![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Karmazynowy Kamyk - debiut :-)
kamyczku , komplecik niczego sobie
![]() ![]() a agat bossski ![]() buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Mam na "warsztacie" bardziej skomplikowany projekt
![]() Dzisiaj może skończę, jak będę miała siłę, bo od czwartku pies sąsiadów nie daje nam spać, szczeka od 5 rano i nic mi się już nie chce jak wracam do domu z pracy, bo taka jestem zmęczona...
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
KarmazynowyKamyku, jeszcze raz dzięki, że jako pierwsza mnie odwiedziłaś.
Dzisiaj mam luźniejszy dzień w pracy (mimo, że zapowiada się siedzenie do nocy ![]() Chętnie będę do Ciebie zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#575 |
Zadomowienie
|
Śliczna podstawka agatowa
![]()
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Tadam... Nowości...
Od razu piszę, to przypadek, że na podstawce odbity jest paluch, zdjęcia idą do poprawki, zresztą mam jeszcze na innym tle, ale nie obrobione.
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
1. Trochę nierówne owijanie.
2. Proste, ale fajne. Nigdy mnie nie przekonywał ten kształt swara, a tu ładnie wygląda. 3. ok. 4. Chyba trochę za skromne ? Ale kto co lubi. 5. Jw, chociaż tutaj mi mniej przeszkadza da pustka. 6. Motylki mi nie pasują. 7. Bardzo fajne. Najlepsze z wrzutu. Świetnie komponuje się ten ażur z czerwienią i z oksydą. 8. Też fajne. Zdjęcia jakieś takie niewyraźne, coś jest z nimi nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odwiedziny
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#580 |
Zadomowienie
|
podoba mi się cały wrzut- bardzo lubię twoje dopracowanie i dbałość o szczegóły
![]() 1- perły +granaty+ kompozycja = ![]() ![]() ![]() 2- jakież one urocze!!! naprawdę ślicznie a reszta zwyklaczkowa tez śliczna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Moi faworyci z ostatniego wrzutu to 1sze kolczyki i te drugie od końca
![]() ![]() pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzień i będę śledzić dalszą " karierę biżuteryjną " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo
![]() Fall z owijaniem, to ja mam taki problem, że ja troche ślepawa jestem i cienkiego jasnego drucika nie widzę... ![]()
![]() |
#583 |
Wtajemniczenie
|
Kamyczku, obie pary z czerwienią chyba najbardziej mnie urzekły. No i wrapowane kolczyki też są bardzo fajne. Podoba mi się szczególnie to owiniecie drucika wokół kuleczek. No i oczywiście cała kompozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Prześliczne kolczyki Uwielbiam Twoje kolce
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zadomowienie
|
Owijane z granatami - prawdziwa booomba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
1 - śliczne
![]() 2- te są cudowne. Romantyczne, żywe, wiosenne. Piękne. 3 - fajne 4 - słodkie maleństwa (podobają mi się Twoje dokładne owinięcia loopów) 5 - takie zwykłe, ale to nie znaczy że brzydkie, bo prezentują się ładnie 6 - tu mi coś nie gra... szczerze mówiąc nie umiem określić co. Może gdyby te dolne korale były dłuższe, byłoby lepiej? A może brakuje mi czegoś nad motylkiem bo go loop zgniata? Nie wiem. Poza tym dopiero po jakimś czasie zobaczyłam że to motylki. Jak by był inny kształt swarkó to pewnie nie miałabym żadnych zastrzeżeń ;P 7 - ładne. Ładne bali swoją drogą. 8 - słodkie
![]() |
#588 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
a mi sie podobają wszystkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest prześliczne, ale najbardziej mi się podoba 1, 4,6 i 7
![]() Granaty piękne ![]()
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Jedyneczka śliczna no i najciekawsza zdecydowanie. Ładne też te zielone z kwiatuszkiem - delikatne, zwiewne. Ciekawe są też te żółte z młotkowanym kwiatkiem. Reszta mi średnio podchodzi, bo ja tam wolę bardziej wymyślne wzory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
Pierwsze - bardzo fajny pomysł połączenie owiniętego koła z gronkiem i piąte - minimalistyczne, a przez to bardzo urocze.
Za swarkami nie przepadam, więc nie mam zdania co do pozostałych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
1. sa swietne
![]() i nie widze, zeby byly krzywo, czy niestarannie owiniete - sama nie zrobilabym tego lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Pierwsze kolczyki są super. Widać, że dużo pracy w nie włożyłaś. Ja się przymierzam do oplatania. Może w święta coś mi się uda zrobić ![]() Mój drugi faworyt to 7 - są przepiękne! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Zadomowienie
|
1. Kompozycja ciekawa, ale po pierwsze widziałabym tam jeszcze wiszące na dole ze dwa granaty albo dwie perły (w zależności co byś chciała, żeby dominowało w kolczykach). O owinięciach dziewczyny już pisały, ale jeszcze mam pytanie - co tam jest w środku tego owiniętego? Tzn. czyżby był tam sklepany drut? Bo całość nie ma okrągłego kształtu co w tym wypadku moim zdaniem by lepiej wyglądało a do tego łatwiej byłoby owinąć.
2. Prosto, ale dobrze wkomponowałaś ten łańcuszek (tzn. jest delikatny a przykuwa uwagę). Ale dałabym coś jeszcze na górze, albo w zieleni albo w kolorze tego kwiatka. 3. Tutaj wyglądają, przepraszam za porównanie, ale trochę jak z bazaru. Ponieważ nie dość, że te kryształy mają taki kształt trochę tandetny to jeszcze te kwiatki z nimi w połączeniu dają właśnie taki efekt. Może jak by były w jakimś bordowym kolorze to inaczej to by się prezentowało.. 4. Prosto aż do bólu.. Oksyda mi do tego wcale nie pasuje - tłumi całą lekkość i zwiewność tych kryształów, która według mnie jest ich jedynym atutem. 5. Znów prosto. Ale tak jak czytam wizaż to czasem odnoszę wrażenie, że lepiej faktycznie nie kombinować.. Tu już oksyda lepiej pasuje. 6. Tak je oglądam i oglądam i sama nie wiem co o nich napisać. W zasadzie chyba podoba mi się odważne połączenie ciężkiego koloru kolczyka z lekką kompozycją i tym kryształowym motylkiem. To chyba najlepsze co można zrobić z tym badziewnym kształtem swarków ![]() 7. Aż się prosi o coś wiszącego czerwonego na dole.. Bo jak już czerwone jest to lubię dużo ![]() 8. To szkło weneckie jest strasznie bezpłciowe.. Pewnie lepiej wyglądałby tu jakiś większy kryształ górski..
![]() |
#596 |
Rozeznanie
|
Zwyklaczki ale pelne uroku. W przeciwienstwie do mojej poprzedniczki zielone z kwiatkiem bardzo leżą w moim guscie i wcale nie wyglądają jak z bazaru. Ale niektórzy widocznie muszą się czepiać;/...
![]() |
#597 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
3. Masz trochę racji, bez oksydy było jeszcze gorzej. Porada, nie kupujcie tego koloru, ten żółty jest tandetny. 4.Tu akurat będę broniła oksydy, bo wiem jak było wcześniej. 6. Porada nr 2, nie kupujcie motylków, bo nie wiadomo co z nimi zrobić. Fakt kształt do niczego. 7. Ja też lubię dużo czerwonego, ale tu jest w sam raz. 8. Hm, no nie wiem. Cytat:
![]() ![]() Podsumowując możecie się spodziewać, że w najbliższym czasie będą powstawały dziwne rzeczy, bo mam zamiar zużyć wszystko co mi zalega dłużej niż pół roku.
![]() |
![]() |
#598 |
Rozeznanie
|
no to ja czekam z niecierpliwościa na te "dziwne rzeczy"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
a niektórzy powinny dokładniej czytać.
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie wszystko ładne. Gustowne i świetnie skomponowane. A numer 1 to oczywiście nr. 1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.