![]() |
#631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowy
Szukam szamponów (mogą być odlewki) Naturado i Alepia. Jeśli ktoś jest chętny na wymianę, to chętnie przedyskutuje kwestię co mogę w zamian zaoferować
![]() ![]()
![]() |
#632 |
Rozeznanie
|
p-4c 15ml 2010.08
macerat zielona hebrata 15ml 2010.02 lha do 5gr 2010.06 kwas kojowy do 5gr 2010.08 all in one 2010 06 ruszczyk 2011 05 jaka ilość i czego chcesz? powiedzmy ze 50ml dynia, 10ml pantenol, 10ml kreatyna, 5ml czeresnia, 2ml malina, 5ml kielki pszenicy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Mam do zaoferowania zestaw do zrobienia serum z witaminą C z BU a także kryolan anti--shine powder z 30 gr na moje oko 20- 25 zostało. Poszukuję nacinamide , toników z liposomami, żelu do mycia twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
50ml dynia 10ml panthenol 10ml keratyna 5ml czeresnia 2ml malina 5ml kielki pszenicy a od Ciebie: p-4c 15ml macerat z zielonej herbaty 15ml LHA 3g kwas kojowy 1g all in one 5g ruszczyk 10ml moze tak byc? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Rozeznanie
|
Alu mi odpowiada taki pomysł, wiec chyba możemy przejść na pw
Jutro bede organizować jakieś sensowne pojemniczki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
Oleje (odlewki): - jojoba - z róży - z pestek czerwonej maliny - komosy (próbka, zostało gdzieś 4ml, ważna do 09.2009) - macerat z marchwi Nawilżacze (odlewki/odsypki): - NMF - hydromanil - fosfolipidy mleka - proteiny jedwabiu - mleczko migdałowe - mleczko pszczele - niacynamid - pantenol - gliceryna - keratyna hydrolizowana Kwas salicylowy (nieotwarty 20g, ważny do 06.2010) Amla (proszek mazidła, odsypka) Henna (proszek mazidła, odsypka) Puder bambusowy z jedwabiem (BU, odsypka) Glyceryl cocoate (odsypka) Ekstrakty (odsypka): - kasztanowiec - skrzyp - pokrzywa - skórka jabłka - skórka winogron Szukam: - dry-flo - olejków - indygo - pudru ryżowego bądź jakiś innych matowiaczy - minerałów Ale poza tym też można mnie kusić ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2009-06-19 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Zadomowienie
|
Oleje (odlewki):
- z róży (jesli chodzi o roze pizmowa (Rosa Moschata)) [COLOR=Red] - proteiny jedwabiu - keratyna hydrolizowana - jesli ma dluga date waznosci Henna (proszek mazidła, odsypka) Ekstrakty (odsypka): - skrzyp - pokrzywa - skórka jabłka interesuje mnie od Ciebie te rzeczy (i moze cos jeszcze ![]() z Twojej listy mam dry-flo z jedwabiem i mineraly. zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ile byś chciała poszczególnych rzeczy? A od Ciebie chętnie bym przygarnęła: - dry-flo - minerały (ale to muszę jeszcze dokładnie obejrzeć jakie. Ale raczej te: podkład Olive Neutral semi matte i STF Rice Sunlight. Ewentualnie może jeszcze jakieś) - trochę kwasu migdałowego i oleju lnianego - ewentualnie trochę hydrolatu z kocanki PS: Jakby co z rzeczy, które szukasz mam jeszcze puder perłowy (BU) i hydrolaty: aloesowy i róży damaceńskiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a najlepiej jakbys napisala tez ile mozesz ich oddac ![]() co do pudru perlowego i hydrolatow to ja je mam ale uzywam w sporych ilosciach, wiec nie szukam niewielkich odsypek/odlewek na sprobowanie, tylko calych (tudziez czesciowo zuzytych) opakowan jesli ich nie potrzebujesz. obejrzyj tez spokojnie mineraly i powybieraj ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-16 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
