Mamusie lutowe - część II - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 11:17   #571
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
ale będzie radości przy rozpakowywywaniu na długo jedziecie ? już tęsknie

na prawie trzy tygodnie!

troche martwi mnie podróż, bo wczoraj jak wracalismy z pracy to juz mnie bolał kregosłup, chyba sobie poduszke pod plecy wsadze
bo droga zajmie koło 15 godzin

i po drodze zajezdzamy do Torunia bo zgarniamy z akademika moja siostre bo juz sie nie moze doczekac nas a mieszkamy w okolicach Olsztyna
Wszyscy juz czekaja, tylko brzuch im w głowie

a ja czekam na niedziele bo wtedy ruszamy na tydzien tu :
http://www.hoteltatra.pl/ : love:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:18   #572
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
tak sie ciesze! a najbardziej ciekawią mnie moje paczki z allegro których mam cały pokoj u rodziców

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość

w ogole to widatm sie z łożka!
pola wybyla z niania na calodzienny spacer, ja sie kuruje. mialam cos popracowac ale w sumie nie mam duzo roboty w tym tygodniu wiec dzisiaj leze w lozku i szprycuje sie czosnkami, imbirami, cebulami, miodami i popijam domowy rosolek mam nadzieje ze przeziebienie szybko zniknie bo piekna jesien za oknem!
Dużo zdrówka!!

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Chce ktoras czterolatke wypozyczyc?
Dawaj Moi i tak się budzą to choć jedna z nas się wyśpi
Cytat:

Kurcze.... mam nerwa bo nie moge znalesc kapielówek tz !!! jak ja mam go spakowac
Kupi sobie nowe
Cytat:
a ja mierzyłam juz 3 troje i kazdy jeden za maly jest - cycki mi wyłaża bokami
Sobie przy okazji też fundniesz ciążowy

Wiem o czym mówicie z tym brakiem koleżanek. Jednak na pocieszenie Wam powiem, że to kwestia czasu Ja też tu nikogo nie miałam, ale jak młody poszedł do przedszkola, teraz szkoły, to nie jest tak źle. Mam kilka nowych koleżanek, o tematach pokrewnych z moimi i jest OK Nie martwcie się!
Stary 2015-09-16, 11:21   #573
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj taki ładny wieczór że poszłam z koleżanka na rower ale przyjemnie jak lato jeszcze można poczuć wieczorem
ja 3 dni moja droga do badanka
tez bym skorzystala z pogody ale wygrzewam sie w lozku z katarem ale cala jesien ma byc piekna wiec jeszcze dam rade

wiem, 3 dni a dzis i jutro siedze w domu bo sie kuruje wiec jest bombowo zleci w mig!

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:

na prawie trzy tygodnie!

troche martwi mnie podróż, bo wczoraj jak wracalismy z pracy to juz mnie bolał kregosłup, chyba sobie poduszke pod plecy wsadze
bo droga zajmie koło 15 godzin

i po drodze zajezdzamy do Torunia bo zgarniamy z akademika moja siostre bo juz sie nie moze doczekac nas a mieszkamy w okolicach Olsztyna
Wszyscy juz czekaja, tylko brzuch im w głowie

a ja czekam na niedziele bo wtedy ruszamy na tydzien tu :
http://www.hoteltatra.pl/ : love:
super tez w ciazy pryjechalam z usa do pl i tez wszyscy tylko brzuch i brzuch tez jakos w tym czasie (kolo 20 tyg z hakiem). ale wtedy to jeszcze nie bylo co podziwiac
wypoczywajcie na wakacjach fajnie ze masz blisko na mazury, uwielbiam je
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:23   #574
esor
Mamusia Luty 2016

Dziewczynyyyyyy STOP Ale produkujecie tych postó

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:25   #575
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

mazury fajne ale jaki kawał drogi do nich.... ja mieszkam prawie na granicy niemcy-holandia to pol europy drogi do domu ;D ;D

