Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-22, 20:29   #631
Anja92
Wtajemniczenie

GG do Anja92
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
hey xD ktoś z was tu stosował maseczkę z oriflame na rozdwajające się końcówki o i ja kupiłam takie 4 ale nic tam po polsku nie pisze, nawet po angielsku;/ może ktoś kto stosował to wie jak.??? ;p
To dziwne że nic nie ma , a w jakim języku jest coś napisane jak nie ma w tych 2 powyżej ?

Anja92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 20:33   #632
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laza Pokaż wiadomość
hey xD ktoś z was tu stosował maseczkę z oriflame na rozdwajające się końcówki o i ja kupiłam takie 4 ale nic tam po polsku nie pisze, nawet po angielsku;/ może ktoś kto stosował to wie jak.??? ;p
Na KWC probowalas szukac o tym specyfiku?? Jesli ona jest tam, to napisz po prostu PW do wizazanek ktore ja stosowaly
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 20:47   #633
kosmarka
Wtajemniczenie

Witam koleżanki tak jak obiecałam mam kilka niespodzianek i ciekawych znalezisk z Apteczki Pana Boga, ale najpierw:
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
potwierdza się reguła, że nie ma uniwersalnego sposobu, który działałby na wszystkich
, ale jest tyle wspomagaczy wymienionych na tym forum, że każdy dla siebie coś znajdzie.
Cytat:
Napisane przez malarozpaczmadzia Pokaż wiadomość
to wsystko przez moją głupote ze pofarbowałam włosy za ciemną farbą...
Jakbym siebie słyszała, nie wiem tylko jak znaczny masz odrost, tzn. jak ciiemne farbowałaś i jakie masz naturalne. Czemu pytam?
Bo mam może dla ciebie ratunek.
Ja również farbowałam na ciemniejszy niż mam, a mam ciemny blond, jasny brąz-coś takiego w każdym bądź razie. Farbę miałam ciemny brąz-czyli prawie czarne. Po Prawie dwóch miesiącach się spłukało trochę, ale ścieżka była jeszcze na początku lutego, od kiedy zaczęłam płukankę z pokrzywy stosować, okazało się, że mam coraz większy problem z mierzeniem odrostów. Pod śiwatło widać tylko delikatną poświatę. Jak dołożyć do tego orzecha włoskiego lub korę dębu do płukania włosków to już wogule glancuś będzie , tylko trzeba trochę czasu kilka razy, a może kilkanaście, zalezy od intensywności twojego odrostu.
No i oczywiście o olejku rycynowym zapomniałam.

Powodzenia i cierpliwości.

A teraz uwaga coś o czym pisałm wczoraj: kremowa maseczka do włosów słabych, łamliwych z rozdwojonymi końcówkami - być może hit. Dlaczego?
"Maseczka z czosnkiem i proteinami przywraca włosom wigor i stymuluje ich wzrost .
Regeneruje łodygę włosa, pzrywraca połysk i ułatwia ukłądanie.
Ekstrakt z czosnku: 0,5%.
Na opakowaniu pisze: masue capillaire, Hair Treatment Cream, Look'n cream.
Czyżby nowy jakiś cudowny specyfik
Cena 8,20 zł (w aptece - Cefarm - akurat)

Nie wiem czy ktoś o tym tu pisał i wyprubował to coś.
Jeśli nie mogę zrobić za królika, kupiłam tych maseczek 5 sztuk (myślę, że jeda saszetka starczy na dwa razy), nóż widelec potem nie będzie, jak się okarze, że włosy w sprinterskim tempie rosną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg maseczka czosnkowa.JPG (68,0 KB, 46 załadowań)

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 21:05   #634
Jolie2601
Zakorzenienie

Kosmarka- królikuj koniecznie- ciekawy produkt. Czekam na relacje
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 21:10   #635
malarozpaczmadzia
Przyczajenie

Oj no to wypróbuj może ja też skorzystam....kurcze fajnie tu...) Można tu wiele ciekawych rzeczy znaleść )
malarozpaczmadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 21:11   #636
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
, ale jest tyle wspomagaczy wymienionych na tym forum, że każdy dla siebie coś znajdzie.
A tego nie neguję, to oczywiste

Cytat:
Jeśli nie mogę zrobić za królika, kupiłam tych maseczek 5 sztuk (myślę, że jeda saszetka starczy na dwa razy), nóż widelec potem nie będzie, jak się okarze, że włosy w sprinterskim tempie rosną.
Z niecierpliwością czekam na relację

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 21:15   #637
Dog-Rose
Zadomowienie

Cytat:

Ja sie nie zdziwie jak zadziala, bo podobno ma taki samy efekt jak cebula, ktora jest dobra na przyspieszenie porostu (tez chyba z powodu siarki ktora jest zawarta zarowno w czosnku jak i w cebuli)
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 21:15   #638
kosmarka
Wtajemniczenie

W niedzielę myję włoski i nałoże tą maseczkę na pierwszy raz to zobaczymy, efektów napewno od razu nie będzie powalających, ale przynajmniej będziemy wiedzieć czy cuchnie mi z głowy czosnkiem i czy da się z tym do ludzi wyjść.

