|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
gosza_m wszystkiego dobrego
Ten filmik to masakra... Widać że ludzie w ogóle nie umieją tańczyć, tylko się układu naumieli. Młody nie prowadzi w tańcu, a Młoda porusza się jak worek kartofli |
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cześć dziewczynki, a ja własnie w trakcie lunchu jak zwykle wybrałam się pooglądać co tam nowego w sklepach i jak zwykle wydałam kupę kasy na ubrania tym razem w Mohito.
![]() ![]() no i teraz mam wyrzuty sumienia...a miałam oszczędzać!Od jutra chyba nie wychodzę na lunch! Schowam to przed TŻ bo mnie opierpapier że znowu wydaje niepotrzebnie ![]() A wy jak macie z TŻ-ami? Chowacie czasem nowe ciuszki a potem udajecie że to juz stare i dawno kupione? haha
Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-04-06 o 14:55 |
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego ja daruję sobię taki uczony pierwszy taniec bo do mojego TŻ to w kwestii tańca to jak do ściany. wolę już zatańczyć cos zwykłego niz potem mieć taką "pamiątkę"
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Madziniusia nudnawy ten ich taniec, mimo tego, że powymyślali jakieś unoszenia, okręcania itp sprawy
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem... ale od zawsze marzyłam o turystyce... to mnie kręci musiała bym się zorientować co i jak żeby wiedzieć czy pracę znajdę ale podobno ten rynek pracy rozkręca się coraz bardziej. A co do filmiku to powiem tak obejrzałam 1/3 bo nie dałam rady patrzyłam przez palce ja tak mam że się za innych wstydzę ;p dlatego szukałam dobrego zespołu żeby się nie wstydzić za fałszującą wokalistkę ;p
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
on rozumie ze jako kobieta musze sobie ciuchy, butki, torebki i kosmetyki kupowac ;p i jeszczw nigdy mi nie powiedzial, ze mam odpuscic moj kochany TZ ;D
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
JA wczoraj mu pokazałam ze coś kupiłam ale było przecenione, a dzisiaj znowu coś i to dużo droższe, jak będę tak codziennie przychodzić z nowymi zakupami to mnie wkońcu pogna hihi
Więc dzisiejsze chyba schowam![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Tylko ze ja czasami sama myślę że przesadzam. On wie że mam kupę ubrań i jak od czasu do czasu sobie coś kupię to mu nie przeszkadza, ale w ostatnim tygodniu to przesadziłam i samej mi głupio ale nie mogłam się oprzeć ![]() A przecież przed nami duże wydatki na wesele Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-04-06 o 15:08 |
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio przystopowałam z kupowaniem ubrań, bo stwierdziłam, że jak schudnę ok 5 kg to mam prawie nienoszone rzeczy. Jednak jako kobietka mam czasem potrzebę pośmigania po sklepach i jak już coś mi wleci w oko to ciężko odejść bez tego...
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
ja odkładam na ślub i ostatnio miałam taką ochotę na zakupy. Traktuje te pieniądze jak nasze wspólne bo w końcu to nasz ślub i po prostu pogadałam z TŻ że miałam nie kupować ale mam taką ochotę i sam ze mną poszedł i nawet doradził.... Nie chowam ubrań bo po mimo wszystko on i tak zauważy że mam coś nowego na sobie
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny robię się ba bóstwo bo wybieram się z TŻ do kina na późną porę bo 22 ;p ale jeszcze do niego wpadnę
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może nam opowiedz, co się zdarzyło, jak wyrzucisz z siebie, to może Ci łatwiej będzie... Też nie znoszę, jak mi ktoś coś narzuca. Cytat:
No, chyba, że trafię na dobry ciuchland, to mogę siedzieć pół dnia, ale to inna historia
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-06 o 15:39 |
||||||||
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A goście też nie lepsi
|
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Chatka- działka jest a gdzie tam do wybudowania domu... No ale już bliżej niż dalej
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-04-06 o 15:39 |
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia133 pięknij sie, pięknij
udanego wieczorku życzę
|
|
|
|
#647 | ||
|
Podróżniczka
|
Gosza - Wszystkiego NAJ
Cytat:
Zwykle TŻ akceptuje to co kupuje i za jaką cenę, albo chodzi ze mną na zakupy, więc wie co ile kosztowało. Cytat:
My będziemy tańczyć "przytulańca" Skończyłam hotelarstwo i turystykę z kierunkiem turystyka i rekreacja - obsługa ruchu turystycznego. Dla mnie to były wymarzone studia, bo uwielbiam podróżować, zwiedzać, łazić po górach itd. Jednak pracy w zawodzie nie znalazłam. Chciałam być pilotem wycieczek, ale zrezygnowałam ze względu na częstą rozłąkę z rodziną. U mnie w mieście ciężko jest o pracę w biurze podróży mimo, że to wcale nie mała miejscowość i dodatkowo mimo, że miałam praktyki. Dlatego skończyłam drugi kierunek zupełnie inny, po którym łatwiej mi było znaleźć pracę, ale obecnie i tak jestem bezrobotna, więc to wszystko zależy od miliona czynników. Jednak jeśli chodzi o turystykę to musisz się zastanowić co chcesz później robić, bo jest to specyficzna, wąska działka. Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-04-06 o 15:48 |
||
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
chyba się zbieram wcześniej do domu, bo nie mam dziś za bardzo dnia na pracowanie
|
|
|
|
#649 |
|
Wtajemniczenie
|
gosza wszystkiego najlepszego
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 |
|
Zadomowienie
|
A czy był poruszany w poprzednim wątku temat pierwszego tańca? Wybraliście już jakąś piosenkę i układ? Bo ja jeszcze kompletnie nie mam pojęcia co będziemy tańczyć, mój TŻ jest przeciwny chodzeniu na nauki tańca.
|
|
|
|
#651 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak już będzie w głowach, to i łatwiej będzie postawić. Poza tym bez względu na to, kiedy stanie dom, kiedy macie działkę, możecie już ją sobie kształtować po swojemu, zagospodarowywać, rośliny sadzić, drzewka... Już realnie możecie na niej działać. Bardzo chciałabym być już na tym etapie, bo dla nas działka jest tak samo ważna, jak dom, jeśli nie ważniejsza ![]() Cytat:
Jeśli TŻ nie chce tańczyć, to raczej go wołami nie ma co ciągnąć...My będziemy mieć mix kilku fragmentów piosenek i kilku tańców, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy, jakie
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do turystyki to właśnie muszę się zorientować co i jak ale narzie nie mam pomysłu co bym chciała robić ;p ale to jeszcze mam czas ;p jak już dzidziuś będzie w drodze to dopiero pomyślę ;p
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kilka na razie propozycji na pierwszy taniec
na razie numer I http://www.youtube.com/watch?v=_Q-FKzVujfs numer II http://www.youtube.com/watch?v=w-JLEzkmoCU jeszcze podoba mi sie http://www.youtube.com/watch?v=G2WJ6...eature=related to taki totalnie ślubny kawałek ale nie trochę tekst tak bardziej w stronę panny młodej skierowany więc trochę kicha z polskich kiedyś marzyłam o Wielkiej Miłości Krajewskiego bo zawsze przy tej piosence chce mi się płakać i myślę o naszym ślubie bo "czekam na tę jedną chwilę"
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-06 o 16:17 |
|
|
|
#654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki lecę wróce bardzo późno więc do jutra
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[B]Chatka[B] już się TŻtowi przez fona wygadałam. Są takie sprawy z przeszłości, które wspominane w najbardziej nieodpowiednich momentach bolą jeszcze bardziej niż wtedy. Zostawię je dla siebie, poboli i przestanie. Mój kochany zabiera mnie dzisiaj na kolację, a z rodziną świętować będę jutro. Mamcia w środy pracuje do 20, więc jutro na spokojnie siądziemy sobie przy ciachu i kawie. jak pogoda dopisze to i grilla zrobię. A w weekendzik znajomi już coś planują ![]() Też studiuję Turystykę i Rekreację, ciągnę magisterkę, żeby mieć papierek. Mimo wszystko nie ma dużych perspektyw na znalezienie pracy. Porobiłam kursy instruktorskie, animatorów, a co w domu siedzę... Od października wybieram sie na administrację. Najpierw miała być odnowa biologiczna, ale ludzi po fachu od groma, więc gdzie ja pracę znajdę????
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Jagodzia, miłego wieczorku..
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to już wklejałam pewnie nie raz, ale mogę jeszcze i jeszcze.
Także na pierwszy taniec chciałabym mieć coś żywszego, żeby gości rozruszać, poza tym my wolimy coś szybszego, w tym sie lepiej czujemy. I taka jest moja propozycja na dzień dzisiejszy http://www.youtube.com/watch?v=zHFbhhi_XVc Ale uwielbiam, kocham i nie wiem co jeszcze ten oto utwór, wyraża to wszystko co siedzi gdzieś tam we mnie głęboko. Zawsze mam dreszcze i motyle w brzuchu, gdy to słyszę. Tylko, że troszkę za wolne jak dla mnie na pierwszy taniec. Ale jeśli zespół umiałby nam to zagrać, to czemu nie http://www.youtube.com/watch?v=HmsClQ1H0ME Pewnie każda z nas ma taką piosenkę, przy której uginają jej sie kolana. Dla mnie akurat jest to Iris. Powiedziałam także zespołowi, że gdyby byli tak mili i nauczyli się dla mnie Sex on Fire- Kings of Leon, byłabym niezmiernie szczęśliwa. Tak juz późnym wieczorkiem młodzi mogliby sobie do tego pośmigać. Wiem, że do repertuaru weselnego nie pasi, ale ja to uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0 W ogóle głos tego kolesia wywołuje u mnie... uhhhhhhh, wole nie pisać.
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracuję tymczasowo w call center z Ery:P taka praca tymczasowa, na "przezimowanie" bo czekam na wolny etat w ZK, byłam na stażu i dyrektor czeka na etat dodatkowy, który ma być koło maja-czerwca, ale na zabezpieczenie, złożyłam też do Sądu Praca na 6 godzin więc w międzyczasie jestem też wolontariuszem w hospicjum, 3 razy w tyg po 4-5 godzin
|
|
|
#660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() porażka maksymalna Cytat:
![]() gosza- spełnienia marzeń |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.