A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 20:27   #571
karolinka85
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Jagodzia, więc tak te zdjęcia które mam w laptopie-za bardzo nie widać tam całej fryzury..(bo mam czarne włosy)-przeważnie widać mnie z przodu, a miałam zrobione loki, i upięte pod bok,góra trochę podniesiona no i posypane delikatnie srebrnym brokatem, a i grzywka ścięta na skos-fryzura trzymała mi się dwa dni.. moja sis (16lat) miała irokeza a po bokach warkoczyki-też trzymała się jej dwa dni.a miała robione na szybko..bo pani ją wcisnęła przede mną
zdjęcia mogę Ci wysłać na pw, ale jak już wspominałam nie widać dokładnie całego efektu..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:37   #572
ewika19
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
coś takiego bo paski mi się nie podobają jednolite też nie...
Podoba mi się właśnie coś takiego Paski u nas także odpadają, a jednolite tak samo... A coś takiego byłoby super

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny działa ta strona zespołu, który chcę ----> http://www.antonimojkowski.pl/oferta/broken-beat/ i jak może być?
Bardzo fajnie grają

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Szczęśliwie razem od grudnia 2006
Mamy już salę, DJ-a (ze względów finansowych) oraz fotografa i kamerzystę.
Ważne, że sala już jest Reszta się pomału doczepia.
A jutro kończymy nauki wizytą u lekko nawidzonej kobiety z poradni
Witaj

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
A to mój zespół:
http://www.shakerband.pl/
Wokalistka MArtyna śpiewała w programie Śpiewaj i Walcz i w Debiutach w Opolu.
Repertuar na stronie jest bardzo okrojony i moim zdaniem powinni zamieścić wiecej znanych hitów,ale oczywiscie na weselu śpiewaja wszystko i dużo znanych polskich utworów.
Zaufałam im bez sprawdzenia jak zabawiają gości na weselu, ale te pary które były z nami na ich próbie to wszystkie podpisały z nimi umowę. Mam nadzieję że będą ok
Twój zespół też jest ok
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:39   #573
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Jagodzia, więc tak te zdjęcia które mam w laptopie-za bardzo nie widać tam całej fryzury..(bo mam czarne włosy)-przeważnie widać mnie z przodu, a miałam zrobione loki, i upięte pod bok,góra trochę podniesiona no i posypane delikatnie srebrnym brokatem, a i grzywka ścięta na skos-fryzura trzymała mi się dwa dni.. moja sis (16lat) miała irokeza a po bokach warkoczyki-też trzymała się jej dwa dni.a miała robione na szybko..bo pani ją wcisnęła przede mną
zdjęcia mogę Ci wysłać na pw, ale jak już wspominałam nie widać dokładnie całego efektu..
wysłałam pw
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:04   #574
karolinka85
Rozeznanie

Jagodzia, poszło 2 e-maile.. ostrzegam, niezbyt ładnie wychodzę na zdjęciach..
Efekt rzeczywisty 100 razy lepszy niż na fotkach..jak dla mnie..
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:13   #575
jagodzia133
Zakorzenienie

jeszcze raz dzięki
a tu co tak cicho??
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 21:14   #576
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
napisałam właśnie Tż-towi , że musimy rozejrzeć się za musznikami dla niego, a on mi odpisał- a co to takiego te muszniki Myszo??
jeszcze musisz go wielu rzeczy nauczyć

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nie chcę już nikogo innego. Na szczęście ma wolny termin i w czwartek pójdę wpłacić zaliczkę. TŻ jeszcze o niczym nie wie, ale ja z niego nie zrezygnuję
gratuluję zdecydowania

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny działa ta strona zespołu, który chcę ----> http://www.antonimojkowski.pl/oferta/broken-beat/ i jak może być?
bardzo fajnie grają

kindziulindzia my 29 idziemy na pierwsze nauki- i też w piątek na 20

__Paulinka__mam nadzieję, że uda Was się w PL załatwić jak najwięcej rzeczy
Stary 2011-04-05, 21:29   #577
jagodzia133
Zakorzenienie

zapytałam mojego Tżta co to jest musznik a on co?? a ja no musznik....a on co?? a ja taka część garderoby męskiej musznik. A on nie. I potem jak mu już to powiedziałam to on : o jejku a po co mi to wiedzieć.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 21:31   #578
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

siedzę sobie przed TV, oglądam Czas zabijania na Polsacie i mnie kur**** bierze przez te reklamy...filmu 10 min, a z 20 reklam... Normalnie film dawno by się skończył i mogłabym już smacznie spać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:40   #579
(kicia)
Zakorzenienie

A ja się uczę o bakteriach wywołujących zatrucia pokarmowe. A przed chwilą miałam przerwę na buziaka od TŻ
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-05 o 21:42
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:26   #580
__Paulinka__
Zakorzenienie

ide spac dobranoc Wszystkim
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:36   #581
(kicia)
Zakorzenienie

Też lecę spać bo już mi nic nie wchodzi proszę o kolejne kciuki jutro o 8 oj nakciukacie się za mnie Kochane koleżanki bo mam do świąt same kolosy. Jutro w piątek, we wtorek i znowu w środę i za 2tyg ze wtorek. Potem przerwa i od 10maja znowu to samo. ja chce już być na 3roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 22:45   #582
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

trzymam kciuki jutro dasz radę

ja jestem taka zabiegana, że już nie mam kiedy w internecie posiedzieć Praca dwuzmianowa, pisanie pracy mgr, wolontariat 3 x w tyg i do tego codzienne spotkania z TŻ, po takim maratonie padam jak pies Pluto ale ja lubię, takie życie na wyższych obrotach, czuję że żyję i jestem przez to bardziej zorganizowana
Stary 2011-04-05, 23:09   #583
jagodzia133
Zakorzenienie

oooo ale sobie świetny film obejrzałam mmmmmmmm rozpłynęłam się :P a teraz idę spać :P dobranoc
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 23:39   #584
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Jej co za godzina Poczucie czasu straciłam jak nic, no ale za to moja księga gości już prawie cała w materiale (takim kocykowym) już jest Rano tylko muszę jeszcze górnymi i dolnymi brzegami się zająć i będzie prawie koniec, prawie bo muszę jeszcze dopaść pistolet z klejem silikonowym a to u TŻ-ta jest więc w weekend się tym zajmę bo w tygodniu popołudniami siedzimy w garażu i pucujemy nasze nowe autko bo wcześniejsze sprzedaliśmy kupiliśmy ciut uszkodzone ale mój tatko zdolniacha mechanik wszystko nam zrobił. Jeszcze tylko wyprostuje nam pięknie maskę bo nad lampami ciut wgnieciona a nowa kupę kasy kosztuje włożymy nowe lampy bo w starych klosze pobite i będzie cacy. Za tydzień się zarejestruje i wreszcie pojeżdżę.

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:09   #585
jagodzia133
Zakorzenienie

ooooooooo ja w końcu się dobiłam na nasze forum. A tak wogóle dzień dobry
beat@ a jakie autko kupiliście??
Lili & Gabryś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 09:13   #586
agatusia88
Rozeznanie

Hej Dziewczyny, ja nadal siędze nad pracą inżynierską
Do soboty powinnam oddać, ale zobacyzmy jak to wyjdzie
A co u Was Kochane?

O 12 do popracować troszkę muszę , bo już mam małe zaległości :p

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:20   #587
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry trochę mnie zmartwiło, że rano nie można było wejść na stronkę, ale na szczęście już jest wszystko ok

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ale ja lubię, takie życie na wyższych obrotach, czuję że żyję i jestem przez to bardziej zorganizowana
oj, ja też lubię takie życie na wysokich obrotach

beat@ gratuluję wytrwałości przy pracy nad księgą no i koniecznie powiedz nam jakim cudeńkiem będziesz śmigała po naszych drogach

P.S. dziś zostało nam 444 dni do ślubu
Stary 2011-04-06, 09:20   #588
melod_y
Zakorzenienie

też dopiero teraz dobiłam się na wizaż
Oglądałam te sukienki od Manuela "Valdemar" i na forach dziewczyny pisały że wyglądają ładnie na dziewczynach wysokich o małum biuście. W sumie mam 170 i mały biust.. I tak patrzyłam sobie na zdjęcia gdzie dziewczyny je sprzedają bo wówczas widzę jak wyglądają w realu..
Kurcze we wakacje pasuje się wybrać na salony, a potniej w zimie jeszcze luknąc na nową kolekcje..
Boje się że nic nie znajde dla siebie w rozsądnej cenie a co wazniejsze- w moim guście

