Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-03, 15:12   #571
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
czesc!! smutno i nudno tu bez was...

Chii ale śliczny bobo w avatarze, gdzieś na wątku czytałam ,że masz siostrę która ma maluszka- to on? super dzieciaczek

ja dziś miałam trochę roboty w pracy...dlatego teraz zajrzałam na wątek..a tu taka cisza!! zaraz łapię za mopa i w tany po podłodze .

dzis dziewczyny mamy taką małą rocznicę z TŻ ( to już 4 lata i 11 miesięcy ) za równy miesiąc będzie 5 lat. ten czas tak leci że szok...po pracy idę do babci na obiadek , a potem przejdę się do TŻ ( nic nie szykuje z okazji miesiącznicy ) narazie trzymam go na dystans po tych wszystkich wydarzeniach o których wiecie. może kupie mu coś słodkiego...i tyle w sumie na te 5 lat -coś fajnego trzeba by wymyśleć kompletnie nie mam pomysłu...tak mi się teraz przypomniało, że na rocznicę 3 lat razem TŻ zabrał mnie do hotelu na noc - hihi. fajnie było...śniadanie do łóżka małżeńskiego dostałam mieliśmy piękny, duży pokój z balkonem...super było......oh rozmarzyłam się...a muszę wracać do rzeczywistości - jesczze godzina i uciekam!!

odzywać się Bliźniaki!!

Hej tak,to mój siostrzeniec

ewulinek,gratuluje-sporo już razem jesteście,mam nadzieje że i my z Tżtem tylu lat doczekamy mam nadzieje,że to bedzie jedna z wielu,wielu Waszych rocznic swoją drogą bardzo fajna niespodzianka z tym hotelem... musze podsunąć Tżtowi pomysł..bo u nam ostatnio warunków na seks brak jak nas babcia przyłapała :/ a tak możnaby w hotelu poszalec
póki co jestem zmęczona po zajęciach i czekaniu długo na pociąg o 10.50 byłam na dworcu a o 12.50 dopiero pociąg..straciłam kase w rossmannie i siedziałam na peronie znudzona:/
Stary 2007-10-03, 15:29   #572
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Hej tak,to mój siostrzeniec

ewulinek,gratuluje-sporo już razem jesteście,mam nadzieje że i my z Tżtem tylu lat doczekamy mam nadzieje,że to bedzie jedna z wielu,wielu Waszych rocznic swoją drogą bardzo fajna niespodzianka z tym hotelem... musze podsunąć Tżtowi pomysł..bo u nam ostatnio warunków na seks brak jak nas babcia przyłapała :/ a tak możnaby w hotelu poszalec
póki co jestem zmęczona po zajęciach i czekaniu długo na pociąg o 10.50 byłam na dworcu a o 12.50 dopiero pociąg..straciłam kase w rossmannie i siedziałam na peronie znudzona:/

siostrzeniec jest uroczy!!
a dziekuję dziękuję- no 5 lat- szok! w ogóle te 5 lat tak nam minęło szybko - jakby wczoraj był listopad 5 lat temu - gdy zapraszałam TŻ na połowinki
z tym hotelem fajna sprawa- hotelik był wypaśny...Andrzej do mnie zadzwonił ( akurat miałam zjazd ,żebym urwalam się z zajęć w sobotę i przyjechała po cichu...) to wrócilam , patrze stoi samochodem na dworcu - wsiadam i pojechaliśmy do tego hotelu sobie na noc! bardzo mnie wtedy zaskoczył...oczywiś cie pozytywnie zaskoczył...muszę powidzieć, że dawno mój TŻ mnie nie rozpieszczał ( nie mówię tu o nocy w hotelu czy coś...bo wszytsko kosztuje, ale nawet o jakim spontanicznym wypadzie do kina czy na lody , czy żeby mi kolacje zrobił ) ostatnio ciągle ja coś szykowałam
a co do czekania na dworcu- Chii głowka do góry...znam ten ból- całe liceum dojeżdzalam do Gniezna - nieraz kończyliśmy np. o 12 a pociąg o 14 był dopiero. wiosną i wczesną jesienią jakoś to znosiliśmy, ale zimą...paskudnie było !!
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-03, 15:34   #573
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
siostrzeniec jest uroczy!!
a dziekuję dziękuję- no 5 lat- szok! w ogóle te 5 lat tak nam minęło szybko - jakby wczoraj był listopad 5 lat temu - gdy zapraszałam TŻ na połowinki
z tym hotelem fajna sprawa- hotelik był wypaśny...Andrzej do mnie zadzwonił ( akurat miałam zjazd ,żebym urwalam się z zajęć w sobotę i przyjechała po cichu...) to wrócilam , patrze stoi samochodem na dworcu - wsiadam i pojechaliśmy do tego hotelu sobie na noc! bardzo mnie wtedy zaskoczył...oczywiś cie pozytywnie zaskoczył...muszę powidzieć, że dawno mój TŻ mnie nie rozpieszczał ( nie mówię tu o nocy w hotelu czy coś...bo wszytsko kosztuje, ale nawet o jakim spontanicznym wypadzie do kina czy na lody , czy żeby mi kolacje zrobił ) ostatnio ciągle ja coś szykowałam
a co do czekania na dworcu- Chii głowka do góry...znam ten ból- całe liceum dojeżdzalam do Gniezna - nieraz kończyliśmy np. o 12 a pociąg o 14 był dopiero. wiosną i wczesną jesienią jakoś to znosiliśmy, ale zimą...paskudnie było !!
Ja też do liceum dojeżdżałam autobusem:/ wszyscy mogli się uczyć a ja ten czas marnowałam na czekaniu na autobus,na szczęście u babci mogłam posiedziec...ale i tak niemiło wspominam tamte czasy...
ja dziś posprzeczałam się z Tżtem ale o bzdury takie nasze "słodkie sprzeczki" i specjalnie trzasnełam dzwiami bo wiem,e on uwielbia swój samochód i tego nie lubi;D
Stary 2007-10-03, 15:40   #574
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ja też do liceum dojeżdżałam autobusem:/ wszyscy mogli się uczyć a ja ten czas marnowałam na czekaniu na autobus,na szczęście u babci mogłam posiedziec...ale i tak niemiło wspominam tamte czasy...
ja dziś posprzeczałam się z Tżtem ale o bzdury takie nasze "słodkie sprzeczki" i specjalnie trzasnełam dzwiami bo wiem,e on uwielbia swój samochód i tego nie lubi;D

przypomniała mi się historia...jadę kiedyś z moim TŻ po kumpele ze studiów na dworzec ( miała u mnie spać na weekedn) i coś sie posprzeczaliśmy w aucie - TŻ dojezdza do PKP , ja wysiadłam wziełam psa z bagażnika i trzasnęłam na maksa drzwiami...i poszłam..a on odjechał wkurzony...ale najgorsze że pociąg się opóznił chyba z 20 minut i stałam jak taka idiotka - pozna jesień już byla więc zimno...a ja tylko w cieniutkim sweterku i czekałam na kumpele( oczywiście byłam dwa razy mocniej obrażona na TŻ ze pojechał

mój też mnie przed chwilą wkurzył - mówiłam mu że wejdę do niego wieczorem, a on mi pisze ze o 19 musi jechać gdzies po auto...wiec pewnie godzinka zejdzie..czyli po 20 pójdę , i co z tego wieczora nam zostanie...ehhh
Stary 2007-10-04, 17:01   #575
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Witam blizniaczki.
Ale mnie tu dlugo nie bylo!!!!!!!!!!!

Niestety tak jak wczesniej pisalam jestem odcieta od swiata.Tam gdzie jestem w szkole nie mam netu
oj ciezko jest.................i nie ma przy mnie TŻta

A jak u Was mija pierwszy tydzien szkoly??????
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 17:11   #576
joannaDK
Przyczajenie

Bliźniak do Bliźniaka odbiór

Witajcie kochane Bliźniaki. Urodziłam sie 31. maja Do szkoły nie chodzę a z pracy musiałam zrezygnować Serdecznie was pozdrawiam buziaki 102,5
Stary 2007-10-04, 17:13   #577
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joannaDK Pokaż wiadomość
Bliźniak do Bliźniaka odbiór

Witajcie kochane Bliźniaki. Urodziłam sie 31. maja Do szkoły nie chodzę a z pracy musiałam zrezygnować Serdecznie was pozdrawiam buziaki 102,5
Witamy ale fajny avatar witamy u bliźniaczek i na Wizażu ogólnie,mam nadzieję,że ci sie tu spodoba

Vanessa..cieżko mija pierwszy tydzień...jestem ciągle zmeczona,muszę się przyzwyczaić... wredna baba od angielskiego już nam zadała, mi na przykład prezentacje gramatyczną..wrrr

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 17:28   #578
joannaDK
Przyczajenie

Chii1986 już mi sie podoba : jupi:
Stary 2007-10-04, 17:38   #579
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Chii1986 już mi sie podoba : jupi:
napisz coś o sobie jak spedzasz czas? Co lubisz?
Stary 2007-10-04, 17:48   #580
Modraszka
Zadomowienie

Hej! Melduje się kolejna Bliźniaczka
Urodzona 11 czerwca, 20 wiosenek temu
Modraszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 17:51   #581
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
Hej! Melduje się kolejna Bliźniaczka
Urodzona 11 czerwca, 20 wiosenek temu
Hejwitamy.. trochę już sie nazbierało bliźniaczek;D to jak w maju i czerwcu świetujemy zbiorowe urodznki...cały miesiąc imprezowania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 18:27   #582
phdwao
Zakorzenienie

dzień porażka, pobudka 5.30, tułanie się pociągiem i zajęcia od 8-18 z przerwą tylko1,5h, ech..ale co zrobic..fajnie że już mam weekend(piątek wolny)
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 18:50   #583
joannaDK
Przyczajenie

Chii1986 INTERESUJE SIE PARAPSYCHOLOGIA & ZJAWISKA NIEWYJAŚNIONE,ZAGADKI ŚWIATA, SIŁY NATURY, MOJA DZIAŁKA
obecnie nie pracuje i walczę z ZUS właśnie sprawa poszła do Sadu

LUBIE DŁUGO SPAĆ , KĄPIEL W WANNIE KSIĄŻKI TEGO TYPU JAK " Moc pozytywnego myślenia " OPALAĆ SIE JEŚĆ POTRAWY MĄCZNE ORAZ LODY
czas spedzam na obowiazkach domowych potem na ploty idę , na miasto , do lekarza no i moja działka spacerek z moim psem i Forum tak mniej więcej każdy mój dzień mija
Stary 2007-10-04, 18:53   #584
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Chii1986 INTERESUJE SIE PARAPSYCHOLOGIA & ZJAWISKA NIEWYJAŚNIONE,ZAGADKI ŚWIATA, SIŁY NATURY, MOJA DZIAŁKA
obecnie nie pracuje i walczę z ZUS właśnie sprawa poszła do Sadu

LUBIE DŁUGO SPAĆ , KĄPIEL W WANNIE KSIĄŻKI TEGO TYPU JAK " Moc pozytywnego myślenia " OPALAĆ SIE JEŚĆ POTRAWY MĄCZNE ORAZ LODY
czas spedzam na obowiazkach domowych potem na ploty idę , na miasto , do lekarza no i moja działka spacerek z moim psem i Forum tak mniej więcej każdy mój dzień mija
Oj to bardzo miło dzień spedzasz co do zjawisk niewyjaśnionych też mnie to ciekawi..ostatnio trochę brak mi czasu ale lubie poczytać tego typu książki albo oglądać programy o takich tajemnicach...
zazdroszczę działeczki.. fajnie tak sobie iść i poleżeć na słoneczku na swoim terenie aź mi sie lato przypomniało ;-( ja już pomału ide do wanny hehe bo jutro wcześnie wstaje wiec miłej nocy
Stary 2007-10-05, 10:00   #585
joannaDK
Przyczajenie

Chii1986 to mozemy kiedyś sobie porozmawiać na takie tematy
Stary 2007-10-05, 10:03   #586
phdwao
Zakorzenienie

joanno witaj..bo się nie przywitałam
Stary 2007-10-05, 12:46   #587
domi7ks
Zakorzenienie

Hejka wszystkim witam nowe bliźniaczki no i oczywiście "stare"
U mnie tragedia... za tydz mam pierwszy test, nie wiadomo po co i na co, mnóswtó zajęc, już przez ten tydzień nazbierało mi się nauki... A wogóle to mieszkanie w akademiku-beznadzieja. Nie moge dogadać sie ze wspóllokatroka ja za bardzo lubie porzadki i czystko koło siebie, jej jest to obojętne. Chcialam zmienic pokoj, ale nie wiem gdzie trafie W dodatku nasz jest obskórny strasznie.TZmi obiecał nakleic tapete( oczywiscie kolezanka bedzie musiala sie ze mna poskładac, ale nie jest chetna za bardzo). W kazdym razie sami ja przykleimy
Nie wiem jak Wy, ale ja juz chce wakacje, dopiero tydzien minął, a ja juz padnieta tymi studiami jestem. Moze to kwestia nieprzyzwyczajenia. Na szczescie piatki mamy wolne, bede mogla w czwartki przyjezdzac do domu i kochanego Tz

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 14:14   #588
Chii1986
Zakorzenienie

Domi7ks rozumiem Cie sama mam już dość z angielskiego już zapowiada testy,odpytywania...wrrr. ... cieszę się z weekendu... chwila odpoczynku jest mi potrzeba udane weekendu dziewczyny
Stary 2007-10-07, 12:24   #589
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc Bliźniaczki widze, ze cisza i pustka tutaj...Ja wyjezdzam teraz na dwa tygodniezostaje na przyszły weekend w akademiku, Tz ma do mnie przyjechac- jedyne pocieszenie Juz niedługo w akademiku ma byc internet, nie moge sie doczekacpozdrawiam i do usłyszenia

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 13:08   #590
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki jak nowy tydzień?
oj dawno mnie nie było...weekend w poznaniu w szkole wykończył mnie totalnie! w piątek były zapisy na listy do promotorów ( co się działo to szok , ludzie się prawie pozabijali ) ciekawe kiedy pojawią się ostateczne listy kto gdzie jest!
poza tym tyłek mi odpadał po 3 dniach siedzenia od rana do nocy na wykładach, więc jak wczoraj wróciłam po zajęciach, to odrazu padłam na wyrko!
mam lenia...jest dopiero poniedziałek...cały tydzień w biurze. już nie mogę się doczekać weekednu ! a Wy jakie plany macie kochane na ten tydzień i weekend?

Pozdrowienia dla nowych Bliźniaczek
Stary 2007-10-08, 13:12   #591
Chii1986
Zakorzenienie

Ja tam nie mam teraz czasu żeby tu pisać weekend minął za szybko
ale ogólnie nie jest złe,dużo zajęć mi wypada zobaczymy jak bedzie dalej. Trzymajcie się oby do weekendu
Stary 2007-10-12, 10:04   #592
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

odkopuje wątek...na 3 stronie był

wiem wiem, że teraz brak czasu na wizaż...

co u Was Kochane?? na szczęście weekend się zbliża
ja jestem trochę podziębiona - katar mnie męczy i ból gardła, a zimno mam tak w pracy, że szkoda gadać...

jak tam plany na weekedn?? u mnie w planach posprzątanie swojego pokoju, wypad na jakieś zakupy! muszę przygotować się do zaliczenia z transportu lotniczego...ehh...

odezwijcie się Bliźniaczki!!!!!!!
Stary 2007-10-12, 10:31   #593
phdwao
Zakorzenienie

u mnie zamieszanie,bo nie mam nadal fakultetu wybranego, przez to, że zawsze na który pójdę, to go nie ma:/chii dziś jest na uczelni, ja siesze w domu, ale za tydzień już bede musiała tez w piątek jechać, poza tym czekam na paczuszkę od jednej przemiłej wizażankii to moja radośc dnia..mam nadzieję że poczta mnie nie zawiedzie:/
Stary 2007-10-12, 11:21   #594
karolakep
Zadomowienie

Smile Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

hejka, witam blizniakow...ja tez jestem blizniakiem (ur. w czerwcu), uwielbiam wiosne i lato i teraz jesienia dostaje szalu jak nie ma slonca. Pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie cieplo
karolakep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-12, 11:38   #595
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolakep Pokaż wiadomość
hejka, witam blizniakow...ja tez jestem blizniakiem (ur. w czerwcu), uwielbiam wiosne i lato i teraz jesienia dostaje szalu jak nie ma slonca. Pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie cieplo
witamy!i zapraszamy do częstego odwiedznia wątku
Stary 2007-10-12, 14:39   #596
Chii1986
Zakorzenienie

Hej dziewczyny dziś weekend..jakoś przeżyłam cały tydzień miałam wolny czwartek za tydzień chyba też mam. A dziś pogoda okropna... ale i tak sie ciesze,że sobie odpoczne udanego weekendu
Stary 2007-10-13, 09:44   #597
karolakep
Zadomowienie

Juchuuuu!!!!!!!!!! ludziska alez jestem szczesliwa, wlasnie zrobilam tescik - jestem w ciazy NARESZCIE, a mowia ze 13ty jest pechowy. pozdrawiam wszystkie blizniaki
karolakep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 12:01   #598
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolakep Pokaż wiadomość
Juchuuuu!!!!!!!!!! ludziska alez jestem szczesliwa, wlasnie zrobilam tescik - jestem w ciazy NARESZCIE, a mowia ze 13ty jest pechowy. pozdrawiam wszystkie blizniaki
Gratulacje ale super wiadomość!!! Bedziesz mieć Swojego dzidziusia
Stary 2007-10-13, 21:59   #599
Martinixxx
Zadomowienie

no to dobra, po wątku o Paulinach czas na bliźnięta14 czerwiec- taki mały diabełek jestem
Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 22:05   #600
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
no to dobra, po wątku o Paulinach czas na bliźnięta14 czerwiec- taki mały diabełek jestem
no hej!!witamyPaulina mowisz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości