![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Moja ostatnia "przygoda" z facetem z internetu- ku przestrodze
![]() Fakt faktem roznie mozna trafic. Jeden z neta na ktorego akurat trafilam okaząl sie skubancem:/ - oczywiscie użyhwając łagodnych słów. Przebił wszytskich innych poznanych z neta;P Strasznie zapewniał o przyjaźni i w ogole o chęci bycia ze mną a potem sie okazało ze prowadzil podowjne zycie- wyszło po pol roku kiedy nagle ze tak powiem zniknal. Nie bylismy w formalnym ze tak powiem zwiazku- luzne spotykanie sie ale i tak mnei to poruszyło - oszust. Okazał sie że ma dziekco w drodze. A niedosc ze zarywał do mnei probowal zaciagnac do lozka to jeszcze mysle ze bylo par einnych. Zrobiło mi sie ogromnei żal siebie i tego dziecka i tej babki,- no ale to juz jej sprawa ze se takiego [paściana wybrała-i tych naiwnych dziewczyn które cierpią przez takich tego typu skuuu... I oczywiscie nie dowiedzialam sie tego od niego tylko drogą ze tak powiem pantoflowo-internetową. Chyba jakiś anioł nade mna czuwał ze nei dałam sie zwiesc temu oszustkowi. Noz sie w kapsie otwiera. Niech no bym go spotkała= powinno sie przywroci kare publicznej chłosty ja bym mu jeszcze dodała publiczne wykastrowanie. ;P ![]()
#632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale nie ma co ukrywac, 'na zywo' niestety tez sie moga takie sytuacje zdarzyc, tez ludzie klamia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
A ja poznałam swojego faceta w internecie i jesteśmy już razem prawie 3 lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Rozeznanie
|
Gosiaska takich to tylko na obrzezanie i kastracje
![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Wtajemniczenie
|
jestem jestem....
jakos tak bez przekonania, dziwny jest troszke ten moj 'kolega'. Moze to glupie, ale zmniejszyl czestotliwosc nazywania mnie ladnie hehe. Raz wczoraj napisal do mnie slonko. Ech, czepiam sie chyba szczegolow. Zle sie czuje dostalam o....!!! i jestem taka nerwowa. I jakos tak potrzebuje go teraz a on taki.... nie wiem moze faktycznie ten dystans wzial sobie do serca, nie wiem. Zastanawia mnie jego sposob zartowania ze mna. Jakies aluzje o wspolnym mieszkaniu, po co takie rzeczy pisze, on juz ma swoje lata, kurcze no. Moze zmeczenie daje mu sie we znaki. Nie mam pojecia. Ale ja mysle i przeczuwam ze te zdjecia .... grr nie sposobaly sie, kurcze swiruje juz serio. ![]() On sprawia, ze coraz mniej o nim mysle. Ostatnimi czasy myslalam ze sie zauroczylam, ale on wlasnie sprawil swoim zachowaniem, ( jakie to zachowanie? normalne, tylko nie slonkuje i nie serduszkuje mi, matko jedyna ale ja mam powody do denerwowanai sie , glupek ze mnie) ![]() sprawl, ze coraz mniej mysle o nim. Moze to i dobrze... A ta magiczna sierpniowa data nie robi na mnie juz zadnego wrazenia. Tak mam ostatnio mysli, zeby to wszystko rzucic i pojsc gdzies do pubu czy gdziekolwiek i normalnie kogos poznac. Choc podswiadomie czuje, ze nie chcialabym z nim stracic kontaktu Rozumiecie mnie? Bo ja siebie zupelnie juz nie rozumiem ![]() trzymajcie sie kochane moje!!! ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-07-21 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Raczkowanie
|
[quote=MalinowaNastka;8294 532]
Gottesgeissel ja też tak chce!!! ![]() ![]() ![]() quote] Wiesz każdemu może sie trafić... my z przyjaciółka spotkłayśmy w necie, moja druga przyjaciólka spotkała w supermarkecie w dziale z mrożonkami (jakkolwiek smiesznie by to nie brzmiało ![]() Rózne miejsca do spotkania, żadne nie jest złe ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no tak, kazde miejsce jest dobre na spotkanie milosci ![]() o jeny ![]() Ogladalyscie wczoraj dziewczyny film : "podroz przedslubna" ???? swietny ben Affleck i fajny film ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj ja ten film widziałam juz z milion razy i za każdym płacze.. Bardzo bardzo go lubie ![]() O tak, każde miejsce jest dobre,. tak myslalam o jeszcze jakis ciekawych ale nic mi nie przychodzi do głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Rozeznanie
|
Gottesgeissel mrożonki brzmi ciekawie, ciekawie....
![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Wtajemniczenie
|
my juz mamy obejrzec ze soba 'Uwierz w ducha' i 'Armagedon' hahaha.
I ma mnie wziac na wycieczke na Jure Krak-Czestochowska ;D Duzo tego.... Ale cosik mi sie wydaje, ze nic z tego ![]() On mnie chyba jus nie lubi ![]()
#641 |
Rozeznanie
|
Myszeczko... Ja czuję, że będzie...
![]()
![]() |
#642 |
Wtajemniczenie
|
a tam gadasz, żeby pocieszyć...
Buuuu..... i teraz mnie dopadło rozkojarzenie ;/ Ech, dziewczyny, pomocyyyyy ![]() Taka stara du** ze mnie a zachowuje sie jak 5 latek. ps. wzielam sie za zalegla lekture 'duma i uprzedzenie' Halooo, gdzie jest moj rozsądek ??? Gdzie jestes ??? Ja to chyba zawsze bede sama jak palec.