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:25   #589
(kicia)
Zakorzenienie

dziękuje za dzisiejsze kciuki.... poszło całkiem dobrze na 4 mam 3 napsiane bo jedno przez własna głupotę zrobiłam źle a wszystko umiałam

a zaraz jadę po winko i ciacha bo dziś mój tatko obchodzi urodzinki

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

444 fajna liczba

u nas 465... ja chcę już 3 na poczatku albo samo 3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 09:26   #590
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Nawiasem mówiąc, ostatnio TŻ zaczął się bardziej starać, a wszystko dzięki temu, że w końcu nauczyłam się spokojnie i otwarcie mówić czego chcę. Jestem z siebie dumna
I tak to właśnie powinno wyglądać ,brawo!

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja wczoraj napisałam tak z głupa trochę maila do parafii w której chcieliśmy zrobić nauki (nie sądziłam że mi odpiszą) kiedy sie najbliższy cykl zaczyna i mi odpisali że w ten czwartek już więc najprawdopodobniej się wybierzemy z TŻem, będzie z głowy nie wiem ile jet spotkań, ale podobno 3 (jedna dziewczyna ze śląskich PMek mi tak pisała) no i poradnię mają na miejscu, wiec wszystko można by razem załatwić. Trzymajcie kciuki
fajnie, że wszytko możecie załatwić w jednym miejscu

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Oj jaka szkoda ;/ A kiedy jakas poprawka? Ale pewnie i tak wyrobi sie na czerwcowy termin (bo chyba taki chcial miec, tak?) ..
No właśnie nie na czerwcowy, On już (podobnie jak reszta jego roku) powtarza rok w tej chwili, a to inżynierka, czyli studia 3,5 letnie. Nie będę Wam opowiadać przejść TŻ ze studiami, bo o tym można książkę napisać, dość, że jedne prawie skończył już na Polibudzie, miał tam już wręcz laboratorium to własnych badań udostępnione, napisaną pracę półroczną, która spokojnie wystarczyłaby za inżynierską (ale nie może jej teraz wykorzystać, bo podpisał papier, że nie może jej już nigdzie indziej wykorzystać), no i pod koniec 3go roku tamtych studiów sytuacja życiowa zmusiła Go do porzucenia ich Więc na Wacie zaczął od nowa ten sam kierunek zaocznie (na Polibudzie nie było zaocznych, a On już musiał pracować), bo się okazało, że na tych 2 uczelniach ten sam kierunek ma chyba 2 wspólne przedmioty... i to z innym programem Więc teraz, zamiast już dawno mieć studia z głowy, męczy się już kolejny rok i właściwie powinien to już skończyć rok temu, ale nikomu z ich roku to się nie udało (nawet tym, którzy nie pracowali). Wobec czego teraz już naprawdę TAK niewiele brakuje, już mógłby się bronić, bo praca napisana no i ten 1 egzamin... Dlatego to takie dołujące jest. A poprawka nie wiadomo, "jak się wykładowcy zechce".

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Co do makijarzystki to jedną znalazłam w łęcznej a tu na wizażu znalazłam druga z lublina. Ale to koszt około 200zł z próbna i kosztami dojazdu także trochę dużo.
A ta Marta Banach dojedzie Ci z Lublina do Łęcznej? Czy będziesz musiała sama tam jechać, dowiadywałaś się? Bo ja sobie nie wyobrażam jechać w dniu ślubu do Lublina np, więc wolę sobie kogoś w Łęcznej ogarnąć

Cytat:
Witam ponownie
@Dotk4 dzięki piękne za skierowanie do najnowszej części.

Raz jeszcze pozdrawiam wszystkie Ślubne2012
Witaj

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
napisałam właśnie Tż-towi , że musimy rozejrzeć się za musznikami dla niego, a on mi odpisał- a co to takiego te muszniki Myszo??
Hehehe, Ci nasi TŻci biedni, no bo w sumie skąd Oni mają wiedzieć takie rzeczy.... Mój też oczywiście nie miał pojęcia, o czym ja do Niego rozmawiam Pokazałam, to stwierdził, że ok, może przymierzyć coś takiego, ale raczej będzie wolał krawat. Na co ja: "mi jest Kochanie wszystko jedno, co to będzie, byle w moim kolorze" Poprzymierza, zobaczy, w czym się najlepiej czuje i problem z głowy

