|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AKWARIUM - początki !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#6002 |
Zakorzenienie
|
ee Ivona jest tak samo stara jak ja a my staruchy mamy juz studia dawno za soba
![]() magrest nie martw sie na zapas, czasami metne oko u ryb jest oznaka zlych warunkow, nie musi od razu oznaczac choroby i jesli zapewni sie takiej rybie odpowiednie warunki to zmetnienie mija ja sie dzisiaj cos zle czuje, od rana boli mnie glowa i zimno mi caly czas brr zarzucialm juz tabletke i zaraz pakuje sie do wyrka, tylko kurcze jutro mam dzien podmian i mam nadzieje ze sie tym nie doprawie :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#6003 |
Konto usunięte
|
Magrest
![]() Wszystkiego najlepszego na urodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6004 |
Konto usunięte
|
Margrest wszystkiego naaaajlepszego, zdróweczka, szczęścia i duuuuużo miłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6005 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez dolaczam sie do zyczen - zdrowia, szczescia, duzo milosci, ciepla, radosci i spelnienia marzen
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6006 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6007 |
Zakorzenienie
|
dołączam się do życzeń
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6008 |
Wtajemniczenie
|
Magrest STO LAT STO LAT STO LAT
![]() ![]() Co do powodów mojego niepisania miałam ostry konflikt rodzinny ![]() Głupie, ja Wam dam zabalowanie po sylwestrze ![]() ![]() ![]() EDIT: NO TAK WSZYSCY ŚPIĄ NIE MA Z KIM POGADAĆ ![]()
Mój podwodny świat Edytowane przez Ivon.a Czas edycji: 2007-01-07 o 04:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#6009 |
Konto usunięte
|
Fajnie, że jesteś Ivon.o
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6010 |
Wtajemniczenie
|
Silva
![]() nie ma to jak nie spać z rańca ![]()
#6011 |
Zakorzenienie
|
Ivona no nareszcie
![]() ja w nocy dzis tez troche nie spalam, wieczorem po kolacji (chyba za szybko) robilam brzuszki i w efekcie w nocy bolal mnie brzuch :/ wczoraj robilam rybom podmiane i nie zgadniecie co robily w tym czasie? - otoz........ mialy tarlo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6012 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za życzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6013 |
Wtajemniczenie
|
magrest ja tazke przylaczam sie do zyczen, spoznionych co prawda ale szczerych
![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
#6014 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6015 |
Konto usunięte
|
Hallo
![]() ![]() Ivona no jesteś ![]() ![]() Ale zaraz uciekam- uroki szkoły ![]() Papapa ![]() ![]() EDIT: Ale pustki, no wiecie co ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-01-09 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#6016 |
Raczkowanie
|
KONIKI MORSKIE - miała któraś z was?
Miała któraś z was w domu konika morskiego? Ja własnie chciałabym hodować takie zwierzątko w domu , ale nie wiem ile może kosztować wogóle i czy nadaje się do domu? Są to piękne zwierzątka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6017 |
Wtajemniczenie
|
Nika jaki awatar no no, fajny.
![]() No więc tak opisuje co u mnie - robiłam przedwczoraj mix dla ryb, bo tamten się juz kończył, czyli krewetki, serca indycze, szpinak, czosnek, jabłko, zamiast banana marchewki, papryka itp. Dałam tej zelatyny, ale chyba za mało bo i i tak sie rozwala po akwarium. Rosliny po ostatniej tragedi związanej z wyrwaniem heternanthery - czyli z całkowitym wzruszeniem podłoża - rosna juz normalnie, a nie gina w oczach. Tylko co ja zrobie jak znów heternanthera zajmie mi całe akwarium ![]() ![]() Proporczykowce się mnożą na potęgę ![]() Dla osób które nie znają stronki, Kama pewnie znasz ![]() http://klub.chip.pl/akwaria/akk/index1.html Hehe, skoro juz mam tvn to czekam dziś na tego Kubę Wojewódzkiego Żeby zobaczyć jak to tam z tą Muchą wszystko wyszło (niecierpię jej zresztą i jakbym ją spotkała, to kiepsko by było ![]() ![]()
#6018 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bojownik
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6019 |
Zakorzenienie
|
Ivona ty się martwisz ze ci za bardzo roślinki rosną? ja mam na odwrót
rybki , wyleczone tylko nie wiem jak długo mam odczekać żeby w końcu oddac te szkolne zeby historia im sie nie powtórzyła ![]() zadna nie padła , nie licząc zjedzonych krewetek, ale one chyba z zemsty zostały pozarte bo w strachu przed chorobami przestałam dawac mrozone robaczki nie miałam pojęcia że można gotować dla rybek ![]()
#6020 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bojownik
Znam wiele historii o bojownikach; niektóre z nich żyją nawet dwa lata w kuli, a niektóre umierają po tygodniu w pięknych, dużych akwariach, idealnie dostosowanych do ich potrzeb. Nie mówimy jednak o wyjątkach od reguły, ale o generalnych zasadach opiekowania się bojownikami, a te są jasno określone i opowiada o nich w przybliżeniu m.in. Przechodząca
![]() Wszystkich zainteresowanych bojownikami zapraszam na świetne tematyczne forum: www.bojownik.pl I jeszcze jedno: małe dziecko też przeżyje dwa lata zamknięte np. w szafie, karmione od czasu do czasu, bez oświetlenia - tylko jakie to będzie życie?
#6022 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tez nie lubię Muchy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6023 |
Wtajemniczenie
|
Mama no bo najlepiej by było żeby rośliny dorastały do takiego momentu, kiedy są duże i wyglądają ładnie, a potem przestawały dalej rosnąc, bo jak rosna dalej wtedy trzeba je przycinać, wyrywać, zasadzać, więc wszystko zaczyna się od nowa
![]() Nika Twoj avatar jest taki artystyczny ![]() Silva no ogladalam tego wojewodzkiego, tymbardziej ze TZ mi powiedzal ze Kuba ponoc bardzo po niej pojechal ![]() ![]() ![]() ![]() Znowu mi sie literki poprzestawialy na klawiaturze ![]()
#6024 |
Konto usunięte
|
Jaki artystystyczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6025 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, ze Ania próbuje upodobnić się(nie z wyglądu) do Kuby. Tylko efekt tego jest delikatnie mówiąc-kiepski ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6026 |
Zakorzenienie
|
dałam pod rosliny jakieś duże kulki i wlewam zelazo
ja tam przeczytałam w tej kucharskie stronce ze glony nawet można chodować dla kosiarek ![]() ![]()
#6027 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6028 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#6029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tych glonów to akurat nie zauważyłam, ale jak ktoś pewnie wie jak je wyhodować, to pewnie wie też jak ich nie wyhodować ![]() A ryby to by się nie poparzyły takimi pokrzywami gdyby wrzucić im całego liścia? Hehe moje ryby to sa takie fajne że czasem mam ochotę je powyciągać z wody ![]()
![]() |
#6030 |
Zadomowienie
|
A mnie się wydaje, że Nika przegląda się w lusterku (artystycznie oczywiście) i strzela sobie fotkę w tym czasie (bez flesza). Zgadłam?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.