Powiększanie piersi cz.3 - Strona 200 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 18:23   #5971
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość
kurcze własnie tego sie obawiam, ze nie będe miała kiedy wydobrzeć, jednak pracuje fizycznie i boje sie bym zbyt szybkim powrotem do pracy nie zrobila krzywdy swoim cycusiom
Ja też fizycznie-i to łapkami trzeba się namachać. Po ostatniej op migałam się dobre 4 msc i facetami wyręczałam. Ale jak już cycusie są to nie takie trudne

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
ja temu chciałabym we wrzesniu bo do tego czasu miałabym wyhodowany urlopik, do tego wyjasniona sprawa w pracy, niby to az tyle czasu, ale odłozyłabym sporo kasiorki, na spokojnie wypychała cycolinki bo u mnie goracy temat w pracy
Zaplanowane już widzę wszystko. Zobaczysz jak zleci-i Tobie będziemy macać.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:23   #5972
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ja też fizycznie-i to łapkami trzeba się namachać. Po ostatniej op migałam się dobre 4 msc i facetami wyręczałam. Ale jak już cycusie są to nie takie trudne
no to ja sobie wszystko slicznie zaplanuje i będzie suuuper, na spokojnie
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:55   #5973
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Ja to chyba oszaleje tak nic nie robiąc do 11-go,wrrr...juz mnie nosi a tak czekałam na ten urlopik,ze sie wyśpie odpoczne itp.
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 19:56   #5974
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia230707 Pokaż wiadomość
Dzieki Dziewczyny fajnie ze Wam tez sie podobaja moje "Perełki" Chociaz ja tym forum to mam jedne z mniejszych piersi... Wy jak wyskoczycie w lecie w bikini to bedzie na co patrzec i co podziwiac
ej ... ja mam jeszcze mniejsze Zaledwie 360cc, ale jakos kompleksow nie mam Ciekawe co maja powiedziec te od 160 - 220 cc, ktorym sie wmawia jakie to wielgachne piersi im z magicznych rak doktorka wyszly

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
ja temu chciałabym we wrzesniu bo do tego czasu miałabym wyhodowany urlopik, do tego wyjasniona sprawa w pracy, niby to az tyle czasu, ale odłozyłabym sporo kasiorki, na spokojnie wypychała cycolinki bo u mnie goracy temat w pracy

marchwianka, kibicuje Ci w tych postanowieniach i mocno trzymam kciuki! Zobaczysz jak czas szybko leci i jesienia pic bedziemy za Twoje dziewczynki

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Ja to chyba oszaleje tak nic nie robiąc do 11-go,wrrr...juz mnie nosi a tak czekałam na ten urlopik,ze sie wyśpie odpoczne itp.
mimi, jak urlop dali to korzystaj! Na pierwszej konsultacji bylam u Twojego doktorka. Calkiem dobre wrazenie na mnie zrobil i wlasciwie zaproponowal podobne implanty jak Broma, z ta roznica ze mowil iz wejda mi implanty duzo wezsze. Ostatecznie wybralam Brome i troche pelniejsze wypelnienie klatki

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Co do spania w staniku to tak jak pisałam-mogę Ci rękę podać albo razem z Tobą na odwyk się wybrać
Mya, jakies noworoczne postanowienie musze podjac, bo po co mi te koronki i tiule do spania skoro i tak sciskam sie stanikowa barchana Z drugiej strony przyzwyczajenie druga natura czlowieka i jakos z ta natura trzeba wytrzymac
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 20:12   #5975
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
ej ... ja mam jeszcze mniejsze Zaledwie 360cc, ale jakos kompleksow nie mam Ciekawe co maja powiedziec te od 160 - 220 cc, ktorym sie wmawia jakie to wielgachne piersi im z magicznych rak doktorka wyszly
No własnie miałam luknąć do naszych koleżanek i zobaczyć co tam sychać może jakieś 160 trzeba oblać żeby urosły.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Mya, jakies noworoczne postanowienie musze podjac, bo po co mi te koronki i tiule do spania skoro i tak sciskam sie stanikowa barchana Z drugiej strony przyzwyczajenie druga natura czlowieka i jakos z ta natura trzeba wytrzymac
podejmuj kochana - szlaki przecieraj -potem mnie z nałogu wyciągniesz Jak dojrzeje do takiej decyzji-choć teraz spanie w topiku po tym sportowym super-podtrzymywaczu to i tak stumilowy krok. Ale mi dobrze w tym topiku

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-12-29, 20:41   #5976
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

podejmuj kochana - szlaki przecieraj -potem mnie z nałogu wyciągniesz Jak dojrzeje do takiej decyzji-choć teraz spanie w topiku po tym sportowym super-podtrzymywaczu to i tak stumilowy krok. Ale mi dobrze w tym topiku

nie obiecuje, ale sie postaram Przed OP gdyby mi ktos powiedzial, ze w sportowcu bede chodzic niemal na okraglo, bo tak mi wygodniej, to chyba bym go wysmiala A tu taka we mnie przemiana Chociaz przyznam, ze delikatne staniczki z fiszbinkami tez sa juz super. Nic nie uciska i nie boli, pelen komforcik ... Tylko bez staniorka wciaz mi tak "lyso"

Ja sie chyba zastrzele ... znowu na walizkach i jutro skoro swit wybywam do Poznania, a przyjezdzam niemal wprost na bal Sylwestrowy ... Gdy inne laski beda siedziec u fryzjera i kosmetyczki i piekniec, ja znowu na kierownicy
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 00:20   #5977
listopadowa80
Zakorzenienie

Mya - pytałaś o szycie - ja miałam szew materacowy poziomy.
Przy tak dużym implancie i mocno naciągniętej skórze to bardzo rozsądne rozwiązanie

Ale mi komp muli - już nie ma kiedy
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 01:06   #5978
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mya - pytałaś o szycie - ja miałam szew materacowy poziomy.
Przy tak dużym implancie i mocno naciągniętej skórze to bardzo rozsądne rozwiązanie

Ale mi komp muli - już nie ma kiedy
O widzisz, któż inny mógłby mi odpowiedzieć na to pytanie. Dziękuje bardzo Myślę że i ja tak mam zszyte-pan dr pokiwał głową jak mi szwy zdejmował, chyba rzadko się tak szyje (a też chirurg). Miałam tak gęściutko szwy założone (na jednej 9, na drugiej 10) taką cieniutką nicią, a blizna teraz jest jak po skalperze-taka cieniutka kreseczka. Wstawię foteczki jak mi strupki odpadną. Fakt długaśna ta szrama bo wyciete były te stare, 7cm blizny- ale cieniusieńka .

Stary 2009-12-30, 01:17   #5979
listopadowa80
Zakorzenienie

Horo - ale przypadkowo namieszałaś swoim avkiem , tak czytałam tamten wątek i oczom nie wierzyłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392513

Mya - idealna pani dr to i idealne szycie
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 03:50   #5980
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Horo - ale przypadkowo namieszałaś swoim avkiem , tak czytałam tamten wątek i oczom nie wierzyłam
Trudno dyskutować z kimś kto dyskusji nie szuka. Ta cała manna pianę bije - tylko po co? różowa jakaś albo znajoma "naszej znajomej" .

Mykam do łóżeczka, już teraz to chyba miłego dnia można życzyć

Stary 2009-12-30, 07:04   #5981
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Listopadowa,
mnie przez chwile zamurowalo ... na PW dostałam link do tamtego wątku i od razu weszlam... musi sie dziewczynkom podobać - za bardzo podobać

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 07:39   #5982
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Listopadowa,
musi sie dziewczynkom podobać - za bardzo podobać
dokładnie tak!
(że też ludzie innych zajęć i problemów nie mają, tylko wygrzebywanie w necie zdjęć i wszczynanie głupich dyskusji)

Ja po świętach nadal kaszląca jeszcze najgorzej, że u mnie kaszel potrafi się utrzymywać i ze 2 m-ce po chorobie, a ja tu sobie op planuję...
i przez chorobę nie zaszczepiłam się przeciw żółtaczce, pani dr kazała przyjść po receptę, jak będę zdrowa. W sumie gorączki już nie mam i mogłabym już, ale nie dam rady wyrwać się teraz do przychodni, więc już w styczniu to załatwię.

