Powiększanie piersi cz.7 - Strona 201 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 07:40   #6001
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Ja dziś do chirurga idę!!!! stresuję się
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:44   #6002
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja dziś do chirurga idę!!!! stresuję się
Ise, a do kogo idziesz? Doskonale rozumiem Twój stres; napisz, jak przebiegała konsultacja
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 07:45   #6003
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Ise, a do kogo idziesz? Doskonale rozumiem Twój stres; napisz, jak przebiegała konsultacja
do dr Witwickiego ) zerknijcie jeszcze raz na moją wyjściowkę i wymiary i PLEASE doradźcie coś BUZIAKI!!!!
Stary 2012-01-31, 07:54   #6004
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Olivka gratuluje
Nowym przyszlym cycolinkom POWODZENIA JUTRO

Milego dnia wszysztkim i znikam do pracy
Stary 2012-01-31, 07:55   #6005
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
do dr Witwickiego ) zerknijcie jeszcze raz na moją wyjściowkę i wymiary i PLEASE doradźcie coś BUZIAKI!!!!
Ise, ja Ci nie doradzę, bo zupełnie nie mam rozeznania w tych rozmiarkach . Ale ważne, że masz równą wyjściówkę, doktor na pewno dobrze Ci doradzi, trzymam kciuki . Może jeszcze pojawi się jakaś dobra duszyczka, która będzie umiała Ci pomóc. Aha, polataj po galeriach dziewczyn - kilka z nich ma podobną wyjściówkę do Twojej, z tego co wiem trzeba patrzeć również na wzrost, a Ty wysoka laseczka jesteś
Stary 2012-01-31, 07:59   #6006
jooasi
Wtajemniczenie

Anika Tobie to zaraz dupe złoje przestań kombinować i dzwoń, to najlepsza doktor dla Ciebie, na nikogo lepszego trafić nie mogłaś im dłużej zwlekać będziesz tym większy stres
wystarczy jedna wizyta przed op i druga po na zdjęcie szwów, potem kontrola za 3 i 6 miesięcy. a na konsultacje u dr nie czeka się długo, kwestia 2 tygodni myślę.

Ise dla Ciebie minimum 400 a dobrze bedzie w zakresie 450-500cc inaczej przy tym wzroście cycki znikną trzym się dzielnie dzisiaj
Stary 2012-01-31, 08:25   #6007
kajuja1
Raczkowanie

u dr skierwcz z tego co pamietam nie czekasz długo na konsutlacje. ona ma kontrole i konsultacje zawsze w czwartki w gdyni od 17 do 20 chyba, trzeba zadzowić, miły pan cie umowi
w soboty nie przyjmuje.
potem wiem ze kontrole ustawia tak, jak ci jest wygodniej, mozesz je miec albo w gdyni albo w gadnsku - to juz do dogadania.
i tak jak jooasi piesz, najpierw masz konsutlacje przed op. potem juz wszytsko ustalasz telefonicznie, ja miałam jeszcze jedna ale tylko dlatego, ze pobiegłam do dr ze zdjeciami
potem zdjecie szwów - nie wiem jak to jest jak mieszkasz poza trojmiastem, ale chyba moze sciagnac inny lekarz - musisz podpytac mya

a nad czym sie zastanawiasz? jakie masz watpliwosci?

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2012-01-31 o 08:33
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 08:40   #6008
grazia78
Raczkowanie

ISE bierz 500cc taj jak JOOASI ci doradza wejdż w moj album i zobacz sobie naprawde nie są duże a wypełnią ci ładnie piersi Witwicki dobrze ci doradzi tylko sama musisz byc pewna wszystkiego. Bedzie dobrze,wiem ze to sters ja tez sie bałam i co i jestem juz po
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 08:47   #6009
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

dobra to nie zejdę poniżej 400cc, jeszcze tylko właśnie kwestia czy anatomiczne czy okrągłe?? bo bym chciała żeby wyglądał jak najnaturalniej ) i jak wyczytałam to anatomiczne można wieksze niz okrągłe??
pozdrawiam
Stary 2012-01-31, 09:00   #6010
jooasi
Wtajemniczenie

Ise ja byłam uparta na okrągłe, teraz wzięłabym anatomiczne okrągłe nadają trochę cięzkości klacie, choć moje i tak są raczej mało okrągłe jak masz kase bo są droższe to bierz anatomki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

zaraz jade na tatoo, oj bedzie boljało, jakieś 6 godzin kłucia przedemną miałam mieć 13 ale gościowi coś wypadło i przełożył na dziś, trzymajcie kciukasy żebym nie poddała sie w połowie
mój boziu stara a durna najlepsze, że jeszcze jednego nie zrobiłam a już o kolejnym myśle
Stary 2012-01-31, 09:11   #6011
kajuja1
Raczkowanie

tatoooo super. moje marzenie niespełnione
miała machanac na 30 urodziny ale uciekłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 09:21   #6012
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Ise ja byłam uparta na okrągłe, teraz wzięłabym anatomiczne okrągłe nadają trochę cięzkości klacie, choć moje i tak są raczej mało okrągłe jak masz kase bo są droższe to bierz anatomki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

zaraz jade na tatoo, oj bedzie boljało, jakieś 6 godzin kłucia przedemną miałam mieć 13 ale gościowi coś wypadło i przełożył na dziś, trzymajcie kciukasy żebym nie poddała sie w połowie
mój boziu stara a durna najlepsze, że jeszcze jednego nie zrobiłam a już o kolejnym myśle
kochana , mało okrągłe cie pacne zaraz normalnie
a tatooo to ja tez se machne i dobry pomysł z tym że na 30 he, to mi jeszcze 3 lat brakuje i w polowie napewno sie nie poddasz haha jak bys wygladała ze szkicem

ja wstawiłam swój stanior push up zakupiony juz jakis czas temu ale szczerze , taki to tylko na jakies okazje..nie wygodnie jest i wyjmuje co potrza by było wygodnie

Ise powodzenia kochana, wiem co przezywasz
Stary 2012-01-31, 09:24   #6013
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:

to wezmę anatomki bo nie chce pozabijać wszystkich biustem
aaaa jaki tatuaż?? też mi się coś marzy ale nie umiem spracyzować i raczej taki na 1h max :P czyli malutki , więc Twój jakiś duży musi byc?
Stary 2012-01-31, 10:52   #6014
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
u dr skierwcz z tego co pamietam nie czekasz długo na konsutlacje. ona ma kontrole i konsultacje zawsze w czwartki w gdyni od 17 do 20 chyba, trzeba zadzowić, miły pan cie umowi
w soboty nie przyjmuje.
potem wiem ze kontrole ustawia tak, jak ci jest wygodniej, mozesz je miec albo w gdyni albo w gadnsku - to juz do dogadania.
i tak jak jooasi piesz, najpierw masz konsutlacje przed op. potem juz wszytsko ustalasz telefonicznie, ja miałam jeszcze jedna ale tylko dlatego, ze pobiegłam do dr ze zdjeciami
potem zdjecie szwów - nie wiem jak to jest jak mieszkasz poza trojmiastem, ale chyba moze sciagnac inny lekarz - musisz podpytac mya

a nad czym sie zastanawiasz? jakie masz watpliwosci?
Kajuja, dziękuję za info. A nad czym się zastanawiam? Najbardziej boję się, że wyjdą mi za duże i moja zaściankowa wioska odkryje, że A. ma powiększone cycki. Jestem tu nauczycielką i uwierz mi, takie sensacje odbiją się bardzo, bardzo niekorzystnie na mojej opinii, no a prawda jest taka, że opinię tu muszę mieć nieskazitelną (i na razie mam).
Tu gdzie mieszkam większość mieszkańców pewnie nawet tych 15000 w rękach nie miała, a gdy dowiedzą się, że ja tyle wydałam na taką fanaberię, to mnie chyba zlinczują . To ponadto bardzo religijna wioska, wszyscy wszystkich znają, a wójt i pleban rządzą parafianami . Wiem, że trochę przesadzam z opisem, ale naprawdę niewiele nam brakuje do Królowego Mostu.
Wiem, wiem, mam spełniać swoje marzenia i nie liczyć się z opinią innych, lecz fakty są takie, że nie wyjadę przecież z tego powodu do większego miasta, nie zmienię pracy ja ani mój mąż, chcę tu mieszkać, pracować i nie chcę widzieć tych szyderczych spojrzeń (a takie na pewno będą, gdy się wyda ). Ot, takie są moje wątpliwości.
Stary 2012-01-31, 11:01   #6015
kamiluwa
Raczkowanie

Anika a czy Ty przypadkiem nie pochodzisz z Osieka za Skórczem?? Tam też rządzi ksiądz :

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

A poza tym to jutro mam operację własnie u dr Skwiercz w Gdańsku
Stary 2012-01-31, 11:04   #6016
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:

ja przegladam tatoo juz od dwoch lat i nie moge wybrac wzoru! jestem zdecydowana, ze chce ale nie wiem co!
juz nawet w zeszlym roku wybralam wzor.obudzilam sie nastepnego dnia i stwierdzilam, ze jednak mi sie nie podoba! chce miec nisko na podbrzuszu po prawej stronie.no wiecie, na lini majteczek! Wierze, ze pewnego dnia obudze sie, i bede wiedziala!
Stary 2012-01-31, 11:06   #6017
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Anika a czy Ty przypadkiem nie pochodzisz z Osieka za Skórczem?? Tam też rządzi ksiądz :

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

A poza tym to jutro mam operację własnie u dr Skwiercz w Gdańsku
Hehehe, cieszę się, że są inne takie wioski .
Kamiluwa, trzymam kciuki . A jaką masz wyjściówkę?
Stary 2012-01-31, 11:38   #6018
martkka sz
Raczkowanie

anika 75 hej!!!

nie stresuj sie tak! telefon do reki i dzwon! Wszystkie sie balysmy i mialysmy stresa o rozmiar. i zobacz?? teraz mysle, ze nie ma wsrod nas ani jednej ktora zaluje, ze zdecydowala sie na zabieg!
U mnie po op radosc , ze wreszcie bede miala sensowne piersi byla 76158758581 razy wieksza niz bol!!!!
i gwarantuje Ci, ze jakbym miala decydowac sie raz jeszcze na zabieg- na pewno zrobilabym to!!!!
a ludzie zawsze znajda powod, zeby obrobic tylek! szczegolnie kobity. jak nie to to tamto! Przestan sie przejmowac i zacznij spelniac marzenia! szkoda czasu na stresy! no juz- DZWON!!!!
Stary 2012-01-31, 11:39   #6019
Wiola33
Raczkowanie

Kamiluwa trzymam kciuki!
Pisałaś wcześniej, że też masz maluszka w domu, więc z niecierpliwością będę czekała na Twoją relację jak sobie radzisz po z opieką.

Ja w końcu odzyskałam swojego laptopa z naprawy, to mam teraz dużo stron do przeczytania
Stary 2012-01-31, 11:50   #6020
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Kamiluwa, aginga, to już jutro . Super
Wiecie co, ja nadal nie zadzwoniłam do Pani Doktor . Nie dlatego, że nie mogłam się dodzwonić, ale dlatego, że w ogóle nie próbowałam.
Nie wiem, czy Wam pisałam, ale ja ogólnie mam baaardzo porypaną naturę. 150 razy zmieniam zdanie, zanim podejmę jakąś decyzję.

Dziewczynki, które robiły u dr Skwiercz, możecie mi napisać, jak długo czekałyście na konsultacje, czy pani dr przyjmuje również w soboty, ile razy musiałyście do niej jeździć przed i po operacji? Zanim zadzwonię muszę sobie jakoś rozplanować te wizyty. Może jeszcze o czymś nie wiem...
Anika wiem co czujesz. Ja mam tak samo. Zastanawiam się, waham odkładam, to nawet ma nazwę w psychologii http://pl.wikipedia.org/wiki/Prokrastynacja zerknij... Ja boję się podejmować decyzji - strach przed złym wyborem

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
anika 75 hej!!!

nie stresuj sie tak! telefon do reki i dzwon! Wszystkie sie balysmy i mialysmy stresa o rozmiar. i zobacz?? teraz mysle, ze nie ma wsrod nas ani jednej ktora zaluje, ze zdecydowala sie na zabieg!
U mnie po op radosc , ze wreszcie bede miala sensowne piersi byla 76158758581 razy wieksza niz bol!!!!
i gwarantuje Ci, ze jakbym miala decydowac sie raz jeszcze na zabieg- na pewno zrobilabym to!!!!
a ludzie zawsze znajda powod, zeby obrobic tylek! szczegolnie kobity. jak nie to to tamto! Przestan sie przejmowac i zacznij spelniac marzenia! szkoda czasu na stresy! no juz- DZWON!!!!
Mądre i przydatne słowa, dla mnie też
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 12:48   #6021
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa - 01.02 - JUTRO
aginga 01.02 - JUTRO
Gipsy 02.02 - 3
siwa124 07.02 - 8
felena26 13.02 - 14
Klaudeczka2010 20.02 - 21
tonia87 20.02 - 21
Wiola33 22.02 - 23
mune 05.03 - 35
IsaDorra 07.03 - 37
sherry.b 26.04 - 85
ania1919 27.04 - 86
kicia_nh 11.07 - 161
Olivkaa200 12.07 - 162

Witam
Po wczorajszych baletch głowka boli niesamowicieDziewczyny powodzenia jutro!

Edytowane przez Olivkaa200
Czas edycji: 2012-01-31 o 13:45
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 13:03   #6022
anika75
Zadomowienie

Wpadam na chwilkę i zaraz uciekam, bo u mnie dziś kolęda.

Martka, zadzwonię na pewno, nie po to tyle łez wylałam przez te swoje krzywusy, żeby teraz zrezygnować. Tylko muszę psychicznie się nastawić, że to już bliżej niż dalej .
Operacja przy pomyślnych wiatrach byłaby w sierpniu 2012 lub dopiero w styczniu 2013. Mam więc trochę czasu na obmyślenie strategii.
Wymyśliłam sobie, że kupię jakiś "ogromny" stanik, wypcham go i będę przyzwyczajać ludzi do moich cycorków. Tylko nie wiem, jak to latem rozegrać. Mamy jezioro i taką fajną plażę, na której cała wioska latem tyłki wygrzewa. Macie jakiś patent na coś z niczego, czyli jak wyczarować wielkie cycki z moich bidulek? A za rok już wyjdę ze swoimi, cudownymi, Skwierczowymi...:lo ve:

Aginga, nie wiedziałam, że na to jest "termin"
Stary 2012-01-31, 13:07   #6023
Agatau88
Zakorzenienie

Hej Kochane Pieknotki Laseczki i Kochane Siostry Wizażowe

Normalnie wycałowuje Was za wszystkie czasy, mocno i w ogóle
Miałam mase zaliczen egzaminów, ale juz jestem, bede teraz z Wami czesciej.
Póki co nie udało mi sie wszystkiego nadrobic.

Ale musze napisac ze przeczytałam ze gwen i horo narzekaja ze jedna piers ucieka na bok i w dol...i ja tak mam
Juz nawet zdjecia do dra słałam.
Mam identycznie jak gwen zaznaczyla w albumie identycznie, jeden taki okragly od srodka a drugi ucieka na bok.
Nie wiem co to za diabeł ze tak jest. Jeden cycek jest okragły, jakby wlasnie "krawedź koła" taki zaokraglony od mostka a drugi płaski od mostka i ucieka na bok i w dol.
No szlag by to ***.
Z tym sie nic nie zrobi chyba...
Bo cos się da?

Ja strój VS zamowilam jakis czas temu, mam majtki S i góre L i jest ok. Z Mki beda Wam sie cycki wylewały bokiem.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-01-31 o 13:09
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 13:54   #6024
Gipsy
Raczkowanie

Ise - nie ma się czym stresować, pomyśl, że to pierwszy krok do spełnienia marzeń

jooasi - podziwiam za odwagę, ja od dawna myślę o tatuażu ale jakoś się nie mogę zebrać. Zawsze tak mam z 'decyzjami na całe życie', aż cud, że się na operację zdecydowałam!

anika75 - współczuję tej małomiasteczkowej mentalności sąsiadów... Proponuję byś przy jakichś dogodnych ku temu okazjach, wspomniała koleżankom, że masz problemy hormonalne i masz przepisane przez lekarza specjalne plastry by je uregulować. Będziesz mogła, chociaż częściowo, zwalić na nie 'winę' za wzrost piersi

Ja też zaczynam się stresować, nie tyle bólem czy narkozą ale tym, że efekt mnie nie zadowoli : ( Boję się, że nawet miseczka B mi z tego nie wyjdzie i że mimo to, będzie widać i czuć w dotyku, że są sztuczne. Ale jak to doktorek powiedział: 'gorzej nie będzie'...
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 14:05   #6025
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

O kurcze trzymam kciuki za tatoo

Osz Ty jedna, wzielabys anatomki? Powaznie?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
anika 75 hej!!!

Tak patrze w Twoj album i po:
1-jeste piekna
po 2-wyjsciowka jak moja, nie chcę Cie obrazic ale zobacz w moj album, masz podobne odczucie?
Sutki szeroko, jeden na bok, drugi w dol, krzywusy i jeszcze plackowate
Po 3-teraz cyca masz i to jakiego szczeka opada Duze i fajne
I po 4-mamy rozmiarowo chyba podobne bo Ty jestes chudzina mimo ze implant całkiem inny
Ty nawet masz wieksze
Stary 2012-01-31, 14:15   #6026
korinka
BAN stały

kamiluwa - trzymaj się mocno! będę mocno trzymać kciuki za Twoją operację
anika - sposób z jakimiś tabletkami hormonalnymi to dobre rozwiązanie. Ale przede wszystkim powinnaś uzbroić się w obojętność w stosunku do komentarzy, które mogą paść No a jak nie jakaś wersja hormonalna to chyba jakiś mega push up.....
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 15:02   #6027
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
O kurcze trzymam kciuki za tatoo

Osz Ty jedna, wzielabys anatomki? Powaznie?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Tak patrze w Twoj album i po:
1-jeste piekna
po 2-wyjsciowka jak moja, nie chcę Cie obrazic ale zobacz w moj album, masz podobne odczucie?
Sutki szeroko, jeden na bok, drugi w dol, krzywusy i jeszcze plackowate
Po 3-teraz cyca masz i to jakiego szczeka opada Duze i fajne
I po 4-mamy rozmiarowo chyba podobne bo Ty jestes chudzina mimo ze implant całkiem inny
Ty nawet masz wieksze
hej hej hej!!!

po pierwsze dzieki, ujawnilam twarz, zebyscie do cyckow nie gadaly ;P
Mialam dokladnie takie same uczucia patrzac na Twoja wyjsciowke! serio! na boki nam panienki uciekaja! Tylko, ze Twoje byly wieksze od samego poczatku! a ile Ty masz pod biustem? bo mi sie wydaje, ze Ty szczuplejsza w "klacie" jestes!

no i oczywiscie, ze teraz po TWOJE PIERSI sa wieksze! mysle, ze nie ma co porownywac moich 350 z Twoimi 525! Masz super rozmiarek!!!
Stary 2012-01-31, 15:06   #6028
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej hej!!!

po pierwsze dzieki, ujawnilam twarz, zebyscie do cyckow nie gadaly ;P
Mialam dokladnie takie same uczucia patrzac na Twoja wyjsciowke! serio! na boki nam panienki uciekaja! Tylko, ze Twoje byly wieksze od samego poczatku! a ile Ty masz pod biustem? bo mi sie wydaje, ze Ty szczuplejsza w "klacie" jestes!

no i oczywiscie, ze teraz po TWOJE PIERSI sa wieksze! mysle, ze nie ma co porownywac moich 350 z Twoimi 525! Masz super rozmiarek!!!
Wyjsciowka identyczna! Moze moja wieksza, ale minimalnie.
I ja mam teraz jak gwen pisze, czytalas pewnie 2 posty wyzej, jedna piers zaokraglona druga na bok i na dol...tego sie chyba nie skoryguje...
No ale apropos wymiarów-ja jestem mały grubasek Smieje sie oczywiście ale jestem taka wlasnie nie chuda
165 cm, 58-59 kg. Raczej drobna, ale wage swoją mam.
Pod biustem mam ok 70 cm tak na ciasno, staniki noszę teraz 65.
Na mniej ciasno pewnie coś ok 70-parę cm.
A co do piersi kłócic sie nie bede, ale zapytaj Dziewczyn - Twoje wydają się narawde duze. I nie liczy sie rozmiar a efekt wizualny.
Stary 2012-01-31, 15:19   #6029
martkka sz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Wyjsciowka identyczna! Moze moja wieksza, ale minimalnie.
I ja mam teraz jak gwen pisze, czytalas pewnie 2 posty wyzej, jedna piers zaokraglona druga na bok i na dol...tego sie chyba nie skoryguje...
No ale apropos wymiarów-ja jestem mały grubasek Smieje sie oczywiście ale jestem taka wlasnie nie chuda
165 cm, 58-59 kg. Raczej drobna, ale wage swoją mam.
Pod biustem mam ok 70 cm tak na ciasno, staniki noszę teraz 65.
Na mniej ciasno pewnie coś ok 70-parę cm.
A co do piersi kłócic sie nie bede, ale zapytaj Dziewczyn - Twoje wydają się narawde duze. I nie liczy sie rozmiar a efekt wizualny.
zaden tam GRUBASEK, prosze mi tutaj publicznie takich ☠☠☠☠☠☠☠ na forum nie wypisywac !
mysle, ze skoro ten problem z zaokragleniem piersi maja tez inne dziewczyny -to moze byc kwestia czasu. ale zawca to ja nie jestem.
a to , za mamy piersiatka na boki- to raczej tak juz zostanie.czy male czy duze -taki juz ich "urok". mnie to akurat ,nie przeszkadza...
Tak jak myslalam -ja jestem szersza w klacie .mam 77. ale jestem tez wyzsza.Wiec chyba rzeczywiscie, wyjsciowka podobna.
Stary 2012-01-31, 15:21   #6030
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
zaden tam GRUBASEK, prosze mi tutaj publicznie takich ☠☠☠☠☠☠☠ na forum nie wypisywac !
mysle, ze skoro ten problem z zaokragleniem piersi maja tez inne dziewczyny -to moze byc kwestia czasu. ale zawca to ja nie jestem.
a to , za mamy piersiatka na boki- to raczej tak juz zostanie.czy male czy duze -taki juz ich "urok". mnie to akurat ,nie przeszkadza...
Tak jak myslalam -ja jestem szersza w klacie .mam 77. ale jestem tez wyzsza.Wiec chyba rzeczywiscie, wyjsciowka podobna.
Wlasnie nie wiem co one tak sie ukladaja, inne są od siebie, rozne.
Może mam w jednej tkankę słabszą
Sama nie wiem.
Wyjsciowka podobna bo Ty jestes wyzsza i dlatego masz wiecej w klacie. Poki co Twoje piersi mimo ze swieze sliczne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości