![]() |
#6001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
kochana ,
żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#6002 |
Rozeznanie
|
Szczerze mówiąc srednio rozumiem dyskusje,widocznie za niskie IQ ...
Avatarek Horo bardzo mi sie podoba,gustowne foto,w ciągu dnia w telewizji widze wiecej niesmacznych rzeczy nawet przy reklamie czekoladek dla dzieci. Czy mając w avatarku foto mojej córki nie nadużywam jej praw osobistych,moze powinnam poczekac do jej 18-ki i zapytac o pozwolenie???to tez dobry temat do dyskusji(jak kazdy),tylko po co to komu potrzebne? a czyjaś wypowiedz apropo wstawiania za darmo w necie swoich fotek poprostu mnie rozwaliła,hahaha czyli gdzyby dziewczyna zazyczyła sobie kilka PLN to byłaby lepsza i do zaakceptowania???bo jak free to blee??? zauwazcie dziewczyny jak jednak dużo jest porzadnych facetów(moze druga połówka obok siedziała?) |
![]() ![]() |
![]() |
#6003 |
Wtajemniczenie
|
ufff to dobrze, a juz myslalam ze cos sie stalo
![]() co to za afera z ruchomym avkiem? bzdura.. to ja mam swój usunać? p. paczka doszła? hmm juz czas ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-30 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#6004 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chyba spasuję już w tej dyskusji, bo ona do niczego nie prowadzi. Sami ma rację, nie tak "załatwia się" takie rzeczy. _________________ Dzięki za odp nt rtg. Ostatnio słyszałam, że potrzebne skierowanie nawet w prywatnych ośrodkach i już mocno się zastanawiałam, co powiedzieć pani dr, żeby mi je dała. Nic mądrego nie wymyśliłam ![]()
![]() |
#6005 |
Raczkowanie
|
jak dla mnie to jest nienormalne!!! mi sie bardzo podoba avatar Horo i uwazam ze nikogo tym nie gorszy tym bardziej jak wypowiadamy sie tylko w tym watku, poza tym jak jakis dzieciak bedzie chcial poogladac "cycki" to szybciej na necie w google znajdzie niz w przeszukiwaniu wizaz
![]()
#6006 |
Rozeznanie
|
mam dokładnie takie samo zdanie w tym temacie
#6007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na paczuszkę jeszcze zcekam... moze dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#6008 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2009-12-30 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6009 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
jak ja nie lubietakich ludzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
oo hej mala ![]() ![]()
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-30 o 10:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6010 | |
Wtajemniczenie
|
p. wczoraj bylam w klubach w Krakowie i musze przyznac ze widok piesri w czarnej tubie przyciagal mezczyzn, do kazdego klubu wchodzilam z odpieta kurtka- bo nie mam karty Vip haha w jednym momencie tuba mi zjechala -nie wiedzialam o tym jak rozpielam kurtke... smiech na maxa;-)))
ale na zdjeciach widze ze mam chuda klatke i cycuszki sa widoczne-ze nie moje;-(( ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#6011 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
a tak poza tym to po co ci rtg? Broma raczej nie zleca ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do dyskusji na ten temat zapraszam do odpowiedniego wątku. Pozwolę sobie tam Twój post zacytować. Nie miałam już tu pisać, ale do tego odnieść się musiałam.
![]() ![]() |
![]() |
#6013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez sobie wstawie avek nagi i co? ktos mnie bedzie obgadywac za to? a jak zrobie sobie sesje w Playboyu, to dopiero bedzie szał ![]()
![]() |
#6014 |
Zakorzenienie
|
O
![]() ![]() Co do avatara Horo oraz co według mnie jest gorszące i wulgarne, oraz na jakiej podstawie JA oceniam innych użytkowników forum napisałam w wątku rozpoczętym przez Kaszę Manną, zatem tu nie będę się powtarzać ![]() Kaszo - szkoda, że wcześniej nie skontaktowałaś się bezpośrednio z Horo....Teraz jej avatar stał się słynny na całym wizażu, choć wcześniej nie wykraczał poza dział chirurgii plastycznej ![]() ![]() Trelek - a wiesz, że obecnie zawsze trzeba mieć skierowanie na rtg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zacytowano wypowiedź jednej z dziewczyn z opisem "zdanie osoby stamtąd", nie z wizażu czy coś, tylko stamtąd... ![]() jeszcze mi się na tym drugim dostało, bo się obnażam i jeszcze maila zostawiam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6016 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety rozczaruje cie, bo nie zamierzam szukac jakis watkow i sprawdzac co teraz smarujesz na moj temat za moimi plecami - i wisi mi to co tam sie na mnie wyzalisz teraz, stanelam za Horo w slysznej sprawie i to ciebie nalezaloby do zlosliwca zglosic i jeszcze za naruszanie czyis praw wlasnosci, kto wie co ze zdjeciem Horo jeszcze bedziesz robic pozdrawiam i zycze powodzenia
![]() |
#6017 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
To JEST forum dyskusyjne. Tutaj promujemy różnicę zdań i KULTURALNY sposób ich wymiany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6018 |
Rozeznanie
|
myszko nic na koncie nie mialam bo sie rozdzwonilam i dopiero doladowalam karte
![]() ![]() ![]() ![]()
#6019 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Złośliwcze, a co z tym..? Cytat:
gdzie ta kultura wypowiedzi.. ehhh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6020 |
Rozeznanie
|
oczywiscie ze tak i ja rozumiem, ale uzywanie czyjegos avatara , naruszanie prywatnosci i robienie z kogos przykladu zboczenca ktory publicznie sie obnaza to juz malo kulturalne. kolezanka dopiero potem wyedytowala swoj watek dopisujac ze Horo uzywa avataru tylko na potrzeby jednego watku konkretnie dotyczacego piersi... uwazam ze to bylo bardzo nie ma miejscu. nasza kolezanka miala inny cel wstawiajac taki avatar i z pewnoscia nie bylo jej wesolo czytac rozne opinie na temat swojego ciala
#6021 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=29
czy to już nie jest ewidentne naruszenie czyjegoś wizerunku...? ![]() jasne, że wstawiając na forum swoje zdjęcia musimy liczyć się z tym, ze ktoś może "je wykorzystać" (chociaż kopiowanie podobno zabronione) to ten post to po prostu skrajne chamstwo w kontekście toczącej się teraz dyskusji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6022 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki,
mnie tutaj "ktoś" baaaardzo nie lubi ![]() ![]() ![]()
#6023 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
To jest dyskusja???
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6024 |
Zakorzenienie
|
#6025 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6026 |
Rozeznanie
|
Horo nie o to chodzi, to ktos cie lubi czy nie lubi... po prostu to juz za wiele. stalo sie tobie a moglo kazdej z nas. kazda ktora zamieszcza zdjecia na tym watku moze stac sie teraz obiektem kpin, wysmiewisk itd rozumiem zalozenie watku i podanie wielu przykladow, ale skupienie sie na jednej osobie i grupowe analizowanie kazdego cm czyjegos ciala to juz jest o krok za duzo. uwazam ze na tak intymnym jakby nie bylo watku jak nasz zdjecia powinny byc szczegolnie chronione i powinno byc zablokowane jakiekolwiek kopiowanie, mozliwosc sciagniecia a jesli juz takie cos ma miejsce uzytkownik powinien byc o tym jakos automatycznie zawiadamiany. bo moga znalesc sie chetni ktorych zamiary beda duzo dotkliwsze
ja rowniez szykuje sie do op i pewnie po wszytskim bede wam swoja golizna swiecic ale teraz zaczynam sie obawiac czy moje zdjecia ktos nie zechce wykorzystac przeciwko mnie...
#6027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i tyle. jak widać linki można rozsyłać po forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet jeśli nie można rozpoznać osoby ze zdjęcia umieszczonego na portalu internetowym, jej wizerunek podlega ochronie danych osobowych, praw autorskich itd.
Szamanka ![]() ![]() Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-30 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na stos z Nami !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6030 | |
Rozeznanie
|
i zrobiło się bardzo nieprzyjemnie...
![]() i po co to wszystko? ech... _____________________ Cytat:
![]() Ani Ty ani Sami nie robiłyście? ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Też jestem przed op i dzięki zdjęciom tu wklejanym naprawdę wiele się dowiedziałam. Wiem jaki kształt implantów chciałabym mieć, jakiej wielkości, jaki efekt mogę osiągnąć przy poszczególnych rodzajach wkładek, itp. Nikt nie wkleja zdjęć tu po to, by były one potem wykorzystywane w sposób, w jaki to zrobiła kasza. I mam teraz podobne obawy jak 2sweet...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.