![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak dziewictwa.
Cytat:
A taki fajny wniosek mi sie nasunal ![]() W calej galaktyce chyba nie ma odpowiedniej godnej Ciebie osoby I na dodatek byc moze? ![]() Tlumaczyc nic nie mam juz zamiaru,moge sie tylko cieszyc ,ze nie jestem zagrozona ![]() (czytalam w madrej ksiazce,nazwiska sexuloga nie podam,poniewaz Wazonik i tak wie lepiej.Ze zbyt wczesna i zbyt pozna inicjacja zle wplywaja na czlowieka i tu widze,ze faktycznie cos w tym jest) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
BAN stały
|
Some Guy napisał abym przedstawiła swój punkt widzenie, nie zamierzałam tego robić ale napisze. Jestem troche w podobnej sytacji do Kasi z tego watku znaczy to ja mialam partera przed moim obecnym Tż, nie będe się rozpisywać ale była to pomylka, nie powtorzyła bym już tego teraz. Po rozstaniu z tamtym Tż, jakis czas byłam sam, a potem spotkałam mojego obecego. IDEAŁ. Strasznie mi się podobał, a do tego był we wszystkim cudowny, wspaniale nam się rozmwiało, był bardzo czuły, kupował mi prezenty, oszalałam dla niego. Po jakimś czasie chciał żebyśmy poszli do łóżka ja za bardzo nie chciałam, kochłam go ale byłam strasznie uprzedzona. Ale w końcu się zdecydowałąm, był tak przęjęty że zabardzo mu nie wychodziło, ale w końcu się udało. Jakoś potem wyszło na jaw że nie jestem dziewicą powiedziałam mu o tym. Strasznie to przyjoł, bardzo się zmienił, zamknąl się w sobie. Ja go nigdy o to nie pytałam byłam przekonan że miał już parterki (jest taki przystojny), ale zaprzeczył, powiedział że nie. I nasz pierwszy raz to potwierdza. I możecie mi wierzyć ale strasznie się czuję z moją przeszłościa, tak go kocham. On nigdy mi nic na ten temat nie powiedział, czasem coś wspomniał, ale nie wypomniał. To naprawdę wspaniały człowiek. A ja nie wiem co robić, boję się że go stracę. I tak się zdenerwowałam na wazonika bo on tak jakoś dziwnie piszę, czułam się po przeczytaniu tego co on napisał jeszcze gorzej, coraz większe wyrzuty sumienia mam. Ale Wy dziewczyny chyba też przesadzacie czasmi, nie wolno życzy innym tak źle, może my poprostu nie rozumiemy do końca naszych Tż.
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Normalnie chwilami słabo mi się robi jak to czytam...
Jak można tak nie szanować kobiet, żeby zabraniać im decydowania o swoim życiu? Paradoks? Być może, bo jeżeli ktoś myśli, że te gadki o dziewictwie są wyrazem czci dla czystkości kobiety- to muszę go zmartwić. GUZIK PRAWDA. Niektórzy faceci są tak nieprawdopodobnie zadufanymi w sobie i bezczelnymi istotami, że brakuje słów i ręce opadają. I sytuacja wyżej opisana to jedynie "wisienka na torcie". I takimi poglądami sprawiacie, że ja tracę szacunek do was jako ludzi. Jesteście śmieszni, zakompleksieni i chcielibyście aby świat się kręcił wokół was. Współczuję waszym kobietom, bo jeżeli brak dziewictwa jest dla was problemem nie do przeskoczenia, to nie wyobrażam sobie na jakim jeszcze banalnym tle powstaną nowe konflikty. I mam nadzieję, że żadna fajna i wartościowa dziewczyna nie będzie musiała męczyć się z osobami takimi jak wy. |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | |||
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
![]() To już chyba dość jasne, że prowokacja od początku do końca? ![]() Teraz pewnie wazonik przyjdzie i napisze, że to widocznie Kasia trafiła na ten temat i napisała co sądzi ![]() ("byłam przekonan że miał już parterki (jest taki przystojny)" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli sie okaze,ze ten chlopak zerwie to pewnie byl Wazonik ![]() Cytat:
![]() Moze Wazonik teraz odgrywa role Kasi,"ten przystojny " "ideał" to przeciez on wypisz wymaluj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |||
Nutka nie gryzie!
|
Cytat:
dokładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#639 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Tak tak, już wiem, złapałaś przed edycją ![]() ![]() Co jakiś czas sprawdzałam, czy się nie sklonował, ale teraz przegapiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
zmiana płci nie pomogła...
klon zabanowanego usera = ban. |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | ||
Nutka nie gryzie!
|
a wazonik?????
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wazonika też banujemy?
![]() Już nie będzie zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Konto usunięte
|
Nieśmiertelny wątek, wlecze się dłużej niż mój remont
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Wtajemniczenie
|
![]() Normalnie umarłam ze śmiechu! Wazonik tudzież Gosia (a nóż widelec jeszcze to czyta) - znajdź sobie jakieś hobby na świeżym powietrzu, bo chyba za dużo czasu spędzasz przed komputerem ![]()
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
widze ominela mnie "niezla zabawa"...
![]() ![]() ![]()
#649 |
Zakorzenienie
|
Więc uważacie, ze jesli dziewczyna ma 20 lat i jest dziewicą to jest albo straaasznie brzydka albo bardzo wierząca? a może nie trafiła na tego odpowiedniego.. mam przyjaciólke , ktora jest dziewica (20) . nieraz było jej przykro, że wszystkie jestesmy juz 'po' a ona nie. ale powtarzam jej, ze jesli juz dojdzie do czegoś to moze bedzie o wiele wspanialsze niz ten 'pierwszy raz' ktory my przezyłysmy. co sądzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Raczkowanie
|
jakas paranoja :| echhh co 13-14 latki bawia sie na forum :/?
To kim jest w taki razie wymieniony przez gosie ktosie vel wazonik some guy?
Kobieta zadbana to kobieta szczęśliwa ![]() Biegam ![]() 1-->2-->3-->4-->5-->6-->7-->8-->9-->10-->11-->12 tyg ;-) Z każdym dniem czuję się coraz lepiej i lepiej i lepiej ![]() Edytowane przez koczkodanek Czas edycji: 2008-06-12 o 14:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sama zrobiłam to pierwszy raz jak miałam 26 lat a i tak żałuję i uwazam, że był to błąd. Na Twoją teze, że dziewice w pewnym wieku to maszkary odpowiem, że nie narzekam na powodzenie u mężczyzn i gdybym chciała mogłam to zrobić wcześniej. Dziewictwo a atrakcyjność maja ze sobą naprawdę niewiele wspólnego. Jest to raczej kwestia światopoglądu. Ja uważam, że są sfery bardzo ważne, które należy dzielić tylko ze szczególnymi osobami. Zawsze chciałąm pokazać przez to osobie ktorą pokocham, że jest dla wyjątkowa i ze traktuję ją inaczej niż wszystkich. Człowiek sam nadaje sprawom i rzeczom określoną wartość. Ja uważam, ze tego rodzaju bliskością warto poczekać na odpowiednią osobę. Dodam, że mam wiele koleżanek myslących podobnie. Niektóre straciły cnotę jeszcze później niż ja. A są piękne, inteligentne i dobrze wykształcone. I jeszcze jedno, tym razem w kontekście panów. Osobiście podoba mi się postawa meżczyzn, dla których sex nie oznacza jedynie kopulacji, ale wyraża coś głębszego. na podstawie moich własnych doświadczeń jestem na 100% pewna że warto z tym zaczekać. pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warto czekac...a nie ulegac presji otoczenia,"bo kolezanki juz to robily"... To jest dopiero glupota..
![]() |
#653 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Dla mnie 20-letnia dziewica to coś zupełnie zwyczajnego, sama w wieku 20 lat byłam dziewicą. Mam koleżanki-dziewice. Jasne, że nikt nie każe uprawiać seksu, jeśli nie ma odpowiedniego kandydata/warunków/ochoty, a tylko dlatego, że się już nie ma "nastu" lat. Victoria_Helena Ale dlaczego nie zgadzasz się z Lady Lonely? Przecież obu Wam chodzi o tzw "właściwy moment" i faceta, z którym chce się to zrobić. Dla jednej kobiety to będzie 20 lat, dla innej później. Co do faceta - nigdy nie można mieć pewności. Niestety. Prawdą też jest, że obecnie późna utrata dziewictwa jest zdecydowanie rzadsza, niż wczesna. Wiek inicjacji się obniżył i chyba dalej obniża. Co do tego, że dziewictwo nie ma wiele wspólnego z urodą i powodzeniem mogę się zgodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
jednak ktoś tak mysli. I zgadzam się - ja tez czekałam na odpowiedni moment. Uważam, że o wiele lepiej poczekać troche niz zrobic to na 'hop siup' tylko dlatego, zeby miec czym sie chwalic przed kumpelami albo bo inne juz to zrobiły (!) - moja 'koleżanka ;/. Sądze, ze to bardzo dziecinne i głupie. Bo czym sie chwalic? Że zrobiła to bez uczucia, wzajemnego zaufania, intymności ? Doprawdy to absurdalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
pff... ;d
oj dziewczyny a moze to po prostu jego dziwczyna jest z nim na kompie i przeczytawszy jego wątek postanowila odpowiedziec <hahaha>
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pfff...nie wnikam.. ![]()
![]() |
#657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na podstawie moich doswiadczen ,nie ma reguly.Czy masz lat 18 czy 60 nie wiesz kto Ci sie trafi ![]() Zasada jest jedna nie zalowac tego co bylo,a ze wszystkiego wyciagac wniosek na przyszlosc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#659 |
Przyczajenie
|
Mój mężczyzna mówi mi, że nie zniósłby, gdybym wcześniej była z kimś innym. Mam jednak na tyle duże szczeście, że spotkałam odpowiedniego faceta odpowiednio wcześnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.