|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Tak, boski, ale jakoś zapomina mi sie o nim
Udało mi sie go kupić w lutym, w małej drogeryjce Noo własnie tak czytam i se myłśę o co cho Napisze dziś po południu lub jutro bo nei mam ich przy sobie. Kupiłam je w Realu za ok 9 zł, mają niebieski koloro pakowania, tabletki też są niebieskie no i po rozpuszczeniu woda tez jest niebieska W samku jest to ochydne - jak te wszystkie Tigery itp - jabłkowo-jagodowo-chemiczne
|
#632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój kumpel (ten człowiek-rower) jest zapalonym sportowcem, mistrzem od jakiejś odmiany "machania rękami". On ma bardzo sceptyczne podejście do wszelkich odżywek, izotoników i napojów energetycznych. Twierdzi, ze to wszystko pic na wodę i najlepsza na wysiłek jest woda mineralna plus zdrowa dieta. Tylko on sobie może tak gadać, bo nie jada sztuczności (unika wszelkich E w pożywieniu), nie bierze kropli alkoholu do ust i nie pali, a organizm ma przyzwyczajony do ekstremalnego wysiłku. Ja niestety muszę się czasem wspomagać izotonikami i suplementami
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zorientowałam, że do 30 lipca obowiązuje gazetka SP, ciekawe co będzie w nowej(swoją drogą chyba coś teraz częściej te nowe gazetki są, bo dopiero co była nowa a juz będzie kolejna). ice wybierasz się może jak zwykle na przeszpiegi? ![]() Chciałabym bardzo żele Kamill na promocji(kiedyś były chyba za 2.99 czy jakoś tak), wczoraj użyłam tego mandarynkowego i jestem w szoku jak on realistycznie pachnie! Aż ślinka sama napływa do ust
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, własnie miałam ostrą wymianę zdań z tą dewotą zza ściany
. przyszła do mnie z awanturą, bym sciszyła radio, bo ona nie może wysłuchać na balkonie jakiejś debaty. Kilka dni temu wyczaiłam, że na nerwy bardziej od Apo działa jej M.Callas , więc jak dziś o 6 włączyła na cały reg. mszę na swojej stacji, ja włączyłam płytę M.C., która grala do teraz.Normalnie baba jest niereformowalna (matka TZa to taka sama stara dewota, jak ona). Coś tam jeszcze dodała o niewpuszczaniu kolędy, nie chodzeniu do kościoła i życiu w grzechu z rozwodnikiem .A propos tego jej słuchania, to rano wysłuchuje dwóch mszy, w południe Anioł Pański, o 15 koronka, o 16 nieszpory, o 18 różaniec potem kolejna msza i 21 Apel Jasnogórski. W przerwach debaty Radia Maryja albo kłótnie z synem-alkoholikiem Tak codziennie. Okna nie można otworzyć, na balkonie nie da się wysiedzieć, a średnio co 2 dni robi karczemne awantury, które słychać u nas, jakby się wydzierała na środku naszego pokoju. Ah, jeszcze synalek jak wraca nietrzeźwy nad ranem, a ona nie chce go wpuścić, to dobija się do nas
|
#637 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Mnie nie rozjaśnia.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I fluid do blond włosów Nivea.Aga 0306, współczuję sąsiadki. W końcu się ruszyło w moich aukcjach na All, jakby tak jeszcze trochę to z różem Lancome nie będę musiała się długo wstrzymywać. ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Aga wesoło masz
dziewczyny potrzebuje SZYBKO jakiegoś lekkiego filtra w okolicach 20-25 na nogi, bo nie chce ich całkiem bez ochrony nad morzem zostawiać, a 50tka im nie potrzebna, bo one i tak nigdy sie nie opaliły (no, może raz, jak mi mama zafundowała najgorszy prezent jaki mogła - karnet na solarium - brr), a lada moment Mama wraca z psem od weterynarza i jadę z nią na zakupy
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
Masakra, ja bym chyba udusiła gołymi ręcami ![]() Ice: gratuluje ruchu w interesie U mnie znowu zastój
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Daria ja w Egipcie stosowałam i 20 i 25 Sun Ozon na ciałko i sprawdził się bardzo dobrze, jest lekki i dobrze się wchłania, nie wysusza skóry, no i taniutki.
Aga jezu, co za baba, nie cierpię takich ludzi Współczuję Ci bardzo ice a ja nadal moich aukcji nie wystawiłam Muszę to nadrobić... Mam nadzieję, że zwłaszcza maczka szybko się pozbędę i trochę $ wpadnie
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli szykuje sie najazd na rossmann to przy okaji i paste do zebow sobie kupie ![]() ja mam teraz z aukcjami problem, bo nagle, jak mnie nie ma w Wawie (będę w drugiej połowie sierpnia dopiero), to mi sie pieknie sprzedaja blyszczyki, ktore sobie leżą w zafoliowanej i zaklejonej szafie w mieszkaniu...
|
|
#642 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Moje Burżuje za to wiszą.
|
|
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
.Takie wojowanie na moc głośników na dłuższą metę jest męczące i dla mnie i dla pozostałych sąsiadów. Na miom piętrze tylko my jesteśmy w wieku produkcyjnym, reszta to emeryci, niektórzy mocno schorowani. Policja nic z tym nie zrobi, kiedyś byłu nas dzielnicowy w związku z interwencją u nich w domu w czasie jakiejś awantury. Pytał wprawdzie o synalka, ale powiedziałam mu jak ona się zachowuje. Rozłożył ręce, bo pomiędzy 6 rano a 22 wieczorem nie mogą nic zrobić. Teoretycznie porządku nie zakłóca .TZ wymyślił, by w czasie remontu wygłuszyć wspólne ściany korkiem, ale z balkonem nie da rady nic zrobić. Mamy na nim wspólną ściankę działową i nawet jeśli ją obłożyć czymś, to i tak na niewiele się to zda. Chyba poproszę TZta by skonstruował jakiś zagłuszacz fal radiowych (w końcu inż. automatyk), wtedy chociaż tego radia nie będzie słychać .
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja bym chyba to babsko żywcem udusiła
Ja rozumiem, że starsi ludzie są pobożni, chodzą do kościoła, modlą się kilka razy na dzień ale żeby słuchać i wieżyć w tego ***** Rydzyka to już jest przegięcie; nie raz staruszki ostatnie resztki z renty wysyłają temu panu(bo jak dla mnie to nawet księdzem go nazwać nie można Współczuję takiej sąsiadki, nie wiem co można poradzić skoro nawet policja nic nie robi Chyba jedynie tak jak twój TŻ mówi - obłożyć ściany dźwiękoszczelnym materiałem czy coś ![]() ice mam nadzieję, że mi się uda szybko tej rudości pozbyć bez koneczności ogolenia się na łyso Bo już miałam takie myśli ![]() Jak będziesz w SP i zobaczysz coś fajnego(jak ostatnio zestawy Lancome) to zdaj relację
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie macie moze namiarów na jakąś fajną i sprawdzoną miejscówkę w Trójmieście (najchętniej Sopot lub Gdańsk) ? Jeśli tak to poproszę o namiary na priv
|
|
#646 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Isa, może spróbuj ampułkami L'Oreal Power Shine Blonde. Mnie zawsze pomagają a efekt utrzymuje się naprawdę długo. |
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
rany, co za wiocha, nawet w castoramie nie ma drzwi do kupienia od ręki, 4 tygodnie czekania
Aha, i oczywiście do Rossmanna nie dotarłam, bo Mamie szkoda słońca ![]() Zasiałam w domu panikę wyciągnęłam psa na spacer po ogródku, wróciłam i oznajmiłam wszystkim, że mamy węża ![]() Przy okazji łażenia po Castoramie, jak Mama coś tam sobie oglądała, ja trafiłam na różnego rodzaju ziarenka i zamarzył mi się w Wawie na parapecie hm.. warzywniaczko-zielniczek (te zdrobnienia to specjalnie, bo niewiele tego parapetu mam Z warzyw to mnie co najwyżej własnie te ostre papryczki i kiełki interesują, reszta to jakieś ziółka by były Tutaj w domu też by się Mamie taki przydał, bo w tej mieścinie nic nie ma, jedyne dostępne świeże ziółko to bazylia ale Mama by mnie za to udusiła
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------------------- Mój pies się zakochał(kolejna psia miłość w tym wątku ); sąsiadka ma taką małą starą już suczkę Krecię(taka tłuściutka kulka) i Frodo skuczy, piszczy i wogóle dręczy nas od kilku dni żeby go do niej wypuścić Opaliłam się dziś nieco, rozłożylam mój ogromny basen dla dzieci i wymoczyłam tyłek
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz rozwlókł po całej podłodze ryż z warzywami i mięskiem no i pancia może się ponownie wziąć za sprzątanie .Skurczybyk nauczył się wynoszenia jedzenia na dywan u moich rodziców, bo mu na to pozwalali i teraz nagminnie robi to w domu . TZ go za to karze (czyt. musi potem siedzieć na miejscu jakieś 10 min. i zabiera mu miskę). Mnie brakuje stanowczości .
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
w PL nie mam szans opalic sie uzywajac filtra spf50. ja sie opalilam w bulgarii, gdzie na 30 oparzylam sobie plecy
wiec wiesz ![]() ide robic sobie obiad [rzy z jablkiem ] a potem musze napsiac krotki artykul, ale jakos weny brak
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Jejciu jeszcze 40 min i do domku - Aga: jakby mnie nie było, to jutro Ci napisze jakie to tablety i postaram sie fotke tez dac
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jak zjesz to wena przyjdzie, albo jak się chłodniej zrobi. A o czym piszesz? ![]() Hosenko widzę przeżywamy tą samą radość Niedługo do domu
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() snow planuje napisac o zeszlotygodniowej hecy w sejmie, na posiedzeniu komisji iiiiiiiiiii dzwonili do mnie w sprawie wstepu do przewodnika ale tu sie musze przylozyc, bo to nie satyra a powazna publikacja
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś napisała taki wstęp do przewodnika to koniecznie się pochwal!
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja już umieram, tak mi gorąco
![]() Jeszcze 50 minut i spadam stąd ... Zizou, rozwiń temat swoich umiejętności pisarskich
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze w liceum drukowali mnie w dodatku kulturalnym do dziennika polskiego i gazety krakowskiej, raz czy dwa w wysokich obcasach. ot takie tam grafomanstwo czasami uprawiam
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz co? I nic się nie chwalisz?
Ja np. podczytuję wysokie obcasy, może się kiedyś na coś Twojego natknęłam i nic o tym nie wiedziałam! Foch ![]() W każdym razie gratuluje
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
bo to bylo dawno, jak jeszcze mialam w palnach studia dziennikarskie. potem nie mialam czasu a teraz na nowo mnie wzielo
napsize, wysle moze odpowiedza
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sie rzucić z mostu
Nie było tej Joanny, więc tata kupił takie coś jak szampon Profi Silver(babki zachwalały, że dobre), użyłam i dupa Moje pasemka są teraz niebiesko-siwe a żółć jak była tak jest ![]() Nic tylko się zgolić na łyso ![]() EDIT: Chyba zrezygnuję z próby uzyskania zimnego platynowego odcienia za pomocą płukanek a zamiast tego będę robić płukanki z rumianku i przyżółcę tym włosy. Przynajmniej nie będą siwe wtedy I tak mój naturalny kolor(mimo iż jest to zimny ciemny blond) w słońcu wygląda zawsze ciepło-rudawo jakoś
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-07-29 o 16:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

tylko nigdzie juz go nie ma
Udało mi sie go kupić w lutym, w małej drogeryjce

. przyszła do mnie z awanturą, bym sciszyła radio, bo ona nie może wysłuchać na balkonie jakiejś debaty. Kilka dni temu wyczaiłam, że na nerwy bardziej od Apo działa jej M.Callas
, więc jak dziś o 6 włączyła na cały reg. mszę na swojej stacji, ja włączyłam płytę M.C., która grala do teraz.
.
Efekt bardzo mi sie podba, ale jakoś tak wybieram co innego 

Moje Burżuje za to wiszą.
Chyba jedynie tak jak twój TŻ mówi - obłożyć ściany dźwiękoszczelnym materiałem czy coś 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)