No to:
- olej z róży: 03.2010. Mogę gdzieś 10ml odlać ![]() - proteiny jedwabiu: 01.2010. 5-10 ml - keratyna: do 10 ml - henna: 11.2011. Max 10 g - ekstrakt ze skrzypu: 12.2009. 5 ml (czyli to będzie niecałe 2g). Nie mam wagi, więc odmierzać będę łyżeczkami miarowymi/cylindrem dlatego wszystko podam w mililitrach, okej? - ekstrakt z pokrzywy: 03.2010. Gdzieś 2 ml (trochę ponad 1 g to będzie) - skórka jabłka: 06.2010. Hm myślałam, że mam jej trochę więcej ![]() A co do hydrolatów to nie ![]() Możesz też mi napisać ile mogłabyś odstąpić tych rzeczy co wymieniłam post wyżej ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2009-06-16 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm, niezbyt duze odsypki tych ekstraktow ![]() to ja w takim razie bym chciala od Ciebie: - olej z róży: 10ml - proteiny jedwabiu: moze z 7ml - henna: 10 g - ekstrakt ze skrzypu: 5 ml (czyli to będzie niecałe 2g) - ekstrakt z pokrzywy: Gdzieś 2 ml (trochę ponad 1 g to będzie) - skórka jabłka: 1-1,5 ml i w takim razie dobralabym chetnie odlewki jojoby i czerwonej maliny, jesli mozesz ich oddac minimum po 5ml (oba wiec nie potrzebuje na sprobowanie, ale mam mniej niz planuje zuzyc ![]() keratyne sama mam z krotka data wlasnie, wiec potrzebowalam tylko takiej z dluga, wiec za nia podziekuje ![]() z rzeczy o ktore pytasz dry-flo moge oddac duzo (moze ze 30ml, nie mam wagi rowniez:P) Olive Medium sampla pelnego, STF odsypke max. wielkosci sampla. kocanki ew. bardziej na sprobowanie - kilka ml. oleju lnianego duzo (kilkadziesiat ml), kwasu migdalowego raczej niewiele (do 2g) Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-16 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dry-flo przygarnę tyle ile dasz, za to oleju lnianego tak z 20ml, więcej raczej nie zużyję. Kwas 2 g bardzo chętnie. Kocanki może być ok 5ml (chcę tylko zobaczyć jak pachnie i wypróbować z raz, żeby zobaczyć czy warto zamawiać). Minerały wielkości sample będą ok ![]() Czyli ode mnie: - olej z róży: 10ml - proteiny jedwabiu: 7ml - henna: 10 g - ekstrakt ze skrzypu: 5 ml - ekstrakt z pokrzywy: 2 ml - skórka jabłka: 1-1,5 ml - olej jojoba - 10ml - olej malina - 5 ml Zgadza się? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to moze ode mnie: -dry flo ok. 30ml -20ml oleju lnianego -2g kwasu migdalowego -kocanka 5ml -STF Rice Sunlight odsypka wielkosci sampla (w woreczku strunowym) -a co do sampla Olive, to ja mam w na wymiane sampla Olive Neutral a nie Olive Medium, a Ty pisalas o Olive Medium...ktory odcien chcialas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Szukam Niezmydlalnej frakcji oleju sojowego -dowolna ilosc,do wymiany mam to,co w watku (w podpisie)i poszperam jeszcze
![]()
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Moja wymianka - KLIK
![]()
![]() |
![]() |
#650 |
Konto usunięte
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1275400 0]Chętnie wymienię...
kwas askorbinowy (wit.C) - ok. 18g hydrolat oczarowy eco - 50ml guma ksantanowa bromelaina ekstrakt z soi ekstrakt z kasztanowca retinol roślinny d-pantenol kwas salicylowy kwas ferulowy peg kwas kojowy spirulina (ok.10g) mocznik koncentrat z aloesu zatężony 10x - ok. 50ml olej lniany (Oleofarm) Nie szukam nic konkretnego, wszystko rozważę...[/QUOTE] dokładam glyceryl cocoate (opakowanie z ubytkiem 7ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Rozeznanie
|
Mam do wymiany:
olej śliwkowy (mazidła) w szklanej butelce (30 g/33 ml - prawie pełny - bez kilku kropel) leci do wiewiory1986 Poszukuję: - olej z nasion jabłka (mazidła) - inne lekkie (do tłustej cery) owocowe oleje intensywnie (ale przyjemnie) pachnące - podkład Light Almond EDM (formuła intensive) (Mam także do wymiany 80% sampla korektora Aussie Perk Me Up (EDM) przesypanego do woreczka strunowego)
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-07-29 o 14:56 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
chętnie podzielę się:
ECOspa oleje: * jojoba złoty * ryż - do 5ml * kokos frakcjonowany * pestki granatu - odlewka * skwalan - do 5ml BU masło kawowe [ale 02/2009] Mazidła olej żurawinowy - odlewka gliceryna jedwab hydrolizowany jedwab w proszku - odsypka ekstrakty owocowe: ananas, granat, mango - małe odsypki koenzym Q10 colostrum ZySK oleje: * kiełki pszenicy - odlewka * pachnotka - odlewka * śliwka - odlewka * malina czerwona - odlewka emulgatory: GSC; al. cetylowy; MGS; SLP sorbitol D-pantenol 75% ponadto minerały link w podpisie korektor Lancome w pędzelku nr 02 pędzel do podkładu mineralnego IsaDora - kilka razy użyty, wyprany filtr mineralny Mustela bebe/enfant Special Intolerances SPF50+ tak w zasadzie to niczego konkretnego nie szukam ![]() można mnie kusić minerałami - różami, cieniami, kolorowymi mikami... jestem otwarta na propozycje ![]() ......................... ......................... ............ Legenda: rezerwacja Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-07-09 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Rozeznanie
|
Wymienię:
- PEG 400 - tlenek cynku (ZSK) - mocznik (ZSK) - MS (CS) - olejek palmaroza (ZSK) - wit. B3 (ZSK) - alkohol cetylowy (ZSK) - lanolina (ZSK) - alantoina (ZSK) Przyjmę: - LHA - kofeina - Polysorbate 80 - kwas salicylowy - krzemionkę - puder ryżowy Edytowane przez mosutatsu Czas edycji: 2009-06-24 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
Witam,
Mam do wymiany: 2 x Peeling z bromelaina z Biochemii Urody, gotowe zestawy do przygotowania, orygianalnie pakowane, d.w. liczy sie od momentu przygotowania peelingu To byl moj ukochany peeling, ale przedobrzylam i niestety musze zrezygnowac z jego uzywania. Najchetniej przyjalabym zestaw do przygotowania serum olejku regulującego LEMON, chociaz zdaje sobie sprawe ze bylby to cud gdyby ktos mial nie napoczety zestaw ![]() Poza tym aktualnie bylabym chetna na wszystko co potrzebne do pielegnacji stop (sole, kremy) i do ciala (balsamy antycellulitisowe, ujedrniajace, delikatnie brazujace). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puder Neem ![]() _________________________ _________________________ ______________________ Pozbede sie kwasu salicylowego (okolo lyzeczki +/- ) i PEG-u (jest ok.1/3 w butelce 125g) oddam za jakis fajny drobiazg ![]() ![]() EDIT: Kwas salicylowy poleci do Mosutatsu ![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-06-23 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zadomowienie
|
Wymienię:
- olej z pestek malin z BU, ważny do 04/10 (na zdjęciu z prawej) - olej tamanu ECO z BU, ważny do 06/10 - DRY FLO z mazideł, ważne do 12/09, 2/3 pudełka, całość albo na odsypki - nowy zestaw do sporządzenia toniku PHA z BU - gotowe serum Flavo z BU, do końca daty ważności zostały 2 miesiące, ubytek - jedna odlewka do słoiczka typu amber Najchetniej wymieniłabym się za hydrolat z kocanki, olejki myjące, można kusić innymi produktami BU, mogą być minerały ![]() Edytowane przez piratte Czas edycji: 2009-07-27 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-06-23 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mazidłowy - wymiankowyNiestety już wymieniłam się na sandy fair, ale zaintereso
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.