|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#6182 |
Zakorzenienie
|
Trzeba było się zalogować do Klubu Avonu!
#6183 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6184 |
Zakorzenienie
|
Bo pewnie byłaś w strefie konsultantki, a trzeba było wejść jak zwykła śmiertelniczka, bez logowania się do strefy
![]()
#6185 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6186 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Spotkała mnie dziś niezła niespodzianka. Otóż dostałam nowy katalog06 w papierowej wersji (na którego przedwczoraj tak czekałyśmy) W COKu dawali jak sie zlozylo zamowienie
![]() moje wrażenia: TRUE GLOW jak dla mnie pachnie jak PASSION DANCE!!!!!!!!!!!!!!!1 TROPIKALNY zel senses za to pachnie jak Ajaks do mycia podłóg. Jak dla mnie jets to bardzo chemiczny zapach ale wiadomo-inaczej to pachnie na kartce a inaczej w rzeczywistości. Bardzo ładnie pachnie za to seria letnia Advanced Techniques (jak chyba wsyztskie rzeczy z AT ) no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6187 |
Zakorzenienie
|
Ale Ci dobrze mrowkomrowko
![]()
![]() |
#6188 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6189 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6190 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak ładnie sie zapowiadała buteleczka True Glow ![]() od wtorku testuję nowe kremy solutions i musze przyznać, że są w miarę dobre (dużo lepsze niż poprzednia ich wersja) błyszczyk z oferty internetowej - Iced Pink - tak jak piszą Avonki jest delikatny różowy - takie kolory właśnie lubię wzięłam też sobie błyszczyk Pink to Perfection z Arabian Glow w tubce - piękny zapach (chyba ze 4 lata temu też były błyszczyki z tej serii z kulkami o podobnym zapachu) - taki czekoladowo-kakaowy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6192 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Passion Dance, jedyny avonowski zapach, któremu jestem wierna
![]() ![]() ![]()
#6193 |
Zakorzenienie
|
Przez kilkanaście minut nie mogłam się dostać na forum. Pisało, że limit jest przekroczony.
Mam już wystawioną fakturę - nie przyjdzie mi krem Milk comfort z oferty internetowej. A szkoda. I alternatywny mam błyszczyk Glistening Peach. Tak więc jestem zadowolona ![]() Z oferty internetowej zamawiałam jeszcze: - 2 wody Magnolie - przyjdą - 2 sztyfty przeciwtrądzikowe - przyjdą.
#6194 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6195 |
Czekam na Ragnarok
|
Coś słabo działa to forum...
W każdym razie wróciłam już z COKu. We Wrocławiu niestety katalogów 06 nie ma i nikt nic takiego nie rozdaje. Bałam się tam wejść, bo dudniło całe biuro i cały rynek - puścili ten zespół "numa numa jej..." - bleeee... Ale pokonałam wstyd i weszłam. Dostałam za to próbki szamponu i naklejanego lakieru oraz przetestowałam wszystko co wpadło mi w oko. Niestety nie było lakieru i szminki Glass do testów ![]() A więc tak: Złociste cienie połyskujące - testowałam już wcześniej, ale było mało kolorów, a teraz większość ![]() Supertrwała szminka o intensywnym połysku - to jest dopiero trwałość!!! Nałożyłam szminkę na dłoń i nie mogłam jej zetrzeć, umyłam w domu ręce i dalej siedzi na mojej dłoni! Mistrz trwałości. Niestety kolory zbyt ciemne i intensywne. Testowałam najładniejszy, czyli Always Mocha. Jest totalnie inny niż w katalogu, daje odcień ładnego jasnego brązu. Bardzo ciekawy. Szminka pachnie dość dziwnie, ale nie nieprzyjemnie. Błyszczyki Promienne (nowość katalogu 05) - jak ktoś już wcześniej mówił, kolor Pink Pleasures jest identyczny jak przedstawiony w katalogu Honeysuckle (zmieszanie brzoskwinki z truskawką, ale jasne). Naturally Nude jest bardziej brązowy niż w katalogu, ale bardzo ładny. Frosty Shimmer jest totalnie bezbarwny, opakowanie białe. Violent Vibrance jest najbardziej podobny do zdjęcia w katalogu, mocny róż. Berry Bliss też wydaje mi się podobny do katalogowego. Najbardziej spodobał mi się Honeysuckle. Ma delikatny kolorek, jaśniejszy od tego w katalogu i w ogóle trochę inny. Jest prześliczny! Bardzo delikatny beżyk z brzoskwinią. Biorę na 1000%. Myślę jeszcze nad Pink Pleasures, bo też jest śliczny. W ogóle kolory im się udały. Błyszczyki mają masę drobinek i poprostu pięknie błyszczą. Tubki są mniejsze niż mi się wydawało. Prześliczne te błyszczyki i ładnie pachną, tak smakowicie ![]() Wąchałam również szampon z bananem i kokosem Naturals. Nie pachnie w ogóle tak jak w katalogu. Tam zapach był dla mnie paskudny, a na żywo mi się spodobał. Ładny, delikatny zapach banana. Smakowity. Jak ktoś lubi szampony Naturals to polecam. Dwufazowy żel do ciała SSS (różowy) śmierdzi niesamowicie chemią. Paskudztwo! W ogóle ma jakieś gigantyczne opakowanie, jestem na NIE. Pomyliłam regenerujący żel pod prysznic z peelingiem (sake i ryż, Planet Spa) z tropikalnym scrubem do ciała (tym wycofanym). Wyglądają identycznie i ten żel ma również masę drapiących drobinek, tak jak scrub. Następny kosmetyk, który mnie skusił... Ma bardzo delikatny zapach. Zobaczymy ![]() Galaretki Naturals. Myślałam, że żadna mi się nie spodoba z zapachu, ale się myliłam. Czereśnia jest bossssska!!! Pachnie tak smacznie... Cudeńko, polecam wszystkim! Jak guma Hubba Bubba ![]() Nowa seria Pro Wild dla mężczyzn - nic szczególnego, zapach taki "papierowy", w ogóle nie interesujący. Totalny banał, równie dobrze mogę wąchać papier toaletowy i wywoła to u mnie identyczny entuzjazm. Chciałam powąchać szampon z jabłkiem, ale niestety nie było. Za to dorwałam się do zapachu Far Away, który znam, ale musiałam ![]() ![]() Testowałam też mus brązujący do twarzy Island Glow. Wydaje się być wydajny, super ekstra konsystencja, taka milutka. Testowałam na dłoni - ładnie przyciemnił skórę, zawiera masę rozświetlających drobinek. Całkiem ciekawy efekt, ale ja niestety nie lubię drobinek na twarzy. Trwały tusz do rzęs Perfect Wear - jest jakiś taki wielki, gigantyczne opakowanie, wielka szczoteczka... Ale kształt ma normalny, taki jak w każdym przeciętnym tuszu. Wizualnie jest paskudny. Paletka cieni w kremie Color Trend - cudeńko ![]() ![]() Były te nowe podkłady Anew z pompką. Nie testowałam, więc mogę powiedzieć tylko, że mają estetyczne opakowanie ![]() ![]() Fajne atomizerki mają perfumetki 9ml - te cztery nowe. Bardzo ładne opakowania. Można się pokusić nawet dla atomizerka ![]() Był cynamonowo-jabłkowy płyn do kapieli, ale bałam się wąchać - cynamon bleeee!!! Szkoda, że nie było jeżynowego i lawendy, bo te mnie interesują. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6196 |
Zadomowienie
|
mam do Was prośbę: polećcie mi jakąś beżową - jasno brązową/złotawą szminkę. tylko bez brokatu. w grę wchodzi shine supreme (mam i lubię), glass reflections, my lip miracle, perfect wear. shine supreme lubię, bo jest taka lekka, trochę jak błyszczyk (moje uzależnienie, niestety) ale trwała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6197 |
Zakorzenienie
|
Fenris dzięki wielkie za opis
![]() ![]() ![]()
#6198 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6199 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6200 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Fenris za szczegółowe opisy
![]() Pewnie się skuszę na któryś promienny błyszczyk w K05 ![]()
Edytowane przez pAtiŚ Czas edycji: 2007-03-08 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#6201 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6202 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Pytałam tej babki z Allegro (co sprzedaje kosmetyki Avon z USA) o balsamy do ust. Ma wszystkie (mrożona kawa, cytrynowo-miodowa herbata, czekoladowo-kawowy i miętowa herbata) za 5,90zł i może je wystawić na życzenie. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#6203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale kusisz kobieto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6204 |
Zakorzenienie
|
Fenris, przez Ciebie mam na liście 05 galaretke czereśniową
![]() ![]() Taaaak, Fenris kusisz ![]() A macie może konturówkę do powiek CT kolorek silver? Jak tak to powiedźcie mi, czy go chociaż widać...
#6205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6207 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do kosmetykow z USA czesc z nich widzialm bedac w USA u kolezanek ![]() ![]()
![]() |
#6208 |
Wtajemniczenie
|
a mi nie chyba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6209 |
Wtajemniczenie
|
TRUTKA 23 !!!
![]() ![]() ![]() co do balsamu EXOTIC BEACHES ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6210 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Exotic Beaches to śmierdzi przepaskudnie dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.