|
|
#601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykra sprawa, ale czy na pewno to tylko kwestia menopauzy mamy ? Czy może sytuacja taka trwa już długo i nastąpił totalny rozkład Niewiele możesz poradzić, bo oni mieszlają w innym mieście a Ty tutaj,,, Jeśli rozmowa z nimi nie pomogła to co możesz jeszcze zrobić ? Nie wiadomo nawet co radzić, przecież to dorośli ludzie ...
|
|||
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ich życie, ale było nie było, to twoja rodzina a i tak się o nich martwisz, świadczy o tym chociażby to, że teraz piszesz o tym. Ale skoro nie chcesz z nimi o tym gadać ani słuchać, to co innego możesz zrobić?
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie namawiam do rozwodu absolutnie, zwłaszcza że w przypadku starszych ludzi to już nie jest takie łatwe...ale czasem nie ma innego wyjścia.
|
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak komunikacji to najgorsza bolączka. Poza tym takie niedbanie o związek latami w końcu daje o sobie znać, i jeśli nikt nic z tym nie robi, to później już tylko pozostaje warczenie na siebie i przysłowiowe "rzucanie do gardeł "
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:przyt ul:Przykre kiedy dwie osoby które kochasz nie mogą się między sobą porozumieć... Trudno zająć jakiekolwiek stanowisko, bo co by się nie zrobiło jest rozumiane jako stronniczość... Jednak czy chcemy czy nie problemy najbliższych zawsze wpływają na nasze samopoczucie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak sie zastanawiam - czy to jest menopauza, czy może ona nas nienawidzi? Cytat:
Nie wiem właśnie, wiem tlyko, że jak tak sie nasłucham, to potem mam juz z głowy cały dzień. Zobaczcie - myślę o tym od 8 rano. Moja wydajność w pracy jest dzisiaj zerowa ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem L_V Moja zachowywała się podobnie jak Twoja teraz, od jakichś dwóch lat spokorniała, złagodniała, wyciszyła się ....choć ma że tak powiem napady Ale u niej jest inaczej, bo jest sama, ojciec nie żyje od wielu lat więc zwyczajnie nie ma na codzień na kim się wyżywać i jest spokój ![]() L_V jeśli nienawidzi to nie Was..., ale niestety ojca A to odbija się na siostrze i Tobie ![]() Widziałam wiele takich rodzin, gdzie takie są relacje ![]() Ja sobie obiecałam, że moja rodzina, relacja z mężem nigdy taka nie będzie i zrobię wszystko aby się to udało. ..
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda ale jeśli masz dobre założenia i trzymasz się ich to większa szansa na powodzenie tego Poza tym my jesteśmy innym pokoleniem niż nasi rodzice, kiedyś były przeróżne powody do bycia razem, nie zawsze miłość była powodem ślubu a ja wierzę, że jak się naprawdę kogos kocha to człowiek się stara o wszystko podwójnie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#612 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mnie coś złapało, więc zostałam wyrzucona by nie zarażac matek z dzieckiem ![]() Cytat:
Z miła chęcią spędziłabym może święta w większym gronie, ale niestety brak środka komunikacji w postaci samochodu i 45 km róznicy odpada. Poza tym nasz psiaczekW zesłżym rokuż też mnie zapraszała, oczywiście,że nie zostawimy samego domu z psem na dwa dni Z naszym nowym psiaczkiem gorzej,bo śpi w domu.Pewnie znowu będzie obraza Bo po co co nam pies![]() Kiedyś mówiłam,ż enie możemy zostawić domu pustego nadługo, bo może ktoś okraśc. Na co do mnie z wywodem jak to ktoś może dom okraśc, tydzień później mieli włamanie OD tej pory wierzy w okradanie![]() Chyba tej kobiety nie trawię. Przepraszam,że biadolę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, że mam farta więc mamy Święty Spokój |
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ma jeszcze dwoje rodzeństwa
![]() ja jestem jedynak samolub
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jej zdaniem TŻ ma się uczyć i niczym innym sobie głowy nie zawracać, a moim zdaniem nic by mu się nie stało gdyby pracował w weekendy. O!Dzisiaj dostanę wypłatkę która pójdzie na moją sukienkę sylwestrową . Nie mogę się doczekać aż ją zobaczę na żywo (znaczy sukienkę)... Już w sobotę
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... A nie wklejałam już? Wiem, że z tą kiecką idę na łatwiznę i wstyd mi troszkę (ale tylko troszkę)...
![]() Mam nadzieję, że tylko ja mam obsesję na punkcie tej sukienki... W końcu zala na 200 osób czyli 100 dziewczyn ![]() http://bi.gazeta.pl/im/8/5662/z5662988X.jpg |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha dlatego nie chcesz sie dzielić nim z mamusią
Lemoorko, spoko dla wszystkich starczy Cytat:
, jeśli matka uważa że nie musi albo nie powinien to widocznie ma swoje racje (może stać ich na utrzymanie syna a na edukacji im bardziej zalezy)Uważam, że jeśli chcesz to sama możesz pracować a podważanie zdania rodziców, jest nie w porządku
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-24 o 14:45 |
|
|
|
|
#621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...Moja przyszła teściowa też działa mi na nerwy...brrrr.... Za to TŻ super dogaduje się z moimi rodzicami, aż czasem mu zazdroszcze i Tobie też
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dorinko rozumiem, że przyszłe synowe już się powinny bać
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W każdym razie czemu ja mam siedzieć w domu z powodu TŻ-a? A po drugie wkurzają mnie jego narzekania na brak kasy bo to przecież nie moja wina, nie sponsoruje mnie więc niech przestaje marudzić i bierze się do roboty. Swoją drogą on i tak już podjął decyzję jakiś czas temu
|
|
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tym bardziej jako małzeństwo chcielibyśmi sami, po swojemu. Była opcja,że zapraszamy jego rodzinę. Ale do nas dalej, do nich bliżej![]() Ja tez bym nie kazała iść do pracy, na polibudzie pewnie dają wycisk. Ważniejsza sesja niż kilka zł w kieszeni Cytat:
|
||
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wnikam w wasze układy, tylko w odczytuję co napisałaś, "nie zgadzam się z matką że w weenekdy nie powinien pracować "Mam ochotę powiedzieć coś niemiłego, jeśli Cię ogranicza to znajdź sobie kogoś lepiej usytuowanego to i na brylant, i na imprezy będzie go stać....A wszystko tak jak sobie wymarzyłaś, drogo i luksusowo, bo tak przecież lubisz i nie ukrywasz tego
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W każdym razie u nas wszystko się rozbija o to czy TŻ będzie mieć kasę i mam już tego dość! Już mi nawet powiedział, że on nie wie czy będzie mieć kasę na sylwestra i jeśli chcę to mogę z kimś innym iść . Do roboty a nie jakieś herezje opowiada!
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze może spóbowac czy da radę.. |
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja naprawdę wymagam niewiadomo czego? Zarobienie na benzynę i jakieś wyjście od czasu do czasu na prawdę jest takie obciążające? ![]() A brylant sobie sama kupiłam
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego ona ma za każdym razem się spinać, bo Ty chcesz drożej niż go stać spędzać czas. ...Nie myślałaś o tym aby raz dostosowac się do niego, skoro związek to dlaczego nie kompromis....Może jemu zwyczajnie nie chce się zacharowywać aby spełniać Twoje zachcianki ? A może woli się inaczej bawić, taniej ?![]() Poemi czy wiele wymagasz nie wiem, każdy ma inne wymagania....wiem tylko tyle, jak się jest tak młodym to miłością się żyje i wyjściem do pubu na piwo, a na wystawne życie macie jeszcze czas.....Z tego co wiem, to Twój Tżet pracuje, ale rozumiem że powiniem więcej, .... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-24 o 15:12 |
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Czy może sytuacja taka trwa już długo i nastąpił totalny rozkład
Nie wiadomo nawet co radzić, przecież to dorośli ludzie ...
:przyt ul:Przykre kiedy dwie osoby które kochasz nie mogą się między sobą porozumieć... Trudno zająć jakiekolwiek stanowisko, bo co by się nie zrobiło jest rozumiane jako stronniczość... Jednak czy chcemy czy nie problemy najbliższych zawsze wpływają na nasze samopoczucie.
Ale u niej jest inaczej, bo jest sama, ojciec nie żyje od wielu lat więc zwyczajnie nie ma na codzień na kim się wyżywać i jest spokój 

Urlop już zabukowany na 22,23 i 24 grudnia . Będę pichcić
Z miła chęcią spędziłabym może święta w większym gronie, ale niestety brak środka komunikacji w postaci samochodu i 45 km róznicy odpada. Poza tym nasz psiaczek
Bo po co co nam pies