![]() |
#571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2011 - część IV
Ja miałam raz dwóje i przeżywałam to strasznie
![]() Bo cała klasa CAŁA miała dwóje na koniec.. Paradoksalnie z fizyki, której nie rozumiem w ogóle miałam 4 ![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzadko kiedy się wysypiam (; |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Rozeznanie
|
A gdzie się Rosiek wybierasz w piątek?
![]()
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
rosiek czyżby jakaś randka w piątek???
![]() a ja po wielkich trudach dopadłam kurteczko/płaszczyk czarny flauszowy podobają się Wam te kurtki z takim wielgachnym kołnierzem?
#575 |
Zakorzenienie
|
nieee
![]() Bziu, o jakim kołnierzu mówisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Ale się dziś zdenerwowałam! Pytała mnie z geo, okej. Wiedzą nie błyskałam bo po prostu ciężko mi było ogarnąć ten temat ale kombinowałam żeby było. I powiedziałam, że tego tematu nie bardzo umiem i oczywiście 1- siadaj.
A koleżanka nie powiedziała nic, nauczycielka jej pomagała jak nie wiem na dodatek miała pokazać wschodnio- południową część Chin a pokazała Amerykę Południową! W ogóle myliła kierunki cały czas a dostała 2! ![]() A nauczycielka jeszcze do mnie, że co tak jak na odlocie siedzę... ![]()
![]() |
#577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oki, ja też jestem na kupnie spódniczki, najlepiej mini ale takiej cieplejszej na zimę. o takim czymś http://moda.allegro.pl/dluga-kurtka-...309597622.html chciałam sobie coś kupić ale wszystkie mają takie coś a mnie się to szalenie nie podoba, i wgl teraz podobno modny jest taki świecący materiał wrrr może następny sezon będzie lepszy ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ile razy mnie coś takiego spotkało, zresztą ja jak nie umiem to albo kombinuje z głową albo od razu mówię że nie umiem a nie błaźnie się jak co po niektórzy..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Udanych poszukiwań! ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Osobiście taki świecący mi się nie podoba ale moja mama z siostrą kupiły sobie takie płaszczyki w Top Secret właśnie z takimi kołnierzami i bardzo ładnie się prezentują
![]() Ja z reguły też się nie będę wygłupiać i stać jak kołęk przy tablicy ale żeby nie znać kierunków i dostać 2?! No litości... Może śmieszne pytanie jak na was ale ile łącznie macie 1?
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo, ja mini raczej nie, to nie na moje nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Według mnie, tłumaczenie "uczę się tylko do matury" i zlewanie WSZYTSKICH innych przedmiotów i same dopy na koniec jest kiepskie i świadczy albo o lenistwie i niedbalstwie, albo o tym, że posiadacz świadectwa jest władcą tego świata albo pracownikiem huty na dwa i pół etatu. Nie mówię tutaj o przypadkach, gdy nauczyciel jest "specyficzny". Bo nikt mi nie powie, że przez całe dnie uczy się tak gorliwie przedmiotów maturalnych, że nie ma czasu na inne przedmioty. dopiero wróciłam z korków, jestem padnięta ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- dwie z projektowania ![]()
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, wie może któraś czy w warszawie też są takie pustki w sklepach ubraniowych? miałam się wybierać, ale nie wiem, czy nie poczekać jeszcze dwóch tygodni na szał przedświąteczny.
bo w moim mieście jest takie wielkie nic, że głowa mała. @AjcCc chyba trochę przesadzasz. mnie lenistwo ogarnęło, ale nie takie, że mam dopy, bo nie mam żadnych, ale po prostu odpuściłam sobie trochę z takimi sprawami jak PP albo WOS, który mi nie jest potrzebny, a podstawową wiedzę w tej materii posiadam. i kurczę, pewnie jesteś mocno ambitna, ale nie mierz ludzi jedną miarą tylko dlatego, że mają inne priorytety niż Ty. dla mnie ktoś może sobie olać jakiś przedmiot tak po prostu, bo już nie jest mu do niczego potrzebny i nie ma potrzeby wieszania świadectwa maturalnego w gablotce. i nie, nie jest wtedy głupi czy coś. za niechluja się nie uważam, za władcę świata także, pracownikiem huty też chyba nie jestem.