#643 |
Zakorzenienie
|
baby...... nie odzywa sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Rozeznanie
|
Floffii jak to??? Znowu masz ten stan "zauroczenia"???
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
znowu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Wtajemniczenie
|
du** blada
Flofferku, odezwij sie, nic nie stracisz, faktycznie. A noz cos sie ruszy. Moze on czeka na Twoj krok, bo z nimi to nigdy nic nie wiadomo. Aaaa... denerwuje sie i tyle. Na stare lata taka przygoda mi sie trafia. A ja z cierpliwoscia nie jestem za pan brat. A i jakos szybko przywiazuje sie do ludzi. Co za glupota. Tak Nastusiu, potrzebujemy bliskosci, czy oni nam ją nam ofiaruja ? Ktoz to wie ![]() Czym jest moje przeznaczenie ? pytam sie co dzień ! ![]() gdzie jestes!!!!
#647 |
Rozeznanie
|
Tak Flofferku odezwij się, przynajmniej będzie wiadomo co i jak z nim
![]() Myszeczko jak to ładnie napisałaś ![]() Ale właśnie... Oto jest pytanie... Czy to ten?????????
#648 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też miałam podobny przypadek... tyle, że cała historia nie skończyła się dobrze i przeżywam to do tej pory.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Rozeznanie
|
Olgencjaaa jak się teraz z tym czujesz? Jak długo pisaliście ze sobą dopóki sie to nie zepsuło? Bo domyślam się, że znacie się już ponad rok, bo jednak dalej utrzymujecie kontakt
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
napisalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Wtajemniczenie
|
Olgencjaaa....
Mam podobna sytuacje do Ciebie.Z tym, że u mnie jest na odwrót. To on mi napisał, że sie chyba już troszkę zak...... we mnie. Ja tego nie skomentowałam bo i po co ? Pomyslalam sobie, ze to takie żarty. Ale z biegem czasu czuje cos ze cos faktycznie jest, jakies uczucie, nie wiem jakie ale cos jest. Jesli on mi pisze, ze do swojej dziewczyny lubi zwracac sie tak i tak po czym stwierdzam, ze on juz od dluzszego czasu tak mnie nazywa ? Halo, ale o co chodzi ? Bo nie wiem ![]() Mowilam mu o dystansie. Od kilku dni jakby nasze rozmowy sa coraz krótsze. Fakt faktem, ze zmeczony jest bo wykorzystuje czas naj moze najlepiej teraz tj. na wycieczki po kraju, itp. bo okazalo sie, jak juz wczesniej wspomnialam, ze wraca do Polski. Hmm, stwierdzil, ze chce wrocic jak najszybciej rowniez przeze mnie. Pytal czy jest szansa, czy sie uda nam ? Ale nie zadal tego pytania wprost, tylko przez kilka zdan ![]() także powiem, ze ja juz nie wiem na czym stoję. Czuje, ze z kazdym dniem staje sie mi blizszy, ale wiem tez, ze nie zniosę klamstwa , oszustwa itp. Jestem slaba, po prostu. Jednym slowem ch***** jasna ![]() Floffciu Jak tu zrozumiec faceta? Kotkuje Ci a zachowuje sie co najmniej dziwnie.Co za jełop, sorki, ale musialam. Jej, czy oni wreszcie zrozumieja, kiedy, w jakich sytuacjach i DO KOGO sie tak zwraca ? Nie no!!! chyba zostane FEMINISTKą ![]()
#652 |
Rozeznanie
|
No dokładnie
![]() Ch... Albo oni są idiotami ![]() ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kurde ja z owym nie mamy zwyczaju do siebie tak mowic xD juz czesciej "kocham cie" ![]() ale to tez w zartach ![]() "bo oczywiscie kocham cie nad zycie wiec..... " ![]() i tak Was czytam i u mnie mimo wszystko inaczej troche to wyglada, ale chyba tylko przez to ze to dluzej sie ciagnie... wiem czego moge sie spodziewac itp ale to tylko net ![]() no a teraz go nie ma... nie gadalismy tak dluuuuzej chyba od 2/3 dni i mam niedobor.. :|
![]() |
#654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa, ide spac. wkurza mnie juz to. A jescze mam problem z moja szanowna gębą ;( Dobranoc ![]()
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
Nie przejmuj się
![]() ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma ![]() be on jest ;( a w ogole od srody do niedzieli bede mieszkac w domu znajomych znajomych [bo oni wyjezdzaja gdzies ![]() i sie nie przyznam i bedzie ze nie zyje albo cos ![]() a w ogole tooo... jak go dlugo nie ma to sie boje ze mu sie cos stalo :| no bo jakby sie naprawde stalo.... skad mialabym wiedziec?
![]() |
#657 |
Rozeznanie
|
A Villemka dobre, dobre z tym, że się nie przyznasz, Podstępne
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on tez jest podstepny... przebiegly wredny i w ogole beee ![]()
![]() |
#659 |
Wtajemniczenie
|
dubel.
#660 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie!
Skad mamy sie później dowiedzieć czy sie coś stało czy nie? ps. moj sie odezwał, kurde ma zmianę w pracy do 24:00 ![]() Ale od czwartku znów będzie wcześniej w domciu. Dziewczyny, i co ja mam zrobic z ta buzia? ;( Dermatolog znow przepisze mi antybiotyki, po ktorych strace wlosy ![]() Tabletki ANTY jeszcze nie wchodza w gre ( ale zaniedlugo bede je brac) Dzisiaj idę do dentysty, bo czytałam, ze moze od chorego zeba buzia tez sie moze pogorszyć. Ech, załamie sie, dosłownie ![]() WITAM W NOWY SŁONECZNY DZIONEK KOCHANE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.