|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper II
Magda270,micra85 i Isabel14 bardzo Wam dziekuje.Wsparcie to jest to czego potrzebuje,bo dobiero to mnie motywuje do dzialania.Walcze i walczyc bede.Dla siebie.Jeszcze raz dziekuje Wam kochane
![]() ![]() ![]() ![]()
M&M 21.08.1999 Edytowane przez illka11 Czas edycji: 2009-03-19 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja praktycznie co weekend zjadam pół tabliczki czekolady ![]() mnie kumpela wyciąga na babski wieczór jutro wiec tez troche kalorii w siebie wleje ale ja piwkuje raz na miesiąc to chyba za bardzo nie zaszkodzi mej figurze ![]()
![]() |
![]() |
#573 |
Zadomowienie
|
Hallo dziewczynki
![]() widzę,ze nie tylko ja się obijałam ![]() dziś w końcu wskoczyłam na stepper ![]() 30 steppera ćwiczenia na biceps ćwiczenia na triceps ćwiczenia na brzuszek Witam nowe dziewczynki na wątku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
melduję :
1,5h stepper 10min twister 8min legs 8min arms 8min abs
![]() |
#575 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Melduję 8 min abs, 8 min arms, 8 min ściskania agrafki (andziuchna dzięki za pomoc ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
![]() i ja melduje: 40min steppera 200 brzuszkow 300 scisniec agrafki Katrina5 nie ma za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.Ja robie czasowy strajk,niestety.Rozwalily mnie zatoki.Przynajmniej tak mi sie wydaje.Leb peka,oko chce wyplynac a zeby wypasc.Musze podjac walke z tym dziadostwem,juz kolejna w ciagu krotkiego czasu.Poki co trzymam kciuki za wszystkie z Was.Ja postaram sie nie zapuscic(czyli nie zrec duzo)i spacerowac ile bede mogla.Jak mi odpusci to z przyjemnoscia do Was powroce.Pa,pa
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- micra85 rispekt.1,5 godziny na stepperze.Jak zabijasz czas i jak wytrzymuja to Twoje nogi?Ja po 10 minutach mam dosc.Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Coś mi się zrobiło z kolanem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#579 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a nogi sie przyzwyczaily ![]() najpierw robilam pol godzinki a pozniej codziennie 10min wiecej i tak do 1,5h doszło ![]() fakt, czasem jak nie ma nic ciekawego w tv co mnie wciagnie to sie dłuży ale daje rade ![]() Zdrowiej szybko i wracaj do nas ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#580 |
Rozeznanie
|
Właściwie cały czas ale lekko, a jak stepperowałam to się nasiliło. Jak przestałam to trochę przeszło. Chyba sobie daruję. I tak przez weekend nie będę miała steppera, bo jadę do domu. Zajmę się jakimiś siłowymi, a w poniedziałek wrócę do stepperka.
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi strasznie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
Ja dziś troszkę zgrzeszyłam z słodyczami - Pawełek i białe Magnum pokonały moją "silną" wolę więc musiałam troszkę więcej popracować i dlatego:
800 kal 1.25 h Micra, mam wrażenie, że jesteś jesteś jedną z osób, które najwięcej i najregularniej ćwiczą, więc zastanawiałam się jak się twoje ciałko/waga/wymiary zmieniły? Mam nadzieję, że nie masz mi za złe że pytam... Sylwusia, jak tam kolanko? Tak sobie pomyślałam, że może by było dobrze byś zainwestowała w bandaż elastyczny lub opaskę uciskową, no wiesz taką do kupienia w sklepach sportowych. To powinno pomóc utrzymać kolano u odpowiedniej pozycji i zapobiec urazom. Dużo zdrówka i wracaj szybciutko ![]() Illka11, ja też sobie w UK zatoki rozwaliłam - widać nam ta wilgoć nie służy ![]() Pozdrowionka i wracaj do nas szybko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
andziuchna brzmi to tak samo jak sie czuje.To masakra jakas jest.Ale ma mi sie na zycie.W akcie desperacji i braku poprawy po farmaceutykach zaczelam ssac olej.Wyczytalam w necie,ze pomaga na zatoki i moze to sila sugestii,ale pecyna zaczela mniej uwierac.Dzieki
![]() ![]() ![]()
M&M 21.08.1999 Edytowane przez illka11 Czas edycji: 2009-03-20 o 00:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Illka 11 a próbowałaś świecowania uszu na te zatoki. Mi i paru znajomym pomogło ![]() Pozdrawiam wszystkich i dobrego słonecznego dnia (u mnie taka pogoda, że lepiej nie gadać ![]() ![]()
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
ojj illka11
![]() ![]() a ja dla odmiany cwiczylam rano i tak zaliczylam juz: 45min stepper 200 brzuszkow 200 agrafki wieczorem planuje 8min legs i porzadny strech bo codziennie odwalam byle jak (nie cierpie rozciagania bo... mnie poporostu boli- nigdy nie bylam taka "gietka" wrr) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.O swiecowaniu uszu slyszalam,ale obawiam sie,ze jak bede chciala cos takiego zrobic tutaj,w Anglii to mi wloza swieczke do ucha,zapala,zdmuchna i Happy Birthday zaspiewaja
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#587 |
Zadomowienie
|
a ja was wszystkie dziewczyny podziwiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Illka11, w tym kraju wszystko jest możliwe ![]() ![]() Generalnie, to ja naprawdę lubię UK i mieszkam tu już nimalże 10 lat, ale wszystkich lekarzy bym na studia medyczne do Polski wysłała - służba zdrowia w UK to po prostu patologia!!!! Andziuchna, jak już się troche się rozciągniesz to zobaczysz jaką to frajdę sprawia. Ja jestem dobrze rozciągnięta (pomimo 25 kg do zrzucenia) ale to tylko dzięki mojeje mamie. Jak byłam dzieckiem to bardzo dużo z mnią ćwiczyłam i dotykanie rękoma podłogi czy szpagat to była pestka dla mnie. Teraz dotknę czołem go kolan a walczę by zrobić szpagat. Najlepsze i najefektywniejsze ćwicznia siłowo-rozciągające to callanetics. Na tym forum jest nawet wątek o tym. Buziaczki dziewczynki i miłego -AKTYWNEGO- dnia wam życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
kerra no wiec wlasnie.Znajomi i tak sa w szoku,ze mi antybiotyk daja.Kumpel mial problem z kregoslupem i tez go paracetamolem pasli.A tam.Szkoda sensu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
kerra niestety nie wszystko da sie osiagnac nawet regularnymi cwiczeniami- rozciagalam sie codziennie przez jakies 2m-ce i fakt, ze jestem troche bardziej rozciagnieta, ale dalej sprawia mi to bol- bola mnie plecy z tylu i za kolanem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
illka 11, kerra w Polsce służba zdrowia też jest do bani
![]() Sorry za takie krytyczne podejście, może kogoś teraz obraziłam (przepraszam dobrych lekarzy) ale tak wygląda dzisiajsza rzeczywistość. Pozdrawiam!
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałam troszkę zrzucić tłuszczyku z nóg. Myślałam właśnie o steperze ale słyszałam różne opinie, że nic nie da, zrobią się co najwyżej mięśnie i nadaję się na rozgrzewkę...Jednak widzę, że jest tu dużo zwolenniczek tego sprzętu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wczesniej tez tak cwiczylam ale od grudnia do lutego sie obijałam. Waga spadla jakies 2-3kg, nie wiem dokladnie ile bo żadko sie waże zeby sie nie dołować ![]() łydka mi sie zmniejszyła 1,5cm, w kostce mam mniej 1cm. (pomiary z wczoraj ![]() reszta ciała raczej sie nie zmniejszyła ![]() wkurza mnie mój brzuch bo chyba się jeszcze powiększyl ![]() ![]() tak wiec tam gdzie mi zalezy (czyli biodra i brzuchol) to narazie nie ma efektów, ale nie poddaje sie bo wiem ze trzeba cierpliwosci ![]()
![]() |
![]() |
#595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziarellko, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, żr odsylam do twoich zdjęć. Micra, dzięki kochana za odpowiedź. Buziaczki i podrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie zdjęcia mówią same za siebie
![]() ![]() A powiedzcie mi jeszcze na co zwracać uwagę przy zakupie? Bo widziałam różne jakieś skośne, z ramionami, z jakimiś linkami itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
dzis melduję tylko 1h steppera bo wieczorem wychodze i nie mialam wiecej czasu
![]()
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
micra85 tylko godzina...Ja sie probuje zmobilizowac,zeby choc 10 machnac.Ale ogladajac zdjecia madziarelki dostalam jakiegos kopa do dzialania.Super efekt.Jak sie widzi taka przemiane to widac swiatelko w tunelu.ZDJECIE W AVATARZE TO NIE JA
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lece na "babski comber" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
Miłego wieczoru i baw się dobrze
![]() Edytowane przez kerra Czas edycji: 2009-03-20 o 19:00 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.