![]() |
#631 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
![]() U mnie dietowo jakaś porażka. Okres dopiero za tydzień, a mam wrażenie, że już teraz mnie bierze. Normalnie za dużo jem, słodycze ciągną jak nie wiem co, a motywacja spada.. Help me! Muszę sobie rozpisać jakiś plan posiłków, bo inaczej tutaj zginę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Rozeznanie
|
Może po prostu gorszy dzień miałaś.
Ale przecież i tak super Ci idzie! Szacun za martwy - też kocham to ćwiczenie i wiem jak każdy progres cieszy. Ostatio moim drugim faworytem jest hip thrust - widzę efekty po wprowadzeniu;D A co do biustu - znam ten ból. U mnie genetyka. Nigdy nie chudnę z cycków. Obwód w biuście zawsze ten sam. Może plus minus 1 cm/ Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- A do czego najbardziej Cię ciągnie? Może za mało jesz? Albo zbyt ambitnie wystartowałaś i obcięłaś za dużo wszystkiego.
![]() |
![]() |
#633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że ta motywacja mi spadła. Teraz tak analizuję i w sumie może być też, że mało śpię ostatnio. A to niestety też wzmaga apetyt. Ten tydzień jakoś kiepsko się zaczął. Nie pilnowałam się za bardzo, trochę odpuściłam. Nie wiem, czy tylko ja tak mam, ale jak już np. zrobię sobie plan wcześniej to się go staram trzymać (nawet jak nie zawsze wychodzi). Za to jak go nie mam to się strasznie "poluzowuję". I pozwalam sobie na więcej i więcej. Tak bez celu trochę.. To głupie wiem, ale mam takie wrażenie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Musiałam wygooglać czym jest ketoza, bo nigdy o tym nie słyszałam. Jesteś pewna, że to bezpieczne? Sama ograniczam węglowodany, ale jednak opisane dolegliwości nie brzmią dobrze, jak długo będziesz ten stan utrzymywać? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też tak mam, dlatego trzymam się rozpiski od dietetyczki i nie kombinuję. Z apetytem na słodycze niestety nic nie doradzę, bo sama dopiero od tego weekendu wzięłam się w garść. Mnie zmotywowało przytycie pół kilograma, bo już widziałam jak niweczę efekty diety. Może też pomyśl o tym, co już osiągnęłaś i że nie warto tego tracić? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Rozeznanie
|
Ty znasz siebie najlepiej.
Ja wiem,ze jak np trzymam się planu restrekcyjnego - to mi idzie, ale do czasu. Owszem muszę mieć ramy. Aczkolwiek jak pojawia się w głowie metodyka w stylu "wszytsko albo nic" okazuję się,że non stop zawalam. Cytat:
![]() |
![]() |
#636 |
Żona
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Rozeznanie
|
Powodzenia,
trzymam kciuki za mgr i mimo wszystko brak różnic programowych. Cytat:
![]() |
![]() |
#638 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#640 |
Żona
|
Na razie nic nie wiem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Wtajemniczenie
|
Cześć. Zaspalam na trening... - brawo ja.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam właśnie przerwę w pracy, normalnie mnie nosi, jestem taka wkurzona na jednego typa.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie wczoraj ładnie jeśli chodzi o dietę aż dziwne
![]() Nie wiem tylko ile kalorii zjadłam. Poćwiczone wczoraj 50 min orbitreka i 30 min hula hop. Hankaak dobre takie jedzenie czy za dużo węgli? 2 jajka ugotowane, pomidor z kiełkami rzodkiewki jogurt mały naturalny+ mieszanka orzechów+płatki górskie 1 łyżka+pół banana+ pół jabłka kurczak z warzywami pomidorowa z makaronem+mieso |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Od wczoraj w końcu ruszyłam ![]() ![]() Na czym smażycie ? używacie tego oleju w spray 0 kcal ? ![]()
![]() |
#645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 | ||
Rozeznanie
|
Mam spadek motywacji
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Żadnych 0 kcal!! jak "tłuszcz" może mieć 0kcal?! jako technolog mówię stanowczo nie! to lepiej kup porządną patelnię tefala, bardziej Ci to na zdrowie wyjdzie. Poza tym dziewczyny,.... nie bójcie się tłuszczu... nasze hormony potrzebują nośnika jakim jest m.in. cholesterol. Jak sobie tak wyłączamy tłuszcze, kosztem węgli, nasz organizm właśnie węgle przerabia na "złe" tłuszcze, w tym złą frakcję cholesterolu i proszę... potem że cellulit, że otyłość brzuszna, że nieprawidłowa wartość hormonów, że zaburzenia hormonalne... Smażę na smalcu, maśle lub oleju kokosowym. Zależy co akurat smażę. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
A po co w 2 śniadaniu tyle owoców jak masz orzechy? ![]() bo ogólnie to ok, wygląda na dość zbilansowaną dietę, powiedziałabym: prawidłową dietę przeciętnego kowalskiego. Jak kurczak smażony a pomidorowa na rosole jest by dostarczyć trochę tłuszczy to już w ogóle ![]()
Trenuję siłę woli, gdy mięśnie mówią nie... Edytowane przez Hankaak Czas edycji: 2017-09-12 o 11:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Banan jest bo bardzo lubię. Ale masz rację za dużo w nim węgli.
Kurcze to może zacznę łapać się w tym jedzeniu co z czym łączyć, może się uda. Jestem wkur. nie dostałam urlopu a weekend w górach zarezerwowany i 300 zł zaliczki wpłacone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może uda się zmienić termin, jakoś dogadać się polubownie z właścicielem ośrodka? W końcu też człowiek.. Choć większość tylko kasę widzi.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
BAN stały
|
U mnie nadal zastój pod względem ćwiczeń, bo jednak jak się wypadnie z rytmu to trudno wrócić na właściwe tory. Muszę znaleźć złoty środek, czyli nie ćwiczenia codziennie, ale też nie raz w miesiącu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie wczoraj 60 min hula hop i 15 orbitreka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam pojęcia od czego to zalezy, bo moja kolezanka schudla przed slubem z 56 na chyba 50kg i roznica byla bardzo duza! Bardzo, ale to bardzo wyszczuplala. Moze psychika plata Ci figle? ![]() Sorry, ze ostatnio zaniedbalam troche ten wątek, ale mam sporo pracy. Za 2 minuty wychodze wlasnie na zajecia. Koncze sniadanie - granole z kefirem, orzechami i borowkami. Waga mi stoi w miejscu - dzisiaj bylo 54,8. Zreszta, chudnac juz nie musze, ale musze sie wyrzezbic, bo cialo takie srednio jędrne jest. Tylko chodzeniem mi sie to nie uda. Napisze pozniej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie pomimo braku ćwiczeń pierwszy spadek ![]() ![]() Aż mi się ćwiczyć zachciało ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77091456]Może po prostu co drugi dzien? Ja tak kiedys cwiczylam i mialam rewelacyjne rezultaty ![]() ![]() Mysle, ze na pewno ![]() ![]() Nie mam pojęcia od czego to zalezy, bo moja kolezanka schudla przed slubem z 56 na chyba 50kg i roznica byla bardzo duza! Bardzo, ale to bardzo wyszczuplala. Moze psychika plata Ci figle? ![]() Sorry, ze ostatnio zaniedbalam troche ten wątek, ale mam sporo pracy. Za 2 minuty wychodze wlasnie na zajecia. Koncze sniadanie - granole z kefirem, orzechami i borowkami. Waga mi stoi w miejscu - dzisiaj bylo 54,8. Zreszta, chudnac juz nie musze, ale musze sie wyrzezbic, bo cialo takie srednio jędrne jest. Tylko chodzeniem mi sie to nie uda. Napisze pozniej ![]() Jaką granole kupujesz ? ![]() W ogóle własie prześledziłam grubpę na fb o odchudzaniu, kurcze jak bym miała to gotować co laski jedzą to bym chyba z kuchni nie wyszła ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#653 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale przez ostatnie kilka dni ćwiczyłam nawet nie w kratkę, ale 2 razy w tygodniu. ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77091456] Mysle, ze na pewno ![]() ![]() Nie mam pojęcia od czego to zalezy, bo moja kolezanka schudla przed slubem z 56 na chyba 50kg i roznica byla bardzo duza! Bardzo, ale to bardzo wyszczuplala. Moze psychika plata Ci figle? ![]() [/QUOTE] To fajnie, że z twarzy zeszło. ![]() U mnie - widzę różnicę między 55 a 49, bo np. spodnie nie są opięte, można rękę włożyć dodatkowo w dżinsy, czy marynarka zaczyna latać na talii. Ale chodzi o to, że nie ma różnicy w lustrze, bo to schodzi równomiernie i już nie ma efektu "wow". Ten efekt był wcześniej, bo odchudzałam się z prawdziwej nadwagi. W tej chwili to jest tak trochę "z kości na ości". Ale spoko. Tzn. żeby nie było, już się nie odchudzam, a raczej stabilizuję. ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() U mnie wygląda to tak, że jem najprostsze rzeczy. Nie mam czasu na wymyślne dania. Teraz od września to już w ogóle nie mam czasu na nic. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda mi całego wolnego wieczoru na stanie przy garach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
No to rzeźb ciałko, rzeźb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Witam się po 'urlopie' pogoda była do dupy, a ja jak gruba bylam tak jestem xD w dodatku okres na dniach wiec jestem zdechła... Spać się chce, a tu trzeba posprztac, wykąpać się i do roboty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Wykąp się, zrób sobie maseczkę, zrelaksuj się. Obejrzyj coś fajnego.
Ta pogoda, jak przychodzi urlop to zazwyczaj jest do d. Jutro powrót do pracy więc nie będzie lekko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Planuje rozpocząć marszo biegi ale najpierw musze rzucić to okropne palenie. Czy któraś z was rzuciła i może coś poradzić?? Masakra... Ja dzisiaj się dowiedziałam że jutro znów siedzę na recepcji od rana bo koleżance się synek rozchorował, a druga która ma dzisiaj wolne uwaga idzie na randke wiec nie może przyjść na rano i ja mam zmianę bez przejścia (czyli 14-22 i potem 7-14) ![]() ![]() ![]() No ale nic. Przełożyłam trening na 18.30 może jakoś się na niego doczołgam.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.