Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-29, 08:51   #631
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Hosenko Panstick jest boooski tylko nigdzie juz go nie ma
Tak, boski, ale jakoś zapomina mi sie o nim Udało mi sie go kupić w lutym, w małej drogeryjce

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Edit: napisalam PISAKOWO zloty blond musze sie poprawic..
Noo własnie tak czytam i se myłśę o co cho W końcu wpałam na pomysł, ze chodzi Ci o pisakowo żółty - jak te flamastry fluo

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Co to za tabletki? Możesz podać nazwę?
Napisze dziś po południu lub jutro bo nei mam ich przy sobie. Kupiłam je w Realu za ok 9 zł, mają niebieski koloro pakowania, tabletki też są niebieskie no i po rozpuszczeniu woda tez jest niebieska W samku jest to ochydne - jak te wszystkie Tigery itp - jabłkowo-jagodowo-chemiczne

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 09:00   #632
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Napisze dziś po południu lub jutro bo nei mam ich przy sobie. Kupiłam je w Realu za ok 9 zł, mają niebieski koloro pakowania, tabletki też są niebieskie no i po rozpuszczeniu woda tez jest niebieska W samku jest to ochydne - jak te wszystkie Tigery itp - jabłkowo-jagodowo-chemiczne
Ok, to zaczekam do jutra.
Mój kumpel (ten człowiek-rower) jest zapalonym sportowcem, mistrzem od jakiejś odmiany "machania rękami". On ma bardzo sceptyczne podejście do wszelkich odżywek, izotoników i napojów energetycznych. Twierdzi, ze to wszystko pic na wodę i najlepsza na wysiłek jest woda mineralna plus zdrowa dieta. Tylko on sobie może tak gadać, bo nie jada sztuczności (unika wszelkich E w pożywieniu), nie bierze kropli alkoholu do ust i nie pali, a organizm ma przyzwyczajony do ekstremalnego wysiłku. Ja niestety muszę się czasem wspomagać izotonikami i suplementami

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 09:42   #633
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
zizou: wyszpiegowałam Cie!! Białego khola G. sie zachciewa
i jeszcze szachownicy Berries sie zachciało

Instagram

Stary 2008-07-29, 09:43   #634
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
po wakacjach mnie rozjasnia, mimo sumiennego nakladania filtra spf50 na twarz.
nie strasz
Stary 2008-07-29, 09:57   #635
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
i jeszcze szachownicy Berries sie zachciało
Hosenko, szpiegu

Właśnie się zorientowałam, że do 30 lipca obowiązuje gazetka SP, ciekawe co będzie w nowej(swoją drogą chyba coś teraz częściej te nowe gazetki są, bo dopiero co była nowa a juz będzie kolejna).
ice wybierasz się może jak zwykle na przeszpiegi?
Chciałabym bardzo żele Kamill na promocji(kiedyś były chyba za 2.99 czy jakoś tak), wczoraj użyłam tego mandarynkowego i jestem w szoku jak on realistycznie pachnie! Aż ślinka sama napływa do ust
Stary 2008-07-29, 10:15   #636
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Dziewczyny, własnie miałam ostrą wymianę zdań z tą dewotą zza ściany . przyszła do mnie z awanturą, bym sciszyła radio, bo ona nie może wysłuchać na balkonie jakiejś debaty. Kilka dni temu wyczaiłam, że na nerwy bardziej od Apo działa jej M.Callas , więc jak dziś o 6 włączyła na cały reg. mszę na swojej stacji, ja włączyłam płytę M.C., która grala do teraz.
Normalnie baba jest niereformowalna , kiedy stwierdziłam, że ja będę słuchać ciszej, jeśli ona też to zrobi, wydarła się na mnie, że jestem wrogiem kościoła, że gdyby słuchała jakiejś szatańskiej muzyki, albo Żydowskich stacji, to by mi nie przeszkadzało, a że słucha Radia Maryja, to mi przeszkadza . Dodała jeszcze, że musi porozmawiać z matką TZa, kogo on trzyma pod dachem (matka TZa to taka sama stara dewota, jak ona). Coś tam jeszcze dodała o niewpuszczaniu kolędy, nie chodzeniu do kościoła i życiu w grzechu z rozwodnikiem . Stara prukwa .

A propos tego jej słuchania, to rano wysłuchuje dwóch mszy, w południe Anioł Pański, o 15 koronka, o 16 nieszpory, o 18 różaniec potem kolejna msza i 21 Apel Jasnogórski. W przerwach debaty Radia Maryja albo kłótnie z synem-alkoholikiem . Na dokładkę ma głos tak skrzekliwy i donośny, że umarłego by obudziła.
Tak codziennie. Okna nie można otworzyć, na balkonie nie da się wysiedzieć, a średnio co 2 dni robi karczemne awantury, które słychać u nas, jakby się wydzierała na środku naszego pokoju. Ah, jeszcze synalek jak wraca nietrzeźwy nad ranem, a ona nie chce go wpuścić, to dobija się do nas :1wsc iekly

Stary 2008-07-29, 10:24   #637
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
lu Was rozjaśnia? dla mnie to czysta abstrakcja
Mnie nie rozjaśnia.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wklejam fotki: pierwsza jest z wczoraj a druga z dziś i widać jak moje pasemka rozjaśniło na platynowy blond a reszta(gdzie miałam mój naturalny ciemny blond) wyszła taka rudo-żółta
Gdyby cała głowa wyszła platynowa to byłoby ok a mam żółtko

Tata obiecał mi dziś kupić ten niwelujący żółć szampon Joanny(ja nie wychodzę dziś z domu, bo wstyd) o którym tu pisałam wczoraj; mam nadzieję, że go będą mieli w tym sklepie, gdzie mi fryzjerka mówiła, że powinni mieć.
EDIT: Płukanki też poszukam, tylko żeby mi czasem nie wyszły włosy siwe albo niebieskie
Oj, Isa, trzymam kciuki, żeby udało się to wyrównać, nienawidze takich akcji z farbami do włosów, mam uraz po tym jak wracałam od wiśni do ciemnego blondu. 2 lata to trwało i musiało całkiem poodrastać.

Cytat:
Zastanawiam sie czy zostawic Pansticka Shimmer'a użyłam go może ze 2 razy Efekt bardzo mi sie podba, ale jakoś tak wybieram co innego
Jakbyś się go pozbywała, to wiesz gdzie mnie szukać.

Cytat:
Właśnie się zorientowałam, że do 30 lipca obowiązuje gazetka SP, ciekawe co będzie w nowej(swoją drogą chyba coś teraz częściej te nowe gazetki są, bo dopiero co była nowa a juz będzie kolejna).
ice wybierasz się może jak zwykle na przeszpiegi?
Chciałabym bardzo żele Kamill na promocji(kiedyś były chyba za 2.99 czy jakoś tak), wczoraj użyłam tego mandarynkowego i jestem w szoku jak on realistycznie pachnie! Aż ślinka sama napływa do ust
Też się cieszę na nową gazetkę. Na przeszpiegi może się wybiorę - idę na zakupy z siostrą, jeżeli będziemy w GK, to wpadnę do SP. Ale byłam tam wczoraj i nic nie było. Ja bym chciała w nowej gazetce któreś perfumy z mojej wish listy (chętnie Eau d'Eden) za jakąś nieprzyzwoicie niską cenę. I fluid do blond włosów Nivea.

Aga 0306, współczuję sąsiadki.

W końcu się ruszyło w moich aukcjach na All, jakby tak jeszcze trochę to z różem Lancome nie będę musiała się długo wstrzymywać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 10:25   #638
cmoksia
Zakorzenienie

Aga wesoło masz

dziewczyny potrzebuje SZYBKO jakiegoś lekkiego filtra w okolicach 20-25 na nogi, bo nie chce ich całkiem bez ochrony nad morzem zostawiać, a 50tka im nie potrzebna, bo one i tak nigdy sie nie opaliły (no, może raz, jak mi mama zafundowała najgorszy prezent jaki mogła - karnet na solarium - brr), a lada moment Mama wraca z psem od weterynarza i jadę z nią na zakupy
Stary 2008-07-29, 10:27   #639
Hosenka*
Zakorzenienie

Aga Masakra, ja bym chyba udusiła gołymi ręcami

Ice: gratuluje ruchu w interesie U mnie znowu zastój

Instagram

Stary 2008-07-29, 10:35   #640
snowqueen
Zakorzenienie

Daria ja w Egipcie stosowałam i 20 i 25 Sun Ozon na ciałko i sprawdził się bardzo dobrze, jest lekki i dobrze się wchłania, nie wysusza skóry, no i taniutki.

Aga jezu, co za baba, nie cierpię takich ludzi Współczuję Ci bardzo

ice a ja nadal moich aukcji nie wystawiłam Muszę to nadrobić... Mam nadzieję, że zwłaszcza maczka szybko się pozbędę i trochę $ wpadnie
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 10:38   #641
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Daria ja w Egipcie stosowałam i 20 i 25 Sun Ozon na ciałko i sprawdził się bardzo dobrze, jest lekki i dobrze się wchłania, nie wysusza skóry, no i taniutki.

czyli szykuje sie najazd na rossmann to przy okaji i paste do zebow sobie kupie

ja mam teraz z aukcjami problem, bo nagle, jak mnie nie ma w Wawie (będę w drugiej połowie sierpnia dopiero), to mi sie pieknie sprzedaja blyszczyki, ktore sobie leżą w zafoliowanej i zaklejonej szafie w mieszkaniu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 10:46   #642
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice a ja nadal moich aukcji nie wystawiłam Muszę to nadrobić... Mam nadzieję, że zwłaszcza maczka szybko się pozbędę i trochę $ wpadnie
Na maczka chyba łatwo znaleźć chętnych. Moje Burżuje za to wiszą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 10:47   #643
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Aga 0306, współczuję sąsiadki.
Cytat:
Aga wesoło masz
Cytat:
Aga Masakra, ja bym chyba udusiła gołymi ręcami
Cytat:

Aga jezu, co za baba, nie cierpię takich ludzi Współczuję Ci bardzo
Dzięki Dziewczyny . Najgorsze jest to, że zupełnie nie wiem co z nią zrobić .
Takie wojowanie na moc głośników na dłuższą metę jest męczące i dla mnie i dla pozostałych sąsiadów. Na miom piętrze tylko my jesteśmy w wieku produkcyjnym, reszta to emeryci, niektórzy mocno schorowani.
Policja nic z tym nie zrobi, kiedyś byłu nas dzielnicowy w związku z interwencją u nich w domu w czasie jakiejś awantury. Pytał wprawdzie o synalka, ale powiedziałam mu jak ona się zachowuje. Rozłożył ręce, bo pomiędzy 6 rano a 22 wieczorem nie mogą nic zrobić. Teoretycznie porządku nie zakłóca .
TZ wymyślił, by w czasie remontu wygłuszyć wspólne ściany korkiem, ale z balkonem nie da rady nic zrobić. Mamy na nim wspólną ściankę działową i nawet jeśli ją obłożyć czymś, to i tak na niewiele się to zda.
Chyba poproszę TZta by skonstruował jakiś zagłuszacz fal radiowych (w końcu inż. automatyk), wtedy chociaż tego radia nie będzie słychać .

Stary 2008-07-29, 11:20   #644
isa666
Zakorzenienie

Aga ja bym chyba to babsko żywcem udusiła Ja rozumiem, że starsi ludzie są pobożni, chodzą do kościoła, modlą się kilka razy na dzień ale żeby słuchać i wieżyć w tego ***** Rydzyka to już jest przegięcie; nie raz staruszki ostatnie resztki z renty wysyłają temu panu(bo jak dla mnie to nawet księdzem go nazwać nie można ).
Współczuję takiej sąsiadki, nie wiem co można poradzić skoro nawet policja nic nie robi Chyba jedynie tak jak twój TŻ mówi - obłożyć ściany dźwiękoszczelnym materiałem czy coś

ice mam nadzieję, że mi się uda szybko tej rudości pozbyć bez koneczności ogolenia się na łyso Bo już miałam takie myśli
Jak będziesz w SP i zobaczysz coś fajnego(jak ostatnio zestawy Lancome) to zdaj relację
Stary 2008-07-29, 11:57   #645
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dziewczyny, nie macie moze namiarów na jakąś fajną i sprawdzoną miejscówkę w Trójmieście (najchętniej Sopot lub Gdańsk) ? Jeśli tak to poproszę o namiary na priv

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 12:13   #646
droga A
Zadomowienie

Cytat:

ice mam nadzieję, że mi się uda szybko tej rudości pozbyć bez koneczności ogolenia się na łyso Bo już miałam takie myśli
Jak będziesz w SP i zobaczysz coś fajnego(jak ostatnio zestawy Lancome) to zdaj relację

Isa, może spróbuj ampułkami L'Oreal Power Shine Blonde. Mnie zawsze pomagają a efekt utrzymuje się naprawdę długo.
droga A jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 12:45   #647
cmoksia
Zakorzenienie

rany, co za wiocha, nawet w castoramie nie ma drzwi do kupienia od ręki, 4 tygodnie czekania jak ja ich w ciągu tygodnia do 2 potrzebuje
Aha, i oczywiście do Rossmanna nie dotarłam, bo Mamie szkoda słońca

Zasiałam w domu panikę wyciągnęłam psa na spacer po ogródku, wróciłam i oznajmiłam wszystkim, że mamy węża tylko problem w tym, że nie zdążyłam zobaczyć głowy, bo widziałam go już chowającego się w krzaki. Od razu był wywiad, Mama uznała, że jak szarozielony to może być jadowity, bo zaskrońce są czarne. Trafiłam na TO i uspokoiłam Mamę

Przy okazji łażenia po Castoramie, jak Mama coś tam sobie oglądała, ja trafiłam na różnego rodzaju ziarenka i zamarzył mi się w Wawie na parapecie hm.. warzywniaczko-zielniczek (te zdrobnienia to specjalnie, bo niewiele tego parapetu mam ) znalazłam różnego rodzaju kiełki, ostre papryczki, mięty, tymianki, 2 różne bazylie itd itd Z warzyw to mnie co najwyżej własnie te ostre papryczki i kiełki interesują, reszta to jakieś ziółka by były Tutaj w domu też by się Mamie taki przydał, bo w tej mieścinie nic nie ma, jedyne dostępne świeże ziółko to bazylia ale Mama by mnie za to udusiła
Stary 2008-07-29, 12:50   #648
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez droga A Pokaż wiadomość
Isa, może spróbuj ampułkami L'Oreal Power Shine Blonde. Mnie zawsze pomagają a efekt utrzymuje się naprawdę długo.
Dziękuję, zapiszę sobie tą nazwę choć narazie spróbuję te srebrne płukanki, ale każda rada cenna

--------------------
Mój pies się zakochał(kolejna psia miłość w tym wątku ); sąsiadka ma taką małą starą już suczkę Krecię(taka tłuściutka kulka) i Frodo skuczy, piszczy i wogóle dręczy nas od kilku dni żeby go do niej wypuścić Nie chce cawet jeść, ale to mu wyjdzie na dobre, bo schudnie nieco może

Opaliłam się dziś nieco, rozłożylam mój ogromny basen dla dzieci i wymoczyłam tyłek
Stary 2008-07-29, 13:07   #649
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Mój pies się zakochał(kolejna psia miłość w tym wątku ); sąsiadka ma taką małą starą już suczkę Krecię(taka tłuściutka kulka) i Frodo skuczy, piszczy i wogóle dręczy nas od kilku dni żeby go do niej wypuścić Nie chce cawet jeść, ale to mu wyjdzie na dobre, bo schudnie nieco może
Mój Tofal za to przed chwilką skończył dzielną walkę z odkurzaczem (jak zwykle bronił miski i swoich zabawek ).
Teraz rozwlókł po całej podłodze ryż z warzywami i mięskiem no i pancia może się ponownie wziąć za sprzątanie .
Skurczybyk nauczył się wynoszenia jedzenia na dywan u moich rodziców, bo mu na to pozwalali i teraz nagminnie robi to w domu . TZ go za to karze (czyt. musi potem siedzieć na miejscu jakieś 10 min. i zabiera mu miskę). Mnie brakuje stanowczości . Wystarczy, że spojrzy na mnie tymi migdałowymi smutnymi oczętami i już mi serce mięknie .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 13:17   #650
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
nie strasz
w PL nie mam szans opalic sie uzywajac filtra spf50. ja sie opalilam w bulgarii, gdzie na 30 oparzylam sobie plecy wiec wiesz

ide robic sobie obiad [rzy z jablkiem ] a potem musze napsiac krotki artykul, ale jakos weny brak
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 13:23   #651
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
rzy z jablkiem
Hehe, nieładnie się nabijać z literówek, ale ta jest wyjątkowo zabawna
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 13:24   #652
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
w PL nie mam szans opalic sie uzywajac filtra spf50. ja sie opalilam w bulgarii, gdzie na 30 oparzylam sobie plecy wiec wiesz
polemizowałabym Opalałam sie z Avenką spf50+ na twarzy i skóra była lekko muśnięta Moze to dlatego ze łatwo się opalam ...

Jejciu jeszcze 40 min i do domku Po obiedzie musze sie chwilke połozyć bo padam, a od18 mam fitness ... Nie wiem wiec czy pojawię się jeszcze dziś - Aga: jakby mnie nie było, to jutro Ci napisze jakie to tablety i postaram sie fotke tez dac

Instagram

Stary 2008-07-29, 13:25   #653
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
ide robic sobie obiad [rzy z jablkiem ] a potem musze napsiac krotki artykul, ale jakos weny brak
Oj zjadłabym taki obiad Ja dziś piekę pizzę hehe, zobaczymy, jaka mi wyjdzie

Może jak zjesz to wena przyjdzie, albo jak się chłodniej zrobi. A o czym piszesz?

Hosenko widzę przeżywamy tą samą radość Niedługo do domu
Stary 2008-07-29, 13:27   #654
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Hehe, nieładnie się nabijać z literówek, ale ta jest wyjątkowo zabawna
nawet nie zauwazylam

Cytat:
polemizowałabym Opalałam sie z Avenką spf50+ na twarzy i skóra była lekko muśnięta Moze to dlatego ze łatwo się opalam ...
ja sie opalam tak srednio latwo, na 30 slonce mnie chwyta ale na 50 nie ma szans. wielce bylam zdziwiona, ze mnie juz pierwszego dnia poparzylo, a plecy mialam juz przygotowane na opalanie

snow planuje napisac o zeszlotygodniowej hecy w sejmie, na posiedzeniu komisji iiiiiiiiiii dzwonili do mnie w sprawie wstepu do przewodnika ale tu sie musze przylozyc, bo to nie satyra a powazna publikacja
Stary 2008-07-29, 13:32   #655
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
snow planuje napisac o zeszlotygodniowej hecy w sejmie, na posiedzeniu komisji iiiiiiiiiii dzwonili do mnie w sprawie wstepu do przewodnika ale tu sie musze przylozyc, bo to nie satyra a powazna publikacja
No no, nie wiedziałam, że masz takie pisarskie zdolności, chyba się nigdy nie chwaliłaś! A miałaś już jakieś ciekawe publikacje?

Gdybyś napisała taki wstęp do przewodnika to koniecznie się pochwal!
Stary 2008-07-29, 13:46   #656
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dziewczyny, ja już umieram, tak mi gorąco

Jeszcze 50 minut i spadam stąd ...
Zizou, rozwiń temat swoich umiejętności pisarskich
Stary 2008-07-29, 13:48   #657
zizou
Zakorzenienie

jeszcze w liceum drukowali mnie w dodatku kulturalnym do dziennika polskiego i gazety krakowskiej, raz czy dwa w wysokich obcasach. ot takie tam grafomanstwo czasami uprawiam
Stary 2008-07-29, 13:54   #658
snowqueen
Zakorzenienie

No wiesz co? I nic się nie chwalisz?
Ja np. podczytuję wysokie obcasy, może się kiedyś na coś Twojego natknęłam i nic o tym nie wiedziałam! Foch

W każdym razie gratuluje
Stary 2008-07-29, 14:06   #659
zizou
Zakorzenienie

bo to bylo dawno, jak jeszcze mialam w palnach studia dziennikarskie. potem nie mialam czasu a teraz na nowo mnie wzielo napsize, wysle moze odpowiedza
Stary 2008-07-29, 14:20   #660
isa666
Zakorzenienie

Idę sie rzucić z mostu Nie było tej Joanny, więc tata kupił takie coś jak szampon Profi Silver(babki zachwalały, że dobre), użyłam i dupa
Moje pasemka są teraz niebiesko-siwe a żółć jak była tak jest
Nic tylko się zgolić na łyso

EDIT: Chyba zrezygnuję z próby uzyskania zimnego platynowego odcienia za pomocą płukanek a zamiast tego będę robić płukanki z rumianku i przyżółcę tym włosy. Przynajmniej nie będą siwe wtedy
I tak mój naturalny kolor(mimo iż jest to zimny ciemny blond) w słońcu wygląda zawsze ciepło-rudawo jakoś

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-07-29 o 15:16
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości