Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 201 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-10, 11:53   #6001
kitka14
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

HejSłuchajcie. odkryłam rewelacyjną stronkę,gdzie znajdują się wszyscy projektanci sukien ślubnych I możecie popatrzeć tez na ich kolekcje . Na pewno to was zainspiruje w trakcie szycia swoich wymarzonych sukien. Ja już zaczęlam przeglądać.Są super.Mam totalny mętlik już w głowie.I nie wiem już jaką mam szyć . No nic, miłego oglądanie.pozdrawiam. Oto link.

http://www.brides.com/fashion/dresses/gallery/landing
kitka14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 14:14   #6002
Madziarra7887
Raczkowanie

GG do Madziarra7887 Send a message via Skype™ to Madziarra7887

do mojego ślubu brakuje 6 miesiecy i 1 dzień a ja nadal nie mam sukni i nie moge sie na nic zdecydowac.Może ktoraś z Was mi pomoże?!!!!
Madziarra7887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 14:38   #6003
aurelia-aurita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziarra7887 Pokaż wiadomość
do mojego ślubu brakuje 6 miesiecy i 1 dzień a ja nadal nie mam sukni i nie moge sie na nic zdecydowac.Może ktoraś z Was mi pomoże?!!!!
nie stresuj się, na pewno znajdziesz coś dla siebie Mój ślub jest za 5miesięcy 3tygonie i 4 dni a ja dopiero raz przeszłam się po kilku salonach i tak naprawdę to nie mam zielonego pojęcia na co się zdecydować

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 14:43   #6004
aurelia-aurita
Raczkowanie

Madziarra7887 może podzielisz się z nami jak tam przygotowania?? gdzie ślubujecie, a gdzie się bawicie

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 14:52   #6005
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Niebieska lwico wysłałam pioseneczki. Mam nadzieję że doszły. Pozdrawiam pa
piosenki doleciały dziękuję ci bardzo nie wiem co bym bez was zrobiła.

Smarti sukienka jest przepiękna zwłaszcza gorset mi się podoba, nie jest taki gladki jak wszystkie. jednym słowem super
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 15:31   #6006
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marzena.j Pokaż wiadomość
hej dawno tu nie byłam bo niestety sesja mnie dopała i pisanie pracy.Poczytałam to co napisałyscie a by ło tego troche.Zauważyłam że mówicie o naukach.Ja jeszcze studiuje wiec mam troche czasu na nie ale moj narzeczony pracuje i czasami nawet w wekeend wiec był to dla nas problem ale znajoma poleciła nam nauki wekeendowe i sie na nie zapisalismy sobota i niedziela a potem jeszcze 1 raz indywidualnie sie przyjeżdża, kosztuje to 75 zł od osoby,prowadzi to małżeństwo.Tylko trzeba sie zapytać proboszcza swojego czy bedzie to akceptował bo podobno niektórzy stasznie wymyślają .To małżeństwo wszesniej robiło je na Staszica ale my np.jedziemy do świdnika.Znacie kogoś kto je robił u nich?pozdrawiam

Kiedy jedziecie na te nauki?
mila25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 16:54   #6007
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Właśnie wróciłam z wędrówki po sklepach. Przymierzyłam te które podobały mi się najbardziej i wstapiłam do Reginy. Wybór był tak trudny. W Margarett przymierzyłam jeszcze inną naprawdę piękną. Wybierałam, wybrzydzałam i WYBRAŁAM !!!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę....że mam to już z głowy!!! Ale co najlepsze nie wybrałam żadnej z tych co mówiłam do tej pory tylko.... nie uwierzycie TĄ ! W Reginie sukienka Agnes 1558 Może nie będę oryginalna bo chyba już 2 wizażanki mają taką samą ale naprawdę wyglądałam w niej naprawdę najlepiej. Poszłam przymierzyć taką co ma Tola bo bardzo mi się podobała, ale okazało się oprócz tego że jest piękna to chyba nie na mnie. Pani zaproponowała tą no i zmierzyłam.
Jolinek śliczna, te suknie z Reginy są super.wiesz może jak tam jest z wypożyczaniem? kosztuje to podobno połowę wartości sukienki ale chyba trzeba dużo wcześniej zamawiać?
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-10, 16:56   #6008
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez Smarti_ter Pokaż wiadomość
Także jak ktoś zainteresowany i chętny skomentowania to podajcie maila
ja też poproszę silvershine@poczta.fm
Stary 2007-02-10, 17:14   #6009
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Brunetka 2000 dziekuję za piosenki
Stary 2007-02-10, 18:53   #6010
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

hej, dziewczynki, ma dzisiaj dwa pytania
po pierwsze - co robicie z gratami, które normalnie nosicie ze sobą w torebce? rozumiem, że na przykład długopis i notes można sobie odpuścić , ale jakieś kosmetyki czy coś podobnego... organizujecie sobie białe torebki i obarczacie kogoś obowiązkiem opiekowania się tą torebką???

a drugie pytanko - ja niestety nie dałam rady przebrnąć przez cały wątek (dołączyłam gdzieś ok. 170 strony , i trochę starłam się przeczytać wcześniejsze....) - czy jest w Lublinie firma która zajmuje się dekorowaniem sali? pytam, bo być może nasza salę będzie trzeba udekorować na tyle, żę sobie możemy sami nie poradzić....

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 19:55   #6011
nicky_1981
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Smarti sukienka jest przepiękna, gratuluje wyboru!!! Z tego co czytałam wczesniej to masz zamiar ja szyc?? Według mojej opinii moja sukienka tez jest bardzo skromna, ale ja lubie proste rzeczy!!!Ruda po pierwsze jest salon balon, jest firma na Głębokiej www.studiodekoracji.pl i jest jeszcze jakaś firma w Jastkowie!!!! A co do tych bambetli, które nosze w torebce to pewnie upcham gdzies siostrze (zabiorę penie tylko puder, błyszczyk, komórke, chusteczki)!!! a poza tym widziałam na necie torebki do sukienek ślubnych!!!
Pozdrawiam
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-10, 20:03   #6012
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

no mnie dzisiaj sie właśnie rzuciły w oczy białe torebki - i tak mnie naszło, co ja z tym zrobię... komóra, cała masa kosmetyków, chusteczki, earto tez miec dokumenty (zwłaszcza w USC ) tylko, że te białe torebki to jakieś takie okropne..... brrrr no i wiem, że ja jej nigdy więcej nie użyję bo mi do niczego nie będzie pasowało....

Wojtusia
- dzięki za adres, a o salonie-balonie to ja już słyszałam (mieszkałam tam niedaleko), wiem, że wypożyczają sprzęt, ale nie wiedziałam, czy samy dekorują.....

Stary 2007-02-10, 20:20   #6013
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziarra7887 Pokaż wiadomość
Masz jeszcze czas na znaleznienie sukni. Do mojego slubu zostało 2 miesiące, a ja dopiero teraz się zdecydowałam

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Wojtusia - dzięki za adres, a o salonie-balonie to ja już słyszałam (mieszkałam tam niedaleko), wiem, że wypożyczają sprzęt, ale nie wiedziałam, czy samy dekorują.....
Dekorują, ale chyba do najtańszych nie należą

Jolinek, ja nie widziałam twojej sukni

Nie wiecie gdzie tanio kupić balony? W necie są, nawet niedrogie, bo ok 10 gr za balon, a w Lublinie wszędzie gdzie pytałam to po 20, 25 gr (takie metaliczne 10 calowe) A i dekorację na samochód gdzie dostać ( oprócz Salon Balon)
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 20:33   #6014
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Nie wiecie gdzie tanio kupić balony? W necie są, nawet niedrogie, bo ok 10 gr za balon, a w Lublinie wszędzie gdzie pytałam to po 20, 25 gr (takie metaliczne 10 calowe) A i dekorację na samochód gdzie dostać ( oprócz Salon Balon)
jeżeli chodzi o balony, to któraś z dziewczyn wcześniej pisała, że na elizówce najtaniej w lublinie....
a jeśli chodzi o dekorację na samochód - to wiem, że moja koleżanka zamawiała taka dekorację kwiatową na samochód w tej samej kwiaciarni co bukiety, swój i druhny

Stary 2007-02-10, 21:02   #6015
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
jeżeli chodzi o balony, to któraś z dziewczyn wcześniej pisała, że na elizówce najtaniej w lublinie....
a jeśli chodzi o dekorację na samochód - to wiem, że moja koleżanka zamawiała taka dekorację kwiatową na samochód w tej samej kwiaciarni co bukiety, swój i druhny
Byłam tam na giełdzie i balony tez było po 20-25 gr. Chyba zamówię przez internet, połowę taniej będzie.
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 21:25   #6016
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
Jolinek śliczna, te suknie z Reginy są super.wiesz może jak tam jest z wypożyczaniem? kosztuje to podobno połowę wartości sukienki ale chyba trzeba dużo wcześniej zamawiać?
Wiem że połowę wartości ale więcej ci nie powiem bo ja swoją kupywałam. Ale na pewno Frecia będzie wiedziała. Ona wypożyczała.

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Masz jeszcze czas na znaleznienie sukni. Do mojego slubu zostało 2 miesiące, a ja dopiero teraz się zdecydowałam
Dekorują, ale chyba do najtańszych nie należą

Jolinek, ja nie widziałam twojej sukni

Wojtusiu jak to nie widziałaś ? W takim razie załączam jeszcze raz Tylko moja jest bez trenu i jest biała.

Dziewczyny czekajcie na piosenki ja na pewno je wyślę. Na razie udało mi się wysłać do 3 czy 4 dziewczyn - a bardzo długo to trwa, ale na pewno o nikim nie zapomnę. Mam nadzieję że jak jutro wrócę z uczelni to się za to wezmę i dam radę wysłac pozostałym .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1558a.jpg (20,0 KB, 45 załadowań)

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 21:37   #6017
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
piosenki doleciały dziękuję ci bardzo nie wiem co bym bez was zrobiła.

Smarti sukienka jest przepiękna zwłaszcza gorset mi się podoba, nie jest taki gladki jak wszystkie. jednym słowem super
Smarti sukienka jest naprawdę bardzo piękna. Naprawdę nie musisz mieć żadnych wątpliwości. Jest bardzo elegancka. Super wybór!!!

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 22:04   #6018
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenkajalenka Pokaż wiadomość
taka chce uszyc tylko koronka bedzie z cyrkoniowym pyłkiem. czy pasuje do tej sukienki welon? a fryzura jaka?
Bardzo ładna sukieneczka, czy ona jest jednoczęściowa? Jezeli chodzi o fryzukrę to w zależniści od długości włosków, najlepiej poszukaj w http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66077 może coś ci wpadnie w oczko.

Ale dziewczyny się rozpisałyście
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 22:44   #6019
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez k&m Pokaż wiadomość
77 a Ty ?
olahola-on chodzil do Reja wiec chyba sie nie poznaliscie, chociaz to nigdy nie wiadomo )
k&m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 00:08   #6020
nicedream
Raczkowanie

Byliśmy na sobotnich naukach na Poczekajce i było całkiem ok. Na samym początku ksiądz powiedział, że: "skiepścił ostatnią naukę i że miał kaca moralnego przez cały tydzień". Odrazu mi się skojazylo z tym co mila25 napisała Co prawda trochę wszystko przeciągnął (wyszliśmy o 20.10) i na temat kilku rzeczy o których mówił polemizowałabym jako, że jestem biologiem... Ale żadnego odpytywania nie było, trochę pożartował. Ogólnie wszystko było w takim klimacie jak kiedyś. Ale gdybym miała wybierać to najlepsze nauki na jakich byłam, były w parafii św. Andrzeja Boboli.
Jutro się wybieramy na skupienie. Czas ciągle goni, trzeba protokół podpisać, dać na zapowiedzi. Gdyby nie praca byłoby łatwiej...
Miłych snów!

Edytowane przez nicedream
Czas edycji: 2007-02-11 o 11:34
nicedream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 07:16   #6021
Smarti_ter
Raczkowanie

GG do Smarti_ter Send a message via Skype™ to Smarti_ter

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Smarti sukienka jest przepiękna, gratuluje wyboru!!! Z tego co czytałam wczesniej to masz zamiar ja szyc?? Według mojej opinii moja sukienka tez jest bardzo skromna, ale ja lubie proste rzeczy!!!
Suknie jest z salonu lilea :) i to jest oryginał

Wahałam się jeszcze pomiędzy tymi na zdjeciach ale wybrałam tą co Wam niektórym z wizażanek
powysyłałam na maila

Ta z koronki była w kolorze nawet nie ecru to był taki siny wyglądałam jak hiszpanka ale stwierdziłam że jeszcze kiedys taką mogę uszyć i pójść na jakis bal ;) a ta druga była piekielnie ciężka ponieważ ten wzór był jakby nakładką na suknie i do tego zrobiony zciężkich nici kamieni różnych świecących i mysle ze 3 godzin w niej bym nie wytrzymala - i do tego dodatkowe 5kg bym ważyła :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg numer 2.jpg (21,3 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tacie sie w niej podobałam.jpg (23,7 KB, 77 załadowań)

05.05.2007 wymarzona pogoda i wspaniali goście

Smarti

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007050500100130.png
Smarti_ter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 08:40   #6022
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

Kilka dni mnie tu nie było i już 5 stronek zaległości :P. Przez tą pracę nie mogę nic załatwić ani na niczym się skupić, ale ważne ze wogóle jest Wczoraj latałam po Warszawce pooglądać suknie ślubne, już sama nie wiem na co się zdecydować-krawcowa dzwoni bo chce już zamówić materiały a ja mam mętlik w głowie Butów też nie bardzo było, widziałam fajne w sklepie Ryłko, białe, niski obcasik i z zaokrąglonym dzióbkiem ale nie było mojego rozmiaru...
Jeśli można to też chętnie zobaczę Wasze sukienki, więc poproszę na gabrysia53@wp.pl. No nic kończę, dziś jadę do innych galerii pooglądać buty, sukienki bo czas goni.... Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłej niedzieli
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 09:48   #6023
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Smarti równbiez chciałabym zobaczyć Twoją sukienkę - jesli możesz wyślij na miss.hot@poczta.fm

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 10:37   #6024
milly
Raczkowanie

Jolnek zazdroszczę Ci, że wkońcu masz tą jedyną

Ja byłam w sklepach w sobotę i teraz muszę wybrać spośród 4. Wkleję tylko te z Margarett, ponieważ dwie pozostałe są z Jacqueline i nie ma ich na stronie www. W Margarett od 1 marca ceny idą w górę, tak jak już Jolinek napisała, jeśli chodzi o porównanie sukienek Margarett z Jacqueline to mogę tylko powiedzieć to, że w J. mają piękne materiały a dbałość o szczególy jest godna pozazdroszczenia. Nie wiem jak się zdecydować, chyba będę losowała Wklejam 2 faworytki z Margarett (ta pierwsza na żywo wygląda o wiele ładniej, sama się zdziwiłam, bo tak naprawde nie miałam jej wcale mierzyc)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolekcja31.jpg (82,9 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja20.jpg (75,2 KB, 60 załadowań)
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 10:47   #6025
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
ja to dopiero będę miała zagwozdkę z fryzurą, moje najdłuższe włoski mają teraz może z 6 cm i wcale nie planuję zapuszczać.... hmmmm wręcz przeciwnie

Takie króciutkie?! A ja wciąż mam w głowie Twój piękny, grubaśny warkocz...
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 10:47   #6026
Smarti_ter
Raczkowanie

GG do Smarti_ter Send a message via Skype™ to Smarti_ter

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
Jolnek zazdroszczę Ci, że wkońcu masz tą jedyną

Nie wiem jak się zdecydować, chyba będę losowała Wklejam 2 faworytki z Margarett (ta pierwsza na żywo wygląda o wiele ładniej, sama się zdziwiłam, bo tak naprawde nie miałam jej wcale mierzyc)

Milly nie dziwie Ci sie że masz kłopot z wyborem, te dwie są tak samo ładne i bardzo do siebie podobne, obie mają z prawej strony podpiecie i obie mają (ja to nazywam) fartuch. W każdej z tych dwoch napewno Ci jest ładnie osobiscie podoba mi sie 2 pozdrawiam mocno

05.05.2007 wymarzona pogoda i wspaniali goście

Smarti

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007050500100130.png
Smarti_ter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 10:51   #6027
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
Ja byłam w sklepach w sobotę i teraz muszę wybrać spośród 4. Wkleję tylko te z Margarett, ponieważ dwie pozostałe są z Jacqueline i nie ma ich na stronie www. W Margarett od 1 marca ceny idą w górę, tak jak już Jolinek napisała, jeśli chodzi o porównanie sukienek Margarett z Jacqueline to mogę tylko powiedzieć to, że w J. mają piękne materiały a dbałość o szczególy jest godna pozazdroszczenia. Nie wiem jak się zdecydować, chyba będę losowała Wklejam 2 faworytki z Margarett (ta pierwsza na żywo wygląda o wiele ładniej, sama się zdziwiłam, bo tak naprawde nie miałam jej wcale mierzyc)
Milly, obie śliczne i bardzo podobne do siebie Więc wyboru musisz dokonać sama W Jacqueline rzeczywiście wykonanie jest lepsze, a jakie fasony tam wybrałaś? Podobne do tych wklejonych? Suknie białe, czy ecru? Pozdrawiam!
Stary 2007-02-11, 11:06   #6028
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez jagnabe Pokaż wiadomość
Takie króciutkie?! A ja wciąż mam w głowie Twój piękny, grubaśny warkocz...
no właśnie teraz TŻ ma długi, grubaśny warkocz a ja krótkie, co jakieś 1,5 miesiąca muszę je skracać, bo rosną jak wariaty, ale generalnie to jest trochę dłuższa wersja fryzury "na chłopaka" - i do tego rozjaśnione na blond

Stary 2007-02-11, 11:18   #6029
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

W ramach chwalipięctwa umieszczam zdjęcie mojej sukni (Demetrios 887)...
Mam nadzieję, że mi się uda

Ps. Ta na zdjęciu to nie ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg demetrios 887.jpg (12,4 KB, 68 załadowań)
Stary 2007-02-11, 11:37   #6030
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicedream Pokaż wiadomość
Byliśmy na sobotnich naukach na Poczekajce i było całkiem ok. Na samym początku ksiądz powiedział, że: "skiepścił ostatnią naukę i że miał kaca moralnego przez cały tydzień". Odrazu mi się skojazylo z tym co milly25 napisała Co prawda trochę wszystko przeciągnął (wyszliśmy o 20.10) i na temat kilku rzeczy o których mówił polemizowałabym jako, że jestem biologiem... Ale żadnego odpytywania nie było, trochę pożartował. Ogólnie wszystko było w takim klimacie jak kiedyś. Ale gdybym miała wybierać to najlepsze nauki na jakich byłam, były w parafii św. Andrzeja Boboli.
Jutro się wybieramy na skupienie. Czas ciągle goni, trzeba protokół podpisać, dać na zapowiedzi. Gdyby nie praca byłoby łatwiej...
Miłych snów!

Tak..rzeczywiscie bardzo dobrze to ujał... skiepścil.. tylko ze z moim szczesciem akurat ja przyszlam na ta naukę i byla to nasza pierwsza nauka.. Troche sie zrazilam...
mila25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości