|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Marnowanie czasu mimo głowy pełnej planów - wspierajmy się!
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mimo, że dalej jest dużo do poprawienia to odkąd staram się planować max 3 rzeczy to jakoś to idzie do przodu. [1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;80110761]Dla mnie największym problemem jest zabrać się do roboty ;P jak juz zacznę, to mogę godzinami siedzieć. Dzisiaj pozwoliłam sobie jeszcze na dzień lenistwa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też z tym mam największy problem. Cytat:
Ale piękne!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No i wlasnie tak, zmywanie nie jest za fajne, zwlaszcza, ze ja stosunkowo duzo gotuje ze wzgledu na diete. Chcialam sobie sprawic zmywarke, juz chociazby na raty, zeby ja miec teraz zaraz, bo narazie mamy za duzo wydatkow (niech zyje poczatek roku...), ale okazalo sie, ze u mnie nie ma podlaczenia do zmywarki wody, podlaczenie jest tylko w bojlerze, a bojler stary i problematyczne bedzie zrobienie tego w jakikolwiek sposob. Czyli teraz koszt zmywarki automatycznie zwieksza sie o jakies 150-200 euro (koszt hydraulika). Wlasnie dlatego od lat marze o zamieszkaniu w nowym budownictwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę kupić banki chińskie. Bo moje gdzieś wyparowaly podczas przeprowadzki. Używałam je kiedyś do masażu ud przy kąpieli. I efekt był rewelacyjny. Bo te wszystkie balsamy antycellulitowe mnie denerwują tym chłodzeniem. Cytat:
Tak jak dzisiaj do chwili obecnej tylko trochę poczytałem i tyle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- W tym roku chciałabym popracować nad myciem naczyń. Wiem że to głupie, ale nie lubię tej czynności i brudne talerze mogą leżec ile to konieczne. Rano wita mnie zawalony kuchnia. Dlatego chciałbym sobie wprowadzić w nawyk zostawianie pustego zlewu na noc. I żadnych brudnych naczyń z rana Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- [1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;8010569 1]Mi sie bardzo skurczyl czas, od kiedy sporo pracuje i nie moge juz sobie pozwolic na drzemki, dlatego postanowilam przejsc na raw vegan till 4 pm, poniewaz i tak chcialam isc w tym kierunku, a musze zadbac o zdrowie, zeby miec wiecej energii. W praktyce oznacza to, ze do godziny 16 jem ''surowe'' jedzenie, czyli np. rano smoothie z bananow, szpinaku i daktyli (musze sprawdzic, ktore polaczenia owocow nie robia problemow z jelitami), w poludnie wielka miche salaty, do tego np. krakersy z siemienia lnianego (jutro bede probowac przepis - nie mam dehydratora, wiec nie bedzie do konca raw, bo zrobie je w piekarniku, ale jak sie to sprawdzi, to kupie dehydrator), a wieczorem jakis normalny posilek, czyli np. ryz z ciecierzyca w sosie pomidorowym. Poza tym niedlugo dojdzie do nas rower stacjonarny, zamierzam na nim czesto cwiczyc i przez 5 miesiecy schudnac 20 kilo. Sounds like a plan! Poza tym przegladalam ostatnio oferty pracy i tak naprawde jesli to by mialo byc moja motywacja, to znajac niemiecki/angielski/hiszpanski/szkolac wloski, jesli jeszcze bym umiala francuski lub rosyjski, to wlasciwie nigdy by dla mnie pracy nie zabraklo. Dlatego naprawde powaznie sie zastanawiam, czy nie jestem w takim wieku i na takim etapie, ze powinnam odstawic na bok marzenia o japonskim (przynajmniej narazie) i przeprosic sie z francuskim badz zaczac przygode z rosyjskim.[/QUOTE] Najlepiej to znać 10 języków obcych mieć praktykę 10 czy 15 lat co najmniej i ok 30 lat. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#577 |
Konto usunięte
|
Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia. Zgromadziłam materiały do angielskiego i przerobiłam zakres na dziś.
Pozmywałam (też nie lubię...), ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam pranie i prolongatę w bibliotece. Zapisałam się do swojej ginekolog. Właśnie wstawiłam zapiekankę i siadam na godzinę do JS, zanim TŻ wróci. Po obiedzie (kolacji? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
Ja od niedzieli wpadłam w depresje
![]()
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
A no tak,
![]()
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym roku
![]() Ja dziś byłam w bibliotece, posprzątałam trochę w mieszkaniu, zrobiłam dwa prania (powtórzę co któraś z Was już tutaj powiedziała - pranie to teraz bajka, dzielę kolorami, wrzucam do pralki, dodaję detergent i później tylko rozwiesić trzeba więc to żadna filozofia bo zajmuje mi to 3 min ![]() ![]() ![]() Jutro planuję basen i siłownię, dentystę, może jakieś zakupy ciuchowe i może niemiecki powtórzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Ja też byłam ale nic dla siebie nie znalazłam ( biblioteka) musze albo zamówić albo na pdf .
Jutro muszę iść do orange skonfigurować telefon, bo przez neta się nie dało.
![]() |
#583 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie zawsze początkiem roku jest 2.01
![]() Postanowiłam spróbować metody 12tygodniowego roku czyli planowania na 12 tygodni a nie miesięcy. Jako ze mamy nowy rok to będę planować kwartalnie. Zrobiłam sobie cele na rok i rozpisałam pierwszy kwartał. Nie wiem czy nie przedobrzyłam z ilością materiału z angielskiego, ale zobaczymy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj prawie wykonałam swój plan minimum. Olałam sprzątanie domu bo nie mam na to siły.
Zabieram się teraz jeszcze za książkę do JS na dobranoc. I pomaluję paznokcie w międzyczasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Witam w nowym roku
![]() Do postanowień noworocznych dodałam postanowienie, iż w tym roku siądę w szpagacie (w poprzednim roku byłam za mało systematyczna, więc się nie udało) ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Konto usunięte
|
Od dekady sobie regularnie postanawiam, że zrobię szpagat... Może w końcu się uda
![]() Zrobiłam dziś nawet więcej niż zamierzałam i pozytywnie mnie to nastraja na kolejne dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
|
[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;80143881]Od dekady sobie regularnie postanawiam, że zrobię szpagat... Może w końcu się uda
![]() Zrobiłam dziś nawet więcej niż zamierzałam i pozytywnie mnie to nastraja na kolejne dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To przyłącz się do wyzwania ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzień częściowo udany, zrobiłabym więcej, ale dopadł mnie jakiś chwilowy kryzys
![]() Zaczęłam czytać książkę po niemiecku dla początkujących, oj braki spore, wolno mi idzie ![]() ![]() Kupiłam kalendarz, zapisałam zadania do zrobienia na jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;80143881]Od dekady sobie regularnie postanawiam, że zrobię szpagat... Może w końcu się uda
![]() Zrobiłam dziś nawet więcej niż zamierzałam i pozytywnie mnie to nastraja na kolejne dni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Też udało mi się zrobić więcej niż się spodziewałam. Oby zapał nie zmalał. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Czy mogę do was dołączyć? ![]() Jestem okropnym leniem jeżeli chodzi o obowiązki ![]() Może Wy mnie zmotywujecie do regularnej nauki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wątek działa mobilizująco, szczególnie jak tobie nic sięnie chce, a inni meldują wykonanie zadania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Konto usunięte
|
Mam ksiazke nuovo espresso 2, 10 rozdzialow, kazdy rozdzial to ok. 25 ''elementow'' - czy to zadan, czy elementow gramatycznych, jeden element to czytanie itd. itd. Plan minimum (pomysl na plan minimum zaczerpniety od Miss
![]() Przepraszamy sie z francuskim i szukam jeszcze ciekawej ksiazki o podobnie podzielnym ulozeniu jak espresso 2. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie jestem w pracy i powinnam zabrać się za naukę na studia i notatki jak leżaly tak leżą. Muszę też dziś powtórzyć materiał na włoski bo jutro zajęcia. Jechać na zakupy spożywcze i do Ross. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj miałam większy zapał i udało mi sie zrobic kilka rzeczy, dzis to jakaś masakra chyba przez tą pogodę.
![]() |
#596 |
Przyczajenie
|
Miałem tego nie robić, ale trudno
![]() ![]() Swoją drogą nazwa tematu doskonale oddaje mój tryb życia, zawsze mnóstwo planowałem i nic w końcu z tego nie robiłem. Zaczęło się to zmieniać i bardzo się cieszę ![]() Edytowane przez culdi Czas edycji: 2018-01-03 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chcesz się uczyc hiszpańskiego to szybciej Ci wejdzie do głowy. Uczyłam się niemieckiego po mimo, że nauczycielka straszna coś mi tam w głowie zostało, może do niego wróce ale na razie angielski i norweski ( bo niestety tez mi chodzi po głowie od jakiegoś czasu) A gdzie jest MISS??
![]() |
![]() |
#598 |
Konto usunięte
|
Wlasnie poczytalam troche wstepy i pierwsza lekcje do C++.
Niestety, moj pies znowu wymiotuje, do weterynarza idziemy dopiero jutro, bo juz za pozno, martwie sie. Nie wiem, czy uda mi sie jeszcze dzisiaj cos zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Rozeznanie
|
Ale dzisiaj senny dzień, musiałam się położyć na trochę i zmarnowałam trochę dzień. Póki co poczytałam trochę książki i przerabiałam próbne egzaminy e.14. Jeszcze dziś mnie czeka joga i mam nadzieję na przeczytanie większej ilości stron książki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze dzisiaj nic nie zrobiłam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.