|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Ania w tym właśnie problem
![]() Też bym tak chyba nie potrafiła i dlatego się właśnie cały czas zastanawiałam ale chyba je wysterylizujemy i będzie spokój![]() Ja też idę ćwiczyć teraz bo potem może Mi się nie chcieć ![]() Z resztą później będę gotować rosołek na jutro i może coś słodkiego zrobię dla tż-ta
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po ćwiczeniach, wymęczyły mnie
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po ćwiczeniach
![]() Musiałam robić przerwy bo ta łydka Mnie bolała ale jakoś dałam radę![]() W weekend robię przerwę A teraz gotuje rosołek na jutro a w międzyczasie poodkurzałam jeszcze i zmyłam podłogi![]() Chyba tyle na dzisiaj
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zjadłam obiad i teraz odpoczywam wieczorem z TŻtem się umówiłam
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zjadłam obiad i teraz odpoczywam przy
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ja też, wypiłam kawę ale nic nie dała, chyba drugą sobie walnę
![]() W ogóle gardło Mnie bardzo boli
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam już
![]() Strasznie Mnie boli jak coś przełykam a tabletki na gardło już od rana biorę i nic nie dają
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie wiem może jakieś domowe sposoby? mleko z miodem i czosnkiem czy coś takiego, potem jeszcze jakaś większa dawka leków i wcześniej do łóżka i wyleżeć, to może jutro będzie lepiej
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję jeszcze jakieś inne sposoby
![]() Kiedy wybywasz to tż-ta?
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieracie się gdzieś czy w domku posiedzicie?
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
a chyba gdzieś pójdziemy, bo tam u TŻ cały czas ten remont.
I w sumie nie wiadomo czy będą jeszcze ci co robią tam, czy nie. Bo generalnie do dziś niby mieli skończyć już wreszcie no ale w końcu zaczęli się sprężać i więcej robić i wczoraj tam robili jakoś do 22 więc dzisiaj możliwe, że też długo będą siedzieć, choć w sumie nie wiadomo No ale w razie jakby byli to też bez sensu żebyśmy my tam siedzieli
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Długo robią ten remont
![]() Oby skończyli szybko bo tak to lipa
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
no daj spokój, 1,5miesiąca
no ale jak oni sobie tak w gumki lecą, że przychodzili raz na ruski rok, czasem 1 albo 2dni w tyg, na kilka godz, no to co się dziwić dopiero teraz w tym tyg się sprężyli i zaczęli przychodzić codziennie i na dłużej
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Co za ekipa
Ale jest szansa, że skończą niedługo jak się teraz uwinęli ![]() Bo remont to okropna sprawa tłuką się, wszędzie brudno, robotnicy się kręcą masakra:confus ed:
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tyle czasu bez łazienki to jest dramat |
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
To faktycznie lipa
![]() Warunki nieciekawe jednym słowem ![]() Bez łazienki to naprawdę ciężko, umyć się czy co Oby to skończyli szybko bo ileż można
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to już w sumie najgorsze minęło. Dzisiaj już mieli chociaż kabinę prysznicową zamontować itd, więc w sumie to co najważniejsze w końcu będzie
no ale zanim skończą całość, bo w przedpokoju jeszcze sporo jest do zrobienia, to pewnie jeszcze kilka dni minie![]() no nic, ja się zwijam powoli. Będę pewnie jakoś późnym wieczorem |
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
To miłego tż-towania
Ja chyba kąpiel sobie zafunduję i odpocznę sobie w wannie
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wreszcie weekend ![]() poćwiczyłam więc melduję: shred lvl 1 7/10 410 brzuszków 200 nożyc pionowych 250 nożyc poziomych 200 podskoków jak na skakance z jedzeniem dzisiaj bardzo kiepsko u mnie, bo zdążylam zjeść jedynie na śniadanie jogurt z otrębami, a potem bar sałatkowy w pizza hut i jestem tak pełna, że nie mogę nawet myśleć o jedzeniu więc posiłkuję się wodą, bo strasznie chce mi sie pić.. ale sukces- nie zjadłam ani kawałka pizzy i nawet nie miałam na nią ochotę za to brokuły, pieczarki i marchewka
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
za ćwiczenia Dużo tego wyszło![]() I za powstrzymanie się od pizzy, nie wiem czy dałabym radę bo uwielbiam pizzę zwłaszcza hut![]() Ja poćwiczyłam Shred 1level 5/10 30 min rowerek Jedzonko: 1.duża kanapka chleba razowego z chudym twarogiem i łyżeczką powideł śliwkowych bez cukru, kawałek ananasa 2.serek homo naturalny, pomidor 3.chilli con carne 4.2 jajka na miękko, czerwona papryka
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczeniaale że niby dziś tylko zjadłaś rano jogurt z otrębami, w pracy nic a dopiero potem sałatki w pizza hut?! czyli w sumie 2 posiłki?!![]() Cytat:
za ćwiczeniau Ciebie z jedzeniem jak zwykle idealnie ![]() taką kolacją się najadłaś? ![]() u mnie dziś kiepsko ![]() I owsianka (płatki owsiane, otręby gryczane, jogurt nat, banan, pomarańcza, 5suszonych daktyli) ćwiczenia II 2 jajka sadzone, ziemniaki, kapusta kiszona z pieczarkami III 2 bułeczki mleczne, jogurt waniliowy z musem jabłkowo-limetkowym IV [na mieście-w przeciągu kilku godz] sałatka grecka(bez oliwek), trochę frytek
|
||
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Ania w sumie się najadłam
![]() Tż przyjechał zmykam:brzyda l:
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
super, szybko dotarł
to macie sporo czasu dla siebiecoś czuję, że w weekend będą tu pustki ![]() Asia z TŻtem Justyna jeśli dobrze kojarzę jutro(w sumie już dziś Monia chyba do rodziców na weekend miała jechać a kto będzie ze mną spamować
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
padam nogi mnie tak bolą, że chyba zejdę... masakra... Na imprezie było mega fajnie uwielbiam akurat tą ciotkę i wujka i ich dzieci śmiechu było co niemiara, do tej pory mnie brzuch boli Asia, ale słodkie te kociaki ale TŻ chyba mnie z domu wyrzucił Za ćwiczenia i za idealne jedzenie no i miłego TŻ-towania się Ania, za ćwiczenia mój Ty hardcorze a tak podbiłaś kcal ![]() Maja, za ćwiczenia a za jedzenie to powinnaś dostać lanie U mnie dziś zero ćwiczeń, ale wystarczająco naganiałam się i napracowałam w kuchni densowałam też z odkurzaczem i ścierą
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twój TŻ nie lubi kotów? bo mój niezbyt także jeśli my kiedykolwiek będziemy mieć jakieś zwierze,to tylko psa a dla mnie to trochę straszne, bo ja to szczerze nie wyobrażam sobie domu bez zwierzęcia a pies to jednak problematyczny, więc nawet jeśli kiedykolwiek będziemy go mieć to na pewno nie w ciągu najbliższych kilku lat... i dla mnie to straszne, bo praktycznie odkąd pamiętam zawsze jakieś mieliśmy... najpierw pieska, teraz kota jak było okres między niby, jakoś ok 2 miesięcy, to tak pusto w domu było, że masakra![]() gdyby nie te frytki to by nie było tragedii no ale i tak kiepsko no ale w końcu weekend ostatnie 2 dni miałaś pracowite, bo ciągle w kuchni itd, więc brak ćwiczeń ok ale z jedzonka się spowiadaj ja się wyspowiadałam mimo że lipnie było, więc Ty też musisz
Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2014-01-11 o 00:32 |
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serniczek pierwsza klasa! )Nie to, że nie lubi ma alergię okropną jak jeszcze chodził do takiej babki na niemiecki i ona miała kota to zawsze wracał z katarem, kichał, miał spuchnięte śluzówki, czerwone oczy jak ma dłuższą "styczność" to wysypki dostaje.... także ciężko za to psa już by chciał natychmiast mówiłam, że ostatnio chciał przygarnąć tego pieska, co mój kuzyn go wziął... TŻ marzy o labradorku lub goldenie retrieverze mi też się mega podobają i chciałabym kiedyś mieć Pewnie i tak było niewiele tych frytek ja wieki nie jadłam frytek ![]() Daj spokój, nie spowiadam się dzisiaj impreza była, to jest wyjęte ze scenariusza tak jak święta
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no tak, kiedyś pisałaś o tej alergii TŻta a to dziwne w sumie, że na koty jest tak uczulony a na psy nie![]() ale wiesz koty też są różne i sierść mają różne, niektóre niby taką nie uczulającą ![]() te rasy psów co wymieniłaś strasznie mi się podobają no ale kurcze, taki duży pies do mieszkania w bloku to też średnio one potrzebują przestrzeni![]() mhm, pewnie zjadłaś tyle co nic zawsze jak piszesz, że źle było to okazuję się, że przesadzasz więc dajesz i bez wykrętów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

i dlatego się właśnie cały czas zastanawiałam ale chyba je wysterylizujemy i będzie spokój

ODCHUDZANIE

ale jakoś dałam radę

01.08.2013
za ćwiczenia
a tak podbiłaś kcal