|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Przecież każdy ma marzenia,
są moje, są tylko tylko moje... z piosenki Fenomen-marzenia (fr. piosenki również w moim podpisie ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6002 |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
![]() Jeżeli macie jakieś opisy z aniołami w roli głównej bardzo bym prosiła o podzielenie się nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6003 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A macie coś jeszcze w tym stylu? Poprosze.
![]() ![]() |
![]() |
#6004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6005 |
Zakorzenienie
|
#6006 |
Raczkowanie
|
" ... aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz... "
![]() |
#6007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O kurczak mały ![]() ![]() A ja sobie tak mysle..ze kazda z nas daje tu śliczne opisy ![]() ![]() ![]() ** powinno być nielegalnym ranienie kobiecego serca ** chciec, potrzebowac, czekac dla ciebie aby uzasadnic moja milosc ** Czar prysł a tak bardzo cię kochałam ** Byłeś dla mnie lekcją, której musiałam się nauczyć A ja fortecą, którą musiałeś spalić ** zwykłam używać życia W niewyraźnych marzeniach I zwykłam używać wiary W piękne zdjęcia, Które były wokół mnie ** Słowa - tną niczym nóż tną moje życie nie chcę słyszeć twych słów ** Tylko jeden pocałunek na moich ustach Był wszystkim, przypieczętował przyszłość ** W świecie pełnym obcych Jesteś jedynym, którego znam... ** Moje dni bez ciebie nie mają nocy Moje dni bez ciebie są jak niebo Bez srebrnych księżyców I śladu słońca ** Tysiac lat nie pozwoli mi Wyrzucic i zapomniec Cie **Listy ktore pisalam I nigdy nie wyslalam ...Poniewaz nie chcesz nic o mnie wiedziec ** Poproszę niebiosa tylko o to, Bym mogła żyć w twoich oczach
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6008 |
Zadomowienie
|
Uzbierała z własnych łez siły, nie łudziła się lecz cichutko wierzyła w miłość…
Piękne!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#6009 | |
żona
|
Izabell dawno Cie tu nie widzialam
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6010 |
Raczkowanie
|
Oj dawno mnie tu nie było trzeba nadrobić straty..
![]() mUzA Na mAxA I SpRzątAmY, a sąsIaDóW W DuPiE MaMy !! "Życie jest ograniczone, ale miłość niewyczerpana..." ![]() ![]() ![]() Obok jestes wciaz i nie ma Cie,nie potrafisz wprost nie kochac mnie! ![]() ech..nienawidze wiatru..dach zerwany.. ! >> JeDnA MiŁoŚć....JeDeN KlUB...ŁóDzKi WiDzEw...WIDZEW ŁÓDŹ <<! Jesteśmy tym, czego nie widzimy Tracimy wszystko, kiedy marzymy ![]() ![]() ... w MeXykU bĘDe kIedYś tAM .... "lot motyla w Chianach moze spowodowac miesiac pozniej huragan w NY" sprzedam princesse mało uzywana numer kontaktowy 999 "Amor przybiera postac dreczyciela kazac mi kochac nieprzyjaciela" Zamyskam Oczy By Snic A W Tym Snie Przy Tobie Byc!Zzzzz spiulkam ![]() ..::Może gdybyś był... Był, po prostu był::... I'm standing on a bridge, I'm waiting in the dark... moje życie to idealny cmentarz upadłych nadziei ... zalamka;( NiE dOcEnIaMy TeGo Co PoSiAdAmY dOpÓkI tEgO nIe StRaCiMy... ![]() Daj mi znak...Jeden gest...Kochaj mocno...Wiem, że chcesz...!!! kom ![]() Pozwól mi Boże nie tęsknić do tego, co być już nie może... ![]() Jest we mnie pasja i jest zudzenie,jest usmiech i zle spojrzenie;( And suffer death ten thousand times... Black is colour <3
![]() |
#6011 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6012 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6013 |
Raczkowanie
|
nio dawno mnie nie bylo... problemy z kompem
![]() ![]()
![]() |
#6014 |
Raczkowanie
|
Kochane, a macie coś do sytuacji ; dwóch panów się o mnie stara [powoli za bardzo...], a ja chce i tak innego, tego 'trzeciego' który jest bardzo cięzki do "zdobycia"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6015 |
Rozeznanie
|
Może na jednym źdźble trawy dostrzeżesz kroplę rosy inną niż wszystkie-to ja
żeby zawsze mieć przy sobie czyjeś ramiona... Fata viam invenient...(przeznaczeni e znajdzie drogę) najważniejsze jest,by gdzieś istniało to czym się kiedyś żyło... I że żadne serce nie cierpiało nigdy,gdy sięgało po swoje marzenia...
