![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
![]() WYMIENIĘ- Minerały, biochemia...Witam Na szaro i przekreślone będą oznaczane rzeczy wymienione. Na czerwono dokładki. Na różowo rezerwacje. W razie potrzeby mogę wysłać na maila zdjęcia wymienianych rzeczy ![]() Jeżeli wszystko zostało już między nami ustalone nie ma wycofywania się w ostatniej chwili ![]() Możliwy odbiór osobisty na terenie Warszawy (głównie Wilanów i centrum) lub Mińska Mazowieckiego. Nie wymieniam się za ubrania, interesują mnie tylko rzeczy niżej wymienione lub ewentualnie inne mineralne i biochemiczne. Najbardziej interesują mnie podkreślone rzeczy ![]() Odsypki robię w woreczkach strunowych. WYMIENIĘ: MINERAŁY: Bigi EDM: EDM color corrector Sunlight - ubytek ok. 1 sampel EDM EDM color corrector Multi-Tasking (tylko odfoliowany) (większość sampli wypróbowana tylko na ręce więc ubytek jest minimalny, w innych przypadkach zaznaczam wielkość ubytku) Sample EDM base: Medium Deep - semi matte base x2 Sweet Almond - original glo base (zostało ponad 50% sampla) Light Medium - matte base Light Martian - semi matte (zostało ok. 70-80%) Olive Medium - intensive blush: Deep Wine Cookie Sheet Come What May - odsypka DVR - odsypka All smiles - odsypka Waffle Cone - odsypka concealer: Mint (użyty kilka razy, ubytek minimalny) Lavender - odsypka cienie: Eco friendly - odsypka After Afternoon - odsypka Sample MEOW Cosmetics bronzer: Medium Manx Skinny Dippers - Light Abyssinian Sunsplasher - Medium Abyssinian róże: Kitty-Licious Taboo - Risque Taboo - Twisted The Scream cień: IdealEyes - Ferocious Feline Claws & Effect inne: Prim&Preen: Premiere Puss Primer Combination korektory: 3 - Naughty Abyssinian 2 -Frisky Abyssinian 3 - Naughty Angora Undereye Concealer 2 -Frisky Abyssinian Undereye Concealer 2 -Frisky Angora podkłady: Flawless Feline 3 Naughty Korat - sampel EGM: cienie: Abisco Park, New Leaf, Amazon, Olive (odsypka), Favorite, Spice Island róże: Catalina, Palm Beach, Blush of Youth inne: Podkład w formule CM - mieszanka (kolor pomiędzy winged butter EDM a medium tan), ilość do uzgodnienia (mam sporo). primer/wykończenie: Lightly Tinted Prime&Finish Transculent (Oily Skin) Finishing Powder Pure Luxe: cienie: Enlighten podkłady: Warm Cream Autumn LaurEss cienie: Breathless, Windswept, Playtime (odsypka), Charm podkłady: Soft Gold Elemental - odsypki z Biga Soft Gold Ethernal - odsypki z Biga Lumiere: podkład w formule Flawless - kolor Fair Golden podkład w formule Luminesse - kolor Light Medium Golden podkład w formule Luminesse - kolor Medium Golden podkład w formule Veena Velvet - kolor Light Medium Warm podkład w formule Cashmere - kolor Light Medium Golden podkład w formule Flawless - kolor Light Medium Golden podkład w formule Veena Velvet - kolor Light Medium Golden podkład w formule Flawless - kolor Medium Golden Dreamworld Minerals: podkład Elli podkład Jata primer Mummy dust Normal Skin primer Mummy dust Vit. E Dry wykończenie Butter Silk Buff'd: Original Mineral Foundation Wool Concealing Mineral Foundation Wool Light Mineral Foundation Wool Light Mineral Foundation Cream Light Mineral Foundation Almond Light Mineral Foundation Antique/Lace Mineral Setting Powder Downy Mineral Setting Powder Yarn Lucy Minerals: próbki: Bisque Original Cream Bisque Light Cream Bisque OCS Cream Bisque OCC Bisque OCS Finishing Powder OCS BIOCHEMIA: Peg 400 - odlewka Glikol metylopropanowy - waga 10g, pełne opakowanie Glikol propylenowy - waga 10g, minimalny ubytek Wersenian dwusodowy - waga 2 g, ubytek minimalny, ważny do 08/10 Kwas askorbinowy (mazidla.pl) - odsypki, wielkość do ustalenia, ważny do 06/10 Ekstrakt z liści pokrzywy (mazidla.pl) - 10g, ważny do 07/10, ubytek minimalny D-Pantenol 75% - Witamina B5 (mazidla.pl) - odlewka, wielkość do ustalenia, ważne do 07/10 Ekstrakt z centella asiatica 30% - 5g, ważne do 09/10, ubytek minimalny Ekstrakt ze skrzypu polnego 7% - 5g, ubytek minimalny, ważny do 06/10 INNE: Dry Flo - odsypka Ronasphere LDP - odsypka Kaolin Clay z The Conservatorie - odsypka perfumy w kremie EGM - A Perfect Day puste słoiczki po samplach - 13 szt (10 z sitkiem, 3 bez) Pędzel do różu WeMa EGM Prefect Eye Primer Cream - całe opakowanie 0,33 oz., raz użyty EGM LIQUID MATTIFYER & MOISTURIZER - YELLOW - całe opakowanie 1,1 oz., raz użyty Serum Granat - z wymiany, zmieszane, zostało ok. 15ml (mogę zrobić w razie czego zdjęcie ![]() Silk Naturals - cień Picnic (odsypka) cień DW farily moss /butelkowa złamana szarym zieleń, nie agresywna/ Blusche - cień Grass Gel Liner CS - True Black - raz użyty odsypki cieni: NYX - Mocha, Joppa - Suck Lunch, NYX - Walnut, CS - Wintervald, CS - Aruban Coral Lure Beauty - Exotic Butters Body Cream Freesia Tradycyjne kosmetyki: Nivea Body Wygładzające Mleczko Skóra Sucha 250ml -ubytek ok. 2 cm od zakrętki. Avon Nawilżający krem do stóp z silikonem 150ml - ubytek minimalny użyty 2-3 razy. The Body Shop Mango Lip Butter - użyte kilka razy (z wymiany) Kallos creme a late - ilość do uzgodnienia biżuteria hand made mojego autorstwa ![]() ![]() Zapachy: Cacharel, Amor Amor EDT - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka 1,5ml Kenzo, Jungle Elephant EDP - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka 1,5ml Victoria's Secret Endless Love mgiełka do ciała - odlewka lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Victoria's Secret Vanilla Lace mgiełka do ciała - odlewka lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Sohum Madagascan Vanilla EDT - odlewka, wielkość do ustalenia lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Giorgio Armani Diamonds - odlewka 5ml lub próbka z własnego flakonu 1,5ml Lolita Lempicka, Lolita Lempicka - próbka z własnego flakonu 1,5ml Lolita Lempicka, L de Lolita Lempicka - próbka z własnego flakonu 1,5ml Miss Dior Cherie EDP - próbka z własnego flakonu 1,5ml Euphoria Blossom EDT - próbka z własnego flakonu 1,5ml Ginestet Botrytis - próbka z własnego flakonu 1,5ml Burberry Brit edt - odlewka z własnego flakonu lub próbka 1,5ml Hugo Boss Femme edp - odlewka z własnego flakonu lub próbka 1,5 ml Ange ou Demon EDP - próbka 1,5ml z własnego flakonu Halloween - odlewka lub próbka 1,5ml z własnego flakonu Demeter Earl Grey Tea - odlewka 5ml z wymiany Demeter Rain - odlewka 5ml z wymiany Guerlain Insolence edt - odlewka 4-5ml Estee Lauder Pleasures edp - odlewka 5ml Dsquared She Wood - odlewka 4-5ml Gucci Rush 2 - odlewka 5ml Sisley Soir de Lune - odlewka 5ml w atomku 10ml Diesel Green - odlewka 10ml Donna Karan Black Cashmere - odlewka 5ml w atomku 10ml Chanel No.19 edp - odlewka 5ml, szklany atomek, ze wspólnych zakupów perfumeryjnych - raz psiknięte. CKIN2U POP EDT - próbka 1,2ml z atomizerkiem Parfums Gres My Dream EDP - próbka 1,5ml z atomizerkiem Armand Basi In Red EDT - próbka 1,2ml Escada Signature EDP - próbka 1,7ml Escada Incredible Me EDP - próbka 3-4(?) ml Versace Men Eau Fraiche - próbka 1,7 (?)ml CKIN2U Her - próbka ok.1ml z atomizerem Reporter for Men - próbka 1,5ml Sean John Unforgivable - próbka 1,5ml z atomizerem CKIN2U for Him - próbka ok.1 ml z atomizerem Lanvin L'Homme Sport - próbka 1,5ml z atomizerem (tu gdzie jest znak zapytania nie ma podanej pojemności, oceniam ją na oko ![]() Chopard, Casmir EDP - odlewka 10ml z wymiany Givenchy, Organza EDP - odlewka 5ml z wymiany JOOP! All About Eve - odlewka 5ml w atomku 10ml ze wspólnych zakupów Aquolina, Pomarańcza i wanilia - odlewka ok.8ml z wymiany Max Mara Kashmina Touch EDP - odlewka ok.4ml Satellite - Padparascha - odlewka 5ml w atomku 10ml Diptyque - Feu de Bois (Room Spray) - odlewka 5ml w atomku 10ml Diptyque - Essence of John Galliano (Room Spray) - j.w. Farmazia SS. Annunziata - Aurora - j.w. CB IHP - November #3 - j.w. Jean Patou - Sira des Indes - próbka 2ml Chętnie przyjmę w zamian (pełne wymiary, sample, odsypki, itp): EDM: korektory nawilżające - Clear i Morning, nowy pędzel do różu, LHK, pędzelek do cieni, pędzelek do korektora. CS: pędzelkek - Angled Liner SN: bronzer Beach Bunny, Ultimate Luxury Treatment Powder , Facelift Vitamin C DMAE & Peptide serum, Holy Crow! Instant Wrinkle Remover Pielęgnacja z Lure Beauty Próbki, odlewki różnych zapachów - wishlista w podpisie ale można kusić ![]() Pixie Cosmetics: próbki podkładów(zółtki, goldeny, oliwki), primer i wykończenie, korektor różowy i zółty. Joop: pielęgnacja Lucy Minerals: Ambrosia, podkłady: Cream Original, Pale Olive Original. oprócz tego: pędzel Blusche Face Blender Brush, primery pod cienie, [U]niektóra pielęgnacja z BU, mother of pearl, popiół wulkaniczny, kofeina, algi bioferment (i ogólnie algi z wyjątkiem spiruliny), maceraty (szczególnie z nagietka), hydrolaty w większych ilościach i ewentualnie coś innego[/B] ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2010-05-19 o 17:26 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ- Minerały, biochemia...
Pampered Puss: 2-Frisky Korat
eye shadow: Spelunk znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie (szczególnie ten pierwszy):
Linen - intensive base Sweet Almond - intensive base Znajedziesz coś u mnie? ![]() ![]()
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dysponuję żółtym oraz brązowym pigmentem z CS, miką sericite również z CS (sporo) oraz dodatkowo mam zinc oxide (sporo). Pigmentów mogę odsypać po 1g- są mega wydajne a reszty po 2 łyżki.
W zamian chciałabym od Ciebie: EDM eye shadow Spelunk Linen intensive róż Walkee Talkee i DVR Saturday Zainteresowana? ![]() PS. Możemy osobiście w Warszawie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie w Warszawie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam próbkę jakiegoś pudru z Blusche jedynie ![]() a gdzie w Warszawie Tobie pasuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio prawie poza Wilanów się nie ruszam, ale spokojnie mogę gdzieś podjechać w razie potrzeby ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Everyday Bronzer Walkee Talkee DVR Saturday ? ![]() ![]() Edit: już chyba nieaktualne ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:20 ---------- Ja bardzo chętnie, ale Tobie się raczej nie opłaca. Paint Cosmetics robi sporo mniejsze próbki od EDM, zresztą widać po wielkości woreczka ![]() ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2009-06-16 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dokładka
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz coś u mnie za ekstrakt z pestek winogron i centelle?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=513900e90b83d91c2e26787 f916d5639aed43c42;1288215 3]Znajdziesz coś u mnie za ekstrakt z pestek winogron i centelle?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=320373[/QUOTE] Niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Omówiona wstępnie na pw wymiana z Dida
![]() Podsumowuję co by mnie interesowało: frakcja sojowa kompleks na naczynka podkład Lauress Ethereal - soft gold podkład Lauress Ethereal - radiant gold podkład Lauress Minimalist - radiant gold podkład Lauress Elemental - radiant gold podkład DW Claud - Elli podkład DW Luna - Jata podkład DW Luna - Valli wykończeniówka DW - butter silk wykończeniówka Lauress - Ultimate finish /została połowa próbki/ - medium wykończeniówka Lauress - Finishing Touch - medium /została ok połowa próbki/ korektor EDM - sunlight primer/wykończeniówka joppa: sheer x 2 medium x 2 primer - mummy dust z DW do skóry suchej i drugi do normalnej - mogę odsypać. Podkreślone najbardziej mnie interesują, choć chciałabym wszystko przygarnąć ![]() W zamian dla Didy: PEG 400 - odlewka 60 ml - 100 ml , ile będzie chciała ![]() biżuteria - ilość do określenia Lecytyna sojowa HLB 4 -waga 30g ubytek minimalny mogę też zrobić małą odlewkę hydrolatu z kocanki ![]() i pewnie ona zaraz dopisze co jeszcze chce ![]() W razie czego najróżniejszych buteleczek i pojemniczków mam pod dostatkiem ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-06-23 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
właśnie wróciłam z pracy, kota nakarmiłam i zasiadłam do wizażu
![]() ile chcesz frakcji i komplesu? bo mam opakowania z naturalisa, frakcji 5 g. Większość mogę oddać - zrobię sobie odsypkę albo włożę Ci do nowego opak. joppa mam po 2 opakowania, próbki /kiedyś kupiłam na allegro ale nie używam/. kocankę chcę jak najbardziej ![]() peg 400 lecytyna 7, nie 4 kolczyki /myślę nadal które ![]() Primer/Finishing Powder mojego autorstwa - co to w szczegółach? ![]() róż deep wine ewentualnie: Hydroxyetylceluloza - waga 10g pełne opakowanie Guma ksantanowa - waga 10g ubytek minimalny Ekstrakt z Centella Asiatica 30% - waga 5g - ubytek minimalny - data ważności: 09/2010 kw. glikolowy /do spróbowania co to jest/ jak pomyślę o kolczykach to zobaczymy ile z "ewentualnie" wybiore. możemy trochę zaczekać bo ja czekam na moją przesyłkę z EGM - zamawiałam podkłady, primery, róże i chyba jakiś cień? /zapomniałam ![]() jeszcze 1 ewentualność - co do podładów lauress i DW - jeśli już sprawdzimy komplet co wymieniamy, powiedzmy że będę miała więcej do zaoferowania /to się okaże ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No to na razie rezerwuję wybrane przez Ciebie rzeczy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
ja trzymam dla ciebie
![]() będą żółciótkie na priva wyślę co mnie z kolczyków najbardziej kręci ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Cieszę się, że przesyłka do Ciebie dotarła. Mam nadzieję, że wysłane przeze mnie produkty będą Ci odpowiadać
![]()
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Na wątku wymiankowym z minerałami napisałaś:
Cytat:
Daję: Buff'd - sample w woreczkach strunowych Podkłady: Wool - light (zostało ok 20%) Almond - light (tylko sprawdzony kolor na ręce, zostało ponad 90%) mieszanka Lace i Antique - light(1 raz użyta, zostało ok 80% dwóch sampli) Wool - concealing (2 razy użyty, zstało ok 75%) Wool - original (tylko sprawdzony kolor na ręce, zostało ponad 90%) Pudry wykańczające: Yarn - (3 razy użyty powinno być więcej niż 50%, ale w porównaniu do podkładów wygląda jakby zostało ok 20%) Downy - nieotwierany (ale malutko go w środku, wygląda jakby pół sampla w porównaniu do podkładów) Za: Sample MEOW Cosmetics podkłady: Pampered Puss: 2-Frisky Mau Pampered Puss: 2-Frisky Korat Pampered Puss: 3-Naughty Mau korektory: Concealer: 2-Frisky Sphynx Concealer: 2-Frisky Korat Undereye Concealer: 2-Frisky Korat Inne: Dry Flo - odsypka Proponuję przejść na pw i wymienić się adresami. A ponieważ ja jestem nowa w wymiankach, to mogę zaproponować, że ja najpierw wyślę do Ciebie i jak wszystko będzie ok, to Ty przyślesz mi swoje próbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
agunia - do naszej wymiany mogę dorzucić odsypkę wet sand, light maritan intensive.
poza tym mam amlę /włosy/. to tak w podsumowaniu. coś nie mogę doczekać się na moje EGM ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Możesz mi dorzucić to co napisałaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Zapraszam do mnie - byłabym zainteresowana samplami:
- Light Neutral - matte base - Light - semi matte base ![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
The Body Shop Lip Butter - masełko do ust zapach Mango.10 ml. Użyte 2 razy. Pięknie pachnie i doskonale nawilża usta. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Jestem zdecydowana na 100%. Prosiłabym tylko żebyś wysłała swoje kosmetyki jako pierwsza ![]() Więc jak? ![]() ![]() ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-06-25 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.