|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dermatolog kraków
Witajcie , chciałabym prosić o polecenie dermatologa z Poznania /wiem,było już o tym ,ale -> / -poszukuję takiego ,który nie jest jakiś zacofany,pozwala używać kosmetyków /uwierzcie mi trafiłam na taką / wykonuje jakieś peelingi w gabinecie etc. jednym słowem ma być postępowy. Proszę o radę
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Cytat:
Ja ze swej strony NIE POLECAM dr Chlebus- wyprobowalam wszystkie specyfiki dostepne na rynku .Firmy farmaceutyczne zarobily na mnie krocie i nic...Pani dr powiedziala,ze wyciagnie mnie z tradziku ale to byly tylko slowa bez pokrycia...Bralam nawet Roaccutan-dla mnie rewelacja szkoda tylko, ze tradzik wrocil... ![]() Byłam rowniez u dr WASYŁYSZYNA i tego polecam...dal mi papki ktore kosztuja 5 zł a takie same ( albo i lepsze ) daja efekty jak gotowe masci i kremy na ktore wydawalam calkiem duze sumy...Niestety moj tradzik jest uporczywy a nie jestem juz nastolatka niestety...Gdybym nie planowala dziecka to na pewno powtorzylabym roaccutan... PS osobie,ktora szuka dobrego dermat w Wawie , ktory zajmuje sie wypadaniem włosow polecam wlasnie dr Wasyłyszyna-on własnie zajmuje sie włosami...Acha...i prosze sie nie zrazac...dr jest hmmm...troche "szorstki"... ))
iwona wymianka kosmetyczno-azjatycka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=906586 super ksiazki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post6154806 Edytowane przez milena72 Czas edycji: 2010-10-06 o 18:59 |
|
|
|
|
|
#633 |
|
Przyczajenie
|
Dr Dragan bardzo miła i pomocna Pani. Świetny fachowiec, naprawdę polecam!
|
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki,
chcąc natrafić na opinie o lekarzach, nie tylko dermatologach, poszperałam w necie i natrafiłam na stronkę www.znanylekarz.pl . Polecam Wam wszystkim, bo zamieszczane są tam opinie m.in o dermatologach i to w ilości od kliku do nawet kilkunastu o konkretnym lekarzu. Biorąc pod uwagę, że TU niemal każda z Was wypowiada się raptem o jednym-dwóch lekarzach, to na wspomnianej przeze mnie stronce można poczytać o wiele więcej na temat danego specjalisty i mieć bardziej sprecyzowaną odpowiedź do kogo się wybrać. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dermatolog - Toruń
Jakiego dermatologa w Toruniu polecacie? Moim problemem jest trądzik.
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
#637 |
|
Przyczajenie
|
czy jest tu ktoś, kto zna dobrego dermatologa z Przemyśla, męcze sie z trądzikiem juz od dłuższego czasu, do tej pory natrafiałam na niezbyt kompetentnych dermatologow, czy ktoś mi pomoże i poradzi jakiegoś z Przemyśla plisss
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Przyczajenie
|
A kogo polecacie we Wroclawiu? Ja troszkę poszperałam i znalazłam panią dr Kibler - Nockowską. Ktoś zna? Ile kosztuje prywatna wizyta ?
Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dermatolog Poznań
polecam z czystym sumieniem doktor Bierzniewska z wawy z kliniki Dermedica
wyleczyla mnie z tradziku. zapisal mnie do niej moj narzeczony bez mojej zgody a pozniej tylko mnie poinformowal;Dwczesniej leczyla ona jego mame i siostre z roznych innych dolegliwosci rowniez z powodzeniem dzis juz nie pamietam co to tradzik a jedna krostka to dla mnie juz jest dramatem a pomyslec co bylo kiedys kiedy jeden pryszczyk bylby dla mnie zbawieniem chodzilam prywatnie przez 8 miesiecy dzis jestem kolejne 8 po kuracji i wcziaz jest bardzo dobrze teraz tylko zostal mi endokrynolog
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
pomocy!
szukam dermatologa w Krakowie, ale takiego, który zna się na tym co robi! nie chce kolejnego, który skasuje 70zł i tylko przepisze kolejne antybiotyki, które i tak nic nie dają. znacie takiego? |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz może, ile kosztuje wizyta w Multimedisie?
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
drogie wizażanki proszę was o radę
wiem że w wątku pojawiały się nazwiska dermatologów z krakowa ale potrzebuję takiego na prawdę dobrego lecz na NFZ dodam że chodzi o wysypkę na rękach proszę o szybką pomoc ![]() :prosi :
|
|
#643 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - Gdansk Sopot Gdynia
Polecam dr.Anne Omernik z Gabinetu Medycyny Estetycznej z Gdyni.Gabinet się mieści w Sea Towers na Skwerze Kościuszki w Gdyni!
![]()
|
|
|
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Mogę polecić lekarzy z przychodni przy Szpitalu Obserwacyjno-Zakaźnym w Toruniu.Ja chodzę do dr Leszniewskiej.
|
|
|
|
|
#645 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy ktosd zna z torunia pania Ewa Konca bo mi polecil kumpel ale telefonu do neij ie mam w internecie pisze inny adres prosze o pomoc ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
chciałabym się wiecej o nich dowiedzeć oraz czy ktoś zna dr Ewe Konc.. bardzo prosze o pomoc
|
|||
|
|
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też szukam jakiegoś kompetentnego lekarza bo chcę w końcu wyleczyć ten trądzik ![]() Może wspólnymi siłami kogoś znajdziemy. Ja byłam u takiej starszej pani doktor która przyjmuje w przychodni wojskowej, moja siostra równiez do niej chodziła i zero efektów. Ostatnio sprzedawczyni w Naturze mnie zagadnęła i opowiedziała jak wyleczyła swój trądzik, poleciła mi dr Gąski, byłaś u niej?? Z kolei u tej która przyjmuje na Focha (nie pamiętam nazwiska) był mój brat, przepisała mu differin i to chyba nie był najlepszy pomysł:/ ale sama u niej nie byłam więc nie wiem czy robi chociaz jakis wywiad.
|
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Dr Łątkowska jest jednym z dermatologów przyjmujących w przychodni przy Szpitalu Obserwacyjno-Zakaźnym.A dr Skwarek jest ordynatorem oddziału dermatologicznego w tymże szpitalu.Moim zdaniem to sa najlepsi dermatolodzy jak poznałam.Także polecam wszystkich leczących przy w szpitalu i przy nim.Ja akurat trafiłam do dr Leszniewskiej i uważam to jest strzał w 10.
|
|
|
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
Witam! SZukam dobrego, sprawdzonego dermatologa w Tychach. Znacie może kogoś?
Mówi wam coś to nazwisko ? ---------> Dr med. Joanna Pogorzelska - Dyrbuś Specjalista dermatolog - wenerolog Edytowane przez redsik007 Czas edycji: 2010-11-16 o 15:32 |
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki
.Czy możecie mi polecić dobrego dermatologa w LUBLINIE lub CHEŁMIE ? Dzwoniłam do dr Szlendak z Lublina, ale pani dr powiedziała, że nie ma miejsc na listopad, a jak w grudniu się coś znajdzie to zadzwoni (bo zostawiłam jej numer), a mi bardzo zależy by szybciej do jakiegoś dobrego się dostać. Czytałam, że dr Szpringer jest dobrym specjalistą w Lublinie ? A w Chełmie podobno prof. Krystyna Lupa i dr Wojciech Cielica ? Bardzo proszę o podpowiedź .
|
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Białystok
Czy mógłby ktoś polecić mi jakiegoś dobrego dermatologa ktory leczy na NFZ? Nie mam niestety funduszy zeby leczyc sie prywatnie. Zapisalam sie na wizyte do dr Kaminskiej z ul. Ogrodowej jednak wizyte mam dopiero na styczen..
|
|
#651 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny !
Potrzebuje pilnie dermatologa ktory przepisze izotetrynoine ! Kędzierzyn i okolice, najlepiej za free ![]() Kwasy przestały działac i znowu przeistaczam sie w Hulka z tym wyjatkiem ze zamiast zielonej skory mam czerwona i zmutowana licznymi krostkami. Niech mi ktos ulzy w moim cierpieniu
|
|
|
|
|
#652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nazywa się Aleksandra Pojda-Fuławka, przyjmuje na NFZ i prywatnie ![]() sama mam problemy z trądzikiem, ale bałam się podjąć leczenia izotroteiną. została dermatologiem dlatego, ze sama miała problemy z trądzikiem, a teraz ma czyściutką skórę ![]() jest bardzo sympatyczna, a co najważniejsze słucha swoje pacjentki
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Wybieram się do dr Markewicz na Zwierzyniecką w Krakowie.
Możecie mi cokolwiek o niej napisać? Warto? |
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
STALOWA WOLA
Dr Izabela Piłat ul. Okulickiego 38 tel. 156 427 433 trądzik wyleczony praktycznie brak nowych krost (miałam bolące podskórne gule + "kaszka" na policzkach przekształcająca się w w/w gule), pojawiły mi się chyba tylko nowe 2 małe krostki.Miła, otwarta, chętna do pomocy, udziela rad, tłumaczy i naprawdę dobrze leczy ![]() (wyleczyła 3 osoby w mojej rodzinie, każdą z innej choroby, z choroby, z którą inni lekarze nie dawali sobie rady)
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi pomogła , bardzo miła, nie mam żadnych zastrzeżeń. Najlepszy dermatolog jakiego znam.
|
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
Przyczajenie
|
Byłam niedawno u świetnej pani doktor-Anny Kostrzewa z gabinetu Kos-Med w Warszawie.Gabinet przy pl Konstytucji super dojazd. www.kos-med.pl dr robi wiele zabiegów :botox, wypelniacze , mezoterapie i mam wrażenie ,że naprawdę chce pomóc a nie tylko zarobić kasę. mnie wybrała zabieg tańszy niż chciałam - mezoterapię , a skóra po kilku sesjach odmłodniała na maxa.Gorąco polecam.
|
|
|
|
|
#658 |
|
Przyczajenie
|
Ja pomogę w inny sposób. Odradzę wizytę u Pani doktor Miękoś-Zydek. Zupełny brak profesjonalizmu, który przejawia się nawet w samym podejściu do pacjenta. Wizyty u Pani doktor kojarzą mi się teraz jedynie z uszczypliwymi uwagami jakie usłyszałam w stronę swojej osoby.
ODRADZAM |
|
|
|
|
#659 |
|
Przyczajenie
|
Dot.:dermatolog poznań
witam czy był ktoś u dermatologa Viktora Soroko w Poznaniu? może ktoś opisać czy warto u niego iśc na wizyte?.......
|
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
Oczopląsu mozna dostac..
piszecie bez sensu po 10 razy to samo.. :confused :podajcie miejscowosci bo jak tu sie domyslec o jakie chodzi normalnie mi cisnienie mi skoczylo w trakcie czytania
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

:confused :