|
|
#636 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Perfumy,
Coś u mnie za:
Clarins, Instant Light korektor pod oczy/baza pod cienie, najjaśniejszy odcień, kilka razy użyty Poza wątkiem mam również masło Body Shop vanilla spice z 200 ml ubytek jakieś 15% |
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i inne
słuchaj, powiem tak, bardzo niechętnie oddam ten tusz
ale za to poszperałam na półkach i mam jeszcze: *złoty olejek Nuxe 50ml chyba tylko kropelkę spróbowany na rękę, bo ubytku nie widzę *nowy pakiet 3 błyszczyków Nuxe ( ale chce mieć ten różowy, więc go nie oddam) *nowy w pudełeczku Nuxe Soleil Pridigieux Lait Corps Multi-Foncions *zafoliowana woda termalna Avene mała 50ml co byś chciała za Dior+Active, a co za Dior+Active+Givenchy? cmok ![]() P.S. czy mieszkasz w Warszawie? |
|
|
|
#638 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Jeśli nie zdecydujesz się na wymianę tuszu to niestety wymiana Activ C też nie wchodzi w grę. Wszystkie kosmetyki Nuxe mnie interesują Zastanów się co z nich mogłabys oddać za Dior+Givenchy
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, czy za
podkłady Dior i Givenchy (ok.90%) wzięłabyś: Givenchy nowy błyszczyk, Sensibio Bioderma 200ml z 250ml, Nuxe mleczko nowe, Nuxe błyszczyk nowy czekoladowy lub waniliowy (w kolorze), próbki Nuxe ?
|
|
|
|
#640 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
czy mogłabyś mi zrobić do tego próbkę tego peelingu Biotherm? Taką na jeden raz, ciekawość mnie zżera.
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
chyba to nie jest cenowo właściwe nowe Active C XL za nową maskarę Ginechy Phenomen'eye
spasujmy na razie, skoro masz takie podejście |
|
|
|
#647 |
|
Witchdoctor
|
Oczywiście, że nie: mascara kosztuje 110 zł a krem 89
Ale skoro próbujemy sklecić w wymianie kilka kosmetyków to chyba powinna się równoważyć cena wszystkich a nie pojedyńczych ? activ c wpisałaś na szczycie listy poszukiwanych dlatego je zaproponowałamPozdrawiam
|
#648 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,to znowu ja.
Nie chcę Ci tu zaśmiecać wątku moimi problemami,ale pomimo chęci-nie jestem w stanie ogarnąć się z klockami mojego dziecka(w skrócie:przeprowadzka,rok szkolny-VI klasa,dysleksja,drugie dziecko małe,mąż w pracy .Kiedyś nadejdzie dzień,że jakoś te klocki posegreguję i wtedy się odezwę. Tymczasem:byłaś chętna na Biosilk,tonik i krem złuszczający;ja byłabym chętna na używaną maseczkę Nuxe,jeśli uważasz,że to za mało,to zerknij jeszcze do mnie,bo dołożyłam sporo rzeczy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
|
|
|
#650 |
|
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
|
|
|
|
#651 | |
|
Witchdoctor
|
Muciu spytam mamy i teściowej czy nie potrzebują czegoś z Anew i dam znać dobrze?
Cytat:
ORIFLAME żel pod prysznic z ekstraktem z moreli i białej herbaty 200 ml NOWY te dwa żele mnie interesują - co za nie chciałabyś?
|
|
#654 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
tomamo,
widzę że szukasz kremu effeklar, może miałabyś ochotę na żel do mycia twarzy? ps. czy syn wyzdrowiał? przetestowałaś cienie? nie chcę Cię popędzać ale mam ochote na kilka Twoich kosmetyków
|
#657 |
|
Witchdoctor
|
sleepy niestety syn nadal chory, a ja cały dzien wizażuję jak widać
, wszystkie kosmetyki które Cię u mnie interesują są aktualne i szybko nie znikną ![]() Jeśli zdecydowałabyś się na wymianę samej odżywki to daj znać , żel Effaclar mam jeszcze prawie cały a jest dla mnie trcohę zbyt ostry i używam tylko od czasu do czasu Przepraszam, że sprawa tak się przeciąga ale naprawde nie mam wyjścia
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
tomamo czy Lacoste pour femme za Bright by Cie interesowało?tylko, ze jest go ok 38ml
|
|
#659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tomama te dwa żele już nieaktualne. Nadal interesuje mnie: Nuxe, maseczka oczyszczająca, ubytek ok 20% The Body Shop kokosowy żel pod prysznic nowy Aquolina wanilia i toffi żel pod prysznic nowy Aquolina Mango mgiełka do ciała nowa Aquolina Mango żel pod przysznic nowy ARTEGO color - szampon do włosów farbowanych, 100 ml nowy wiec może coś innego byś w zamian chciała ? Mam dużo kolczyków oraz ubrania (nieużywane) |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

)

.