Mia i Tosia <3

Stary 2015-09-16, 11:27   #576
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
ja to zamiast panikować w co sie ubiore to stoje przed lustrem i podziwiam

ja tez przed ciaza prawie w ogóle nie miałam piersi, najmniejsze aa jakie jest a teraz kupiłam stanik 0 3 rozmiary wiekszy i juz jest ciasny

A mi tak nie urosly

Cytat:
ale będzie radości przy rozpakowywywaniu na długo jedziecie ? już tęsknie

daj do mnie chętnie się zajmę i poćwiczę

agaczilla ja Ciebie doskonale rozumiem gdyby się dało cofnąć czas to nie mówiłabym nikomu do tej pory
nie lubię głupich uwag i tekstów jak wczoraj od teściowej: pokaż brzuch i pytań kiedy w końcu go będę miała ? widziałyście moje zdjęcie nic nie poradzę że mam mały i chyba nie mam na to wpływu ale ręce opadają jak się to słyszy ludzie czasem się nie zastanowią co wypada powiedzieć do kogoś innego szczególnie kobiety w ciąży

a odnośnie pytań: a kiedy ślub? kiedy dziecko? bardzo mnie to wkurzało a teraz staram się udawać że nie słyszę i po prostu jest cisza zawsze będą pytania a jak będzie pierwsze to pytanie a kiedy następne ?

Wczoraj taki ładny wieczór że poszłam z koleżanka na rower ale przyjemnie jak lato jeszcze można poczuć wieczorem
ja 3 dni moja droga do badanka
Super, ze masz taki brzyszek jaki masz. Ja mialam tez malutki w 1 ciazy I teraz tez giganta nie mam. Jak sie mnie ktos pytal kiedy mi urosnie to mowilam, ze w swoim czasie. Ludzie sa czasem tacy bezczelni brrrrr Olac ich I juz

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
na 16 a ty?

ja mam podobnie, tylko u mnie niestety sama się odsunęłam, bo za bardzo mnie bolał mnie widok dzieci

Ja zawsze biadoliłam, że chciałabym mieć większy biust, a teraz narzekam do męża, że już nie chcę i jak kiedyś znowu będę skuczec o większe to mam mi przypomnieć te chwile

Cudowne macie dzieciaki, bardzo lubię o nich czytać

Niedlugo bedziesz miala swoje wlasne cudowne
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:29   #577
Zakorzenienie

Cytat:
mazury fajne ale jaki kawał drogi do nich.... ja mieszkam prawie na granicy niemcy-holandia to pol europy drogi do domu ;D ;D
ale bedziesz miec przez chwile chociac, zawsze coś
Stary 2015-09-16, 11:35   #578
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hermi1989 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Wiem co czujecie, mieszkam w obcym mieście, nikogo tu nie znam, przez przeprowadzkę moje wcześniejsze kontakty zwyczajnie praktycznie się pourywały. Telefon czy portale społecznościowe to jest nic. I jak się zastanowić, to moją najlepszą przyjaciółką jest moja najstarsza siostra. Bardzo wiele razem przeszłyśmy i szalenie sobie cenie naszą relację. Szkoda, że mieszka ode mnie godzinę rogi. Ale widujemy się możliwie często. Żal mi niekiedy, że po porodzie nikogo na wyciągnięcie ręki nie będę miała. Teraz mnie to nie przeraża, ale wiecie, tak bezpieczniej się kobieta czuje jak wie, że w razie czegokolwiek może liczyć, że ktoś w momencie się pojawi.
u mnie podobnie jak był czas studiów to było dużo, ja zostałam w mieście gdzie przyszłam na studia więc ze znajomymi krucho, ale mam jedną koleżankę bardzo dobrą tylko ona jest antydzieciowa tzn nie chce mieć wogóle więc jeszcze jej nic nie mówiłam Poradzisz sobie sama zobaczysz ja sobie to powtarzam cały czas oby pierwszy miesiąc po porodzie przetrwać dojść do siebie i z maluchem się zintegrować

Paula zapytaj Tż gdzie i z kim byłeś na wakacjach że kąpielówek nie ma

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:40   #579
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Kaaasi

wez bo zaraz sie posikam

znalazlam te jego kapielówki

a wiecie co sie stalo, od dwóch dni czasami wycieka mi cos z sutka- mama mówi ze to siara

Mia i Tosia <3

Stary 2015-09-16, 11:45   #580
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Nie chcieliśmy za szybko mówić bo dwóch szwagrów M pracuje tam gdzie on...i od razu by wszyscy u niego w robocie wiedzieli...i od razu chamskie docinki jak by posiadanie dzieci było czymś złym...wkur.ia mnie to jak nie wiem...Mówią że kobiety to plotkary...gówno prawda...u M w robocie jak jeden coś wie to zaraz drugi, trzeci a za niedługo cała firma...nawet ci co pracują w innych krajach w tej firmie...
to straszni plotkarze

ja miałam przyjaciółkę od liceum, ale nasze drogi się rozeszły chociaż mieszkamy 15min od siebie, nie chce mi si opowiadać, ale jak jej było ciężko to się do mnie nie odezwała, dowiedziałam się jak już było po wszystkim, teraz już kontakt mamy tak sporadyczny, że praktycznie żaden, ale mam spoko sąsiadkę, która ma 2 miesięczną córeczkę i tylko czeka aż będziemy razem na spacery wychodzić Oprócz tego koleżanki z pracy też zaciążone, także jesteśmy na tym samym etapie

ja jakie bierzesz tabletki na obniżeni tsh i jaką dawkę? Ja miałam 2,29 pierwszy raz z badałam i zaczęłam brać Letrox połowę tabletki 75, ale po miesiącu już miałam 3,3 i biorę teraz połowę 125. Mam nadzieję, że następnym razem w końcu spadnie...

Edytowane przez wykalacka
Czas edycji: 2015-09-16 o 12:03
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:51   #581
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
u mnie podobnie jak był czas studiów to było dużo, ja zostałam w mieście gdzie przyszłam na studia więc ze znajomymi krucho, ale mam jedną koleżankę bardzo dobrą tylko ona jest antydzieciowa tzn nie chce mieć wogóle więc jeszcze jej nic nie mówiłam Poradzisz sobie sama zobaczysz ja sobie to powtarzam cały czas oby pierwszy miesiąc po porodzie przetrwać dojść do siebie i z maluchem się zintegrować
Skoro masz antydzieciową koleżankę, to się nie dziwię, że nie spieszno Ci z mówieniem jej o dziecku. Różnie może zareagować, ale tym w sumie nie powinnaś się przejmować .
Miałam nie raz do czynienia z małymi dziećmi i wiem, że nie straszne mi będzie to, że jest takie malutkie, całkowicie zależne ode mnie itd.. Czasem jednak obawiam się, że przyjdzie jakiś gorszy moment, Mała będzie płakała a ja razem z nią. Ale z drugiej strony czuję, że dam sobie radę ze wszystkim. W końcu to będzie moje ukochane i wyczekiwane dziecię .

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Kaaasi

wez bo zaraz sie posikam

a wiecie co sie stalo, od dwóch dni czasami wycieka mi cos z sutka- mama mówi ze to siara
Dzisiaj rano tak patrzę, że mi coś z sutków przesiąkło na piżamę, ale nie mam pojęcia co to jest. Na siarę to nie za szybko?
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:57   #582
agaczilla21
Zakorzenienie

Obiad gotowy Pomidorowa i naleśniki
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:58   #583
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
to straszni plotkarze
ja jakie bierzesz tabletki na obniżeni tsh i jaką dawkę? Ja miałam 2,29 pierwszy raz z badałam i zaczęłam brać Letrox połowę tabletki 75, ale po miesiącu już miałam 3,3 i biorę teraz połowę 125. Mam nadzieję, że następnym razem w końcu spadnie...
Letrox to jest g...wno a nie lek. Mnie na nim endokrynolog prowadził z pół roku i TSH tak wolno spadało, że uważam iż ten lek to istna kpina jest. Liczę się z tym że TSH spada wolno, to normalne, ale - 0,1 TSH co 3 m-ce, to było stanowczo na mało. Moja mama kiedy go brała to prawie po ścianach chodziła a i też nic jej nie pomógł. Ja np. jestem na Novothyralu, bardziej aktywna wersja syntetycznego hormonu tarczycy, biorę dawkę leku 75 i dobrze się po nim czuję, waga nawet w ciąży mi spadła. W przyszłym miesiącu wchodzę na dawkę 100.
Stary 2015-09-16, 11:58   #584
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro masz antydzieciową koleżankę, to się nie dziwię, że nie spieszno Ci z mówieniem jej o dziecku. Różnie może zareagować, ale tym w sumie nie powinnaś się przejmować .
Miałam nie raz do czynienia z małymi dziećmi i wiem, że nie straszne mi będzie to, że jest takie malutkie, całkowicie zależne ode mnie itd.. Czasem jednak obawiam się, że przyjdzie jakiś gorszy moment, Mała będzie płakała a ja razem z nią. Ale z drugiej strony czuję, że dam sobie radę ze wszystkim. W końcu to będzie moje ukochane i wyczekiwane dziecię .

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Dzisiaj rano tak patrzę, że mi coś z sutków przesiąkło na piżamę, ale nie mam pojęcia co to jest. Na siarę to nie za szybko?
no też tak myślałam, ale kazda znana mi kobieta to potwierdza

Mia i Tosia <3

Stary 2015-09-16, 12:00   #585
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
O! pomidorową to bym sobie zjadła, koniecznie z ryżem, ale wczoraj miałam rosół, to dzisiaj muszę jakieś męsiwo upichcić mężowi. Mnie pieczone czy duszone mięso praktycznie nie wchodzi. Nie smakuje i koniec :/.
Stary 2015-09-16, 12:05   #586
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Letrox to jest g...wno a nie lek. Mnie na nim endokrynolog prowadził z pół roku i TSH tak wolno spadało, że uważam iż ten lek to istna kpina jest. Liczę się z tym że TSH spada wolno, to normalne, ale - 0,1 TSH co 3 m-ce, to było stanowczo na mało. Moja mama kiedy go brała to prawie po ścianach chodziła a i też nic jej nie pomógł. Ja np. jestem na Novothyralu, bardziej aktywna wersja syntetycznego hormonu tarczycy, biorę dawkę leku 75 i dobrze się po nim czuję, waga nawet w ciąży mi spadła. W przyszłym miesiącu wchodzę na dawkę 100.
oj to mnie zmartwiłaś, jak w tym miesiącu wzrośnie znowu to powiem lekarzowi żeby zmienił mi tabletki
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:06   #587
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
no też tak myślałam, ale kazda znana mi kobieta to potwierdza
Ło kurcze, no to nieźle. Sądziłam, że takie kwiatki to się później pojawią. Muszę moją mamuśkę zapytać o to, ciekawa jestem co Ona powie.
Stary 2015-09-16, 12:07   #588
Zakorzenienie

Cytat:
Kaaasi

wez bo zaraz sie posikam

pewnie ma racje ja tego nigdy nie doswiadczylam, ale jakos nie ubolewam na tym etapie juz moze spokojnie sie to zdarzac
Stary 2015-09-16, 12:08   #589
agaczilla21
Zakorzenienie

U mnie z cienkim makaronem nitki. Dzieciaki właśnie jedzą...zjedzą to nie wiem co będziemy robić bo chętnie bym sobie poleżała...Może wygonię Gadziszcza do ich pokoju niech się bawią a ja się bachnę w salonie i trochę odpocznę...a potem na plac zabaw
Stary 2015-09-16, 12:09   #590
Zakorzenienie

Cytat:
to straszni plotkarze

ja miałam przyjaciółkę od liceum, ale nasze drogi się rozeszły chociaż mieszkamy 15min od siebie, nie chce mi si opowiadać, ale jak jej było ciężko to się do mnie nie odezwała, dowiedziałam się jak już było po wszystkim, teraz już kontakt mamy tak sporadyczny, że praktycznie żaden, ale mam spoko sąsiadkę, która ma 2 miesięczną córeczkę i tylko czeka aż będziemy razem na spacery wychodzić Oprócz tego koleżanki z pracy też zaciążone, także jesteśmy na tym samym etapie

ja mialam 2.7 i dostalam euthyrox 25 dawke. troche mi pozniej podskoczylo i teraz biore 50 i mam 1.73. spokojnie, na pewno spadnie grunt ze bierzesz leki

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:

juz moze byc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
u mnie rosolek i zapiekanka warzywna z boczusiem
Stary 2015-09-16, 12:10   #591
kaaasi
Zakorzenienie

Agata mogę wpaść na obiad? a naleśniki na słodko czy z czymś innym ?
Hermi koleżance powiem jak już tego nie da się ukryć chyba sama nie wiem z czego to wynika poprostu bardzo nie lubi dzieci, ale w innych kwestiach jesteśmy podobne pewnie z czasem ten kontakt się urwie ze względu na moja nową sytuację, ale co poradzić trochę szkoda...może dlatego że jest jedynaczką i dlatego jest taka
poradzimy sobie ze wszystkim choć gorsze momenty pewnie też będą

Stary 2015-09-16, 12:10   #592
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
oj to mnie zmartwiłaś, jak w tym miesiącu wzrośnie znowu to powiem lekarzowi żeby zmienił mi tabletki
Przepraszam jeśli Cię nastraszyłam. Takie jest jednak moje subiektywne zdanie, ale wydaje mi się że coś jest na rzeczy skoro i Letrox mojej mamie nie pomógł. Ja sobie Novothyral bardzo cenię. Gdyby nie on, to przed ciążą nie udałoby mi się dojść do odpowiedniego poziomu TSH. Jak tylko spadło do 1 w pierwszym cyklu zaszłam w ciążę.

A i jeszcze jedno, czasem TSH wolniej spada przez niski poziom żelaza we krwi. Bada się wtedy poziom Ferrytyny, tj. poziom zmagazynowanego żelaza we krwi, ważniejszego niż zwykłe Fe.
Stary 2015-09-16, 12:12   #593
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Kaaasi

wez bo zaraz sie posikam

Całkiem możliwe. Ja miałam takie coś w 17 t.c. ale to bardziej w postaci suchych żółtych skorupek na staniku.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:17   #594
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Agata mogę wpaść na obiad? a naleśniki na słodko czy z czymś innym ?
Hermi koleżance powiem jak już tego nie da się ukryć chyba sama nie wiem z czego to wynika poprostu bardzo nie lubi dzieci, ale w innych kwestiach jesteśmy podobne pewnie z czasem ten kontakt się urwie ze względu na moja nową sytuację, ale co poradzić trochę szkoda...może dlatego że jest jedynaczką i dlatego jest taka
poradzimy sobie ze wszystkim choć gorsze momenty pewnie też będą
Ajjj, szkoda jeśli kontakt się Wam urwie. Jednak jeśli takie rygorystycznie podejście ma do dzieci, nic na to nie poradzisz. Na siłę kontaktu nie utrzymasz jeśli faktycznie uzna, że towarzystwo Twoje i dziecka to dla niej za dużo. Przyznam, że tego nie rozumiem. Taka kolej rzeczy, że w końcu przychodzi i czas na dzieci, jeśli ktoś ich nie chce, to jest to jego sprawa i nie powinno się kogoś dyskryminować za to że ma dzieci, a nawet i za to, że ich nie chce.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Całkiem możliwe. Ja miałam takie coś w 17 t.c. ale to bardziej w postaci suchych żółtych skorupek na staniku.
Badzia, bo to coś właśnie tak wygląda.

Edytowane przez Hermi1989
Czas edycji: 2015-09-16 o 12:20
Stary 2015-09-16, 12:17   #595
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

wiecie co mam do was takie pytanie wazne,odnosnie tych ROGALI DO SPANIA,przegladam wlasnie na allegro i zastanawia mnie jedna rzecz,zauwazylam ze one sa roznego ksztaltu.np U,,,J,,,,CZY TEZ PIONOWE.jakie wy macie i jakie polecacie dziewczyny?
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:20   #596
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Ło kurcze, no to nieźle. Sądziłam, że takie kwiatki to się później pojawią. Muszę moją mamuśkę zapytać o to, ciekawa jestem co Ona powie.

moja mama urodziła 6 dzieci wiec w tych sprawach jej ufam

posprzątałam w kuchni i chyba troche poleże a potem sie wykąpie

Mia i Tosia <3

Stary 2015-09-16, 12:22   #597
agaczilla21
Zakorzenienie

Kasia wpadaj zapraszam Naleśniki na słodko bo tak dzieci najbardziej lubią
A wgl to jutro nie będę nic gotować...będzie dzisiejsza zupa i wczorajsze kopytka
Stary 2015-09-16, 12:22   #598
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Ajjj, szkoda jeśli kontakt się Wam urwie. Jednak jeśli takie rygorystycznie podejście ma do dzieci, nic na to nie poradzisz. Na siłę kontaktu nie utrzymasz jeśli faktycznie uzna, że towarzystwo Twoje i dziecka to dla niej za dużo. Przyznam, że tego nie rozumiem. Taka kolej rzeczy, że w końcu przychodzi i czas na dzieci, jeśli ktoś ich nie chce, to jest to jego sprawa i nie powinno się kogoś dyskryminować za to że ma dzieci, a nawet i za to, że ich nie chce.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Badzi, bo to coś właśnie tak wygląda.
rozumiem ją każdy ma prawo wyboru czuję, że się odsunie ode mnie bo my zawsze na sportowo i aktywnie i maniaczki zdrowego jedzenia...tylko ja od życia chce czegoś więcej niż tylko zajmowanie się sobą...przychodzi czas że ja i Tż to zdecydowanie za mało no cóż trudno mi będzie bo ja bardzo lubię i szanuje jej poglądy tylko trochę przykro, że nie będzie się cieszyć razem ze mną...już wcześniej nawiązywałam do tych tematów o dziecku to wiem jaka była reakcja więc nie spodziewam się cudu
kingula ja mam taki i polecam od ponad tyg na nim śpię http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-k...254276176.html

Agata i na obiad i w Twoje rejony bardzooooo chętnie

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-09-16 o 12:26
Stary 2015-09-16, 12:26   #599
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Kochana mam zawsze takie wyniki w ciąży lekarka mi to samo powiedziała że tak po prostu w ciąży bywa ale to normalne.

Ja mam tak zabity nos że już coraz ciężej mi się oddycha od samego początku ciąży. Też mi lekarka mówiła że niektóre mają taki nieżyt nosa.

Co do zabobonów u mnie to raczej mnie traktuj jak ciut osobę tylko żeby nikt nie poczuł się urażony... niepełnosprawną Patrz pod nogi! uważaj! nie odnoś psa!!!(który waży 4kg) nie dotykaj psa! Ostatnio jak moczyłam się w łazience to panika co tam robię bo cisza Ja staram się funkcjonować w miarę normalnie ale oczywiście uważam na siebie.

Ciuszki przyszły cudowne są jak obfotografuję to się pochwalę

Dziś wolne, mamy pogrzeb taty koleżanki dobrej
Ja też od samego początku mam zatkany nos i kicham z 3 razy dzuennie

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:29   #600
agaczilla21
Zakorzenienie

Kasia to w czym problem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości