![]() |
#571 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra, chwale się co zrobiłam ![]() Do czerwonego ma jeszcze powstać drugi, podobny, ale mniejszy. One będą do sypialni. To w chmurki to suchy termofor z ziaren pszenicy i lawendy, pokrowiec w chmurki (z drugiej strony polarowy) jest zdejmowany. Do kompletu żółtych ma powstać trzeci - nie wiem na ile to jest widoczne, ale one są jasnoszaro-żółte ![]() Biały ma "podwójne ścianki" - jest wywinięty a'la golf i dosyć niski, bardziej jak misa. Jest i dywan - robiłam go w sumie trzy razy, ale w reszcie jest w miare równy. Na zdjęciu wyszedł bardziej krzywy, ale to kwestia łózka ![]() Dalej krzywuśny organizer - wygląda jak fartuch ![]() Do tego mój ukochany zegar-słonik z Pepco i Koko na tle bajzlu remontowego, szkoda że było tak ciemno to średnio wyszła ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-11-27 o 13:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Rozeznanie
|
o łał nieźle poszalałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() extra! Cytat:
![]() ale czad nagroda! Cytat:
![]() Uff, witam się i ja ![]() Byłam z Mamą na zakupach. Weszłyśmy do esotiqu i z okazji black friday mieli -40% na wszystko, więc się obkupiłam w gacie ![]() ![]() ![]() ![]() Zaparkowałam pod lidlem i okazało się, że..nie mogłam odpalić.. ![]() ![]() ![]() była piękna koszula w esotiqu, taka na guziczki więc byłaby piękna do karmienia, ale nie było rozmiaru a na stronie internetowej jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Właśnie weszłam na konto i MAM WYPŁATĘ ![]() Jutro tżta biorę do galerii na zakupy i po wanienkę ![]() I zamawiam laktator ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Witam się po wizycie
![]() Jaśko wazy prawie 1700 dag! Przybrał drugie tyle w ciągu 5 tygodni Wszystko super, pięknie, ładnie, ale dalej siedzi tyłkiem na dole Gin się śmiał żeby prowadzic z nim poważne rozmowy nt. przekręcenia się, daje czas do 35tc po tym już mówi, że nie widział przypadku obrócenia. Dlatego plis o kciuki w tej intencji ![]() ![]() Wy czułyście ten moment przekręcenia jakoś? dziewczyny konkurs był na Onecie - kilka pytań zamkniętych i jedno otwarte ![]() Kinga to dokładnie ten model: ![]() hariett ale boskie rzeczy zrobiłaś! jestem pod wrażeniem ![]() u nas też na obiad dorsz z piekarnika, surówka z kapusty kiszonej i ziemniaczki ![]()
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hariett gratuluje talentu, organizer nie widzę, żeby był krzywy, Ty może widzisz bo robiłaś, jak się zawiesi powkładasz coś będzie pięknie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Hariett ja nie widzę zdjęć zobaczę później
![]() Mojakaren a to mały uparciuch ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |||
Zakorzenienie
|
Melduje się po zakupach
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli powiedział Ci, że nie widział po 35 tygodniu przekręcenia? Czyli mnie jednak na bank czeka cesarka, bo mi już 36 tydzień leci ![]() super, że z maluszkiem wszystko ok ![]() Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-27 o 14:09 Powód: . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Karen gratuluję wizyty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Wtajemniczenie
|
Karen super że wszystko w porzadeczku. Już duży chłopczyk
![]() Trzymam mocno kciuki żeby się ładnie odwrócił:-* Mi się wydaje że wiem w którym momencie się przekrecila bo raz jedyny czułam w brzuchu tak jakby mi ktoś flaki na druga stronę przerzucal i brzuch falowal strasznie.
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-27 o 14:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Mojakaren, ja za każdym razem (2 razy) czułam, kiedy się przekręcił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Aaa i dziewczyny które chcą CHUSTOWAĆ - tu : http://littlefrog.pl/ jest -25% dziś po wpisaniu kodu "blackfriday"
![]()
#585 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie powiedział mi wprost że go obrzydzam czy coś, ale mi już nawet nie chodzi o seks tylko o zwykłe czułości, o przytulenie itd - zero, zero, totalne zero. strasznie się z tym źle czuję bo ja przytulanka jestem ![]() no i jeszcze to że jak wchodzi na swoje strony o sporcie to zawsze musi se laski w bikini pooglądać, np. tą całą Kate Upton. co on myśli, że ja nie chciałabym mieć takiego ciała? chciałabym, ale jakbym je miała to bym z nim nie była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
1 opakowanie 120szt rozmiar 2 1 opakowanie 96szt rozmiar 2 sensitive 1 opakowanie 69szt rozmiar 1 sensitive ale nie sugerujcie się tym, bo kupiłam jak brałam wózek żeby koszt wysyłki się rozłożył...pampersów nie można tutaj dostać ot tak, tylko właśnie przez www. i teraz zajrzałam i mają promocję na black friday, nie wiem czy nie zrobić zapasu pampków, muszę obliczenia zrobić czy wychodzi dużo taniej ![]() Cytat:
wyślij trochę ![]() Cytat:
super, ale dzielna i silna twoja dziewczynka! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() przeszedł mi koło nosa używany tiny love szary za 36 funtów ;(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam za kciuki, wizażowe mają szczególna moc
![]() Jerzyczka ale mój gin liczy tak jak większość ginów, czyli jak ja mam dzisiaj 30+5 to dla mnie jest 31, a dla niego 30 ![]() Czyli tydzień do tyłu jakby co daje nadzieję! Może my jesteśmy jakieś dziwne, że nie chcemy / boimy się CC, przecież wszędzie huczą, że babeczki namiętnie płacą, decydują się proszą o CC ![]() Wiadomo, że nieważne jak się rodzi ważne żeby dzieć zdrowy itp. no, ale jak się człowiek nastawi to wiadomo ![]()
#588 |
Zadomowienie
|
Karen czas na poważna rozmowę z synem
![]() Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() Zakupy! Ahh zazdroszczę ![]() ![]() ![]()
#589 |
Zakorzenienie
|
Kinga - myślałam szyszki wykąpać w zimnej wodzie z solą powinny wylezc wszystkie robaki
![]() ![]() Mój jest chyba dalej główką do góry niby czuje kopniaki koło pępka ale na dole też czuje więc no ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co nie zmienia faktu, że przed cesarką jak już będzie ustalona, a już raczej nastawiam się, ze będzie, to pewnie będzie kupa, stres i w ogóle im tam zemdleje chyba.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Jeeeeejku nie nadrobię Was
![]() Gratuluje udanych wizyt i nowych tygodni. Gratulacje wygranego piekarnika, świetna nagroda ![]() A ja kurcze za bardzo zachwalałam, że się tak dobrze czuje, a dzisiaj to najchętniej nie wyszłabym z łóżka. Boli mnie brzuszek ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Ja się pochwalę, tym co mąż przywiózł i ten sweterek z koszulą co wczoraj kupiłam on jest na 4-6 miesięcy taki większy już. A w prześcieradle w myszki jestem zakochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i mnie do CC zniechęca fakt, że to jest jednak bądź co bądź operacja i to dość poważna + potem spore ograniczenia. O ile po SN ograniczenia wynikają głównie z bólu większego, lub mniejszego, o tyle przy CC po prostu wielu rzeczy NIE WOLNO. Ja miałam laparoskopię (czyli o wiele mniej poważny zabieg, bo bez przecięcia powłok brzusznych), a dochodzenie do siebie po zabiegu wspominam średnio.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mojemu dziś w pepco kupiłam piłki piszczałki i oszalał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
Co do cesarek to nam ostatnio położna mówiła że oni w szpitalu widzą jakie planowane cc są z prawdziwych powodów, a jakie "wyproszone". Ostatnio im ponoć kobieta z "za mała macicą" i skierowaniem do cc urodziła w kilkanaście minut na izbie przyjęć
![]() ![]()
#597 |
Zakorzenienie
|
Kinga, ale ślicznosci! Mi się kurteczka bardzo podoba ta z myszką. A to w gwiazdki/myzki to co to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka koło pępka właśnie to w sumie środek brzucha i może być tak i tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.