"Że też potrafisz myśleć o takich sprawach! Mój mały, głupi mózg pękłby z pewnością, gdybym próbowała coś takiego pomyśleć!" Edytowane przez baboo Czas edycji: 2010-11-17 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też poszukuję takiego płaszczyka, byle nie był błyszczący ![]() A drogie te płaszcze w Top Secret? ![]()
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
z 3?
a TY? Cytat:
![]() Rosiek ja lubię proste ładne rzeczy, nie mix kolorów, i duperołek, zdecydowanie wolę coś stonowanego i właśnie nadrobić biżuterią. Ale brokat i cekiny oj nie nie. A bo Ty myślisz że ja mam super nogi do nieba ![]()
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Ja też dwój na świadectwie nie miałam, tróje tylko na półrocza, a potem jakoś się brało do pracy
![]() ![]() Ja właśnie czytam streszczenie Ludzi Bezdomnych i zastanawiam się jak się dostać na filologię romańską z podstawowym angielskim, która jest we Wrocławiu :d Liczy się tam WOS, j.pol i ang, którego nie trawię, a francuski tak kocham i uczę się go już 3 lata, ale matury z niego się nie podejmę, bo ze słuchania miałabym 0 pkt - wstyd ![]() ![]() idę czytać dalej:X 9 stron zajęło mi godzinę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze? Ciężko mi idzie to "zlewanie" ![]() ![]()
![]() |
#587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nigdy nie mogłam niczego wyłapać i zaznaczałam byle co ![]() nie wiem czy po 3 latach nauki w szkole da się dobrze rozumieć ten potok słów ![]()
![]() |
#588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() ale i tak kocham ten język <3 ale niby na ang podstawowy też tam jest jakiś przelicznik to może cudem uda się mi się dostać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiadomo, że przedmioty maturalne są najważniejsze, ale bez przesady, z niematuralnych wyciągnąć na 3-4 nie jest chyba takim problemem.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja ogólnie grubawa troszkę jestem i moje nogi wyglądają okej do momentu kawałek ponad kolano, później się gwałtownie rozszerzają i jeśli spódniczka sięga gdzieś do miejsca rozszerzania, to za ładnie to nie wygląda ;p ale przynajmniej jestem tego świadoma ![]() Cytat:
![]() rozumiem odpuścić sobie ze dwa, trzy przemioty totalnie niepotrzebne, ale tak, żeby nie spaść poniżej 3, żeby umieć to chociaż dostatecznie... tu znów chce się przywołać nazwę liceum ogólnokształcącego... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
![]() To ja się nie będę odzywać... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ma śliczną wymowę, bardzo łatwo przyswaja się nowe słówka i gramtyka jest przystępna, tylko to ich łączenie międzywyrazowe, przez które ciężko cokolwiek zrozumieć ![]() najlepiej sprawdź sobie progi na uczelni, wtedy będziesz mniej więcej wiedziała jakie masz szanse ; )
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
a co do jedynek to mam chyba dwie, w tym jedna już poprawiona na 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza że to co chcę olać nazywa się kultura zawodu i uczymy się pisać CV, albo taka religia ![]() chciałam olać niemiecki no cóż w sumie uczę się o połowę mnie niż dotąd a mam lepsze oceny. WOS? na to to się nawet uczyć nie muszę bo same oczywiste rzeczy. Lavi ile tych pał masz??? edit. Mam dwie 1 bo jedną mi nauczyciel darował, bo wróciłam po chorobie i nie wiedziałam ze jest zad
Teach a parrot the terms supply – and – demand and you've got an economist. http://miejpoglad.blogspot.com/ Edytowane przez Bziu Czas edycji: 2010-11-17 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
ja mam dwie 1
![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Spadniecie z siedzenia a ja spłonę ze wstydu - oszczędzę wam...
U nas dziś były targi edukacyjne i zebrałam tyyyle informatorów a mojej pedagogiki z ang nigdzie nie ma :<
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
ja mam tylko jedna kose poki co - z WF
![]() ale mam troche dwoj - z matmy, biologii, historii, polskiego -.-
studia ![]() Edytowane przez natalka2 Czas edycji: 2010-11-17 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Przyczajenie
|
Mi też idzie cienko to zlewanie
![]() ![]() ![]() ![]()
Nie bój się Uwierz w siebie Masz już wszystko Poczuj więc że przed tobą cała przyszłość Przecież wiesz ![]() ________________________ matura 2012 ![]() polski rozszerzony - najmniej 70 %, marzenie - 80 - 90 % ![]() ![]() nie damy się, nie damy się ołł jee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Rozeznanie
|
No to ja wyjdę na dziwną. nigdy nie miałam 2, 3 na świadectwie (nawet chyba jedynki jako cząstkowej nie miałam nigdy). nie chciałabym mieć 2 na świadectwie i to maturalnym, dziwnie bym się czuła.
wytrwałam dzisiaj tylko do 2 : 3 ![]() Ktoś również ma podobne plany? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.