Dziewczynki, powiedzcie proszę, czy jak prywatnie bedę chciała zrobić rtg klatki piersiowej, to też potrzebne mi skierowanie? Cos mi się tak o uszy obiło

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 07:47   #5983
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
dokładnie tak!
(że też ludzie innych zajęć i problemów nie mają, tylko wygrzebywanie w necie zdjęć i wszczynanie głupich dyskusji)

Ja po świętach nadal kaszląca jeszcze najgorzej, że u mnie kaszel potrafi się utrzymywać i ze 2 m-ce po chorobie, a ja tu sobie op planuję...
i przez chorobę nie zaszczepiłam się przeciw żółtaczce, pani dr kazała przyjść po receptę, jak będę zdrowa. W sumie gorączki już nie mam i mogłabym już, ale nie dam rady wyrwać się teraz do przychodni, więc już w styczniu to załatwię.

Dziewczynki, powiedzcie proszę, czy jak prywatnie bedę chciała zrobić rtg klatki piersiowej, to też potrzebne mi skierowanie? Cos mi się tak o uszy obiło
śmieszy mnie takie podejście... przecież to wątek o powiększaniu piersi. Ale chyba domyślam sie kto moze stać za tą calą "dyskusją - nagonką"

co do skierowania na rtg nie jestem pewna, ale prywatnie... wydaje sie niekonieczne

Stary 2009-12-30, 09:08   #5984
Samiii
Zadomowienie

cóż tu powiedzieć w ogóle... ręce i cycki opadają

Horo, ja czasem przeglądam te wątki na wizażystce, kosmetyczce itp, ta laska nie jest stamtąd
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:14   #5985
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
cóż tu powiedzieć w ogóle... ręce i cycki opadają

Horo, ja czasem przeglądam te wątki na wizażystce, kosmetyczce itp, ta laska nie jest stamtąd
Samiii,
szkoda gadać
choć, jeśi mam być szczera, to miło mi, ze sposrod tylu avków akurat mój "wpadl w oko"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 09:31   #5986
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno dyskutować z kimś kto dyskusji nie szuka. Ta cała manna pianę bije - tylko po co? różowa jakaś albo znajoma "naszej znajomej" .

Mykam do łóżeczka, już teraz to chyba miłego dnia można życzyć
Cytat:
Samiii,
szkoda gadać
choć, jeśi mam być szczera, to miło mi, ze sposrod tylu avków akurat mój "wpadl w oko"
lekki offtop, ale skoro tu o mnie wspomniano - piszę.

MyaDiva - nie biję piany, tylko piszę o tym, co mnie zdziwiło. Nie wiem, co rozumiesz, przez różowa, czy znajoma "Waszej znajomej".

horo, ano właśnie Twój wpadł, bo nie spotkałam się wcześniej na Wizażu z kompletną golizną. Sprowokowało mnie to do zainicjowania dyskusji.
Jasne, że te zdjęcia pasują do wątku, dlatego nie pisałam o zdjęciach umieszczonych w wątku, a tylko o avatarze.

Stary 2009-12-30, 09:42   #5987
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
horo, ano właśnie Twój wpadł, bo nie spotkałam się wcześniej na Wizażu z kompletną golizną. Sprowokowało mnie to do zainicjowania dyskusji.
Jasne, że te zdjęcia pasują do wątku, dlatego nie pisałam o zdjęciach umieszczonych w wątku, a tylko o avatarze.

a widziałaś mój avatar w innym wątku??? NIE!!!!!!!!!!!!!! więc ? ... co komu do niego, skoro oprocz wątków o piersiach nie pojawia się nigdzie.
nie uważam, żeby krzywdził kogokolwiek.
czasem wpisy innych osób sa bardziej krzywdzace, obleśne i niesmaczne niz gołe piersi.

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:44
Stary 2009-12-30, 09:45   #5988
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
nie pisałam o zdjęciach umieszczonych w wątku, a tylko o avatarze
To po co wklejałaś na zaczętym przez Ciebie wątku zdjęcia, które Horo wkleiła na na "naszym" wątku? Przecież podobno dysusja jest wyłącznie o avatarach, tak?
Jeżeli razi Cię golizna, to pisz o niej ogólnie, podaj więcej przykładów albo żadnego. Ukierunkowałaś swoje wywody na jedną, konkretną użytkowniczkę forum. To osobisty atak.
Masz prawo do swojego zdania, ale sposób, w jaki je wyrażasz, pozostawia wiele do życzenia.

moje 360cc
Stary 2009-12-30, 09:46   #5989
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
a widziałaś mój avatar w innym wątku??? NIE!!!!!!!!!!!!!! więc ? ... co komu do niego, skoro oprocz wątków o piersiach nie pojawia się nigdzie.
Nie, nie widziałam, nie sprawdzałam, czy piszesz w innych wątkach, ponieważ nie było to dla mnie istotne.
Dla mnie avatar to avatar i tyle. Tylko przykład.

Z Twoich postów na plotkowym odniosłam wrażenie, że nie obchodzi Cię ta cała dyskusja. Może się pomyliłam.
Stary 2009-12-30, 09:46   #5990
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
a widziałaś mój avatar w innym wątku??? NIE!!!!!!!!!!!!!!
Horo, śmiałyśmy podjąć dyskusję w zainicjowanym przez oburzoną część społecznosci wizażu, zatem nasze posty już są na plotkowym, zatem nie ma dyskusji - łazisz po wątkach i emanujesz swoimi ohydnymi cyckami rażąc wiele par oczu

zostaniesz przeklęta a my razem z Tobą jak nic
Stary 2009-12-30, 09:48   #5991
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
To po co wklejałaś na zaczętym przez Ciebie wątku zdjęcia, które Horo wkleiła na na "naszym" wątku? Przecież podobno dysusja jest wyłącznie o avatarach, tak?
Jeżeli razi Cię golizna, to pisz o niej ogólnie, podaj więcej przykładów albo żadnego. Ukierunkowałaś swoje wywody na jedną, konkretną użytkowniczkę forum. To osobisty atak.
Masz prawo do swojego zdania, ale sposób, w jaki je wyrażasz, pozostawia wiele do życzenia.
Zrobiłam to z prozaicznego powodu - link do profilu nie otwierał mi się po wklejeniu do wątku. Mogę to zmienić.
Stary 2009-12-30, 09:52   #5992
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
Mogę to zmienić.
Myślę, że był to z twojej strony zabieg celowy, ale powinnaś to zmienić chcąc uczciwie podchodzić do sprawy.

moje 360cc
Stary 2009-12-30, 09:53   #5993
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Nie, nie widziałam, nie sprawdzałam, czy piszesz w innych wątkach, ponieważ nie było to dla mnie istotne.
Dla mnie avatar to avatar i tyle. Tylko przykład.

Z Twoich postów na plotkowym odniosłam wrażenie, że nie obchodzi Cię ta cała dyskusja. Może się pomyliłam.
nie przejmuję się takimi docinkami, ale staje sie to uciążliwe... roztrzasanie tematu bez jakiegoś konkretnego powodu...
a avek... jest avkiem i doskonale pasuje do wątku, w którym sie wypowiadam.

ps. jeśli kogoś urazilam wygladem swoich piersi... przepraszam i proszę o niezagladanie tutaj ... fotek będzie z pewnościa więcej i to nie tylko moich

Stary 2009-12-30, 09:55   #5994
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że był to z twojej strony zabieg celowy, ale powinnaś to zmienić chcąc uczciwie podchodzić do sprawy.
Zmieniłam.

Nie, nie był to zabieg celowy.

