Dobry fryzjer-Bia造stok - Strona 20 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego.

Poka wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2009-05-31, 20:45   #571
phenomena
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 272
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAΧSTOK- aktualizacja

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka wiadomo嗆
Napisz co wi璚ej o niej
fajna m這da fryzjerka, kt鏎a potrafi doradzi, dostosowa 軼i璚ie do typu w這s闚. wizyte u niej oceniam celuj帷o zap豉ci豉m 50z za d逝gie w這sy
phenomena jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-01, 17:29   #572
martussska4
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 1

Chcia豉bym si wypowiedzie na temat salonu Kameleon przy ul. Malmeda, by豉m um闚iona do nich na 軼i璚ie u sta篡st闚, pierwsz wizyt odwo豉no telefonicznie z powodu choroby sta篡sty( zrozumia貫, ka盥y mo瞠 zachorowa), wi璚 um闚i豉m si na kolejn za 2 tyg.,czyli dzi- jak si okaza這 niestety nie zosta豉m 軼i皻a, cho sama potwierdza豉m wizyt tego samego dnia, ba nawet by豉m na miejscu i czeka豉m jakie 20 minut, po czym poinformowano mnie, 瞠 niestety nie ma mnie kto 軼i望. Jak wida podej軼ie do klienta jest w tym salonie wysoce olewcze. Szkoda, 瞠 professional nosi si w tym salonie tylko na koszulkach. Zdecydowanie nie polecam!!!
martussska4 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-02, 16:57   #573
monalisa1
Przyczajenie

Witam
Mam zamiar wybra si do studia APOLLO - by tam ju mo瞠 kto?
Warto ?
Z niecierpliwo軼i czekam na odpowiedzi
monalisa1 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-02, 17:36   #574
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 16 600

Pierwszy raz wysz豉m dzisiaj od Emilki 鈔ednio zadowolona.
Najpierw-w這sy my豉 mi Dominika,potem Emilka,znowu Dominika i tak w k馧ko. W czasie mojej wizyty Emilka farbowa豉 drugiej osobie w這sy i automatycznie jak tylko zadzwoni dzwoneczek,瞠by kobiecie sp逝ka farb,a moje strzy瞠nie by這 jeszcze w po這wie Emilka robi豉 to k徠em oka,酥ieszy豉 si. W gruncie rzeczy nawet w這s闚 mi nie wysuszy豉 do ko鎍a (a mam d逝gie,g瘰te wi璚 w minut mi na podw鏎ku nie wyschn) i tak wraca豉m. Prosi豉m,瞠by porz康nie podci窸a grzywk tak w okolice oczu,brwi bo mia豉m ju do brody i co? zachodz do domu,a grzywka podci皻a mo瞠 centymetr. Nie wiem jak to zrobi豉,ale zamiast fal mia豉m na g這wie szop. Wi璚 w domu g這wa automatycznie pod kran,umy豉m po swojemu,u這篡豉m normalnie i zobacz jutro,pojutrze jak 軼i璚ie jak si z nim "zaprzyja幡i". Mia豉 podci望 ko鎍闚ki,a zesz豉 z d逝go軼i 7cm.
Mam wra瞠nie,瞠 lecia豉 na ilo嗆 klientek,a nie na jako嗆 us逝gi.
Chyba czas szuka nowego fryzjera
moooniaaaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-04, 13:53   #575
24tusia24
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 118

Cze嗆 wszystkim Sluchajcie czy kt鏎a z was by豉 w Cosmo na Grochowej?? Chcia豉m zapyta jak tam jest? Kto 軼ina? Jak? i jakie s ceny? piszcie! prosze!
24tusia24 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-04, 17:03   #576
edyta9112
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 2

Cytat:
Napisane przez kukurykusznurowadlo Poka wiadomo嗆
Witam
B豉gam o o pomoc, um闚i豉m si na wizyt w Kameleonie, ale u Doroty. Id tam pierwszy raz i mam do was pytanie czy wiecie co o tej Dorocie? Na wizyt musz czeka tylko do wtorku, wi璚 mog z tego wywnioskowa, 瞠 nie ma do niej du篡ch kolejek. mam si ba?:P Zaczynam si zastanawia, czy nie zrezygnowa z tej wizyty... Pom騜cie, jakakolwiek opinia bedzie dla mnie cenna

dorota jest ok chodze do niej. mila kobieta jak narazie fryzury mam normalne, nie zrobila mi nic oryginalnego (a szkoda) ale ogolnie jest w porzadku, nie wypusci cie z salonu w zlym stanie
edyta9112 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-06, 08:25   #577
crocus
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 32
gdzie zrobi TRWAㄐ w Bia造mstoku?

dziewczyny marz mi si delikatne loki/fale na moich d逝gich w這sach,
nie wiecie w kt鏎ych salonach mo積a zrobi trwa陰 tak,瞠by p騧niej tego nie 瘸這wa?
crocus jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 06:27   #578
xmartax
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4

w sumie to nie mam powod闚 瞠by tak jak wszyscy zachwala Kameleon. Sorry, ale by豉m tam 2 razy (kole瘸nka mi poleci豉, bo pracuje tam jej ciocia). Mam w這sy do po這wy szyi, zdaje mi si 瞠 s to kr鏒kie w這sy, i pierwszy raz zap豉ci豉m 45 z, ale drugi raz juz 55 z. nie wiem jakie maj tam stawki, od czego to zale篡, bo napewno nie od d逝go軼i, tak jak deklaruj, bo ja mam napewno kr鏒kie w這sy i sama jestem w stanie to oceni. za drogo si ceni, a nie powiedzia豉bym 瞠 mia豉m jak捷 rewelacj na g這wie. opr鏂z sta貫j reklamy - "tak, tak musisz pofarbowa w這sy, naprawd b璠zie lepiej" to jeszcze nie s逝chaj klienta np. m闚i豉m, 瞠 nie chce z ty逝 mie odkuterj szyi, wole mie w這sy d逝窺ze troche z ty逝, to i tak wysz豉m z odkryt szyj. tak瞠 w豉郾ie tak.

dawno temu chodzi豉m do Vivy i naprawd okej tam 軼inaj dziewczyny, najpierw do Andzeliki chodzi豉m, ale po nieudanym troche farbowaniu (jako zamiast blondu wyszed pomara鎍z XD) zacze豉m chodzi do Neli i by豉m stu procentowo zadowolona.

teraz Nela ma sw鎩 salon - Salon Oz, to jest uliczka, w kt鏎 si wchodzi bram przy Oriencie, na podw鏎ko kamiennic i tam ma sw鎩 salon w jednej z klatek. przyst瘼ne ceny, wie si za co si p豉ci, fajnie farbuje, atmosferka mi豉, bo niewielkie wn皻rzne, ale te nie ma nigdy t逝m闚 (s tylko dwa fotele fryzjerskie). tak瞠 polecam ten salon, ma swoj stron w internecie tak瞠 my郵 瞠 to dobra alternatywa dla dziewczyn zm璚zonych tymi wszystkimi kameleonami i innymi.

Mnie to po prostu denerwuje jak si 軼iska ze mnie ci篹ko zarobion kas za jakie fi-bzdzi.
xmartax jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-08, 08:40   #579
xxbiankaoo
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 392

A ja Wam moge polecic Kasie ktora pracowa豉 kiedys w Avangardzie Mysle, ze wiele osob ja zna i ceni Fajna kobietka, 豉dnie scina, fajny kolorek robi Teraz przyjmuje w domku ale nied逝go otwiera swoj salon Jezeli ktos jest zainteresowany numerem to moge go zdobyc
xxbiankaoo jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-08, 09:18   #580
24tusia24
Raczkowanie

[quote=xmartax;12662070]
Cytat:
teraz Nela ma sw鎩 salon - Salon Oz, to jest uliczka, w kt鏎 si wchodzi bram przy Oriencie, na podw鏎ko kamiennic i tam ma sw鎩 salon w jednej z klatek. przyst瘼ne ceny, wie si za co si p豉ci, fajnie farbuje, atmosferka mi豉, bo niewielkie wn皻rzne, ale te nie ma nigdy t逝m闚 (s tylko dwa fotele fryzjerskie). tak瞠 polecam ten salon, ma swoj stron w internecie tak瞠 my郵 瞠 to dobra alternatywa dla dziewczyn zm璚zonych tymi wszystkimi kameleonami i innymi.
A czy mo瞠sz powiedzie konkretnie jakie tam s ceny? bo ja szukam czego zdecydowanie ta雟zego ni kameleon

Edytowane przez 24tusia24
Czas edycji: 2009-06-08 o 09:22
Stary 2009-06-08, 18:33   #581
xmartax
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4

pami皻am, 瞠 ostatnio p豉ci豉m 35 z za 軼i璚ie, za malowanie nieca貫 100 z? je郵i dobrze pami皻am, bo by豉m tam dawno temu, a farbuje w這sy ju sama. naprawd w stu procentach polec, sama si tam w nast瘼nym tygodniu wybieram, no i nie czeka si na wizyt 3 tygodni. dla mnie to wcale nie pow鏚 do dumy tylko do z貫go zorganizowania, przecie to klient, a nie 鄉ie jaki.
xmartax jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-09, 18:31   #582
24tusia24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xmartax Poka wiadomo嗆
pami皻am, 瞠 ostatnio p豉ci豉m 35 z za 軼i璚ie, za malowanie nieca貫 100 z? je郵i dobrze pami皻am, bo by豉m tam dawno temu, a farbuje w這sy ju sama. naprawd w stu procentach polec, sama si tam w nast瘼nym tygodniu wybieram, no i nie czeka si na wizyt 3 tygodni. dla mnie to wcale nie pow鏚 do dumy tylko do z貫go zorganizowania, przecie to klient, a nie 鄉ie jaki.
Baaardzo dziekuje ci za odpowiedz ceny s zach璚aj帷e wiec chyba tez sie tam wybiore
Stary 2009-06-10, 20:09   #583
andziulkaaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 35

po tym jak kameleon okaza sie nie profesjonalnym salonem (delikanie mowi帷)
pisa豉m wy瞠j- uda豉m sie do salonu urody na ko陰taja. By豉m tam pierwszy raz, po tym jak kolezanka zachwala豉 swoje poprzednie wizyty. Jestem bardzo zadowolona, fyzzurka jest super, dobrze sie uk豉da - sama! po umyciu na noc i tylko wysuszeniu rano wyglada jak ulozona. Cena w por闚nywaniu do tych proponowanych na forum jest niska- 25z z myciem. Naprawde 鄉ialo moge poleci.
andziulkaaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-14, 18:31   #584
crocus
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 32
Dot.: gdzie zrobi TRWAㄐ w Bia造mstoku?

up
crocus jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-14, 18:52   #585
klausia
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 24

A kogo moglabys poleci z pa tam pracuj帷ych?
klausia jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-06-15, 14:26   #586
marprusz
BAN sta造

Wiadomo軼i: 934
GG do marprusz

dziewczyny mo瞠 s造sza造軼ie co o atelier urody na wysockiego??
marprusz jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-19, 22:50   #587
eni200
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 78
Trwa豉- Bia造stok

Gdzie w Bialymstoku zrobia dobrze trwa陰?mialam kiedys i naprawde super wyszla,ale do tego potrzebny dobry fachowiec,ktory naprawde umie to zrobic! B豉gam o jakis namiar,cena nie gra roli!
eni200 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-23, 23:41   #588
eveley
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

Cytat:
Napisane przez marprusz Poka wiadomo嗆
dziewczyny mo瞠 s造sza造軼ie co o atelier urody na wysockiego??
By豉m tam ostatnio na koloryzacji. Atmosfera mi豉, 豉dne wn皻rze, a pani fryzjerka sama zaproponowa豉 mi jasne refleksy. Gratisowo. I ca貫 szcz窷cie! Bo z naturalnego ciemnego blondu wyszed豚y z這to-rudy. (docelowo mia by jasny blond). Dzi瘯i tym ch這dnym refleksom jeszcze to jako wygl康a. Niestety, ale do鈍iadczenia i wprawy w koloryzacji to ona nie ma. (Aczkolwiek nie wiem jak 軼ina, mo瞠 dobrze.) Wi璚ej tam nie p鎩d.

Pozostan wierna Fryzowi na Kamiennej.
eveley jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-24, 10:10   #589
psotniki
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 7

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka wiadomo嗆
A ja Wam moge polecic Kasie ktora pracowa豉 kiedys w Avangardzie Mysle, ze wiele osob ja zna i ceni Fajna kobietka, 豉dnie scina, fajny kolorek robi Teraz przyjmuje w domku ale nied逝go otwiera swoj salon Jezeli ktos jest zainteresowany numerem to moge go zdobyc
By豉m klientk Kasi przez jakies 2 lata, gdy nagle niezapowiedzianie zniknela z Avangardy. Gdybys juz znala adres nowego salonu Kasi, bardzo prosze o adres i telefon
psotniki jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-25, 00:03   #590
aagnieszkaa19
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 36

Hej a mam pytanko, je郵i chodzi o Pani Kasie z Avangardy. A konkretnie o to jak maluje wlosy czy ma jakies fajne pomysly itp.? ja mam jasny blond i czesto fryzjerki potrafia zrobic mi zolte bleee moze polecicie mi cos? ci庵le szukam tej ''jedynej'' hehehe , pozdrawiam )
aagnieszkaa19 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-25, 13:34   #591
duskie
BAN sta造

Wiadomo軼i: 753
GG do duskie

Ja te prosz o pomoc! Dziewczyny, gdzie u篡waj dobrych kosmetyk闚 do malowania w這s闚? Po dw鏦rotnym malowaniu (rozja郾ianiu z czarnych - bardzo czarnych!!!) w這s闚 bardzo mi sie zniszczyly. Najpierw zrobilam cieniutkie refleksy na ca陰 g這w po dw鏂h miesi帷ach powt鏎zy豉m to u innej fryzjerki i mam na g這wie tysiac kolor闚 tak zwany baleja poleccie mi kogos kto uzywa dobrych kosmetykow poniewaz mam bardzo zniszczone wlosy a chce pomalowac je na brazowo i chce aby by jeden kolor. Pozdrawiam :-*
duskie jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-26, 17:46   #592
margot003
Raczkowanie

Wiem, 瞠 to nie w徠ek o bia這stockich kosmetyczkach, ale wydaje mi si 瞠 takowego nie ma (albo ja niedok豉dnie szuka豉m )
Ot騜 szukam dobrego salonu kosmetycznego, w kt鏎ym wykonuj depilacj brazylijsk- by豉bym wdzi璚zna za jakiekolwiek rady i spostrze瞠nia dotycz帷e pa kosmetyczek jak i salonu i "oprawy" zabiegu og鏊nie. Depilowa豉m si ju wielokrotnie w innym mie軼ie i by豉m bardzo zadowolona, natomiast w Bia造mstoku nie za bardzo wiem dok康 si uda.. Aha, no i fajnie by by這 瞠by cena nie by豉 do嗆 wyg鏎owana- my郵 瞠 40-50z za depilacj max.
Pozdrawiam
margot003 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-06-27, 20:12   #593
eni200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margot003 Poka wiadomo嗆
Wiem, 瞠 to nie w徠ek o bia這stockich kosmetyczkach, ale wydaje mi si 瞠 takowego nie ma (albo ja niedok豉dnie szuka豉m )
Ot騜 szukam dobrego salonu kosmetycznego, w kt鏎ym wykonuj depilacj brazylijsk- by豉bym wdzi璚zna za jakiekolwiek rady i spostrze瞠nia dotycz帷e pa kosmetyczek jak i salonu i "oprawy" zabiegu og鏊nie. Depilowa豉m si ju wielokrotnie w innym mie軼ie i by豉m bardzo zadowolona, natomiast w Bia造mstoku nie za bardzo wiem dok康 si uda.. Aha, no i fajnie by by這 瞠by cena nie by豉 do嗆 wyg鏎owana- my郵 瞠 40-50z za depilacj max.
Pozdrawiam
polecam Centrum Cosmetica na Waszyngtona(to centrum odchudzania,jest tam tez kosmetyczka). Pracuje tam fajna dziewczyna,zrobi Ci 豉dna brazylijk(jest bardzo dokladna). atmosfera mi豉,duzy parafan(intymnosc),poleca m! 45zl kosztuje!
Stary 2009-07-07, 10:11   #594
aneczkaa0311
Przyczajenie

Smile Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAΧSTOK- aktualizacja

dziewczyny chcia豉bym przej嗆 sie do jakiego dobrego salonu fryzjerskiego w Bia造mstoku gdzie oferuj zabiegi fryzjerskie takie jak np.oczyszczanie, pilling sk鏎y g這wy czy mo瞠cie mi co poleci?
aneczkaa0311 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-07-07, 22:50   #595
casss
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

witaj. co do salonu green jungle polecam. super atmosfera i ludzie. ja chodze do Emili. super osoba , doradzi . pomoze jak jestes nie zdecydowana. fajnie scina i maluje . cana jes nawet ok sciecie na moje w這se (do ramion)40-45. malowanie dwa kolory gdzies granica 150.
casss jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-07-12, 12:15   #596
eni200
Raczkowanie

ja polecam salon deja Vu na upalnej. Ja bylam u pani Iwony i moge jest z czystym sumieniem polecic. w Salonie panuej mila atmosfera,pracuja na kosmtykach welli,na wizyte czeka sie tydzien. Doradzaja.
Stary 2009-07-14, 15:06   #597
ewelina050586
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

Cytat:
Napisane przez MisQa Poka wiadomo嗆
pierwsza wiadomosc i wielkie zachwalanie.... smierdzi mi to czyms...

hmm.. jak Ci smierdzi to sie umyj- to raz a dwa jak mi sie podoba to chwale- chyba logiczne
ewelina050586 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-07-14, 15:33   #598
jaga_2001
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 574

Cytat:
Napisane przez ewelina050586 Poka wiadomo嗆
hmm.. jak Ci smierdzi to sie umyj- to raz a dwa jak mi sie podoba to chwale- chyba logiczne
moze by tak wiecej kultury, co?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-07-14, 20:03   #599
MisQa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 732
GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez ewelina050586 Poka wiadomo嗆
kultura to tu ktos nie grzeszy...
ale czego wymagac...

Czas zacz望 nowe, lepsze 篡cie...
MisQa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2009-07-17, 15:20   #600
madziula2
Przyczajenie

dziewczyny, wiele dobrego przeczyta豉m o Emilce z Kameleona. zastanawiam si, czy je郵i zadzwoni aby si om闚i to mog powiedzie do kogo, 瞠 do Emilki?(mo瞠 kto zna nazwisko?), a nie wiecie jakie s teraz kolejki?
madziula2 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: Wy陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.