![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Jest tyle możliwych przyczyn rozszczepu że nie wierzę że jakiś nóż ma mieć z tym coś wspólnego...
Ja w ciąży z Mikołajem ładniej wyglądałam, z Lilką tak samo jak zawsze...a teraz?? bo ja wiem...jakiś czas temu teściowa do mnie z komplementem że ładnie wyglądam...nawet nie wiecie jakiego buraka strzeliłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- w ogole to widatm sie z łożka! ![]() pola wybyla z niania na calodzienny spacer, ja sie kuruje. mialam cos popracowac ale w sumie nie mam duzo roboty w tym tygodniu wiec dzisiaj leze w lozku i szprycuje sie czosnkami, imbirami, cebulami, miodami i popijam domowy rosolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Nie chcieliśmy za szybko mówić bo dwóch szwagrów M pracuje tam gdzie on...i od razu by wszyscy u niego w robocie wiedzieli...i od razu chamskie docinki jak by posiadanie dzieci było czymś złym...wkur.ia mnie to jak nie wiem...Mówią że kobiety to plotkary...gówno prawda...u M w robocie jak jeden coś wie to zaraz drugi, trzeci a za niedługo cała firma...nawet ci co pracują w innych krajach w tej firmie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
Ja też. Chociaż nie wiem czy nie będzie odwrotnego skutku. Mam nadzieję, że nie poczują się zawiedzeni, że tak późno powiedzieliście.
Mi to w ogóle jakoś smutno. Ciesze się, że mam was ale tak w rzeczywistości to moje znajome, dobre koleżanki wykruszyły się od narodzin Małgosi i nawet nie mam z kim pogadać o zwykłym życiu. Owszem, mam tych swoich wariatów-przełożonych w pracy z którymi gada się naprawdę na różne tematy ale nie ma to jak druga kobieta.
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Z Mikołajem powiedzieliśmy w 15 tygodniu, z Lilką moim rodzicom praktycznie na samym początku a teściom w 28...teraz wszyscy się dowiedzą jakoś po 20...myślę że nikt zły nie będzie...w końcu każdy ma swoje życie i każdy może sam zadecydować kiedy dla niego jest odpowiedni na coś czas...
Ja praktycznie nie mam przyjaciół...mam jedną przyjaciółkę która studiowała w Krakowie i już tam została...jak M w robocie to siedzę praktycznie sama jak pustelnik bo dzieci to do 20 już zawsze śpią...zresztą są małe że nie porozmawiam z nimi na "dorosłe" tematy...ogólnie to wszyscy poza moją mamą i M mają mnie w dupie...mama czasem zadzwoni, M pisze sms na przerwie, po robocie zawsze gadamy na Skype...a reszta rodziny...jak im coś trzeba to się odezwą...smutne too ale prawdziwe... Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-09-16 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie kumam ? co kogo obchodzi ile ktoś ma dzieci ? ma tyle ile chcce i nikomu nic do tego ! ![]() nie martw się gadaniem ludzi ![]() mnie denerwowali wszyscy z rodziny z tekstem : no kiedy bedziecie miec dziecko ? bo kazdy juz ma tylko nie Wy ? A co was to wszystkich obchodzi!! ![]() ![]()
![]() |
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Potwierdzam ![]()
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak zabity nos że już coraz ciężej mi się oddycha ![]() Co do zabobonów ![]() ![]() ![]() Ciuszki przyszły ![]() ![]() Dziś wolne, mamy pogrzeb taty koleżanki dobrej ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Moja mama kilka lat temu mówiła że wnuków raczej nie doczeka...teraz ma 2 wnuków, 2 wnuczki i 2 w drodze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
Badzia jestem w takiej samej sytuacji siedzę w domu nal4.mieszkam na wsi obok miasta rodzinnego.i też tu nikogo nie mam teściowa obok.ale żadnej koleżanki .tak żeby z kimś pogadać.przekazane będzie w zimie eh
Dziewczyny ją nadal w luzku jakąś osłabiona dziś jestem strasznie.i na nic sił nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobre, ja Ci powiem, że u mnie jest zawsze asysta jak się kąpię. Moja Mała lubi się bawić gąbką i "myć" mnie a TŻ jej pilnuje, żeby mnie w tej miłości nie podrapała ![]() ![]()
![]() |
#559 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak wlasnie ![]() Kciukasy, bedzie dobrze ![]() Cytat:
Nie wiesz co to zgaga? I dobrze ![]() Cytat:
Kciukasy dla Ciebie tez kochana, wszystko bedzie ok ![]() Cytat:
Bzduuuura ![]() ![]() Cytat:
Zazdraszczam urlopu I paczek z allegro tez ![]() Cytat:
W UK to samo, tyle, ze morfologie robia ze trzy razy. Mocz sprawdzaja papierkami. Toxo I cytomegalii nie robia wcale jak nie ma wskazan. USG tylko dwa razy, poza tym mierza brzuch takim wichajstrem z XVII wieku ![]() ![]() A poza tym to witam srodowo ![]() ![]() Corka nas budzi w nocy po dwa razy, juz nie daje rady, podpieram sie nosem. Chce ktoras czterolatke wypozyczyc? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siasia dawaj tą czterolatkę...mam 3-latka, 2-latkę więc jedno dziecko więcej (w dodatku starsze od moich) nie zrobi róznicy ![]() Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-09-16 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
Badzia jestem w takiej samej sytuacji siedzę w domu nal4.mieszkam na wsi obok miasta rodzinnego.i też tu nikogo nie mam teściowa obok.ale żadnej koleżanki .tak żeby z kimś pogadać.przekazane będzie w zimie eh
Dziewczyny ją nadal w luzku jakąś osłabiona dziś jestem strasznie.i na nic sił nie mam ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- A może którąś mieszka obok mnie albo na tej samej wsi boziu ale by byli super.przypominam że mieszkam niedaleko Skawiny Fakt teściowa mam za ścianą to duży plus.ale brakuje mi koleżanki nie powiem |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() trzeba patrzec na siebie a nie na innych ![]() Kurcze.... mam nerwa bo nie moge znalesc kapielówek tz !!! ![]() ![]()
#563 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wiem co czujecie, mieszkam w obcym mieście, nikogo tu nie znam, przez przeprowadzkę moje wcześniejsze kontakty zwyczajnie praktycznie się pourywały. Telefon czy portale społecznościowe to jest nic. I jak się zastanowić, to moją najlepszą przyjaciółką jest moja najstarsza siostra. Bardzo wiele razem przeszłyśmy i szalenie sobie cenie naszą relację. Szkoda, że mieszka ode mnie godzinę rogi. Ale widujemy się możliwie często. Żal mi niekiedy, że po porodzie nikogo na wyciągnięcie ręki nie będę miała. Teraz mnie to nie przeraża, ale wiecie, tak bezpieczniej się kobieta czuje jak wie, że w razie czegokolwiek może liczyć, że ktoś w momencie się pojawi.
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-09-16 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja tez nie bardzo mam kolezanki. Mam jedna, ktora ciagle swiergoli o pracy ze szczegolami. Ja za bardzo nie lubie o pracy rozmawiac. Wolalabym o ☠☠☠☠☠☠☠ach, o zyciu, na Tz ponarzekac ![]() Dobra to pakuje I wysylam. Ona lubi tako kolo 5 rano sie obudzic, ale Ty I tak juz wtedy pierwsza kawe pijesz ![]() Cytat:
Na waleta jest fajnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mierzyłam juz 3 troje i kazdy jeden za maly jest - cycki mi wyłaża bokami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to zamiast panikować w co sie ubiore to stoje przed lustrem i podziwiam ![]() ![]() ja tez przed ciaza prawie w ogóle nie miałam piersi, najmniejsze aa jakie jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() agaczilla ja Ciebie doskonale rozumiem gdyby się dało cofnąć czas to nie mówiłabym nikomu do tej pory ![]() nie lubię głupich uwag i tekstów jak wczoraj od teściowej: pokaż brzuch ![]() ![]() ![]() a odnośnie pytań: a kiedy ślub? kiedy dziecko? bardzo mnie to wkurzało a teraz staram się udawać że nie słyszę i po prostu jest cisza ![]() Wczoraj taki ładny wieczór że poszłam z koleżanka na rower ale przyjemnie jak lato jeszcze można poczuć wieczorem ![]() ja 3 dni moja droga do badanka ![]()
![]() |
#569 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zawsze biadoliłam, że chciałabym mieć większy biust, a teraz narzekam do męża, że już nie chcę i jak kiedyś znowu będę skuczec o większe to mam mi przypomnieć te chwile Cudowne macie dzieciaki, bardzo lubię o nich czytać
![]() |
#570 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez od poczatku ciazy nos zatkany.. hormony ;/ ale teraz to zwyczajny katar od przeziebienia. no ale, dam rade, nie jest zle ![]() moj tata zawsze tak o mnie sie martwi ![]() ![]() ![]() pochwal sie ciuszkami. przykro mi z powodu taty kolezanki ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.