![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
Kurcze, wytlumaczcie mi o co chodzi z moim snem.Juz 2 raz sni mi sie moj nauczyciel od mm ( multimedia,taka informatyka) jest mlody przystojny mily ale ja o nim rzadko mysle i rzadko widze, a juz 2 raz sni mi sie piekny sen z nim ze jestesmy razem, raz bardzo erotycznie hmm, dzis sie snilo ze mnie uratowal i zylismy dlugo i szczesliwie ze lazilismy razem po korytarzu w szkole a jak sie obudzilam bylo mi smutno.A mam Tz-eta a ten gosc ma dziewczyne. Nie wiem co to ma znaczyc.
![]() |
![]() |
#572 |
Zadomowienie
|
hehe ja to miewam naprawde rozne sny
![]() ![]() ![]() A Dzisss mi sie cos snilo.. ale nie pamietaM ![]()
![]() |
#573 |
BAN stały
|
Znowu miałam dziwny sen,że siedziałam z dwoma kumplami-bracia i jeden z nich oznajmił mi,że jego dziewczyna jest w ciąży.Ponoć jak się ciąża śni,to będzie jakaś dobra nowina.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Rozeznanie
|
Śniło mi sie że siedziałam przed kompem i pałaszowałam lizaka, ale durny sen
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Jedna z wizażanek
![]() ![]() ![]() P.S Pozdrawiam Cie Beata ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
W tym tygodniu DWA RAZY miałam ten sam sen!!!
Śniło mi się, że jeździłam z moim ex rowerami i w pewnym momencie kiedy sie odwróciłam on leżał bezradny na ziemi, a ja musiałam pomóc mu wstać ![]() Ktoś może mi pomóc przetłumaczyć znaczenie tego snu?? Bo nurtuje mnie to, tymbardziej, że już o nim nie myśle (on ma już inną dziewczyne, ale nadal mamy bardzo dobry kontakt). Pomocy!!! ![]()
![]() |
#577 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ps.Pozdrawiam cię Marto ![]() A co do nicku,taki mam,bo mój przyszły mąż tak do mnie mówi ![]() Atka-Beatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
mi dzisiaj nad ranem snilo sie, ze bylam u rodzicow w domu - sama z tata. mial przyjsc ksiadz na wizyte duszpasterska, ale my nie chcielismy go przyjac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Zadomowienie
|
a sie dzis przysnila jakas glupota. Obok mojego kompa było duzo roznych kabli od wszystkiego i stało bardzo rozgrzane żelazko obok ale ja o nim zapomnialam i gdzies wyszlam z pokoju , po jakims czasie wracam a tu sie przypalil kabel od mikrofonu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
BAN stały
|
Dzisiaj śniło mi się,że bardzo żałowałam,ze mój tż musi jechać już do domu,poczym odpowiedział mi,jade tylko na chwile bo mam tydzień wolnego.Eh,fajny sen,szkoda,że nie realny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
La Moderatoiure
|
A mi odkąd jestem z TZtem (2,5roku)mniej więcej raz w miesiącu śni mi się że on mnie zdradza.Niekkoniecznie jest to zdradza fizyczna. Dziś znowu mi się to śniło. Męczy mnie to. Nie mam żadnych podstaw aby go posądzać o zdradę, kocham go, i wiem że on mnie również. A jednak...te sny są tak za***iście realistyczne że już raz obudziłam się z rykiem , i beczałam w poduszkę przez godzine o 4 nad ranem. TZ nie wiedział co mi się stało.TZ jest w nich realistyczny i inne dziewczyny też, i najczęściej ich nie znam, ale śnią mi się też te widziane raz na oczy w realu. Boję się tych snów
![]() ![]() ![]() ![]() Sama nie wiem...czy to jakiś znak?? A jak nie to co to może być?? ![]() ![]() ![]() ![]() Pomożecie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
tez mialam takie sny...zaczely sie jakos z miesiac przed naszym rozstaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
W sumie sny mam rozne - czesc z przeczuciami co sie sprawdzaja. Czesc zwyklych nocnych filmow.... Czesto jednak jest jeden motyw w tym moim snie - komorki - ze znajduje telefony komorkowe a sni mis ei to juz ponad rok!
normalny sen znajduje telefon i tylko we snie mysle 'zaraz sie obudze i znow wkurze ze to tylko sen' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
dziś snił mi sie K.Marcinkiewicz,siedzial w mojej kuchni i wiecej nie napisze
![]() ![]() Czyzby mial wygrac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ja tez miałam takie niefajne sny o moim facecie, ale gnębił mnie też duży niepokój o to, że on mnie zostawi, ze przecież jest tyle fajnych dziewczyn... Teraz już się wyleczyłam z takich myśli i sny zniknęły. A to, że je masz nie znacyz wcale że on Cię zdradza czy że się rozstaniecie! Przecież to tylko sny prawda? A wszystko zależy od naszego postępowania w realu ![]() A teraz o moich snach... nie są one takie normalne, bardzo rzadko takie miewam jeśli już je pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() Inny scenariusz jest taki, że śnią mi się wampiry ale ja się ich nie boję a to oznacza niby nienasycenie ekhm seksualne ![]() ![]() ![]() ![]() A ostatnio śniła mi się Mortycja z rodziny adamsów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
BAN stały
|
A mnie się dzisiaj śniło,że karmiłam dziecko piersią.
![]() Patrzyłam w sennikach co oznacza ten sen,ale nie wierze w takie interpretacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Zadomowienie
|
mi się dziś śniły jakieś wściekłe, latające konie
![]() ![]() śniło mi się duużo więcej, ale oczywiście resztą zapomniałam ![]()
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
a mi się dzisiaj sniło że biegłam przez las było ciemno a ja uciekałam bo ktoś mnie gonil :/ slyszalam nawet jego oddech a wlasciwie sapanie :/// potykalam sie co chwile i nagle juz mialam zrobic taki wielki i skok i bum zaczelam spadac w taka straszna przepasc :/// lecialam i lecialam strasznie sie balam i nawet krzyczalam ( jak sie okazalo na glos ) juz widzialam te kamienie na dnie w ktore mialam uderzyc jak sie obudzilam...
straszny sen ://// generalnie od paru tygodni codziennie mi się coś śni i nie są to miłe rzeczy... ja bym je nazwała koszmarami i tyle :/// czasem to sie boje zasnąc....
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Snila mi sie imprezka rodzinna ze pilismy szampana z jakiejs tam okzaji a potem moja kuzynka zwymiotowalal babci do krysztalow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlatego nie lubię jak mi się śnią umarli, bo nic dobrego to nie wróży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie mam snow,ot tak:P znaczy sie nie pamietam ich:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
A mnie sie śnił facet mojej przyjaciólki , chodziliśmy przytuleni po silesi
![]()
![]() |
#593 |
Raczkowanie
|
Śniła mi się mała dziewczynka, może 10 letnia, złote loczki, różowa sukienka
![]() ![]() ![]() I wtedy się obudziłam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Zima, śniegu po kolana. Dwóch kolegów stoi u mnie pod oknem, czekają na mnie, mamy gdzieś iść chyba
![]() ![]() Może któraś z Was zinterpretować mi ten sen? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#596 |
Raczkowanie
|
Mi prawie cały czas śniły się lotniska, sprawdziłam w senniku oznaczało to wstrząs psychiczny (zmarł ktoś bardzo mi bliski)
![]() Wczoraj mi się śniła wspinaczka, tzn, najpierw jechałam wyciągiem, później wspinałam się po czymś bliżej nieokreślonym a na koniec czekałam mnie wspinaczka wysokogórska i wszystko to działo się w Częstochowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio w ogóle zauważyłam u siebie jakąś tendencje do dziwnych snów (chociaż one zawsze sa dziwne) ![]() Ogólnie to najciekwasze sny mam po seansie 'LOST' - ten film bardzo działa na moja psyche (najpierw Henry a teraz Michael i te jego mistyfikacje) ![]() Coraz bardziej zaczynam wierzyc ze sny jednak coś znaczą. Troche się chyba rozpisałam. Bardzo fajny topic ![]() A Wy drogie wiżanki korzystacie z senników czy raczej same interpretujecie swoje sny??
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy świrujesz na punkcie któregoś z tych facetów? ![]() ![]() Dziewczyny - proszę, powiedzcie: co to może oznaczać? ![]()
![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omdlenia - złe wydarzenie i negatywne wiadomości (sąsiad umarł) Koty i kolega - to coś było z miłością (wszystko sie sprawdziło) i coś jeszcze ale nie pamiętam chyba zabawki mi sie śniły .. ![]()
![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
miałam dzisiaj dziwny sen
![]() Działo się to w starożytnej Grecji, mój TŻ walczył w jakiejś bitwie, była to jakas bitwa "morska" same syreny..przed samą bitwą mój TŻ dostał od dowodcy kartke z 10 rozkazami, przeczytal przy mnie wszystkie dziewięć ( ostatni mówił że ma wygrać ta bitwe) po chwili dał mi tą liste i kazał uciekać..schowałam sie w kącie pokoju ( jak sie pozniej okazało był to pokój mojej ciotki). W czasie bitwy siedziałam w tym pokoju. Po chwili wszedł mój TŻ i powiedział żebym dala mu liste, niestety zgubiłam ją. Póżniej mineło tak jakby kilka lat i znaleźliśmy sie na skrzyzowaniu w jakimś samochodzie..Nudząc się zaczełam przeszukiwać skrytke na dokumenty, i znalazłam tam własnie ta liste. Okazało się, że ostatni rozkaz mówil "ciesz się życiem i spokojem" czy cos takiego. Po chwili do szyby samochodu zapukali policjanci.. The end nie wiem czy to cos może znaczyc? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.