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ma stronkę tylko nie wiem czy mogę podać żeby to nie zostało wzięte za reklamę
Pewnie, że możesz, przecież my tu cały czas wklejamy i na pewno żadna z nas nie odbierze tego jako reklamy A jak jesteś taka pewna, że to TEN, to tym bardziej jestem ciekawa

Cytat:
Też lecę spać bo już mi nic nie wchodzi proszę o kolejne kciuki jutro o 8 oj nakciukacie się za mnie Kochane koleżanki bo mam do świąt same kolosy. Jutro w piątek, we wtorek i znowu w środę i za 2tyg ze wtorek. Potem przerwa i od 10maja znowu to samo. ja chce już być na 3roku
dalej 3mam w takim razie Eh, ja bym się na Twoim miejscu tak nie spieszyła do tego 3go roku, bo oprócz wszystkiego tego co masz teraz, będziesz jeszcze musiała pisać inżynierkę

Cytat:
oooo ale sobie świetny film obejrzałam mmmmmmmm rozpłynęłam się :P a teraz idę spać :P dobranoc
jaki?

Co do tego filmiku z roztańczonym wejściem do kościoła, to kiedyś już tu był i się wypowiadałam, ale powiem jeszcze raz: mój TŻ jest fanem tego filmiku i najchętniej właśnie w takim stylu chciałby iść do ślubu. Oczywiście nasze polskie śluby są zbyt sztywniackie na takie przeboje, ale mi osobiście też niezmiernie się to podoba. A ponieważ TŻ tak sobie ten filmik i przy okazji tę piosenkę ukochał, to planuję Mu zrobić już na sali weselnej taką niespodziankę, że usadzę Go na krzesełku i przy tej muzie zrobimy z naszymi Przyjaciółmi podobne wejście, tylko z kartkami, które się ułożą w jakiś napis A na sam koniec wciągnę Go i będziemy tańczyć wszyscy razem. Muszę to jeszcze wszystko dokładnie obmyślić, ale wstępnie kilku Przyjaciołom już mówiłam i są nastawieni entuzjastycznie do tego pomysłu Ale , bo to niespodzianka

Dziś już mi trochę lepiej, głowa nie boli, chociaż mięśnie za to jakby podwójnie Ale przeżyję, może nawet posiedzę nad mgr. Buziaki Kochane

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-04-06 o 09:31
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:38   #591
jagodzia133
Zakorzenienie

Chatka mam tylko angielski tytuł ;p How do you know.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-06, 09:40   #592
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

A ta Marta Banach dojedzie Ci z Lublina do Łęcznej? Czy będziesz musiała sama tam jechać, dowiadywałaś się? Bo ja sobie nie wyobrażam jechać w dniu ślubu do Lublina np, więc wolę sobie kogoś w Łęcznej ogarnąć
na jej stronie pisze że na terenie Lublina dojazd gratis poza Lbn cena za dojazd do uzgodnienia. Także myślę że przyjedzie spokojnie. Łęczna nie jest daleko 30 minut max samochodem więc luz.... Ale pięknie maluje więc myślę że warto

Stary 2011-04-06, 09:44   #593
evoonia86
Zakorzenienie

(kicia) no to przynajmniej możesz byc trochę spokojniejsza o to zaliczenie
Stary 2011-04-06, 09:48   #594
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Obecnie jesteśmy w posiadaniu Passata B5 - o coś takiego dokładnie http://moto.allegro.pl/bardzo-ladny-...526025291.html z tą różnicą że ten co pokazuje ma już kierunki w lusterkach a my jeszcze nie, choć rocznik auta jest ten sam, no i u nas jest piękny czarny środek. jak już zrobimy autko to pokażę wam różnicę jak wyglądało po kupnie uszkodzone a jak po zrobieniu. choć ostatnio zmieniliśmy tylko jakieś koło pasowe przy rozrządzie bo się uszczerbiło a szkoda by było aby szlak trafił pasek, założyliśmy chłodnice, wzmocnienie przednie. a dziś podłączymy chłodnicę, założymy zderzak i lampy bo mają być na dziś. no i zostanie nam jeszcze wyprostowanie maski z zmiana zawieszenia bo niemiec założył w nim sportowe i auto jest obniżone a na nasze krawężniki to niemożliwe. Ale normalne zawieszenie już jest i czeka a sportowe będzie odkupować znajomy TŻ-ta a zamieniliśmy z renault laguny http://moto.allegro.pl/renault-lagun...528457401.html pokazuje taką najbardziej zbliżoną choć nasza to wyglądała cudnie. TŻ ma fioła na punkcie aut. Zawsze sąsiedzi się go pytają co on robi że jego auta się tak błyszczą. No a on tydzień w tydzień pucuje, dba no i zaczyna myć auto od góry na felgach kończąc no a mądrzy sąsiedzi wiedzą lepiej i najpierw myją felgi po to aby na końcu umyć dach

Jej też bym chciała aby była u mnie taka kobitka co tak pięknie pomaluje. A tu niestety jak ktoś jest to maluje tak zwyczajnie bez żadnej rewelacji... może w sąsiednim mieście coś znajdę, trzeba się porozglądać

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-04-06 o 09:51
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 09:50   #595
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

P.S. dziś zostało nam 444 dni do ślubu
aaaaaaaaaaaaaaaa, o kurcze, jak to szybko leci... jak dla mnie za szybko...
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:03   #596
evoonia86
Zakorzenienie

(kicia) no to przynajmniej możesz byc trochę spokojniejsza o to zaliczenie
Stary 2011-04-06, 10:28   #597
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
A ponieważ TŻ tak sobie ten filmik i przy okazji tę piosenkę ukochał, to planuję Mu zrobić już na sali weselnej taką niespodziankę, że usadzę Go na krzesełku i przy tej muzie zrobimy z naszymi Przyjaciółmi podobne wejście, tylko z kartkami, które się ułożą w jakiś napis A na sam koniec wciągnę Go i będziemy tańczyć wszyscy razem. Muszę to jeszcze wszystko dokładnie obmyślić, ale wstępnie kilku Przyjaciołom już mówiłam i są nastawieni entuzjastycznie do tego pomysłu Ale , bo to niespodzianka
Ty to masz pomysły

Dzisiaj rozmawiałam z rodzicami na temat działki którą dostaniemy i wyliczyliśmy, że w całości będzie miała 40 arów więc będziemy mieli duuużo miejsca na rozplanowanie naszego ogrodu
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:33   #598
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Szczęśliwie razem od grudnia 2006
Mamy już salę, DJ-a (ze względów finansowych) oraz fotografa i kamerzystę.
Ważne, że sala już jest Reszta się pomału doczepia.
A jutro kończymy nauki wizytą u lekko nawidzonej kobiety z poradni
No to macie juz wszystkie najwazniejsze rzeczy na chwile obecna Teraz mozna sobie odsapnac troche i czekac pewnie na wakacje, kiedy ruszysz na poszukiwania sukni? Fajnie, ze juz konczycie nauki .. My jeszcze nie zaczelismy, bo jakos sie zgrac nie mozemy ;/

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja za 1,5 tygodnia jade do POLSKI dzisiaj juz dzwonilam i sie ustawiałam do dentysty i.. ginekologa, bo tak ostatnio tutaj krzyczałyscie na te, ktore czesto tam nie zaglądają, a ja do takich nalezę, bo nie mam zbytnio czasu.... ale teraz juz jestem umowiona wiec pojde w weekend robimy listę sal i klamerzystow z ktorymi chcemy sie umowic mysle ze te 2 tygodnie co bedziemy w Polsce szyyybko miną i niestety znowu w biegu... ale co załatwimy to załatwimy i bedzie z głowy
Oj, 2 tygodnie na pewno szybko miną. Cos o tym wiem Ale jak wczesniej sie poumawiacie z ludzmi i bedziecie ogolnie mieli plan dzialania, to na pewno wszystko zalatwicie powodzenia!

Cytat:
Sliiiiiiiiczne! Kurcze, a poczatkowo mielismy brac slub w Lbn, to pewnie tez bym do tej babki poleciała :P

Cytat:
Kciuki sie trzymaja!! A co Ty (kicia) w ogole studiujesz?

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
trzymam kciuki jutro dasz radę

ja jestem taka zabiegana, że już nie mam kiedy w internecie posiedzieć Praca dwuzmianowa, pisanie pracy mgr, wolontariat 3 x w tyg i do tego codzienne spotkania z TŻ, po takim maratonie padam jak pies Pluto ale ja lubię, takie życie na wyższych obrotach, czuję że żyję i jestem przez to bardziej zorganizowana
Ja tez takie zycie uwielbiam! Nic mnie nie meczy bardziej niz siedzenie na tylku .. A czym sie zajmujesz? Tzn. co studiujesz i gdzie pracujesz? Tytaj wiekszosc PMek jeszcze sie uczy i duza czesc tez pracuje, wiec wiemy o co chodzi

Cytat:
No właśnie nie na czerwcowy, On już (podobnie jak reszta jego roku) powtarza rok w tej chwili, a to inżynierka, czyli studia 3,5 letnie. Nie będę Wam opowiadać przejść TŻ ze studiami, bo o tym można książkę napisać, dość, że jedne prawie skończył już na Polibudzie, miał tam już wręcz laboratorium to własnych badań udostępnione, napisaną pracę półroczną, która spokojnie wystarczyłaby za inżynierską (ale nie może jej teraz wykorzystać, bo podpisał papier, że nie może jej już nigdzie indziej wykorzystać), no i pod koniec 3go roku tamtych studiów sytuacja życiowa zmusiła Go do porzucenia ich Więc na Wacie zaczął od nowa ten sam kierunek zaocznie (na Polibudzie nie było zaocznych, a On już musiał pracować), bo się okazało, że na tych 2 uczelniach ten sam kierunek ma chyba 2 wspólne przedmioty... i to z innym programem Więc teraz, zamiast już dawno mieć studia z głowy, męczy się już kolejny rok i właściwie powinien to już skończyć rok temu, ale nikomu z ich roku to się nie udało (nawet tym, którzy nie pracowali). Wobec czego teraz już naprawdę TAK niewiele brakuje, już mógłby się bronić, bo praca napisana no i ten 1 egzamin... Dlatego to takie dołujące jest. A poprawka nie wiadomo, "jak się wykładowcy zechce".
Oj, to faktycznie ma sytuacje nie do pozazdroszczenia! I jaka szkoda, ze musial rzucic poprzednie studia tuz przed ich zakonczeniem .. Szczerze, to ja bym sie chyba strzelila, jakbym wszystko od nowa musiala zaliczac .. I caly rok powtarza?! Z czyms takim sie nie spotkalam choc mam kuzynka, ktory na Wacie studiuje, teraz wlasciwie konczy 5 rok. I choc ciezko, to u niego takich przypałów nigdy nie było. Mam nadzieje, ze Twoj TZ raz dwa to ogarnie i bedzie sie mogl bronic!

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Ty to masz pomysły

Dzisiaj rozmawiałam z rodzicami na temat działki którą dostaniemy i wyliczyliśmy, że w całości będzie miała 40 arów więc będziemy mieli duuużo miejsca na rozplanowanie naszego ogrodu
Ale Wam suuuuuuuuper! Masa miejsca
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:50   #599
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Chatka mam tylko angielski tytuł ;p How do you know.
Aa, to też oglądałam ostatnio, całkiem sympatyczny Strasznie lubię Resee i Paula Rudda, więc tym bardziej dla mnie przyjemny był filmik

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Ty to masz pomysły

Oo, fajowo, dużo miejsca, będziecie mieli cudny ogród I to jeszcze dostaniecie A gdzie ta działka?

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Oj, to faktycznie ma sytuacje nie do pozazdroszczenia! I jaka szkoda, ze musial rzucic poprzednie studia tuz przed ich zakonczeniem .. Szczerze, to ja bym sie chyba strzelila, jakbym wszystko od nowa musiala zaliczac .. I caly rok powtarza?! Z czyms takim sie nie spotkalam choc mam kuzynka, ktory na Wacie studiuje, teraz wlasciwie konczy 5 rok. I choc ciezko, to u niego takich przypałów nigdy nie było. Mam nadzieje, ze Twoj TZ raz dwa to ogarnie i bedzie sie mogl bronic!
Powtarza rok, w sensie, że to, co pozaliczał wcześniej, to już ma, ale teraz przez rok zaliczał zaległości i pisał pracę... Wiesz, On poszedł na ten Wat, bo Jego dwóch Przyjaciół tam studiowało - jeden na wojskowych, drugi na cywilnych, obaj sobie chwalili, ale to były studia dzienne. Na dziennych traktują ludzi w miarę normalnie, a na zaocznych to w większości jak śmieci, mimo, że płacą za studia, co mi się w ogóle nie mieści w głowie Może Twój kuzyn jest na dziennych, albo po prostu ma szczęście na zaocznych, bo to, co tam się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie... A nikt nie ma nad nimi władzy, bo to wojskowi wszystko, więc mają wrażenie, że są bogami.

Heh, ja znów mam odwrotnie niż Ty czy kootek_mamrotek, nie znoszę życia w stresie, biegu, uwielbiam spokój, ciszę Najlepsza praca dla mnie to siedzenie sobie w jakimś biurze i grzebanie w papierkach, od czasu do czasu może się coś dziać, byle nie za często Ale myślę, że to dobrze, bo jak wszyscy byliby tacy sami, to życie byłoby nudne

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 10:58   #600
menippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
malinkowo88 przyłączam sie do gratulacji
ja także!

Cytat:
Oj, też nie znoszę muzyki na stronach, szczególnie, jak się włącza jakaś taka żywa i głośna, a ja pół godziny muszę szukać, gdzie to się wyłącza i już mi się odechciewa oglądać
ja mam podobnie, pół godziny włącza się intro... masakra

Cytat:
no my też raczej nie oszczędzamy... chodzi mi w tym stopniu że nie idziemy do ślubu w sukienkach po mamie a wesele mamy w stodole ;pzgadzam się z tym tylko że myślimy racjonalnie, rozsądnie... nie sztuką jest zapłacić majątek za wesele bo tak naprawdę ten dzień jest znaczący ale nie rozumiem co jej to da że niby big super extra wesele ułatwi jej potem codziennie życie w małżeństwie?? Życie to nie bajka.
my staramy się, by cena odzwierciedlała jakość, owszem można wydać mnóstwo kasy, ale można też jakoś racjonalnie do tego podejść. Na niektórych rzeczach nie oszczędzamy, ale też na innych nie chcemy zbytnio przesadzać... Goście mają się fajnie bawić, a my mamy czuć, że jest tak jak sobie zaplanowaliśmy

Cytat:
lecę na uczelnię 3mać kciuki
i jak poszło?

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Wami co do tej dziewczyny. Moim zdaniem to przesada. Rozumiem, że się cieszy z tego dnia i w ogóle, ale robienie takiego cyrku. Wszystko na pokaz.
Filmik oglądałam, podoba mi sie ogólny pomysł, ale tak jak piszecie, to miał być film o nich, jej TŻ powinien zabrać głos, no chyba, ze nie ma nic do powiedzenia na ten temat.
I tak jak któraś z dziewczyn pisała, ze ineczej dobie ich wyobrażała - z tym też się zgadzam. Szczególnie jesli chodzi o tego narzeczonego.
ja też miałam o nich inne wyobrażenie heheh

Cytat:
mi zależny na gorsecie wiązanym bo podobno dobrze trzyma biust a na takim mi zależy bo jest sporawy chociaż odkąd się odchudzam to już zmalał
mój TZ najbardziej się obawia, że jak schudnę to i biust poleci

Cytat:
A tak w ogóle dziewczyny to kiedy chcecie ruszyć ten 1 raz po salonach sukien ślubnych??
ja myślałam o grudniu. Jak miałam maraton w tamtym roku z koleżanką to w salonach jej mówili, że tak na pół roku przed ślubem należałoby już suknię wybrać, a potem już tylko przymiarki i delikatne poprawki.

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
O kurcze fakt, teraz to napewno nie chciałabym zajść w ciąże jak już wszystko zaklepane, wyrobiłabym się z porodem prawie na sam ślub hihi
i mogłabyś zrobić chrzest za jednym razem

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
słuchajcie tekstów z mojej pracy

pracuję w banku dość długo i dość szybko zapierdzielam na klawiaturze, klienci:

"Na liczydłach szybciej liczyli niż pani na tym komputerze"

"Ta biurokracja jest tu potrzebna jak diabeł w Częstochowie"
ja też uwielbiam takie teksty, szczególnie jak przyjdą starsze osoby

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad tematem pracy licencjackiej... Kurczę pracując na recepcji mogłabym podsuwać gościom ankiety w zasadzie w każdym temacie i przez to jeszcze bardziej mam mętlik jak skonstruować docelowy temat... Po prostu nie wiem jakim problemem się zająć:/
a co studiujesz? Mi promotor nakreślił mniej więcej tematykę, ja sobie tylko już potem doprecyzowałam zakres
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości