kończą i jeszcze jakieś duperele. dla dziecka mam już chyba wszystko przynajmniej na start. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- haha ja ostatnio trąciłam pełną rolkę papieru, tak że wpadła centralnie do otwartego kibelka, wylałam herbatę i stuklam jedną szklankę ![]() i to wszystko w przeciągu 3 tygodni. jak pisalyście kiedyś o tym kalafiorze to bylam przekonana że to jakaś głupota, ale w ciągu 3 ostatnich tygodni jakaś pierdoła się ze mnie taka zrobiła do tego mózg mam dzialający tylko na połowie obrotów.
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja cały czas zapominam najzwyklejszych słów. Czasem nawet imion zapominam. Bardzo mnie to irytuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.