![]() |
#5911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
no wlasnie nie wiedziałam, komu ukradłam ten opis
![]() ![]()
![]() |
#5912 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzieki Rulka! ![]() ![]()
![]() |
#5913 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#5914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#5915 |
Zakorzenienie
|
oto co ja wynalazłam
![]() Jesteśmy z tego samego materiału, co nasze sny. Mierzy się ponad cel, aby trafić do celu. Pieniądz może być dobrym sługą,ale jest bardzo złym panem. Gdy nie można zawrócić, trzeba iść naprzód Trudno jest iść przez życie wieloma drogami z listy: czemu wszystko jest takie czarne?brak nastroju :/ no comment system eliminacji studenta jjuz aktywny nie wiesz jakie to uczucie toczyć walke o przegrane sprawy konieczność istnienia jest trudna do zniesienia |
![]() ![]() |
![]() |
#5916 |
Raczkowanie
|
to ja też coś dodam :
1.To co nas łączyło to to że oboje byliśmy w Tobie zakochani 2.Dobrze ze głupota nie boli bo niektórzy cierpieli by w mękach 3.Wiem. . że to nic nie pomoże, ale gorzej być nie może. 4.Znalazłam księcia z bajki...ale to życie niestety bajką nie jest 5. Nie, nie jestem aniołem-stałam tylko kiedyś u nieba bram.
#5917 |
Raczkowanie
|
I nagle zaświeciło słońce...
I znowu te motylki ![]()
![]() |
#5918 |
Rozeznanie
|
W jednym spojrzeniu może być więcej uczucia niż w tysiącu słów...
![]() W każdy dzień potykam się , by znów wstać i nabrać pokory Coś nam ucieka, coś nas omija... Mądry szukał mądrości. Głupi ją znalazł, ale nie wiedział, że to ona trochę życiowych mądrości z listy ![]() dance macabre-sobota na dyskotece ![]() jestes demo czy pełna wersja sprawdz głupota.pl ![]() Co sie polepszy, to i sie spieprzy.... ![]() Bardzo mały człowiek może rzucać bardzo duży cień. ![]() Szczęścia szuka się na jawie..znajduje się na ogół we śnie..
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5919 |
Zadomowienie
|
Różniste
![]() Po co marzyć gdy marzenie zabija życie ? No, don't wanna be the only one you know I wanna be the place you call home God I wish you could see me now You'd pick me up and you'd sort me out Oh baby dont you know I suffer? Oh baby can you hear me moan? a gdyby takte wszystkie czarno-białe sny pokolorować.. Po co śnić gdy sen nigdy nie ziści się? Po co pamiętać gdy nigdy nie starczy czasu by zapomnieć ? Bywałam cieniem uschłych drzew.Dziś – jestem z Tobą Tak wielka bliskość Twa i bicia serca Twego rytm. WtulonA w bezmiar Ciebie nothing can take away these blues It's been so lonely without you here Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did I go wrong ? You set my soul alight I don't know your face no more or feel your touch that I adore Morning comes and you don't want to know me anymore Jeszcze jeden, który wie czego ja od życia chce ... And I'll be yours until the sun no longer shines I'm gonna stay right here by your side,Do my best to keep you satisfied Yours until the rivers all run dry
#5920 |
Zadomowienie
|
Do it 2 nite
moj dzisiejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5921 |
Rozeznanie
|
Mówisz,że na wszystko jest w życiu czas,upadki i wzloty...
Czuję,że choć różni się dziś twój świat,coś jednak nas łączy... Dlaczego nie wierzyć mam,że teraz będzie lżej tak jak chcę Mój obecny: Wtulę twarz i zamknę oczy...nie ucieknę stąd...=) Z listy: Boże chroń mnie od przyjaciół bo z wrogami sobie poradzę... Młodość uśmiecha się bez powodu =) W moim życiu dzięki sile prawdy podbiłam wszechświat 4 ściany,pusty pokój,wewnątrz serca samotność...
#5922 |
Zakorzenienie
|
Płonie świat..jak wielki zawrót głowy..
Trudny wybór, moja miła..tylko serce drogę zna .. Miłość nie zna kompromisu..Póki trwa... Motyl wiosenny przeleciał - o! siadł! już nurza się w kropli rosy.. Puste mieszkanie, ściana przy ścianie .. Zepsułam wszystko co miało przyszłość w sekundach kilku bez wysiłku.. Od smaku taniej szminki tej mdli mnie już.. Pęczek rurek plastikowych coś pompuje mi do głowy .. On ją zobaczył i wiedział, że to coś znaczy.. A ona go miała, gdy rzęsą mu pomachała ..
#5923 |
Zadomowienie
|
ile razy upadne zanim zaczne latac
ile pustych slow wypowiem zanim zrozumie czy jest sens kiedy kazdy krok przestanie sprawiac bol kiedy wkoncu zrzuce maske i przestane grac |
![]() ![]() |
![]() |
#5924 |
Rozeznanie
|
Co przyniesie każda nowa chwila...nasza miłość żeby się spełniła?
Kochaj mnie...patrz jak się bawię.Wezmę Cię i znów zostawię ![]()
#5925 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie genialny
![]() a pudziesz ty! dobre wino uwesela serce człowieka moge byc pierwsza lub ostatnia, ale nigdy jedną z wielu kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich
#5926 |
Konto usunięte
|
Led by the crowd you have lost your way
days full of shadows have come there will be the rainbow after storm Now you have to take control and choose the path you will tread This is the only way follow your heart Don't miss the right time, don't look behind dive in your visions and dreams |
![]() ![]() |
![]() |
#5927 |
Raczkowanie
|
- Szklanka jest w połowie pełna.
- Niech żyje hedonizm. - Czas i cierpliwość zmieniają morwowe liście w jedwabną szatę.
Edytowane przez Natalie of Green Gables Czas edycji: 2007-03-28 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#5928 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Opisy: Isn't he lovely? Ty mnie kochaj albo rzuć... Now I feel I'm on my road...Now I feel I can change the world Now I know I'm not alone ![]() ![]() Like when was together in that dream that could had been so right I'm feeling your touch on my face even while you're away I say I dream of place where I'll meet you once again One day we'll die Your love will stay As long as mine I feel fantastic, bombastic Ecstatically astounded ![]() Marc Darcy <3 Show me your love ;* Strangers in the night, two lonely people <3 ![]() Something in your eyes was so inviting ![]() Show me your desire... ![]()
![]() |
#5929 |
Raczkowanie
|
Może znacie jakieś opisy, opowiadania, wiersze o tym, że tak naprawdę bardzo mi zależy na kimś, tylko bardzo boję się spróbować. Bardzo boję się rozczarowania i sama nie wiem czego tak naprawdę chcę... Bardzo mi na tym zależy!!! Proszę pomóżcie!!!
![]() |
#5930 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście że nie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5932 |
żona
|
Z listy
![]() Bo czasem trzeba zamknąć oczy by zobaczyć to co niewidoczne.. W drogę bez drogowskazu w drogę po własny los!! Moje oczy sa oczami wariata kiedy spotykaja sie z Twoimi oczami.. CzaSeM oD NoRmy OdBiCia... AaJj.. RaDoŚĆ z ŻyCia =) Tu nie walczysz aby przegrać...i nie idzesz na kompromis! W tAńCu ChOdZi o To,By StAć SiĘ kImŚ,kIm ChCe SiĘ bYć w DaNeJ Chwili ![]() to co mi dajesz, upewnia mnie, że wszystko będzie dobrze... ![]() Uciec w światło, w którym wszystko jest jasne. . . "To Właśnie Bije Puls Ulicy Czujesz To, Każdy Ma W Sobie To Tło..." |
![]() ![]() |
![]() |
#5933 |
Raczkowanie
|
someday we'll know ..why the sky is blue..
"Nosił czarną koszulę, miał oczy pełne łez"... Jesteś autorem swojego życia, więc napisz piękną powieść... Jestem tutaj... Przytul mnie... I know you are looking at me ![]() 4 AM Forever... Żyli ze sobą, lecz całkiem obok... Powracam myśliami do naszych miejsc... W kolejnym życiu odnajdę Cię... Nie umiałaby uśmiechnąć się, byś zauważył ją wśród tylu innych...
![]() |
#5934 |
Zadomowienie
|
ba
![]() ![]() Jowisiu - Dawno Cię tu nie widzialam ![]() ** W biegu dni straciłam to...co najważniejsze jest ** Staje się silniejsza..nauczyłes mnie tego,gdy tak bardzo mnie raniłeś ** Na pierwszej stacji wysiadasz zaspana...A tam napis życie... ** Pewnych rzeczy się nie oczekuje...one po prostu przychodzą... ** W drogę bez drogowskazu.... w drogę po własny los!! ** Badz słoneczkiem,które muska ciepłem moją twarz ** Uważaj.....uważaj o czym marzysz bo marzenia się spełniają.... ** ..Gdzieś, gdzie sny a nie marzenia są rzeczywistością... ** Celuje w Księzyc!Nawet jesli nie trafie,będę wśród gwiazd ** Zmęczona noc, wymięta biel i słońce choć blade, tak pali mnie... ** te same sytuacje, tylko inne twarze >The same situations, Just different faces< ** Biegnę tak szybko...nie wiem jak zwolnić ** ukradłes moje myśli.. zniewoliłeś mi umysł.. **Nie pytam tyle pytań już padło ** W strugach deszczu,rozpływam się.Usta drżą,czuję lęk ** Wśród wielu wspomnień miej choć jedno o mnie .... ** Melancholijne miasto, w którym nigdy się nie uśmiechamy ** Czym smak truskawek i czereśni, bez tego kogoś kto jest obok? ** potrzeba jednej minuty żeby kogoś zauważyć a całego życia by zapomnieć ** Pozostaje w nas odwieczne nienasycenie... ** Ścieżki sumienia śniegiem usypane... ** gnije moja wytaplana w błocie nędzna dusza.. ** Zmywam po koleji palców Twych odciski.. ** Posiadam wiare w niemożliwą moc, potrafię jeśli chcę rozświetlić mrok... ** Na życia plamy mam Vanish ** pragnę tylko porozmawiać z Tobą czasem.pójśc nad rzekę i zachwycić się światem. ** Doganiam myśl spłoszoną Proszę, trochę wolniej Czas ucieka Chwile znalezione, los wygrany ... ne budzcie mnie ** Dam ci kwiatek różę czerwoną Możesz ją złamać Tak jak złamałeś mi serce Lecz serce było bezradne A różą poranisz swe ręce ** Czy wiesz, jak pachnie nadzieja?Pachnie jak ty i ja i jeszcze promyk słońca ** Zamykam oczy by znów zaistnieć by nie czuć bólu By zabić strach By przetrwać dzień kolejny dzień bez Ciebie ** Zachłysnęłam się dziś Tobą **
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#5935 |
Rozeznanie
|
'Kochaj tak,aby miłość Twa przetrwała jak zbiór najpiękniejszych bajek'
'Spróbuj mi dać coś,co krótko trwa...' 'Dlaczego więc my i ja,i Ty Nie chcemy odkryć kart'
#5936 |
Zakorzenienie
|
Im więcej uczuć wokół mnie tym mniej z nich rozumiem.
Nie ma szkoły z moim wykształceniem ![]() Jesteście tym czym jesteście, a ja jestem ponad to wszystko . . . Między marzeniami a rzeczywistością jest cholernie długa granica. Im fallen, Im fallen, Im fallen, Im fallen, Im fallen . . tyle.. na dzisiaj ![]()
#5937 |
Zadomowienie
|
Może kobieta udaje czasem orgazm, ale to mężczyźni są mistrzami udawaniu związku !
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uwielbiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5939 |
xxyy
|
gdybys byl a nie bywal.. raz na jakis czas, bylabym wreszcie czyjas..
#5940 |
Raczkowanie
|
pomimo ze jestesmy sami nie jestesmy samotni
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.