Idę po pokrzywe bo już chyba zimna.
Zaraz wracam i napisze o nalewce z ....... niepamiętam już z Apteki Pana Boga - cierpliwości proszę.
Chwilka

Cytat z książki: " Jakiś zcas temu poznałam kobietę w wieku około 50 lat, która z powodu rzadkich włosów musiała nosić perukę. Zaleciłam jej mycie głowy odwarem ze świerzej pokrzyw" - no to juz my wiemy "... i dodatkowo jeszcze odwarem z korzenia pokrzywy" - nie wiedziałam, ze tak też można.
"Skorzystała z mojej rady i było widać z tygodnia na tydzień jak stan jej włosów poprawił się i odrastały z tygodnia na tydzień" - szybko .
"Szczególnie dobroczynna, dla każdego rodzaju włosów, jest nalewka pokzrywowa, którą bardzo łatwo można pzrygotować samemu"..."Sama codziennie masuję tą nalewką skórę głowy; nawet w podróży zabieram nalewkę ze sobą (). Rezultat jest widoczny: skóra głowy jest czysta, nie ma łupiezu, włosy są puszyste, gęste, spręzyste, o pieknym połysku" - żyć nie umierać.

No to co przepis na nalewkę z korzeni pokrzywy?

Korzenie wykopane wiosną lub jesienią (trzeba będzie poczekać trochę) umyś szczotką, drobno pkroić i napełnić nimi butelke aż po szyjkę. Zalać 38-40% żytniówką () i pozostawić na 14 dni w ciepłym miejscu.

To się na wiosnę zacznie - buszowanie w pokrzywach.

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2008-02-23 o 11:42 Powód: post pod postem
Stary 2008-02-22, 21:43   #639
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Korzenie wykopane wiosną lub jesienią (trzeba będzie poczekać trochę) umyś szczotką, drobno pkroić i napełnić nimi butelke aż po szyjkę. Zalać 38-40% żytniówką () i pozostawić na 14 dni w ciepłym miejscu.

To się na wiosnę zacznie - buszowanie w pokrzywach.
To coś a'la woda pokrzywowa. Jak ktoś nie ma warunków to można nabyć za grosze.
BTW:Jak tak dalej pójdzie to my tu ekologiczne uprawy pokrzywy zaczniemy zakładać
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-22, 21:54   #640
kosmarka
Wtajemniczenie

Będziemy samowystarczalne:ju pi:, w tej książce co zdobyłam, mam napisane jak i kiedy właściwie zbierać, przechowywać i i przygotowywć do użytku zioła lecznicze, apteka nam nie będzie potrzebna - tak się wyspecjalizujemy.

Aha znalazłam jeszcze coś na porost włosków:
Bierze się pogarsci:
  • pokrzyw,
  • liści orzecha,
  • brzozy,
  • dzikiego, czarnego bzu,
  • łodygę jaskółczego ziela ().
zalewa zimną wodą, doprowadza prawie do wrzenia i pozostawia na 3 minuty do naciągnięcia. Połową wywaru myje się dokładnie włosy mydłem do parnia (stara ta książka chyba) i spłukuje wodą. Drugą połową wywaru polewa się powoli głowę, pozostawia na włosach przez kilka minut i spłukuje ponownie czystą wodą.

Przyjdzie i na to czas.

Chyba już mi na głowę pada to wszystko siedzę tylko i szukam nowości i innych tam o ziółkach i włosach, a mama mówi, że oszalałam:cr azy:.

Nawet silny ból glowy mi nie przeszkadza przy siedzeniu na formu.

Stary 2008-02-22, 22:40   #641
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Oj tak, stara, stara pewnie chodzi o szare mydełko... Płukanki stosowało się również w celu nabłyszczenia, bo po szarym mydle traciły połysk.
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 23:22   #642
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
Ja sie nie zdziwie jak zadziala, bo podobno ma taki samy efekt jak cebula, ktora jest dobra na przyspieszenie porostu (tez chyba z powodu siarki ktora jest zawarta zarowno w czosnku jak i w cebuli)
Podobno sekretem cebuli i czosnku jest duża zawartość adenozyny . Związki siarki też na pewno robią swoje.

Kosmarko, wkleisz skład ?

A korzeń z pokrzywy w postaci ekstraktu jest dostępny u Thanathosa, cobyście nie musiały z rydlem biegać .
Stary 2008-02-23, 09:10   #643
kitay
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asienka83 Pokaż wiadomość
Ja od kilku miesięcy za radą koleżanki jem sobie codziennie albo galaretki albo żelki i włosy rosną mi w zadziwiającym tempie
Oczywiście jestem z tego powodu szczęśliwa Ponadto dzięki żelatynie włoski jak również paznokcie są mocne
Mój mąż też sobie wcina razem ze mną to wszystko i musi częściej sięgać po maszynkę do golenia
Jak dotąd nie poznałam lepszej, innej recepty na szybki wzrost włosów -> przynajmniej moich
a jak duzo tych zelek lub galaretek zjadasz?
kitay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 10:36   #644
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Napisane przez kitay Pokaż wiadomość
a jak duzo tych zelek lub galaretek zjadasz?
O to u mnie sie to nie sprawdza ja jem duzo takich rzeczy i normalnie rosna ;D

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 11:20   #645
carlo_rossi
Rozeznanie

Po chwilowm kryzysie motywacyjnym wróciłam do was z nowiną! Moje wlosy w dokladnie 20 dni urosły 1,5 cm!! moze to zadna rewelacja dla was, bo niektre pisaly ze rosna 3 cm ale dla mnie to duzy sukces, bo ostanio wlosy staly w miejscu i teraz ruszyly z kopyta. 20 dni temu zaczelam brac vitapil, raz w tyg sok z czarnej rzepy, codziennie seboradin lotion(ten pomaranczowy) i kokos na koncowki. oczywiscie wczesniej tez stosowalam jakies kuracje ale wtedy byl ten zastoj o ktorym kiedys pisalam(chyba na tym forum) Dzis kupilam sok z brzozy i biostymine (seboradin sie skonczyl, bo stos razem z mama wiec szybko butelka opustoszała).
Czytalam juz o tej biostyminie i brzozie ale dla pewnosci ... moge wymieszac je ze soba i nalozyc na umyte wlosy?(skore glowy) albo moze zrobic taka maske... myslalam zeby cos z zołtkiem jajka, kokosem i moze wlasnie biostymina i brzoza... moze byc?
carlo_rossi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 11:35   #646
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez una creatura bella Pokaż wiadomość
Kosmarko, wkleisz skład ?
Pewnie podam skład tylko, że jest po angielsku: aqua, cetyl alcohol, glyceryl stearate, cetrimonium chloride, panax ginseng, arginine, acetyltyrosine, arcitium majus, hydrolized soy protein, polyquaternium-11, dimenthicone copolyol, calcium pamtothenate, zinc gluconate, niacinamide, ornithine, citrulline, glucosamine hcl, biotin, propylene, glycol,, allium sativum, cochlearia armoracia, ferula assa roetida, ceteareth-20, panthenol, parfum, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, sodium methylpparaben, benzophenone-4, hexyl cinnamal, limonene, linalool.

Ufff to tyle ze składu - pewnie by się dało na necie ten skład jakoś przetłumaczyć - a może ktoś jest tu biegły w tych sprawach.

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Po chwilowm kryzysie motywacyjnym wróciłam do was z nowiną! Moje wlosy w dokladnie 20 dni urosły 1,5 cm!!
rzeczywiscie nieżle, też bym tak chciał, żeby mi rosły - zazdroszczę, choc i u mnie nie jest źle w 21 dni podskoczyły o 1 cm (od kiedy stosuję kurację, normalnie tyle miałam w miesiąc.

Aha odnośnie cebuli to zamiast ją wcierać tak całą czy jakos tak to może sok z niej, znalazłam pzrepis na wcierki do włosów: Zmiksować jedną utłuczoną cebulę, po czym pzresączyć ją pzrez gazę. Przechowywać w lodówce. Unikniemy wówczas resztek cebuli we włosach. Jeszcze osobiście nie próbowałam ale pewnie się skuszę jak będę wolniejsza .

Stary 2008-02-23, 12:16   #647
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
BTW:Jak tak dalej pójdzie to my tu ekologiczne uprawy pokrzywy zaczniemy zakładać

Cytat:
Ufff to tyle ze składu - pewnie by się dało na necie ten skład jakoś przetłumaczyć - a może ktoś jest tu biegły w tych sprawach.
Zaraz Jolie wpadnie to coś pewnie skrobnie na ten temat

Cytat:
Aha odnośnie cebuli to zamiast ją wcierać tak całą czy jakos tak to może sok z niej, znalazłam pzrepis na wcierki do włosów: Zmiksować jedną utłuczoną cebulę, po czym pzresączyć ją pzrez gazę. Przechowywać w lodówce. Unikniemy wówczas resztek cebuli we włosach. Jeszcze osobiście nie próbowałam ale pewnie się skuszę jak będę wolniejsza .
Już było na wizażu o wcieraniu soku z cebuli
BYły nawet zadowolone z tej kuracji Ja tam wolę pozostać przy mojej rzepce, a cebulę będę chrupać

virka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 13:02   #648
kosmarka
Wtajemniczenie

Jolie - czekamy na ciebie .

Skoro było o soku z cebuli to przepraszam za zaśmiecanie, poprostu nie zauważyłam, poprawię się.

Zapytam się was kobiety , bo w innym wątku mi nie odowiadają koleżanki:noniewiem :.

Czy któraś z was kupowała szampon z czarnej rzepy taki w w dużej butelce (nie wiem ile tam może być coś ok. 1 l), kosztuje ok. 4 zł.
Warto bo skoro mały szampon z rzepy kosztuje tyle samo co duży. Może ten duży jest gorszy, czy nie koniecznie.
Czy gęstoś szamponu wpływa na jego jakość - bo juz sama mam mętlik w głowie. Ten mały szampon jest troszkę gęstszy.
Może któraś z was składy porównywała.
Bo jakby mi tyle tego szamponu trzeba było to lepiej się opłaca ten większy, jak szaleć to szaleć

Stary 2008-02-23, 13:27   #649
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
aqua, cetyl alcohol, glyceryl stearate, cetrimonium chloride, panax ginseng, arginine, acetyltyrosine, arcitium majus, hydrolized soy protein, polyquaternium-11, dimenthicone copolyol, calcium pamtothenate, zinc gluconate, niacinamide, ornithine, citrulline, glucosamine hcl, biotin, propylene, glycol,, allium sativum, cochlearia armoracia, ferula assa roetida, ceteareth-20, panthenol, parfum, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, sodium methylpparaben, benzophenone-4, hexyl cinnamal, limonene, linalool.
Język jak najbardziej okey- uniwersalny Mnie się podoba. Jest żeń-szeń, arginina (aminokwas), łopian, proteiny soi, cynk, wit.B3/PP, jeden silikon(ale rozpuszczalny już w wodzie), biotyna, oczywiście czosnek, ornityna(tez aminokwas), chrzan pospolity i coś co się nazywa zapaliczka cuchnąca no i pantenol czyli B5.
Bogato
BTW: troszkę się tam błędów wkradło ale dzięki Ci wielkie za poświęcenie czasu na przeklepanie tego
Co do szamponu, ten mały to powinno być to samo co wersja BIG, a gęstość- zasadniczo im gęstszy tym bardziej wydajeny. Ale ja już się wiele razy spotkałam z tym, ze rozcieńczane produkty były zagęszczane np. żelatyną. Jak Ci służy ten szampon to bierz duży- na pewno będzie bardziej ekonomicznie.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-23, 13:31   #650
kosmarka
Wtajemniczenie

Aj koleżanko całuję i kłaniam się w pas no i oczywiście się cieszę co do tego składu.
Zobaczymy co jutro będzie - już się nie mogę doczekać.

W takim wypadku szampon duży jeszcze dziś kupuję, bo mam na dole w szczycie bloku sklep spozywczy i taki szampon tam jest za 3.90 zł.

Stary 2008-02-23, 13:35   #651
una creatura bella
Wtajemniczenie

Cytat:
Język jak najbardziej okey- uniwersalny Mnie się podoba. Jest żeń-szeń, arginina (aminokwas), łopian, proteiny soi, cynk, wit.B3/PP, jeden silikon(ale rozpuszczalny już w wodzie), biotyna, oczywiście czosnek, ornityna(tez aminokwas), chrzan pospolity i coś co się nazywa zapaliczka cuchnąca no i pantenol czyli B5.
Bogato
Rzeczywiście suto . Tam jest jeszcze więcej cudowności, ale już nie chcę nudzić .

Dzięki kosmarko

A sok z cebuli polecam (i to nawet z większym przekonaniem niż sok z czarnej rzodkwi), ale lojalnie uprzedzam, że nie tak łatwo pozbyć się zapachu. Ten cudowny aromat daje o sobie znać przy deszczowej aurze zwłaszcza .

Co do szamponów - ja bym optowała za tymi bez zagęszczaczy. Im mniej świństwa, tym lepiej.
Stary 2008-02-23, 13:38   #652
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście suto . Tam jest jeszcze więcej cudowności, ale już nie chcę nudzić .
Ponudź, ponudź ja się chętnie dokształce
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-23, 13:49   #653
kosmarka
Wtajemniczenie

I ja:r oza:.

Stary 2008-02-23, 13:55   #654
kosmarka
Wtajemniczenie

A czy któraś z was koleżanki stoswała oliwę z oliwek z olejkiem z rozmarynu lub liściami - ponoć zielarze uwazają to za czynnik pobudzajacy porost włosków?

Wiadomo wam coś o tym,
bo że rozmaryn do innych ziółek dodawać i płukać włoski to już wiem od was.

Stary 2008-02-23, 13:56   #655
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
A czy któraś z was koleżanki stoswała oliwę z oliwek z olejkiem z rozmarynu lub liściami - ponoć zielarze uwazają to za czynnik pobudzajacy porost włosków?

Wiadomo wam coś o tym,
nie slyszalam o takiej oliwie

Papierosy
zapuszczanie
Stary 2008-02-23, 13:58   #656
kosmarka
Wtajemniczenie

bo nie ma takiej - chyba ,
chodzi o oliwę z oliwek zmieszaną z olejkiem z rozmarynu,
lub oliwe z oliwek zmieszaną z naparem z rozmarynu - tak przynajmniej w książce pisze.

Stary 2008-02-23, 14:03   #657
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Wiadomo wam coś o tym,
Ja trochę eksperymentuje z rozmarynem, tylko jako olej bazowy stosuję rycynę z kokosem. Z tego co czytałam efekty powinny być zadawalające. Jendak z autopsji jeszcze nie nie powiem, bo za krótko stosuję
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-02-23, 14:12   #658
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
No właśnie, żeby były "tylko" zniszczone, to mniejszy problem A natikot pisała o wypadaniu, a w takiej sytuacji zaczynają się schody
U mnie też Nie wiem czemu wypadaja. Może to dlatego że ostanio je troche szarpie bo jestem na diecie bezsilikonowej wiec za latwo one sie nie rozczesuja Tylko nie wiem w czym dac te silikony bo po odżywkach z nimi mam przyklapniete wlosy, nie mowiac juz o szamponach.

Cytat:
Dla wszystkich leniuchów wiosna zrobiła ściągę: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=234429
Ja wlasnie stamtąd skorzystalam cobym nie musiala czytac calego wątku

Cytat:
A ile dalas za jedna saszetke?

Cytat:
Napisane przez malarozpaczmadzia Pokaż wiadomość
Oj no to wypróbuj może ja też skorzystam....kurcze fajnie tu...) Można tu wiele ciekawych rzeczy znaleść )
A no pewnie że fajnie

Cytat:
A sok z cebuli polecam (i to nawet z większym przekonaniem niż sok z czarnej rzodkwi), ale lojalnie uprzedzam, że nie tak łatwo pozbyć się zapachu. Ten cudowny aromat daje o sobie znać przy deszczowej aurze zwłaszcza .
To ja podziękuje

Cytat:

Wiadomo wam coś o tym,
Rozmaryn przyspiesza porost
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-23, 14:16   #659
kosmarka
Wtajemniczenie

karla_92 - napisałam , ale mogłas nie zauważyć tak się tam rozpisałam - 8,20 zl - 75 ml.

Jolie - ten skrzyp to katastrofa - kurzem smakuje, ale cóż jak ciepły to można łyczkiem wypić. Znając mnie to pewnie się przyzwyczaje i do tego.
Teraz będę piła raz pokrzywe i raz skrzypy- dziennie.
To stosuj stosuj ten rozmaryn i czekamy na efekty.

Aha wczoraj kupiłam sobie waxa - druga dostawa kubasa - ten największy - 480 g zaplaciłam 23,45 zł. Trochę wydałam ostatnio na te włosy.

Stary 2008-02-23, 14:21   #660
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
karla_92 - napisałam , ale mogłas nie zauważyć tak się tam rozpisałam - 8,20 zl - 75 ml.

Jolie - ten skrzyp to katastrofa - kurzem smakuje, ale cóż jak ciepły to można łyczkiem wypić. Znając mnie to pewnie się przyzwyczaje i do tego.
Teraz będę piła raz pokrzywe i raz skrzypy- dziennie.

Aha wczoraj kupiłam sobie waxa - druga dostawa kubas ten największy - 480 g zaplaciłam 23,45 zł. Trochę wydałam ostatnio na te włosy.
mowisz o herbacie ? ze skrzypu polnego ?

Papierosy
zapuszczanie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości