![]() |
#631 | ||||
Zakorzenienie
|
![]()
Więcej optymizmu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko nam się nie przeucz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
hej dziewczyny,
nie wiem co jest ale sie czuje fatalnie..Glowa mnie na maxa boli i jakos mi slabo.. Nie spalam za duzo w nocy bo nie moglam zasnac.. Do tego mam tyle pracy a nie moge sie skoncentrowac i literki mi lataja przed oczami.. ![]() na szczescie pol dnia za mna. Dzis po powrocie sofka, ksiazka i nic wiecej..
#633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobilam sobie sok z marchewki i buraczka ![]() No i uciekam do nauki ![]() Irsin, no wlasnie, nie mozesz pojechac na pogotowie? ![]() EDIT: zdecydowanie.. powinnam czesciej wkurzac sie na TŻ... ![]() ![]()
![]() |
#634 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ciekawe stwierdzenie ![]() wróciłam z uczelni, gdzie odbywa się remont (oczywiście w zimie, w trakcie semestru - witamy na UŚ-u ![]() ![]() ![]() ![]() pogoda okropna, śnieg pada mokry, zimno, błe ![]() ale podobno pod koniec tygodnia ma być znów wiosna wiec sie tym pocieszam ![]() idę zaraz zrobić obiad, a później posprzątać bo nie widać już mieszkania spod tego bałaganu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Nie odpisywałam w wątku na bieżąco to teraz mam zaległości, ale wybaczcie już nie będę ich nadrabiać ![]() ![]() Ja dzisiaj mimo ferii musiałam wstać 6:30, miałam wizytę u psychologa na ósmą ![]() ![]() A tak poza tym to mam zamiar zakupić jakąś większą pamięć do kompa myślę nad 256 MB, sama mam tyle na razie a chcę co najmniej 512 (tak to się nazywa? ![]() ![]() ![]() I jeszcze na zakończenie napiszę, że dziś byłam świadkiem bardzo nieprzyjemnej sytuacji w psychiatryku, na oddziale dziecięcym (byłam tam na ważeniu). Przywiązywali pasami chłopca, bo robił jakieś obrzydliwe rzeczy ![]() ![]() BTW. Ather - spóźnione, ale szczere ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#636 |
Wtajemniczenie
|
bo jak cos przeskrobie i sie na niego zezłoszczę, to pozniej ladne kwiatki dostaję w ramach przeprosin
![]() ![]() wspolczuje tego remontu na uniwerku. faktycznie mogliby znalezc jednak wygodniejszy termin, np lipiec-sierpien ![]() ![]() humorek juz lepszy, wiec zmykam dalej do nauki ![]()
#637 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
ahoj babeczki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() zasnąć w nocy nie mogłam, a wstać musiałam przed 5 - spałam trochę ponad dwie godziny i za cud uważam, że jeszcze się trzymam na nogach ![]() jutro znów pobudka o 5 - jeszcze trochę i może się zacznę do tej zbrodniczej pory przyzwyczajać :P Cytat:
![]() a co do wpia to z taką pomocą na pewno jakoś dam radę ![]() ![]() sama nie wiemmmm ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tez spóźnione i też szczere wszystkiego najwspanialszego kochana ![]() Buzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Ty odpoczywaj, mam nadzieję, że niebawem będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() zdrowiej... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Superchic(k) cieszę się, że z mamą trochę lepiej no i że psycholog Ci pomaga (bo chyba pomaga skoro możesz się dowiedzieć tylu nowych rzeczy o sobie, to bardzo ważne ![]() gujanko, w sumie to TŻ teraz powinien Ci na przeprosiny ładne bukiety buraków dawać, a nie kwiatki ![]() Ech powizażuję trochę i chyba pójdę spać bo umieram. Choc jak pojde spac to nie zasne w nocy i tak w koło Maciejuuu... Miłego dnia dziewuszki ![]()
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj karetka nie jest mi potrzebna bo czuje sie lepiej,byla mi potrzebna jak straciłam przytomność i uderzyłam się w głowę
wtedy nie chcieli przyjechać 'bo lekarz nic nie zrobi, trzeba iść do lekarza' powinnam wstać z podłogi i pójść ![]() no nic na szczęście nie ma już zagrożenia zaniedbałam sama sprawy z lekarzem bo po przeprowadzce nie wybrałam i nie przeniosłam się do żadnej przychodni w Warszawie ![]() A dzisiaj jak poszłam do przychodni to nie chcieli mnie zapisać bo nie miałam jakiegoś 1 świstka można umierać i tak nikt Ci nie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Wtajemniczenie
|
Irsin, to koniecznie załatw ten świstek jesli teraz czujesz sie lepiej i pojdz do lekarza i na badanka. Nie ma na co czekac..
Jabluszko, masz racje, moze TŻ sie domysli hihiihh... ![]() ![]() ![]() ![]() wogole to gratuluje wstania na tak wczesna pore... ja bym na pewno tez nie mogla zasnac, z wrazenia ze tak wczesnie musze sie obudzic.. ![]()
#640 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() po pierwsze - ATHER wszystkiego wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() jestem strasznie zabiegana... mam natlok nauki i zero wolnego miejsca w glowie. nie moge sie nad niczym skupic. wczoraj przez caly dzien uczylam sie do klasowki z biologii, a dzisiaj rano stwierdzilam, ze NIC nie umiem. mialam dylemat, czy w ogole isc na lekcje. na szczescie klasa przelozyla sprawdzian na srode. musze zaraz wziac sie za nauke.. w tym tygodniu bede miala chyba z 5 innych klasowek.. przyszlam dzisiaj styrana po 7h w szkole i 2h korepetycji do domu, a tu okazuje sie, ze nie ma obiadu.. bylam zmuszona zrobic sobie cebulove love (jaka chemiaaa!) ![]() ![]() i musze przestac na jakis czas malowac paznokcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Ather - Słoneczko moje,wszystkiego naj ![]() ![]() ![]() ![]() Spóźnione,ale szczere ![]() Ja właśnie zabrałam się za czytanie referatu na hiszpański,muszę się go nauczyć opowiadać heh ![]() A dzisiaj zarobiłam piąteczkę z polskiego ![]() MIłej reszty dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#642 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I wspólczuje, ze musiałas widziec taka nieprzyjemna akcje, wyobrazam sobie jak to wygladało... ![]() ![]() Jabłuszko cieszę się, że jakos ten dzień minął, oby kolejny był juz lepszy... ![]() ![]() Irsin załatw jak najszybciej te papiery, bo z takimi sprawami to niestety nie ma żartów ![]() Phenomena, jeśli Cie to pocieszy tez mam pięć sprawdzianow tym tygodniu ![]() ![]() Agness gratuluje 5 ![]() ![]() Niby czytałam notatki z gegry, ale mam wrażenie, że nie umiem tak jak bym chciała umieć, musze jeszcze troche poczytać chyba... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
... a mi się tak nie chce brać za ten referat
![]() ![]() najchętniej to się bym wtuliła w TŻ-ta,obejrzała jakiś fajny film i nie musiałabym myśleć o tej nauce ![]() w ogóle to nie wiem czego to wina,ale dzisiaj tak mnie brzuch bolał po śniadaniu,że myślałam,że padnę w szkole ![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() posprzątane ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zadomowienie
|
Uff,wreszcie wróciłam.
8h w szkole minęło bardzoo szybko, potem trip do Gdańska. Doktor, 'wielki'specjalista z tytułami, wojewódzki konsultant otolaryngologii,prócz tego,że 'skasował' 100zł w ciągu 10min. bezzwłocznie skierował mnie do hospitalizacji,w celu zrobienia tomografii,badania struktury kostnej i biopsji. Ta ostatnia oczywiście pod narkozą,a wyniki hormonów tarczycy coś nie teges. Potem jak zwykle nerwówka, zniosłam lamentacje domowników, co ze mną będzie,że o zakupach mogę sobie pomarzyć,bo wydatki będą inne,w chacie odbyło się konsylium nt mej wagi, stwierdzili,że potrzebny mi psychiatra/psycholog ![]() Pięknie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja padam. Po siłowni dzisiaj, dałam sobie wycisk ;p Okazało się, ze lekcje konczyłam już o 10:25 ;D, bo na konkurs ortograficzny (dalszy etap ;D, w ogole jaki dziwnie - ja w LO a tutaj konkursiki ortograficzne ![]() ![]() Ehh nogi mnie bolą bardzo bardzo ^^ W ogole ojciec dzień w dzień awantury robi.. Ehh ![]() Aż się dziwię, że mnie choróbsko nie załapało ;o Ale spokojnie,wszystko przede mną ;D Miłego wieczoru kochane ;*
![]() |
#647 |
Wtajemniczenie
|
nefre to ty na zdjeciu?! ale z ciebie ladna dziewczyna!!
![]() ![]() dzieki za troske dziewczyny. Czuje sie troche lepiej bo wlasnie wzielam goraca kapiel i zasiadlam na sofce, ale to jeszcze nie to.. Nie wiem w sumie co jest.. Jakos mi dziwnie i w glowie mi sie kreci... poogladam teraz film z TZ i potem do lozka czytac moja superksiazeczke ![]() udanego wieczorka i dobranoc ![]()
#648 |
Zakorzenienie
|
Nefre szczęściaro ! Masz dołeczki w polikach !?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#649 |
Zadomowienie
|
Nefre-popieram zdanie poprzedniczek
![]() ![]() Przesiadywanie na necie ,masakrycznie kusi,acz oprę się temu i idę poczytać wosik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas na oddziale prawie codziennie takie akcje były. Aż szkoda komentować, najgorsze to, że czasami jak jakiś chłopak nawyzywał jakąś pielęgniarkę, która mnie wcześniej wkurzyła to gdzieś w głębi duszy się cieszyłam... P.S. Wszystkiego najlepszego Ather ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziękuję
![]() pokazałam siebie, bo.. i w grzywce i w okularach to mnie chyba nie widziałyście ;D Tamosiu - dołeczke mam tylko w tym jednym policzku ![]() Schizm - czyżbyś zdawał wosik na maturce?;> Dzisiaj wyczuyłam sie wszystkich partii w Polsce - 68 ![]() Najlepsza jest ta: PPPP - Polska Parta Przyjaciół Piwa ![]() Lece poczytać jeszcze coś o UE, pozniej moja kochana Biblia i bzzzium spać. W ogole to prawie mój TŻ [przyszły, ale ejszcze nie ;D, bo daleko od siebie to wolimy czekać ;D] zachorował ;( 40 stopni gorączki, osłabienie na maksa. Ehh martwię się o niego..;(
#652 |
Zadomowienie
|
nefre - śliczności
![]() ![]() ojjj dziewuszki ja nie mam siły nawet komentować wszystkiego co bym chciała... mam straszną chandrę jakoś nawet nie wiem dlaczego. Najchętniej zwinęłabym się w kłębek i schowała gdzieś w kąciku. Nie mam sił. Na dodatek walczę ze sobą bo z jednej strony ciągnie mnie do redukcji z drugiej (tej rozsądniejszej) wiem, że nie ma takiej potrzeby i bądź tu mądry człowieku ![]() ![]() Mam nadzieję, że to szybko minie bo nie lubię gdy jest mi tak źle i tylko zrzędolę... ![]() ![]() Przepraszam, że tak w ogóle nie pokomentowałam tylko wpadłam pozrzędziłam i spadłam. Jutro będzie lepiej, postaram się. Może to zwyczajne przemęczenie i niewyspanie? Tak czy inaczej Wam życzę dobrej nocy, kochane plotkary ![]() Buzi i oby jutrzejszy dzień był lepszy! ![]()
#653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapisze się chyba do partii PPPP ![]() Współczuje choroby PTŻ-a ![]() ![]() Będziesz czytala Biblię ? ![]() Ok, skoro każdy idzie coś czytać to ja dokończe czytać te notatki z gegry, ale ...! Kompa nie wyłączam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na prawie podobno najgorsze są pierwsze dwa lata, najwięcej wtedy ludzi wylatuje... a na decyzje to jeszcze trochę czasu masz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Tamus - a no Biblię
![]() lecę, dobranoc kochane ;*
#656 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ mi dziś było cały dzień smutno,sama nie wiem dlaczego,tak oo. Jutro mam sprawdzian z chemii,kocham mole ![]() ![]() ![]() Nefre piękności ![]() ![]() Emilko superstay silky do wymiany,dlaczego jak mogę spytać? sama chciałam sobie go zakupić do wypróbowania ![]()
#657 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() marze o tym!! sobote spedzilismy razem. bylo prawie jak na wakacjach - kompletne robienie NIC.. nie ma to jak najesc sie do syta, po czym od razu walnac sie na lozko ![]() jeszcze dwa tygodnie ostrej nauki w szkole i rekolekcje. Cytat:
![]() zycze powodzenia z tym 'przyszym' TZ ![]() co do matury - chociaz czeka mnie dopiero za rok, juz mam wrazenie, ze nie zdolam sie do niej przygotowac.. szczegolnie do rozszerzonej biologii.. chyba czas pomyslec o jakims alternatywnym kierunku studiow ![]() Cytat:
![]() ![]() kazdy ma chwile slabosci. ludzki organizm nie jest niestety niezniszczalny. bedzie dobrze, troche optymizmu (a mowi to pesymistka z krwi i kosci ![]() ![]() Cytat:
![]() jak dobrze, ze mam zwolnienie z wfu na caly rok! ![]() uczylam sie znowu tej nieszczesnej biologii siedzac przy kaloryferze i nadal nic nie wchodzi. chcialabym napisac ja chociaz na 3.. a jutro dzien rozbity, bo zaczynam lekcje o 13, a konce po 18.. nienawidze tego! grr zrobie jeszcze 8min abs i siup do lozka. dobranoc! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Phenomenko jak sobie załatwiłaś zwolnienie z wuefu?
![]() ![]()
#660 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane ;D
Jem własnie sniadanko i zaraz do szkoły uciekam na hm.. 1 lekcję - wf, a stroju i tak nie mam, bo nie wyprałam yyyh ;D MIłego dnia ;*
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.