#6016 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6017 |
Zadomowienie
|
Absolutnie ze wszystkiego ![]() ![]() ** Obserwując kochanków trzymających się za ręce i śmiejących się myślę, o rzeczach, które kiedyś robiliśmy... ** Wspomnienia są wszystkim, w czym muszę trwać Smutki są przyjaciółmi, z którymi rozmawiam ** Nie jestem pewna czy rozumiem drogę którą mi dano ** Siedzę i mówię do Boga a on tylko śmieje się z moich planów ** Lubię wspominać chwile, których nigdy nie przeżyłam ** Kiedy wspomnę tamte czasy i marzenia o których zapomnieliśmy Będę szczęśliwa ponieważ miałam okazję mieć Cię w moim życiu ** Nie ma nic na tym świecie czego bym nie spróbowała Żadnej granicy, której bym nie przekroczyła by sprawić byś był mój ** Gdybym mogła zaznać twojego pocałunku Nie byłoby słodszego daru Jaki niebiosa mogłyby zaoferować ** Poszłabym i uwięziła księżyc Oto co bym zrobiła tylko po to by usłyszeć jak mówisz, że mnie kochasz ** Czuję magię płynącą w powietrzu to... Bycie z tobą wprowadza mnie w taki stan ** uratowałeś moje sny ** Każda niekończąca się noc Ma świtający dzień ** jesteś moją ulubioną pomyłką ** okłamuj mnie obiecuję że uwierzę okłamuj mnie ale prosze nie odchodź ** Mamy wybór- objąć prowadzenie lub podążać za kimś ** Dałam Ci cały świat...choć nie byles tego wart
![]() ![]() |
![]() |
#6018 |
Wtajemniczenie
|
Lubię wspominać chwile, których nigdy nie przeżyłam
Boskiiii |
![]() ![]() |
![]() |
#6019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6020 |
Wtajemniczenie
|
nie lubię szczerze takich opisow ,, kochalam a ty nie ble ble ble " bez sensu sa .. pogrązaja nas a nie sa romantyczne ...choc niektore ..;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#6021 |
Zakorzenienie
|
teraz mam:
...oto tak się rodzi nienawiść... w kolejce czekaja: ...byłes zbiorem kłamstw,talią fałszywych kart... i ...nietoperze,szczury i robaki między nimi TY... ...skierowane do mojego eks ktory zostawil mnie wczoraj ;(
![]() |
#6022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sprowadziłabym gwiazdy na dół,byle tylko znalezc się w Twoich ramionach Pozwol,ze nauczę Cię jednej tylko rzeczy - miłości nie mozna odrzucić... Moze takie? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#6023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jednak...facet to świnia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#6025 |
Zakorzenienie
|
Karmiła mnie opowieściami o idealnej miłości, a wiara w ideały to ciężkie kalectwo.
Mózg nie jest siedliskiem duszy trudno wypowiedzieć smutek, uwięziony w tym stanie znieczulenia zgubić czy przyszyć? Innośc drażni jednakowość "zaraz zwracam" niewygodna jestem po co być szczerą? no po co? nie chce być szczerą .... Grunt to Bunt nastrój: etyczno-moralny-co dalej Od którego punktu smutek ma sens, a radość ma swój powód?? tęsknię.. nieważne, prawda? licz na siebie i patrz kto liczy na ciebie niemoralnie nienormalna Ważny efekt a nie intencje://
#6026 |
Raczkowanie
|
coś ode mnie
![]() - i znów stanie przed Tobą z kwiatami kłamiąc w żywe oczy, że był z kolegami - Miłość ma coś wspólnego z odnajdywaniem swojej tajemnicy w kimś - ten czas gdy wszystko jest łatwiejsze… czas który nazywamy szczęściem - Ala ma kota, a kot ma Ale… Ala go kocha, a kot jej wcale - Nie ma drogi do szczęścia. To droga jest szczęściem… - Była jedną z tych kobiet, dla których warto jest stawiać świątynie - Zawsze wierz, że miłość się odnajdzie - Mały żuczek płonie na stosie Wielkiej Nadziei na lepsze jutro… - Chciałabym ufać Ci tak, by w Twoich rękach zostawić mój świat ... - Miłość umiera tam gdzie anioł śmierci rozkłada swe skrzydła - Ufając sobie wzajemnie mamy poczucie pewności, że nie zwariujemy. - Stałaś wśród śmiechów i szyderstw wylewu… jak anioł smutku i archanioł gniewu - Miłość wyśniona, z zazdrości kochanka i z tęsknoty kona… - Zakochana dziewczyna uśmiecha się do kwiatów na ulicy… - Otwórz szerzej drzwi swego serca...i zaufaj mi
![]() |
#6027 | |||||
Wtajemniczenie
|
DOBRE!
![]() .... ![]() ![]() ![]() ale ja zagladam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
..... . Cytat:
![]()
![]() |
#6028 |
Miuoshowa
|
When God created man... she was only kidding!
![]()
#6029 |
Raczkowanie
|
Hey
![]() ![]() Zgasiłam słoneczko na gg, bo za dużo pradu żre ![]() Słyszałem że się Pani puszcza.......Kampinowska podoba A Ja jestem Marakuja i kawał ze mnie ............. Dobrego owocu!!! To smieszne ze musi byc smiesznie wtedy kiedy mi nie jest smiesznie:P Opis Opisujący Opisowość Opisowości Opisanego Opisu =]]] Masz morde jak moja babcia co aparatem prostowała kapcia Będe... Jak... Będe.. a jak mnie nie bedzie to wasz problem Dałabym opis,ale wypisał mi się długopis ![]() Bawiła się Krysia klockami. Mama przyszła i spuściła wodę ![]() ![]() Muminki Cię śledzą, zabiją i zjedzą! Mumiiiiiiiiiiiiinki!!! Ten opis jest zaduży żeby Windows mógł go zobaczyć, Sciągnij linuxa. Napewno stracisz dla mnie głowe, kiedy ubiore sandały nowe! teraz coś smutnego: "moje zycie jest cmentarzem dla umarlych nadzieii" MaM dOłA i NiKt Mu Nie PoDoŁa ![]() "kazdy z nas nosi w sobie czastke straconego zycia" I'm sorry , i can't be..... perfect Zycie to jedyna przeszkoda która dzieli mnie od Boga... ![]() Miłosne: Co się dzieje? co się stało? moje serce oszalało!!! ...SeRcE To cZąStKa cZłOwIeKa , kTóRa...tĘsKnI...kOcHa... cZeKa... ![]() ![]() Dajesz mi milość...dajesz mi siebie...ja naprwade kocham Ciebie ![]() kochac kogoś a potem stracic, to jak kupic szczęscie a łzami zapłacic Kiedy Mówisz "Kocham Cię..." Mów To Szczerze... I z listy: WsPoMnIeNiA sĄ nAjGoRsZe Bo PoWrAcAjĄ kAżDeGo WiEcZoRu... Weekend przez duże W .... ![]() Aby do ludzia tulił sie ludź to ludź do ludzia musi coś czuć ![]() Kocham Cię! Przeczytałeś? Już wiesz,że to o Tobie? "Give me a kiss goodnight and everything will be alright..." ![]() ![]() _______________________ Możliwe że część jest od Was :P mam nadzieje ze mnie nie zabijecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.