|
|
#571 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: 5 kg mniej, kto dołączy?
Cytat:
![]() Cytat:
,nio a dobre uczynki trzeba w końcu oddawać
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dalej walcze.. bez ogromnej wojny
ale walczedziś na śniadanie płatki owsiane z musli i mleko później jabłko na obiad szykuje rybe na parze, brązowy ryż i warzywa na parze |
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
no.. ja dzis w sklepie stalam przy chipsach i innych smakolykach i tak dumalam brac czy nie.. oczywiscie, ze nie zabralam ale pol drogi do domu myslalam ze moze jednak bym ciachla wieczorem... dzwonil Tz przedtem i sie tak pyta : noo to co na kolacje jemy? masz ochote na pizze czy inne cos tam.. " no i oczywiscie znow mu sie dostalo bo przeciez ja na diecie
i nie bede jesc.. chodze po kuchni i herbatki robie zielona i czerwona na zmiane na walentynki Tż obiecal mi kupic clarinol ![]() ![]() juz kiedys lykalam i dal on wspaniae efekty czy moze ktoras z Was zazywala podobne cuda ?
Licencja POF II stopnia ![]() Skąd obojętność, która każe mi stać? kiedy chciałabym pobiec za Tobą.. prawdziwe słowa i emocje jak te, które wiążą mi gardło i serce, nie umiem powiedzieć tego, że wciąż jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
|
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa a ja jestem szczęśliwa!
Dzisiaj w końcu wróciłam do domu na krótkie ferie (choć przede mną jeszcze sesja poprawkowa). Dietkę trzymam, nadal ani kosteczki czekolady Tylko ćwiczenia ostatnio zaniedbałam, jedynie tylko zamiast jeździć autobusem na uczelnie to idę na piechotę (2,5km w jedną stronę). Miałam zamiar zważyć się dopiero jutro na czczo, bo dzisiaj rano duużo zjadłam (wieeelki talerz owsianki rano + otręby, potem 3 duże kromki chleba razowego z 250g serka wiejskiego, półtora pomidora i ogórek - musiałam zjeść wszystko co było w lodówce bo do wrocka wracam dopiero za 10 dni). Przyjeżdżam do domu, wchodzę do łazienki, a ta waga kusi i kusi... ciekawość 64kg Tego się nie spodziewałam, liczyłam na 65 Teraz to już będzie z górki |
|
|
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny!!! Ja jestem w trakcie odchudzania, zqa mną już 3 kg( w sumie zrzucić te 3 to było łatwo) a teraz jakoś waga ani nie drgnie. No cóż będę się starać a jak narazie mam 61 kg.
Powodzenia i wytrwałości
|
|
#576 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze potencjalna teściowa piecze takie ciasta że Cytat:
![]() a ja też dzisiaj jestem w lekkim szoku, bo mam okres, a 65 jak było tak jest albo mi się waga popsuła albo chudnę tylko ten brzuch mógłby przestać boleć to bym jeszcze poćwiczyła sobie
|
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie przejmuj się tym że waga stoi, chyba każdy tak ma w pewnym momencie. U mnie też było najpierw 3-4 kilo w dół w 3 tygodnie, potem 3 tygodnie stało na 66, a teraz znowu 2 kilo w dół w 2 tygodnie Najważniejsze to nie załamywać się i trzymać dietę
|
|
|
|
|
|
#578 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Takie posty dodają motywacji ![]() Ja dziś z małym grzeszkiem łyżka majonezu do sałatki a tak rano kanapka z pasztetem później jogurt i pomarańcz,na obiad rybka z gotowanym kalafiorem no i później ta sałatka(jajko,tuńczyk,pom idor,ogórek konserwowy,serek wiejski i majonez .I o ćwiczeniach zapomniałam....znowu:pala : ![]()
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję spadkow wagi
![]() Ja też przez sesję zaniedbałam ćwiczenia :/ ale dietę trzymam, od świąt nic słodkiego nie zjadłam. A na wagę boję się wejść...
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy
|
|
|
|
|
#580 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak patrzę na Twój podpis i widzę że z podobnej wagi startowałysmy ja miałam kiedyś aż 72...( ) obecnie mam 66 a zmierzam do 60 i też mam 172cm![]() Cytat:
![]() ![]() Oooj ja też, ja też norma..![]() Cytat:
![]() ![]() ..aż ciężko odmówić...
|
|
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Gratuluje spadków wagi Ja melduje że od wczoraj jestem na diecie proteinowej - wiecie jak się zmotywowałam? Zrobiłam sobie tapetę na pulpit ze swoimi zdjęciami na których ważyłam 49 kg i napisałam na niej hasła motywujące jakie tylko przyszły mi do głowy ![]() Teraz tylko czekam na spadek wagi Ach przede mną 5 kilo - co to dla mnie
|
|
|
|
|
#582 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Się na temat pracy zdecyduje to i pisać zaczne hehe Cytat:
|
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
mam dla Was temat na pracę nawet doktorancką
polega to na tym że je się ibuprom, popija gripexem mówię Wam dieta cud - jeść się odechciewa, żyć z resztą też
|
|
|
#584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nio diecie choroba sprzyja Ale jak mogę Ci coś doradzić to uwżaj z iboopromem. Ja się między innymi przez niego wrzodów nabawiłam. Pomagał mi na wszystko a nie byłam świadoma jak bardzo niszczy mój żołądek,dopiero po gastroskopii lekarz mnie oświecił kazał przeczytać ulotke i zabronił go zażywać
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś zgrzeszylam cukierkiem
ale tylko jednym. Zaraz ostatni posiłek bo po 18 nie jem... Milego wieczorka dziewczyny ![]() pozdrawiam
Licencja POF II stopnia ![]() Skąd obojętność, która każe mi stać? kiedy chciałabym pobiec za Tobą.. prawdziwe słowa i emocje jak te, które wiążą mi gardło i serce, nie umiem powiedzieć tego, że wciąż jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..
|
|
|
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
Mój szwagier przez dwie godz. robił dziś oponki.Zrobił dwie miski
jedną spakował teraz do pracy,żeby wszystkich poczęstować ![]() A ja szybko na forum ale coś cicho na temat pączków ![]() Sprawdzam a to za tydzień Hehhe a znając mojego szwagra pewnie się będzie kłócić ze wszystkimi że to dzisiaj Szkoda że tego nie zobaczę ![]()
|
|
#587 |
|
Rozeznanie
|
hehe dobrze, że wziął te pączki i nie zjadlas, trzeba trzymać dietkę
![]()
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy
|
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
ale jedna miska została
I przyznaje skubnęłam dwie oponki![]() Przez cały dzień zjadłam tylko śniadanie nio i te oponki. Ja znowu z nerwów jeść nie mogę...
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
oj dziewczyny nie polecam mojej diety czuję się i wyglądam jak kaszalot, a nawet gorzej
co do ibupromu - jedyny mi pomaga, więc nie mam wyjścia niestety..."Hehhe a znając mojego szwagra pewnie się będzie kłócić ze wszystkimi że to dzisiaj właśnie przez takie historie i przez mojego szwagra mam wyrobiony stereotyp szwagier=głupek pochwalę się Wam aktywnością fizyczną: podnoszę laptopa
|
|
|
#590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj głodówka bo nawet gdybym chciała to nic mi nie przejdzie przez gardło :/ Miłego dnia i weekendu życzę dziewczyny
|
|
|
#591 |
|
Wtajemniczenie
|
Helol
Dziewczyny nie jesc oponkóFFF i pączków za tydzien tez nie! ![]() U mnie juz trzeci dzien diety - zrzucilam 1,2 kg ![]() Motywacja nadal obecna! A u Was jak tam?
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokładnie dużo już zrzuciłaś w 3 dni no no a moja waga chyba jednak się zepsuła
|
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam po prostu dobrą diete
Ha i nie w tzry a w dwa ![]() I w ogóle nie chodze glodna bo mozna na niej jesc ile sie chce
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie 2 dzień z rzędu na czczo 63,8kg
|
|
|
|
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie czytałam o niej ostatnio i rzeczywiście dziewczyny sobie chwalą
może kiedyś się skuszę |
|
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
i znowu cisza w wątku
![]() ...więc ja się wyprodukuję ![]() ja już nieco zdrowsza wznawiam ćwiczenia dodatkowo ściągnęłam sobie kilka fotek jako motywację ...jak ja bym już chciała 64 zobaczyć na wadze ![]() hmm a ta dieta Dukana wygląda na całkiem niezłą, ale mogę sobie tylko wyobrazić jak mój organizm by błagał po paru dniach o jakieś owoce czy warzywa w I fazie
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie, ja sobie nie wyobrażam dnia bez warzyw i owoców, a co dopiero cały tydzień
Zresztą wole sobie sama układać jadłospis bo tak jest wygodniej, nie trzeba się martwić że w lodówce zostaną same rzeczy których ta dieta nie dopuszcza Staram się tylko stosować zasady opisane tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694. Jak któraś z Was jeszcze tego nie czytała to polecam
|
|
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm dziewczyny, a co tu tak cicho, żadnego postu od 3 dni?
|
|
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nadal na diecie
![]() A Wy jak tam?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

,nio a dobre uczynki trzeba w końcu oddawać

na walentynki Tż obiecal mi kupic clarinol
?
i zdecydowanie stwierdzam że nie mogę chodzić do niego do domu, bo zawsze a to mama TŻ ciasto upiekła i mi TŻ podsuwa, a to sałatkę, kanapki, itd..

) obecnie mam 66 a zmierzam do 60