wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 10:43   #631
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Super, ale czym one sa pokryte? Mnie się zdaje, że się wytrą??
I jakie kolory jeszcze?
U mnie róz odpada, ewentualny ciemny fiolet, granat, śliwka itp.
Ile cm obcas?
One są pokryte czymś ślicznym , a na serio nie wiem ale ładne to
Mnie nie interesuje czy się wytrą czy nie, chce pochodzić jeden sezon i wywalić, bo ja niesamowice niszczę buty Jak zakupię na lato 10 par to żadnych nie zniszczę, bo będę mogła często zmieniać, teraz taką mam taktykę

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Cześć.

Ja wolę sama gotować niż jeść tłuste fryty i rybę z głębokiego oleju Zawsze dziwi nad morzem to że tak trudno znaleźć dobrą knajpę z ryba z grilla, pieczonymi tuszami nadzianymi ziołami i innymi rybimi smakołykami. Większość knajp serwuje te paskudztwa w panierce.
A najlepsze jest to że bardzo trudno kupić nad morzem coś takiego jak śledź w oleju
W każdym razie będąc ostatnio nad morzem w żadej knajpie nie znaleźliśmy..a szukaliśmy wszędzie.

U mnie nawet czegoś takiego jak puder w malej kopercie bąbelkowej nie przynoszą.

Kiedyś myślałam że awizo zostawiają bo mąż nie słyszał jak dzwonią, bądź wyszedł akurat wtedy do sklepu. Jednak to nie to...po prostu nie noszą tych listów. Kiedyś zrobiłam o to aferę na poczcie ale usłyszałam że nie maja obowiązku nosić listów o większych gabarytach....z tym że większość przesyłek wcale większych gabarytów nie ma

Ja mam stopy na granicy 37/38 Ostatnio większość kupowałam 37..ale stwierdziłam ze Sigmę zamówię 38 i są dobre

To ja mam identyko.
Dlatego stwierdziłam ze w przypadku Sigmy biorę 38 bo pojawiały sie głosy że numeracja zawyżona.
Haniu wolisz sama pichcić bo nie znasz knajpy Weranda w Jastarni , tam nie narzekałabyś na nic, zaręczam Ci
Ja jestem zdania, że na wczasach nie gotuję i tego się trzymam

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No tak, czyli skoro ja noszę 38 zawsze, to jak przyjdą moje balerinki peep toe szare z kwiatkami to będą za małe shit
Może być problem, dziewczyny zamawiały raczej większe, niektóre o dwa rozmiary, ale nie martw się pewnie sprzedasz jakby się okazały małe, na nie jest ciągle full chętnych
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 10:54   #632
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Może być problem, dziewczyny zamawiały raczej większe, niektóre o dwa rozmiary, ale nie martw się pewnie sprzedasz jakby się okazały małe, na nie jest ciągle full chętnych
No tak, tylko ja je już odkupiłam od kogoś...więc musiałabym je sprzedać za dużo więcej niż kosztują.ehhh trudno, najwyżej dam komuś w prezencie

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 10:58   #633
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu wolisz sama pichcić bo nie znasz knajpy Weranda w Jastarni , tam nie narzekałabyś na nic, zaręczam Ci
Ja jestem zdania, że na wczasach nie gotuję i tego się trzymam

A mnie by rozniosło gdybym cały tydzień nie mogła gotować

Butter Dori ma rację w razie co sprzedaż bez problemu te szare peep toe.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a mi się chce śmiać z ludzi przyjeżdżających nad morze, którzy z ryb morskich znają tylko dorsza i zajadają się nim w jakiejś smażalni twierdząc, że takiego świeżego nigdzie nie jedli, tylko nad morzem, nie wiedząc, że to dorsz mrożony Latem jest sezon ochronny i dorsza się generalnie nie łowi. Są wyjątki wiadomo, bo rybacy kłusują, ale na pewno nie są do kupienia w dużych smażalniach
Nom, to dobre jest
Ja świeższe ryby mam co czwartek z pobliskiej centrali rybnej

Butter jakie okularki kupiłaś??
Musisz w nich na codzień chodzić czy tylko do czytania??

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-02-24 o 11:03
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 11:08   #634
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj...mi też byłoby ciężko aż tyle czasu nie gotować

W niedzielę zaprosiliśmy cała rodzinkę na obiad, bo TŻ ma urodziny i już myślę i kombinuję, co zrobię

Cytat:
Kupiłam bardzo proste i delikatne oprawki żółte ładne i faktycznie fajnie się w nich czuję.
Mam je zakłądać do czytania i do komputera, ale powiedział mi okulista, że jak się przyzwyczaję, to mogę też nosić na codzień... na razie jestem na etapie przyzwyczajania się

EDIT:

Dziewczyny, czy któraś z Was używała podkładów Vichy albo La Roche-Posay? Czy któryś jest godny polecenia?
Boję się już kupować jakieś nieapteczne,bo co rusz dostaję uczulenia, tak jak na moją cudowną IsaDorę

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2010-02-24 o 11:33
Stary 2010-02-24, 11:32   #635
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Butter Dori ma rację w razie co sprzedaż bez problemu te szare peep toe.

Nom, to dobre jest
Ja świeższe ryby mam co czwartek z pobliskiej centrali rybnej

Cytat:

W niedzielę zaprosiliśmy cała rodzinkę na obiad, bo TŻ ma urodziny i już myślę i kombinuję, co zrobię

Kupiłam bardzo proste i delikatne oprawki żółte ładne i faktycznie fajnie się w nich czuję.
Mam je zakłądać do czytania i do komputera, ale powiedział mi okulista, że jak się przyzwyczaję, to mogę też nosić na codzień... na razie jestem na etapie przyzwyczajania się
Ale z Was maniaczki kulinarne
Nie mam tego problemu
Stary 2010-02-24, 11:40   #636
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT:

Dziewczyny, czy któraś z Was używała podkładów Vichy albo La Roche-Posay? Czy któryś jest godny polecenia?
Boję się już kupować jakieś nieapteczne,bo co rusz dostaję uczulenia, tak jak na moją cudowną IsaDorę
ja kiedyś używałam vichy, ale znalazłam coś lepszego z drogerii. Czemu nie wołasz o próbki, skoro cię wszystko uczula? Ja tam się nie czaję. Jak mam wydać 100 czy 200 na jedną rzecz, która mnie uczuli, to wolę ją najpierw spróbować

Cytat:
Ale z Was maniaczki kulinarne
Nie mam tego problemu
ja tam też nie mam tego problemu i też na urlopie najchętniej omijam kuchnię szerokim łukiem
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 11:48   #637
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Daj znać co wykombinowałaś na ten obiad
Mam ochotę na coś nowego

Najważniejsze że dobrze się w nich czujesz..bo wiele osób od samego początku ma awersję do okularów.

Ja muszę kupić jakieś nowe koło kwietnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 12:06   #638
Poemi
Zakorzenienie

Haniu, help! Możesz mi coś powiedzieć na temat Cypru? W sierpniu? Bo w maju ten Egipt nam nie wypali bo TŻ-a przywalili na uczelni... A czerwiec to ja mam zabawę w szkole... Ale mamy opcję pleneru fotograficznego na Cyprze w sierpniu i myślimy. Egipt z jakiegoś lasta najwyżej.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 12:09   #639
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Haniu, help! Możesz mi coś powiedzieć na temat Cypru? W sierpniu? Bo w maju ten Egipt nam nie wypali bo TŻ-a przywalili na uczelni... A czerwiec to ja mam zabawę w szkole... Ale mamy opcję pleneru fotograficznego na Cyprze w sierpniu i myślimy. Egipt z jakiegoś lasta najwyżej.
Drogo i gorąco.

A ceny masz na easygo
http://www.easygo.pl/wycieczki/cypr....8-02,samolotem
Stary 2010-02-24, 12:11   #640
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Drogo i gorąco.

A ceny masz na easygo
http://www.easygo.pl/wycieczki/cypr....8-02,samolotem
Znaczy ceny na miejscu są wysokie?

Bo u nas koszty się zamkną w 2000 za 2 tygodnie.
Stary 2010-02-24, 12:18   #641
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy ceny na miejscu są wysokie?

Bo u nas koszty się zamkną w 2000 za 2 tygodnie.
aha...czyli pobyt macie jakoś tam po kosztach załatwiony.
W takiej cenie warto skorzystać - taniej nie polecisz

Na miejscu jak to na wyspach- drogo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 12:22   #642
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
aha...czyli pobyt macie jakoś tam po kosztach załatwiony.
W takiej cenie warto skorzystać - taniej nie polecisz

Na miejscu jak to na wyspach- drogo.
A ciepła woda tam jest? Bo to dla mnie priorytet

Nom, nasze wydatki związane z wyjazdem mają się zamknąć w 2000 zł. Będziemy pić wino i robić zdjęcia, a po powrocie jeszcze nas wystawią i zrobią wernisaż. I dalej będziemy pić wino. Artyści to mają fajnie w życiu
Stary 2010-02-24, 12:26   #643
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ja kiedyś używałam vichy, ale znalazłam coś lepszego z drogerii. Czemu nie wołasz o próbki, skoro cię wszystko uczula? Ja tam się nie czaję. Jak mam wydać 100 czy 200 na jedną rzecz, która mnie uczuli, to wolę ją najpierw spróbować
No właściwie masz rację! Pójdę do jakiejś apteki i wydębię próbki

Cytat:
Daj znać co wykombinowałaś na ten obiad
Mam ochotę na coś nowego

Najważniejsze że dobrze się w nich czujesz..bo wiele osób od samego początku ma awersję do okularów.

Ja muszę kupić jakieś nowe koło kwietnia
A wiesz co, nie będę jakichś nowości robić. Mój TŻ wybierał menu: kurczak Svinecki w cieście francuskim, babka ziemniaczana, sałatką pewnie a la grecka, gotowane w łupinkach ziemniaczki z serkiem kremowym, łososiem wędzonym i kaparami (miałam taki plan na krakersy w sobotę, ale chętnych nie było ), albo marynowanym pieprzem, na przystawkę chyba pomidory nadziewane tuńczykiem...Mama się zadeklarowała, że upiecze dla przyszłego zięcia sachera, a ja upiekę ciasto na biszkopcie z masą z budyniu, masą owocową z budyniu i owocami i tyle

Hania

Stary 2010-02-24, 12:29   #644
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A ciepła woda tam jest? Bo to dla mnie priorytet

Nom, nasze wydatki związane z wyjazdem mają się zamknąć w 2000 zł. Będziemy pić wino i robić zdjęcia, a po powrocie jeszcze nas wystawią i zrobią wernisaż. I dalej będziemy pić wino. Artyści to mają fajnie w życiu
W sierpniu będzie zupa

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:

A wiesz co, nie będę jakichś nowości robić. Mój TŻ wybierał menu: kurczak Svinecki w cieście francuskim, babka ziemniaczana, sałatką pewnie a la grecka, gotowane w łupinkach ziemniaczki z serkiem kremowym, łososiem wędzonym i kaparami (miałam taki plan na krakersy w sobotę, ale chętnych nie było ), albo marynowanym pieprzem, na przystawkę chyba pomidory nadziewane tuńczykiem...Mama się zadeklarowała, że upiecze dla przyszłego zięcia sachera, a ja upiekę ciasto na biszkopcie z masą z budyniu, masą owocową z budyniu i owocami i tyle
teraz bym zjadła bom głodna jak wilk.
Co to jest sacher??

------
Trza iść do sklepu po coś na ślinotok
Stary 2010-02-24, 12:31   #645
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
W sierpniu będzie zupa
No to już chyba mam plany na wakacje . Tylko nie wiem czy moja wątroba to wytrzyma . I wypadałoby trochę do fotografii powrócić... W znaczeniu, że na właściwą stronę obiektywu . Już się nie mogę doczekać
Stary 2010-02-24, 12:37   #646
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
teraz bym zjadła bom głodna jak wilk.
Co to jest sacher??

------
Trza iść do sklepu po coś na ślinotok
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tort_Sachera

Haaa..widzisz, za późno Twoja jedyna szansa przepadła

Hania

Stary 2010-02-24, 12:51   #647
Madlen__18
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wiecie może jak załatwić u notariusza taką jedną rzecz?
Potrzebuję tłumaczenie przysięgłe mojego świadectwa maturalnego na język obcy poświadczone notarialnie.
I tak: tłumacza przysięgłego znalazłam. Zakładając, ze uzyskam to tłumaczenie to potem co? Jadę do notariusza i on mi to poświadcza z opłatą?
Nieco grubymi nićmi to szyte bo musi ten notariusz wiedzieć że to jest faktycznie zgodne z oryginałem, a jak ja mam to świadectwo przetłumaczone np na chiński, i notariusz rzecz jasna nie zna tego języka to co?
Skąd on ma wiedzieć, że to jest zgodne z oryginałem? Wie któras z Was jakby to załatwić?? Co musze mieć?
Muszę to tłumaczenie mieć na sobotę, tłumaczenie załatwię ekspresem, ale boję się, że będa jaja z notariuszem. Jak tego nie przyniosę ( i nie zapłacę uroczej kwoty 300 Euro) to mnie nie wciągną na listę studentów:P
Pomocy)
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:08   #648
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy wiecie może jak załatwić u notariusza taką jedną rzecz?
Potrzebuję tłumaczenie przysięgłe mojego świadectwa maturalnego na język obcy poświadczone notarialnie.
I tak: tłumacza przysięgłego znalazłam. Zakładając, ze uzyskam to tłumaczenie to potem co? Jadę do notariusza i on mi to poświadcza z opłatą?
Nieco grubymi nićmi to szyte bo musi ten notariusz wiedzieć że to jest faktycznie zgodne z oryginałem, a jak ja mam to świadectwo przetłumaczone np na chiński, i notariusz rzecz jasna nie zna tego języka to co?
Skąd on ma wiedzieć, że to jest zgodne z oryginałem? Wie któras z Was jakby to załatwić?? Co musze mieć?
Muszę to tłumaczenie mieć na sobotę, tłumaczenie załatwię ekspresem, ale boję się, że będa jaja z notariuszem. Jak tego nie przyniosę ( i nie zapłacę uroczej kwoty 300 Euro) to mnie nie wciągną na listę studentów:P
Pomocy)
przecież tłumacz przysięgły poświadcza, że tekst jest zgodny z oryginałem i to wystarczy. Notariusz poświadcza, jeśli jest kopia dokumentu, ale to też chyba niekonieczne, jeśli przedstawisz oryginał, albo zanosisz na uczelnię powiedzmy czy do pracy kopię i oryginał, to oni sami sobie podbijają i podpisują. Ja mam taką pieczątkę w szufladzie

Co innego, jak faktycznie wymaganie poświadczenie notarialne kopii, no to do notariusza i płacisz. Jeśli chodzi o tłumaczenia to tłumacz przysięgły ma te same uprawnienia prawie co notariusz w tej kwestii. Czyli dokumentów tłumaczonych przez tłumacza przysięgłego nie musisz poświadczać notarialnie, bo tłumacz je już poświadczył
Stary 2010-02-24, 13:11   #649
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
przecież tłumacz przysięgły poświadcza, że tekst jest zgodny z oryginałem i to wystarczy. Notariusz poświadcza, jeśli jest kopia dokumentu, ale to też chyba niekonieczne, jeśli przedstawisz oryginał, albo zanosisz na uczelnię powiedzmy czy do pracy kopię i oryginał, to oni sami sobie podbijają i podpisują. Ja mam taką pieczątkę w szufladzie

Co innego, jak faktycznie wymaganie poświadczenie notarialne kopii, no to do notariusza i płacisz. Jeśli chodzi o tłumaczenia to tłumacz przysięgły ma te same uprawnienia prawie co notariusz w tej kwestii. Czyli dokumentów tłumaczonych przez tłumacza przysięgłego nie musisz poświadczać notarialnie, bo tłumacz je już poświadczył
No właśnie..po co tłumaczenie od tłumacza przysięgłego jeszcze u notariusza potwierdzać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 13:52   #650
Madlen__18
Zakorzenienie

Nie wiem dziewczyny. Tak mi powiedziano w szkole, że "tłumaczenie przysięgłe potwierdzone notarialnie" - a że ja nie wiem na jakich zasadach to działa no to wiecie.
Muszę zadzwonić do dyr.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 16:42   #651
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Jestem przejęta bo się zaczęły pierwsze zamówienia, a jeszcze nie robilismy porządnej reklamy, czyli jednak widać nas w internecie

No i mysle o moich praktykach ze studiów, czekam na telefon od jednej osoby, ale podobało się moje cv i chca mnie tam
Tylko muszę się dogadac godzinowo bo oni chca kogoś na dłużej ( i 100 godzin moich praktyk to troche mało dla nich jest), ale dla mnie to nie problem , warto zdobyć doświadczenie.
Byłabym wolontariuszem/pracownikiem telefonu zaufania MOPSU. Trochę jak interwencja kryzysowa to jest.
Fajnie pewnie, że warto zdobywać doświadczenie tym bardziej, że robisz to co lubisz

Cytat:
Cześć

Wczoraj odebrałam różowe ćwieki, powiem Wam że są piękne !!!
Są tak pięknie wyprofilowane, czubki migdałki- te buty naprawdę wyglądają bardzo porządnie, a kosztowały mnie 58 zł.
Rozmiar 40 okazał się idealny, jednak peep toe chyba zamawiam 41 ?, a najlepiej poczekam na te co zamówiłam i zweryfikuję pogląd

Wczoraj biegałam w nich po domu, nie wiem ile mają cm, coś około 8 ale są mega wygodne, jak bronxy normalnie
W każdym razie chcę dalej zamawiać

No i sama zaczęłam od butów znowu, sorki ale jak powymieniamy się spostrzeżeniami to zawsze lepiej
Na zdjęciu wyglądają bardzo ładnie

Cytat:
jedyne co z tego umiem robić to biszkopt
Butter, a jak te ziemniaczki robisz? tzn.te produkty dajesz na ziemniaczki? czy podajesz razem na talerzu? i co to jest babka ziemniaczana?

Narobiłaś mi smaka na te pyszności, że odechciało mi się iść na aerobik dobrze, że jestem już umówiona i się nie wymigam w ogóle po aerobiku mam plan zaatakować Tżta wiosna idzie
Stary 2010-02-24, 18:33   #652
ButterBear
Zakorzenienie

Haaaa...dostałam moje butki-szare peep toe z Sigmy...są dobre i śliczne
Tylko, żeby tego szczęścia nie było za dużo, jak tylko je zmierzyłam, pies mi je obsikał od razu

Gosia, wszystkie te rzeczy do jedzenia są banalne.
Babka ziemniaczana, to coś jak placki, tylko nie smażone na patelni, a upieczone w piekarniku w formie jako całość, więc nie takie tłuste. Ja czasem dodaję pieczarki, paprykę, usmażony boczek... ale na niedzielę planuję upiec w formie takich malutkich babeczek...
Ziemniaki robię tak, że je gotuję w łupinkach, potem przekrawam np na pół, na to daję troszkę kremowego serka do smarowania, na to plasterek łososia wędzonego i np. 2 kaparki, albo kuleczki pieprzu marynowanego...żadna filozofia

Hania

Stary 2010-02-24, 19:56   #653
Poemi
Zakorzenienie

Haniu, jeszcze raz Ci głowę pozawracam!
To jednak Kreta, a nie Cypr. I początek lipca. 15 dni za 2100. Ciepło tam jest? I jak z wodą? Innymi słowy czy Poemi nie zmarznie jak będzie pomykać w wodzie
Stary 2010-02-24, 21:11   #654
dorinka30
Zakorzenienie

A ja maniaczka butowa zaczęłam myśleć o blaszkach zarowych,
Miśkowa daj mi szybko znać z rana jak z tą rozmiarówką jest ? Chcę zamówić na allegro a tam opisali, że rozmiarówka jest zaniżona o numer , na wątku uzupełniającym laski piszą, że rozmiarówka standard, jakie mam kupić? Bo nie wierzę, że one pochodzą z różnych źródeł, ale z jednego, tego samego

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-02-24 o 21:13
Stary 2010-02-24, 21:17   #655
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Haniu, jeszcze raz Ci głowę pozawracam!
To jednak Kreta, a nie Cypr. I początek lipca. 15 dni za 2100. Ciepło tam jest? I jak z wodą? Innymi słowy czy Poemi nie zmarznie jak będzie pomykać w wodzie
ja byłam na krecie na początku sierpnia i temperatury dochodziły do 40 stopni

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 21:28   #656
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Miśkowa daj mi szybko znać z rana jak z tą rozmiarówką jest ? Chcę zamówić na allegro a tam opisali, że rozmiarówka jest zaniżona o numer , na wątku uzupełniającym laski piszą, że rozmiarówka standard, jakie mam kupić? Bo nie wierzę, że one pochodzą z różnych źródeł, ale z jednego, tego samego
Dori, to na prawdę uzależnienie, przecież Ty wieczorami w ogóle nie wchodzisz na wizaż

Ja też zaczęłam myśleć o zarowych A ile one stoją na allegro?

Hania

Stary 2010-02-24, 22:54   #657
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
ja byłam na krecie na początku sierpnia i temperatury dochodziły do 40 stopni
A jak z temperaturą wody? Nie marźnie się? Polecasz? Hmm... Mam nadzieję, że w lipcu zdąży się nagrzać... A jak nie to przynajmniej zdjęcia porobię . Muszę pamiętać, że to przede wszystkim plener . Dla takich rzeczy warto być artystą
Stary 2010-02-25, 07:11   #658
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Dziś wcześniej jestem w pracy, TŻ mnie zawiózł. Muszę ostro pracować, dziś mam oddanie projektu wnętrz jednego biurowca.

Dziewczyny, czy jest jakaś szansa, żeby rozciągnąć na długość buty nieskórkowe? Kiedyś zanosiłam buty do szewca i nieco mi je "wydłużył", ale to była skóra jednak - nawet nie wiem, czy z butami z innych materiałów da się coś zrobić

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 07:30   #659
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz o tych balerinach płaskich?
Moim zdaniem rozmiarówka typowo standardowa, bo ja wzięłam swój normalny rozmiar i nawet w ogóle mnie nie cisnęły ani nic.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Dziś wcześniej jestem w pracy, TŻ mnie zawiózł. Muszę ostro pracować, dziś mam oddanie projektu wnętrz jednego biurowca.

Dziewczyny, czy jest jakaś szansa, żeby rozciągnąć na długość buty nieskórkowe? Kiedyś zanosiłam buty do szewca i nieco mi je "wydłużył", ale to była skóra jednak - nawet nie wiem, czy z butami z innych materiałów da się coś zrobić
wiem, że u szewca jest opcja oddania butów na tzw. kopyto i tam się wtedy przez parę dni rozciągają, ale czy te konkretne się da, to musisz chyba bezpośrednio szewca zapytać

Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać - cześć

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2010-02-25 o 07:36
Stary 2010-02-25, 07:35   #660
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Skarpeta do wody potem na noge i włożyć do buta i pochodzić. Jest tez preparat np. w CCC pryskasz wkładasz nogę lub czymś wypychasz i aż wyschnie można kilka razy tak robić.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości