|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Aniś
A propo jeszcze tych pierogów to wy je mrozicie już ugotowane bo ja jak kiedyś mroziłam to surowe i potem na wrzątek rzucałam no może i mam przekichane ale ja się już zastanawiam nad sobą co ja robię źle że mi tak dzieciaki chorują Aż mi wstyd się przed kimś przyznawać że mam znowu dzieci chore A najbardziej mnie zastanowił nasz proboszcz mieliśmy wczoraj kolędę i mówię mu jak nam dzieci chorują, że tak często i nawet że teraz Karol tali bidulek się męczy a po nim to tak spłynęło jak po kaczce nawet tego nie skomentował wysłuchał i przeszedł do innego tematu Nawet nie zauważyłam żeby nam specjalnie więcej zdrówka życzył No to się pożaliłam |
|
|
|
#602 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny,
w ostatnich dniach w ogóle nie miałam czasu żeby odpalić kompa, mimo, że urlop miałam . Zalatana byłam strasznie, wczesne wstawanie i szybko na rehabilitację (będę musiała na nią chodzić do 28 grudnia, ale chociaż mam tam darmowy rowerek . W piątek się nabiegałam po Poznaniu by kupić kozaki. Mam małą stopę, ale dosyć grube łydki no i trudno było mi coś znaleźć - nie na moją kieszeń. Byłam bardzo zrezygnowana, ale w końcu kupiłam w CCC - te Lasockiego, zapłaciłam 300 są idealne, zgrabne, wygodne i się w nich nie ślizgam .W piątek miałam Wigilię firmową, było bardzo sympatycznie, dobre jedzonko, wszyscy w dobrych nastrojach . Mój dyrektor bardzo mile mnie zaskoczył bo byłam wśród 4 osób, które dostały wyróżnione, olbrzymim koszem słodyczy, kosmetyków i winka oraz Wyróżnieniem w ramce "za sumienną pracę..." Powiem Wam, że byłam bardzo mile zaskoczona No popiłam sobie troszkę, nawet więcej niż troszkę dobrze, że kolega odwiózł mnie do domu bo ciężko by mi się wracało . W drodze powrotnej usłyszałam dużo komplementów jaka to jestem ach i och . No a w domku czekało na mnie wygrzane łóżeczko z moim H ![]() Dużo zdrówka dla wszystkich chorych pociech Kristi już mieliście kolędę? Szybciutko. A książulek rzeczywiście jakiś dziwny, może nie dosłyszał. Buziaki dla Karolka od Alicji.
Aniołeczek Edytowane przez dorbar Czas edycji: 2010-12-13 o 00:26 |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
dorbar usłyszał usłyszał
bo siedział i gapił się we mnie i niby mnie słuchał coś tam przytaknął i tyle zero jakiegoś współczucia, pocieszenia czy czegoś od serca byle tylko kasę wziąść i tyle a tak w ogóle to gratuluję wyróżnienia, no i mam nadzieję że przy rozdzielaniu premiom o tobie nie zapomni dobra idę juz spać bo dwie noce nie przespane może dziś będzie lepiej |
|
|
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
A i chciałam się pochwalić, że wczoraj złożyliśmy łóżeczko i w jego miejsce postawiliśmy stoliczek i dwa krzesełka. Dzisiaj Alicja z Mateuszkiem stroili pierniki, było super, ale zrobili straszny bałagan, nie obyło się bez odkurzacza
![]() Kristi może za mało kasy dostał.
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi widzisz teraz to nawet ksieza nie sa wrazliwi na innych.. Mysle ze jak jest trojka dzieciaczkow to zwykle tak ejst, ze jedno zaraza drugie i absolutnie nie mysl tak, ze to Ty robisz cos nie tak. Przeciez chodza do szkoly - zrodla wirusow i innych zarazkow. Jesli jzu troche przezdrowieja to moze tylko sprobuj podawac im cos na wzmocnienie, u mnie super zadzialal taki syrop podawany przez 3 mies. z przerwami. Mam nadzieje ze nie wykrakalam
![]() Zimno ejst baby. Temp. obnizyla sie z 23° na 4°. Przezywam szok termiczny Babki co powiecie na ta moja strone www.dapulia.com? Co Waszymz daniem powinno sie znalezc na naglowku? jakie foty? brak mi pomyslow juz |
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kristi ja tam jestem/byłam jako Kasiulka22 nie mam innego nicku Aniś współczuję, że Amela się tak odzwyczaiła od małego. Będzie musiała na nowo przywyknąć, chyba jej dopsz było przez tydzień bez urwisa super, że jest już zdrowa Marti u nas też znowu się ochładza ma być ok. -10 w dzień i -20 w nocy
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi nie wariuj
jak dziciaki mają rodzenstwo to zawsze chorują częsćiej, przeciez jedno od drugiego sie zaraza ![]() dzien dobry w ogóle, Kasiulka juz klepnęłam ![]() Wiki rano 39,3 do kataru doszedł kaszel juz umówiona jest na 12.15. Trzeba ja osłuchac no i ta gorączka mnie martwiKristi znałam tylko jednego porządnego księdza takiego z powołaniem , reszta jakos na mnie wnrwiająco działa. Nie pomijającego jednego który namiętnie u nas przegrywa tacowe
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2010-12-13 o 20:35 |
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
hello
zdrowia nieustającego dla schorowanych pyszczków Kristi jak to kolęda ? przed świętami, nie kumam, tego? może mnie oświecisz, bo może źle coś zinterpretowałam ![]() a włacha, gdzie jest Kasiulka ciągle sprawdzam ranking i ostatnio jej nie ma ? o co biega ?
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
bry.
siedzę padnięta. droga do przedszkola mnie wykańcza. że też bliżej się nie dało |
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Anka u nas też już chodzi ksiądz po kolędzie
witam Was, zaraz zbieramy się na sanki
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też sprawdzam ranking i nie wiem o co chodzi, jak mnie nie będzie do wieczora napiszę na technicznym, jeśli zrobiłam coś co mnie wykluczyło
to niech mi to ktoś napisz, usunę banner bo szkoda klikania wszystkich życzliwych mi osób. Powinnam być na 36-37 miejscu mam 217 kliknięć Takuśna zdrówka dla Wikuli biedna ale się pochorowała Ja zaraz z Olą też wychodzę na spacerek Jeszcze raz Wam dziękuję za głosowanie
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Lo matko, jak wy z taka temperatura wytrzymujecie? Jowisz a Tobie babeczko wspolczuje tej codziennej drogi, snieg, chlapa, deszcz, wiatr, mroz.. chyba normlanie zaslugujesz na medal
![]() Zdrowka rowneiz dla Wikusi.. wysoka ta goraczka Ja wlasnie grzeje dupsko w biurze oczywiscie z klimatyzacja
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Co do księdza... dla mnie akurat takie zachowanie jest dla nich typowe. Osobiście na "kolendę" nie wpuszczam i dziwi mnie, że ludzie to robią. No ale wiem, kwestia wiary
![]() Marticia, stronka bardzo mi się podoba ![]() Anisiu, widać Amelce dobrze było bez malucha Pancia z Panem chodzili, przytulali, głaskali, rozpieszczali... czyż nie? Wcale się jej nie dziwię ![]() Kasia, koniecznie napisz do administracji |
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Cestia dziekuje pewnie, zawsze to dla mnie duza pomoc. A jesli chodzi o naglowek to to co twoim zdaniem moglabym tam umiescic? no i w jaki sposob, zeby byl ciekawy i od razu mowil, ze tu znajduja sie swieze produkty typu mozzarella. Troche popracowalam z gimpem, ale glupi jest ten program..
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Marti, w Polsce czasem widuję takie kosze ozdobne z makaronami, serami, przyprawami itp. Może coś takiego udałoby Ci się znaleźć? Ewentualnie widzę tam jakąś fajną fotę rozsypanego makaronu, np. róznych kształtów i kolorów. Wybacz jeśli za bardzo fantazjuję
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
witam
głowa mnie boli już od wczoraj mam chwilę spokoju bo dzieciaki się bawią co do kolęd to u nas jest tak że zaczyna się kolędowanie od początku grudnia ale tylko w weekendy a od świąt już po całym tyg. Tak się robi w tych dużych parafiach gdzie ksiądz się boi że nie zdąży wszystkich obejść A u nas kiedyś jak był jeszcze inny proboszcz//już śp./ kolędy były dopiero od świąt A teraz przyszedł młodszy i nie da sobie rady Czy ja wiem czy puszczanie to kwestia wiary //może we większości przypadków tak jest Ja raczej puszczam bo wszyscy puszczają, bo rodzice obok, bo syn ministrantem, bo tak wypada //i tyle /najchętniej to też bym nie puszczała a teraz wieści chorobowo- obsłuchwe Karolek osłuchowo lepiej, jeszcze trochę mu śwista a Krystian osłuchowo niby był czysty w sobotę wieczór a dziś ma świsty dobrze że mu zaczęłam już wcześniej robić inhalację bo nie wiadomo jaki by był do dziś ma nadal inhalacje i dodatkowo mu przepisała na stałe taki lek wziewny Bardzo wam dziękuję za dobre słowa i za otuchę kochane jesteście Nie wiem co ja bym bez was zrobiła |
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze sie tylko zmierzyc z moimi mozliwosciami na tym programie, ewentualnie photoshopa sciagne na probe
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Wróćiłam ze spaceru
M.in. Meteorytki w limitowanej wersji już niedostępnej w Sephorze (zaryzykowałam )http://allegro.pl/guerlain-meteorite...365022189.html cudneeeeeeee jak one pachną i jaką mam gębulę bałam się jakiegoś błysku zbytniego, ale gdzie tam... no cud Werstusia a miałaś puder Halo Hydrating ze Smashboxa ? dumam nad nim bo ponoć super Nasze wątkowe chorowitki, zdrowiejcie
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-12-13 o 12:40 |
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra z tym francuskim przedszkolem
mam nadzieję, że będzie happy end ![]() Kasiulka, też Ci klikam, mam nadzieję, ze powrócisz do rankingu. Dziś u nas nastąpił cud - Łucja bez specjalnej dyskusji poszła spać. Aż się zaczęłam zastanawiać czy nic jej nie jest Zdrowia, dla chorowitków. No cóż, Kristi, księża są reprezentantami społeczeństwa. Są wybitne jednostki, ale też... no właśnie.. jak czytam co Takasobie opowiada gościu ich lokalu... no masakra |
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Sosnowa dziękuję kochana
Kiecka świąteczna też do mnie dotarła
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka
jesteś nam coś winna za to klikanie ![]() masz się nam pokazać w nowej kiecuszce najlepiej jeszcze dziś, bo usycham z ciekawości ![]() Ciekawa jak tam Wikusia, mam nadzieję że to nic poważnego |
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi oczywiście, ale wiesz pokażę się dopiero w święta jak się całkowicie wylansuję
![]() Baby normalnie mnie trafia, już się rozleciałam po ścianach Olgierda zjadła 3 łyżki zupy i nie je... tzn. je - trzyma w paszczy po pół godziny zupa jest już zimna. Nie będę mieć więcej dzieci choćby nie wiem co, nigdy więcej
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Iga śpi
![]() ja wyszłam z labolatorium z tego co pamiętam Bydgoszcz powinni obsługiwać bo to w końcu duże miasto (swoją drogą to była konkurencja mojej ost. firmy )sama dostałam dziś od paczkonosza wspomniane już today avonu. środek zimy a ja mam Egipt przed oczami |
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Olgierdzia się wzięła za kurczaka z ryżem, jej szczęście
![]() Jowiszkowa a robiłaś próbki? Magia zapachów jest niesamowita A mnie pięknie pachną włosy bo wtarłam ciut elixiru Kerastase boski aromat, mogliby wyprodukować takie perfumy
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopieeeeerooooooooooooo ![]() weź nie bądź taka ![]() przecież i tak ją będziesz wcześniej ubierać, nie wierzę że nie nie wierzę że nie sprawdzisz jak będziesz wyglądać, czy ci kiecka pasuje Więc nie trzymaj nas tak długo i pstrykaj foty |
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, że puder który nabyłam pachnie jak Insolence? autentycznie ![]() Kristi po pierwsze muszę się zmobilizować żeby ją wyprasować bo takiej pomiętej nie założę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Iga śpi od 13.40 !! zgadzam się na to szaleństwo tylko dlatego,że bardzo wcześnie wstała (katar),a dodatkowo dziś o 20. mam ortodontę więc do łóżka trafi po 21.. |
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Kajo też jeszcze śpi / poszedł ok 14 /
aja zaraz zmykam do szkoły tylko czekam na tz aż przyjedzie z pracy Jutro organizujemy kiermasz przed świąteczny i dziś trzeba wszystko przygotować Zjadłam już 3 tabletki od bólu głowy //jak mnie nie przestanie to pójdę chyba na ścięcie |
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzcie jaka wypowiedz zlosliwca znalazlam na technicznym:
"Jeśli będzie klikać w Ciebie ciągle ta sama grupa użytkowników, to system usunie Ciebie z rankingu - ergo: stracisz prawo do nagrody. Wyjście jest jedno: im więcej osób klika, tym lepiej. Szukaj na wizażu, szukaj wsparcia na innych stronach... Małe i hermetyczne "grupki wsparcia" będą się tylko wspierać we wzajemnym usuwaniu z rankingu "
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

. Zalatana byłam strasznie, wczesne wstawanie i szybko na rehabilitację (będę musiała na nią chodzić do 28 grudnia, ale chociaż mam tam darmowy rowerek
. W piątek się nabiegałam po Poznaniu by kupić kozaki. Mam małą stopę, ale dosyć grube łydki no i trudno było mi coś znaleźć
.
. Mój dyrektor bardzo mile mnie zaskoczył bo byłam wśród 4 osób, które dostały wyróżnione, olbrzymim koszem słodyczy, kosmetyków i winka oraz Wyróżnieniem w ramce "za sumienną pracę..."
Powiem Wam, że byłam bardzo mile zaskoczona
dobrze, że kolega odwiózł mnie do domu bo ciężko by mi się wracało 
Za każdym razem jak kliknę to sprawdzam gdzie jesteś, a teraz cały czas Cię nie ma 

mam nadzieję, że będzie happy end