Cytat:
nie przejmuję się takimi docinkami, ale staje sie to uciążliwe... roztrzasanie tematu bez jakiegoś konkretnego powodu...
a avek... jest avkiem i doskonale pasuje do wątku, w którym sie wypowiadam.

ps. jeśli kogoś urazilam wygladem swoich piersi... przepraszam i proszę o niezagladanie tutaj ... fotek będzie z pewnościa więcej i to nie tylko moich
Przykro mi, że przeze mnie Ciebie atakowano.

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:59
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:55   #5995
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
teraz to już i tak nic nie zmieni, bo wypowiedź była cytowana osiemnaścietysięcyrazy
szkoda, że w ogóle zaczyna się takie dyskusje za plecami właścicielki ava zamiast zacząć to najpierw tu, na TYM wątku gdzie on tak razi

ja się czuję co najmniej zaniepokojona odbieraniem mi prawa do wypowiedzi
gdyby dziewczyny z chirurgii tu nie wspomniały o sprawie, na pewno sama nie zajrzałabym do plotek czy działu technicznego ponieważ jak pisałam i już zdążyłam dostać lekkie upomnienie za to, nie wchodzę ze swoim avem który pewnie też pozostawia wiele do zyczenia, i nie piszę na innych działach niż chir. plastyczna - z braku potrzeby.

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:57
Stary 2009-12-30, 10:03   #5996
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
teraz to już i tak nic nie zmieni, bo wypowiedź była cytowana osiemnaścietysięcyrazy
szkoda, że w ogóle zaczyna się takie dyskusje za plecami właścicielki ava zamiast zacząć to najpierw tu, na TYM wątku gdzie on tak razi
Najpierw napisałam do Złośliwca, moderatora forum chirurgicznego.
Poza tym - jak wielokrotnie wspominałam - chodziło o przykład, symbol.

Co do cytatów - poproszę tych, którzy cytowali, o usunięcie linków z postów, wszystko da się zrobić.
Stary 2009-12-30, 10:15   #5997
trelek_
Rozeznanie

Cytat:
i właśnie dlatego cała ta dyskusja jest taka dziwna
Powtórzę, bo już było to napisane wcześniej, że jeżeli ktoś wchodzi na wątek o powiększaniu piersi, to musi liczyć się z tym, że będą tam zdjęcia nagich piersi. A poza tym wątkiem Horo nigdzie nie pisze, więc naprawdę nie rozumiem w czym problem.

moje 360cc
Stary 2009-12-30, 10:18   #5998
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
i właśnie dlatego cała ta dyskusja jest taka dziwna
Powtórzę, bo już było to napisane wcześniej, że jeżeli ktoś wchodzi na wątek o powiększaniu piersi, to musi liczyć się z tym, że będą tam zdjęcia nagich piersi. A poza tym wątkiem Horo nigdzie nie pisze, więc naprawdę nie rozumiem w czym problem.
A ja powtórzę, że nie chodziło mi o zdjęcia w wątku, tylko o avatar jako taki

Zgodnie z prośbą do wątku już nie będę wracać.
Stary 2009-12-30, 10:19   #5999
agnes281
Wtajemniczenie

Horo zyjesz? pisze tobie smski od tygodnia a st cisza....

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:20   #6000
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Najpierw napisałam do Złośliwca, moderatora forum chirurgicznego.
Poza tym - jak wielokrotnie wspominałam - chodziło o przykład, symbol.

Co do cytatów - poproszę tych, którzy cytowali, o usunięcie linków z postów, wszystko da się zrobić.

uważam, że najpierw powinnaś była napisać tutaj, ewentualnie na priv do właścicielki avatara

nic nie zmieni tego, ze dyskusja już się potoczyła, w nieprzyjemny dla Horo sposób, gdzie osoby nie mające zadnej wiedzy nt zagadnienia powiekszania piersi zjechały jej biust, który kosztował ją sporo stresu i nerwów od obleśnych piłek
avatr z piersiami gorszy, a tego typu wypowiedzi to wyrażanie swojego zdania... przykre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości