|
|
#631 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
mnie to tak zatkało jak zobaczyłam i usłyszałam ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88480236]A jeszcze jak zobaczysz serducho to wtedy jeszcze bardziej dotrze
mnie to tak zatkało jak zobaczyłam i usłyszałam O kurcze... A może zwykle jedzenie żurawiny choć trochę pomoże?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jeśli to byłaby kwestia jakiegoś małego zakażenia i nie byłabym w ciąży to być może, ale wątpię by lekarz tylko żurawinę zlecił. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przywalę w tej ciazy...Ciągle bym żarła a potem stękam ze mi niedobrze...Ale tylko słone, twarozki to kilogramami 🤣 i jakoś bardzo smakuje mi sok aloesowy
słodycze są blee. I niestety odrzuciło mnie od mojej pysznej kapusty kiszonej. Tyle z zachcianek. Cycki piękne w rozmiarze D i ciesze się ze już wszystko ok. W sensie ze nie plamie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam większego apetytu niz zazwyczaj, ale mam tak jak ty czyli inne jedzenie niż słone mogłoby dla mnie nie istnieć. Na słodycze i kwaśne rzeczy nie mam parcia, ale na pizze, mięso itd. to już jak najbardziej. I jeszcze bułka z masłem mi wyjątkowo bardzo smakuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam smaka na nie.A tak poważnie to czuje się cały czas jakbym zaraz miala wymiotować. W poprzedniej ciazy miałam wciąż zgage.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Bułka z masłem mniam
ja mam ochotę głównie na słodkie ![]() Człowiek chciałby sobie pospać, a pobudka o 5. Jak żyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z nad kibelka 🤮
|
|
|
|
#638 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam za wstawanie o 5 bo ja o tej godzinie nie wiedziałabym jak mam na imię ![]() Cytat:
. Nie wiem skąd sobie taką teorie wymyślił bo on się zupełnie na tym nie zna, chyba po prostu chciał mnie pocieszyć gdy je miałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko ze niekoniecznie przyjemne No ale dla dobra dzidziusiow trzeba wytrwać 🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że wszystko ok u Ciebie <3Cytat:
Ooo u mnie też bułka z masłem, z tym, że to jest moje ulubione jedzenie od dzieciaka, przebój wszystkich rodzinnych imprez, Wigilii itp I tak samo jak Ty, słodkie nie bardzo, kwaśne w ogóle, ale w przeciągu ostatniego tygodnia zjadłam 3 pizze xD
|
||
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
O tak bułka z masłem to jest to 🥰
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Takiego smaka mi narobiłyście, że chyba pójdę do sklepu po bułę, mimo że wałówa na cały dzień naszykowana
|
|
|
|
|
#643 |
|
Konto usunięte
|
Ojej, to ja też na słodkie nie mam absolutnej ochoty, a słone jak najbardziej, pizza za mną chodzi, ale może faktycznie wjedzie bułka z masłem
jadę na wizytę do luxmedu, jak będę wracać to wejdę do piekarni i kupię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety tego typu szefa nic nie obchodzi![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piona ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Raczkowanie
|
Mamy wrześniowe 2021
Cytat:
Zapraszam do mnie mnie wczoraj wieczorem naszło i upiekłam 8 bułek wrocławskich ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez kghyt Czas edycji: 2021-02-02 o 11:37 |
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Piona i ja
.Chociaż nie ma czym się chwalić. Co do wody aloesowej to raczej w ciąży niezalecane. Znalazłam takie info Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
... Ogólnie wg uchwały sanepidu nr 2/2019 z dnia 14.01.2019 preparaty z liści aloesu (ekstrakty, soki, żel) nie mogą być stosowane w produktach dedykowanych dzieciom, kobietom w ciąży i kobietom karmiącym. Znajoma mi kiedyś też mówiła że aloesu nie powinno się w ciąży pić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#649 |
|
Konto usunięte
|
I mi zrobiliście smaka na bułki i musiałam skoczyć do piekarni po dwie dla siebie i dwie dla tz
|
|
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
Ja też byłam po bułki właśnie
![]() Ja póki co nie wymiotuje ale wsZytsko mi śmierdzi skwaszonym selerem 🤮🤢 aż mnie podbija .i ciągle mam dziwny posmak w buzi 🤮🤢 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym spytała lekarza przy kolejnej wizycie
|
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałyście ze jest już wątek Mam październikowych ale czas leci!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#654 |
|
Konto usunięte
|
Dobrze wiedzieć o tym aloesie, chociaż nie piłam, ale dzięki za info Sale
Monika też właśnie widziałam, kurcze myślę sobie jak to już październik, nie za wcześnie, ale patrzę w kalendarz i faktycznie Jak tam mdłości trochę Wam dzisiaj przeszły, czy nadal Was męczy? Zamówiłam sobie segregator od Mamy ginekolog, bo już mam trochę tych papierów, praktycznie za każdą wizytą dostaje zdjęcie USG i chce mieć porządek w dokumentach jeszcze położna powiedziała mi, żebym nosiła że sobą kartkę z grupą krwi, którą dostałam z labu, więc muszę pamiętać, żeby skserować i nosić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88481710]Dobrze wiedzieć o tym aloesie, chociaż nie piłam, ale dzięki za info Sale
Monika też właśnie widziałam, kurcze myślę sobie jak to już październik, nie za wcześnie, ale patrzę w kalendarz i faktycznie Jak tam mdłości trochę Wam dzisiaj przeszły, czy nadal Was męczy? Zamówiłam sobie segregator od Mamy ginekolog, bo już mam trochę tych papierów, praktycznie za każdą wizytą dostaje zdjęcie USG i chce mieć porządek w dokumentach jeszcze położna powiedziała mi, żebym nosiła że sobą kartkę z grupą krwi, którą dostałam z labu, więc muszę pamiętać, żeby skserować i nosić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mnie dzisiaj jakoś wyjątkowo męczą, zjadłam sobie cukierka imbirowego i mam wrażenie, że jeszcze wzmógł ![]() Muszę sobie potem ogarnąć taki segregator, bo takie papiery to jedyna rzecz, do których porządkowania nie mam serca i już widzę siebie przetrzepującą całą szufladę w poszukiwaniu jednej kartki Patka, który masz wzór? Mi się podoba tylko ten różowy, ma fantastyczne liternictwo, i nawet wczoraj czy przedwczoraj mi mignął u Niebałaganki Swoją drogą, wstawiła fajne stories wyprakowe, jest zapisane w profilu, więc polecam... Albo i nie, bo właśnie tam wyczaiłam tego szumisia leniwca za 300 zł
Edytowane przez sale_girl Czas edycji: 2021-02-02 o 14:23 |
|
|
|
|
#656 |
|
Konto usunięte
|
Sale wybrałam wersję HIT, musi być wzorzysty, żeby od razu mi się rzucał w oczy w torebce
z jednej strony zajrzalabym na to stories, ale z drugiej jeszcze nie, mój portfel nie jest na to gotowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Hej we wtorek 🤩
Za dwa dni kolejna wizyta, trochę zaczynam się stresować. U mnie mdłości rano było masakryczne ale pomogła mi bułka z masłem zauważyłam że ostatnio dni mam przeplatane - jeden dzień spoko się czuję a następny beznadziejnie i tak na zmianę. ![]() Narobiłyście mi ochotę na pizzę, chyba dziś zrobię na obiad ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88481710]Dobrze wiedzieć o tym aloesie, chociaż nie piłam, ale dzięki za info Sale
Monika też właśnie widziałam, kurcze myślę sobie jak to już październik, nie za wcześnie, ale patrzę w kalendarz i faktycznie Jak tam mdłości trochę Wam dzisiaj przeszły, czy nadal Was męczy? Zamówiłam sobie segregator od Mamy ginekolog, bo już mam trochę tych papierów, praktycznie za każdą wizytą dostaje zdjęcie USG i chce mieć porządek w dokumentach jeszcze położna powiedziała mi, żebym nosiła że sobą kartkę z grupą krwi, którą dostałam z labu, więc muszę pamiętać, żeby skserować i nosić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Mnie od rana kibel przywitał... Chyba też zamówię ten segregator 🤭 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#659 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pizza na obiad to zawsze dobre rozwiązanie ja jutro chyba zrobię lasagne ![]() Kciuki za wizytę ![]() Cytat:
Ja mam ten segregator dla kobiety i całkiem fajnie mi się sprawdza, bo wszelkie USG, wyniki krwi mam w jednym miejscu, a teraz do ciąży chce mieć osobny, żeby nie mieszać Ja mam wizytę 11.02 prywatnie w klinice, potem 16.02 i 25.03 w luxmedzie, co tydzień wizyta 🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już sobie zamówiłam segregator
.A mnie można dopisać do listy??? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

mnie to tak zatkało jak zobaczyłam i usłyszałam
🤦
może to od tego. Ehh

i ciesze się ze już wszystko ok. W sensie ze nie plamie.

Super, że wszystko ok u Ciebie <3

jadę na wizytę do luxmedu, jak będę wracać to wejdę do piekarni i kupię 

.

jeszcze położna powiedziała mi, żebym nosiła że sobą kartkę z grupą krwi, którą dostałam z labu, więc muszę pamiętać, żeby skserować i nosić 

.